پرداخت حق عضویت در بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب قرار دادن یکسری فضا برای Trailer و مصاحبه ها و Mod ها و Patch ها و ... برای کاربران ویژه خیلی مفید میتونه باشه . همچنین تشکیل یک گروه ترجمه ی Manual ها به فارسی و حالا میشه یکجوری این ها رو برای کاربران ویژه تر بزارید یا مثلا طبق یکسری Point اونا رو برای دانلود بزارید .

یکسری امکانات دیگه میشه گذاشت برای کاربران مثل دادن یک فضای محدود برای هر کاربر برای نوشتن یکسری موضوعات و آپلود تصاویر و ویدیو ها

حتی میشه با پرداخت پول یکسری پوینت بخریم و بانک مجازی توی BC راه بندازین . مثلا یکسری چیزای مهم برای دانلود یا فروش DVD ها و از اینجور چیزا
همین :دی

20 تومن بد نیست!!!

به نظرم اینکه اون بخش گفتگوی آزاد برای این کاربرا باز بشه!!!
یه بخش خصوصی مخصوص این کاربرا باشه که بقیه نتونند ببینند!!!
امکان ثبت رویداد تو تقویم!!! مثل تولد امین که ثبت شده بود!!!
+ هر چی که دوستان دیگه میگن!!!

کاره خوبیه اما به شرطی که قیمت جوری باشه که تعداد کسایی که سایت رو بازدید می کنن بیشتر بشه نه اینکه کمتر بشه یا کسی دیگه عضو نشه ;)

البته یه چیزیم بگم همتون مطمئن بشید اخرش پولی میشه شک نکنید این استارت اولیشه

• تاپیکهای تخصصی برای تحلیل و نقد بازی ها توسط تحریریه.
  • تاپیکهای تخصصی پیرامون مقایسه گرافیکی بین بازی های مشترک توسط تحریریه کاربران Insider.
این دوتا حرف فریدون خیلی خوب بود اگر یک قسمت پیش نمایش و نقد حرفه ای (در معنی خود کلمه)راه بندازید و بخش امتیاز دهی یک چیزی مثله Ga,espot خیلی خوب میشه.

یک نظرم دارم این که بچه هایی که حق عضویت دادن چند وقت یک بار یک اردو بزارید :) همه با هم آشنا شوند.

حالا اگر همین طوری سایت پیش بره چه اشکالی داره بدون هیچ دردسری. ولی فرقی نداره. هر جور مدیران سایت می خوان.

کاره خوبیه اما به شرطی که قیمت جوری باشه که تعداد کسایی که سایت رو بازدید می کنن بیشتر بشه نه اینکه کمتر بشه یا کسی دیگه عضو نشه ;)

البته کاربر کم نمیشه چون بعضی از اعضا شب و روز داریم از فروم استفاده میکنیم و هر هزینه ای باشه با کمال میل قبول میکنیم
در کل برنامه جالبی هست امیدواریم این سایت به این بزرگی فروشگاه هم برای خودش داشته باشه

انقدر سریع داره پست میخوره اینجا که اصلا نمیشه همه‌ی پستارو خوند!!

ولی ظاهرا همچنان همه دارن سره قیمت چونه میزنن

شما مطمئن باشید امکاناتی که در اختیار کاربران Premium قرار خواهد گرفت از مبلغی که پرداخت میکنن بیشتر خواهد بود.

لطف برای امکانات پیشنهاد بدین

حالا اگر همین طوری سایت پیش بره چه اشکالی داره بدون هیچ دردسری

مشکل دقیقا همینجاس که سایت همینطوری نمیتونه پیش بره. هرچی سایت گسترده‌تر بشه، هزینش میره بالاتر. و اگه قرار باشه همینجوری پیش بریم به جایی میرسه که پرداخت هزینه‌ی سایت برای ما غیرممکن میشه

انقدر سریع داره پست میخوره اینجا که اصلا نمیشه همه‌ی پستارو خوند!!

ولی ظاهرا همچنان همه دارن سره قیمت چونه میزنن

شما مطمئن باشید امکاناتی که در اختیار کاربران Premium قرار خواهد گرفت از مبلغی که پرداخت میکنن بیشتر خواهد بود.

لطف برای امکانات پیشنهاد بدین

مشکل بنده و بعضی دوستان به خاطر نبود یک فروشگاه اینترنتی مطمئن هست چون با وجود ارشادم دیگه بدتر شده یک فروشگاه به سایت اضافه شه فکر کنم حتی بعد از مدتی حق عضویت هم از بین میره

اگر بشه هر شخص در بازی سنتر یک وبلاگ یا یک صفحه شخصی داشته باشه واقعا عالی میشه

آقا واقعا دارید شب و روز زحمت میکشید !
هیچ بازدیدکننده ای کم نخواهد شد !
محدودیت ها کم تر بشه ...مثلا همون سایز آواتار و بقیه .... بخش هایی جدیدی به سایت اضافه بشه ... مثل دانلود و

• تاپیکهای تخصصی پیرامون مقایسه گرافیکی بین بازی های مشترک توسط تحریریه کاربران Insider.
پروفایل کاربرای Premium ارتقا داده بشه .... و خیلی کارای دیگه میشه کرد .
ممنون .... .

سالها بعد...:-"
این اتفاقیه که بالاخره باید میفتاد.
به نظر منم همون 5 الی 10 تومن خوبه.
هر چی هم پیشنهاد داشتم بچه ها گفتن.:biggrin1: حالا میشه پیشنهادهای خودتونو بگید تا ما درباره ی اونا نظر بدیم؟ آخه اینجوری نمیشه. هرکی میاد یه چیزی میگه میره.:biggrin1:

به نظر من هم همون 5 تومان خیلی عالی هست با این تعداد کاربرانی که تو سایت عضو هستن فکر میکنم خیلی بشه و به امید خدا سایت به اوج برسه

اخی فکر کردم سایت پولی شده :cheesygri
من فقط یه نظر در مورد قیمت بدم اونم اینه که با 5 تومن سالی موافقم اونهایی هم که پولشون از جیباشون سرازیره میتونن بیشتر بدن ولی به نظر من برای ما بد بخت بی چاره ها 5 تومن سالیانه بشه خیلی خوبه ( 3 تومن هم بد نیستا :)

منم با 50000ریال موافقم! البته طوری باشه که بشه اینترتی پرداخت کرد چون زشته به خاطر 5000 تومن رفت بانک!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or