Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #1 درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
V V4I-I!D کاربر سایت Jun 10, 2013 #76 یا حضرت ابالفضللللللللللللللللللللل RYSE بدجورررررری ترکونده نمیشه با فیلم سینمایی به راحتی تشخیص داد زنده باد کرایتیک و مایکروسافت
یا حضرت ابالفضللللللللللللللللللللل RYSE بدجورررررری ترکونده نمیشه با فیلم سینمایی به راحتی تشخیص داد زنده باد کرایتیک و مایکروسافت
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #78 فورزا 5 رو با مک لارن اوردن رو صحنه :d
Dinosaur Loyal Member Jun 10, 2013 #79 Forza 5 وارد می شود ! به سبک E3 2009 که Audi R8 آورده بودن ، الآن این مک لارن جدیده رو آوردن !
Dinosaur Loyal Member Jun 10, 2013 #85 گرافیک خیلی زیباست ! تأکید زیادی روی هوش مصنوعی بازی وجود داره.
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #88 فیل هریسونن روی صحنه هستش.
hmd2009 کاربر سایت Jun 10, 2013 #90 خب من همین الان رفتم از یه جا دیگه ینترنت خریدم سرعت عالی و همه رواله اوه یکی از بهترین نمایش ها داره شروع میشه Quantum Break
خب من همین الان رفتم از یه جا دیگه ینترنت خریدم سرعت عالی و همه رواله اوه یکی از بهترین نمایش ها داره شروع میشه Quantum Break