Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #1 درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #32 یوسف مهدی وارد صحنه میشه و یک 360 جدید رو پرده برداری کرد. هر ماه دو بازی FREE برای در X LIVE عرضه میشه
یوسف مهدی وارد صحنه میشه و یک 360 جدید رو پرده برداری کرد. هر ماه دو بازی FREE برای در X LIVE عرضه میشه
NOOB SAIBOT* کاربر سایت Jun 10, 2013 #33 اونایی که مشکل دارن از توییتر می تونن لایو بلاگ دنبال کنن...هر جای معتبری رو فالو کنید الان لایو بلاگ داره...درجا هم اپدیت میشه....
اونایی که مشکل دارن از توییتر می تونن لایو بلاگ دنبال کنن...هر جای معتبری رو فالو کنید الان لایو بلاگ داره...درجا هم اپدیت میشه....
Holy Diver کاربر سایت Jun 10, 2013 #35 ااااای تف تو روی باعث و بانیش اعصابم ریخت بهم لگ لگ لگ~x(لینک دانلود تریلر mgs رو بزارید لطفا من که نتونستم درستو حسابی ببینم
ااااای تف تو روی باعث و بانیش اعصابم ریخت بهم لگ لگ لگ~x(لینک دانلود تریلر mgs رو بزارید لطفا من که نتونستم درستو حسابی ببینم
mamad2010 Google Search:Yanet Garcia Loyal Member Jun 10, 2013 #40 world of tanks برای xbox 360 تایید شد.
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #43 ویل اسپنسر وارد صحنه میشه. تریلر بازی RYSE در حال پخشه