پایان چیستان : آگهی Blizzard برای جذب نیروی کار برای نسخه کنسولی Diablo III

Bayonetta

کاربر سایت
درود ...

url

سرانجام Blizzard تایید کرد در حال کار بر روی پورت کنسولی عنوان Diablo III میباشد ؛ هم چنین یک آگهی برای یک تهیه کننده ارشد در Gamasutra مخصوصا برای این بازی درج کرد ...
این شغل حداقل 4 سال تجربه کاری در صنعت بازی های رایانه ای را نیازمند بوده و شخص موفق میبایست یک بازی AAA را بر روی کنسول تهیه کنندگی کرده باشد .
این نخستین بار است که بلیزارد صراحتا از ساخت دیابلو 3 بر روی کنسول سخن میگوید ...
راستش یکم سورپرایز هم شدیم ! بلیزارد در طی 6 ماه گذشته چندیدن بار پیرامون عرضه این عنوان کبیر RPG بر روی کنسولها صحبت کرده بود .
آقای Mike Morhaime از بلیزارد قبلا در طی همایش DICE گفته بود :
"فکر میکنم شما هم با من هم عقیده باشید که بازی کردن عنوانی مثل دیابلو روی کنسول میتونه بسیار مناسب باشه . این همون چیزیه که ما داریم روش تحقیق میکنیم تا ببینیم چجور از آب در خواهد آمد ."
نوامبر گذشته یک آگهی این چنینی نیز از سوی بلیزارد مندرج شده بود ، اما کنسل شد .
همچنین در اکتبر سال پیش آقای Jason Bender نیز گفته بود که دیابلو 3 برای کنسول ها مناسب میباشد .

منبع

آخرین ویرایش:
کیوان جان,شما دوستمی و نمیخوام ناراحتت کنم.ولی,اگه از بازی خوشت نمیاد یا خبرش رو نذار یا اگه میزاری نظرت رو تو متنش دخالت نده.
بلیزارد در طی 6 ماه گذشته چندیدن بار پیرامون عرضه این عنوان کبیر (!) RPG بر روی کنسولها صحبت کرده بود .
در ضمن,منبع رو هم مثل اینکه یادت رفت.:d

VG247

البته blizzard هنوز صراحتا اینو تایید نکرده بلکه با این آگهی استخدام VG247 به این نتیجه رسیده.لطفا اون قسمت اولش رو ویرایش کن.
والا من به شخصه جور دیگه ای نمیتونم برداشت کنم ! منم مثل VG247 به همین نتیجه رسیدم که بلیزارد 100% داره روی نسخه کنسولی کار میکنه ...
ضمن اینکه شما اگه متن ترجمه شده توسط بنده رو میخوندی ، یا اگه به امانت داری من ایمان نداری ، متن اصلی رو میخوندی ، به صراحت بلیزارد گفته این بار این قضیه رو بهروز جان...
نه دوست عزیز این حرف ها چیه.شما سرور مایی.در هر صورت بابت خبر تشکر

آخرین ویرایش:
VG247

البته blizzard هنوز صراحتا اینو تایید نکرده بلکه با این آگهی استخدام VG247 به این نتیجه رسیده.لطفا اون قسمت اولش رو ویرایش کن.
والا من به شخصه جور دیگه ای نمیتونم برداشت کنم ! منم مثل VG247 به همین نتیجه رسیدم که بلیزارد 100% داره روی نسخه کنسولی کار میکنه ...
ضمن اینکه شما اگه متن ترجمه شده توسط بنده رو میخوندی ، یا اگه به امانت داری من ایمان نداری ، متن اصلی رو میخوندی ، به صراحت بلیزارد گفته این بار این قضیه رو بهروز جان ...

اصلا برام مهم نیست بازی دارن پورت میکنن ولی اینکه بخوان بخاطر پورت بازی روی کنسول زمان انتشارش عقب بیافته رسما خودم میکشم . . . .
من نمیدونم بعضی ها چرا انقدرررررررر بچه بازی در میارن سر PC و کنسولها
بشینید بازیتون کنید انقدر تو سر خودتون و دیگران بخاطر پورت شدن یا از انحصاری در اومدن بازی ها نزنید . . .

ما که بخیل نیستیم بزار روی کنسول ها هم بیاد مهم اینه که تجربه انجام بازی روی PC و کنسول زمین تا آسمون فرق میکنه ، احیانا بلیزارد از پورت نسخه اول برای PS1 عبرت نگرفته؟! تجربه یک RPG کلاسیک از نوع ایزومتریک روی کنسول و PC اصلا با هم قابل قیاس نیست مثلا اگه این قضیه خیلی خوب جواب میداد زاویه ایزومتریک رو از نسخه کنسولی Dragon Age II حذف نمیکردند.
این بار اولی نیست که بلیزارد بازی های خوب PCـــش رو برای کنسول ها قراره عرضه بکنه اما شکی ندارم که در آخر مثل دفعات قبل سرش به سنگ میخوره و برمیگرده روی روال سابق.

این روزا همه دارن خیانت میکنن اونم از نوع EAش:d
حالا ببینیم بقول خودشون این عنوان کبیر RPG میتونه رویه کنسول خوب ازاب در بیاد یا نه (البته موفق بودنش رو pc که شکی توش نیست).
من که فکر نمیکنم . . .

البته حق دارن بازیشونو رو کنسولها هم بیارن آخه این 100 سالی که روش کار میکردن هم هست
پدرشون در اومده دیگه:d

حرص و جوش بی خود نخورید !

197112_10778_front.jpg

قبلا هم بوده ! این هم مطمئن باشید همزمان با نسخه ی PC نخواهد بود و کنسولیزه شدن هم یخ !

پ.ن : کی بود با گیم پد Action - Rpg بازی میکرد =)) اسکلتون !!! :d

نسخه پی سی ما رو بدن... بعد اگه خوستن روی موبایل هم پورتش کنن :دی

من که دیگه طاقت ندارم چند روز دیگه میزنم دوباره دیابلو ها رو دی ال میکنم :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or