پایان چیستان : آگهی Blizzard برای جذب نیروی کار برای نسخه کنسولی Diablo III

Bayonetta

کاربر سایت
درود ...

url

سرانجام Blizzard تایید کرد در حال کار بر روی پورت کنسولی عنوان Diablo III میباشد ؛ هم چنین یک آگهی برای یک تهیه کننده ارشد در Gamasutra مخصوصا برای این بازی درج کرد ...
این شغل حداقل 4 سال تجربه کاری در صنعت بازی های رایانه ای را نیازمند بوده و شخص موفق میبایست یک بازی AAA را بر روی کنسول تهیه کنندگی کرده باشد .
این نخستین بار است که بلیزارد صراحتا از ساخت دیابلو 3 بر روی کنسول سخن میگوید ...
راستش یکم سورپرایز هم شدیم ! بلیزارد در طی 6 ماه گذشته چندیدن بار پیرامون عرضه این عنوان کبیر RPG بر روی کنسولها صحبت کرده بود .
آقای Mike Morhaime از بلیزارد قبلا در طی همایش DICE گفته بود :
"فکر میکنم شما هم با من هم عقیده باشید که بازی کردن عنوانی مثل دیابلو روی کنسول میتونه بسیار مناسب باشه . این همون چیزیه که ما داریم روش تحقیق میکنیم تا ببینیم چجور از آب در خواهد آمد ."
نوامبر گذشته یک آگهی این چنینی نیز از سوی بلیزارد مندرج شده بود ، اما کنسل شد .
همچنین در اکتبر سال پیش آقای Jason Bender نیز گفته بود که دیابلو 3 برای کنسول ها مناسب میباشد .

منبع

آخرین ویرایش:
این شغل حداقل 4 سال تجربه کاری در صنعت بازی های رایانه ای را نیازمند بوده و شخص موفق میبایست یک بازی AAA را بر روی کنسول تهیه کنندگی کرده باشد
همچین این شخص باید 10 سال در آشویتز کار کرده باشه تا به قدر کافی خشن و بیرحم باشه تا بتونه همچین کاری انجام بده.

پ.ن: البته اگر در آشویتز کار کرده باشه مسلما توسط اشخاصی که نسخه ی کنسولی رو برنامه ریزی کردن استخدام نخواهد شد.

بسیار نیکو. یعنی این بازی رو هم بفرستیم تو لیست بازی‌هایی که با کنسولیزه شدن همزمان آشغالیزه هم شدن؟

مگه Diablo و یا Starcraft وقتی رفتن رو کنسول آشغالیزه شدن؟:دی دقت کن امیر DiabloIII هیچ وقت کنسولیزه نمیشه! محاله گیم پلی بازی روی PC بخواد به دلیل انتشار روی کنسول تغییر کنه و یا بازی چیپ بشه و ...

البته بلیزارد این یارو رو میخواد استخدام کنه تا روی نسخه کنسولی بازی تصمیم بگیره! با توجه به تجربه Ghost میشه راحت به این نتیجه رسید نتیجه نگیرن و یا ببین بازی نهایی زره ای از استانداردهاشون پایین تر هست راحت کنسلش میکنن! دیگه Blizzard هست، SE که نیست! Blizzard به همراه Team Ico شرکتی هست که من بهش ایمان دارم و میدونم محاله حتی بازی عالی بسازه، همه کارهاش فوقالعاده و شاهکار هستن. نسخه کنسولی Diablo هم هرچند ان چیزی که من میخوام نیست اما هرچی که باشه خدا تشریف خواهد داشت!

هنوز که خبری نیست که اینقدر خوشحالیت اقایون کنسولی ما که 6 سال منتظریم برای PC بیاد حالا شماها نیومده میخواید DIABLO بزنید نه، من نمیزارم :d

• Like
Reactions: koorosh sh
هنوز که خبری نیست که اینقدر خوشحالیت اقایون کنسولی ما که 6 سال منتظریم برای PC بیاد حالا شماها نیومده میخواید DIABLO بزنید نه، من نمیزارم :d
با توجه به کند بودن بلیزارد در ساخت بازی و احتمال 120 درصد که دست کم ممکنه پورت نسخه های غنسولی بازی 4-5 سال طول بکشه:d، و تا اون زمان احتمالا کنسول Xbox Shit و PS Shit منتشر میشن:d بلیزارد قید عرضه بازی رو غنسولها رو میزنه و درنتیجه باز هم بازی در انحصار PC می مونه.
با تمام تفاسیر بنده، مرگ بر بلیزارد خائن.)x

به نظر من که این بازی روی کنسول زیادجالب نمیشه ولی هرچه از بلیزارد رسد نیکوست :d

وحید جان یادته بهت چی گفتم :دی

گفتی هنوز معلوم نیست اینم از بلیزارد :دی
بلیزار خیانت کرد.
ان شا الله جزای خیانتش رو میده.

• Like
Reactions: Dante Never Cry
کلا گیم پلی دیابلو واسه pc ساخته شده
و واقعا به درد کنسول نمیخوره
واقعا نمیخوره! مگر اینکه کلا مکانیزم کنترل بازی رو عوض کنن و یه چیزی شبیه HnSهای کنسولی بشه. وگرنه یه چیزی در حد استراتژی های کنسولی میشه.
من کشته مرده ی Diablo نیستم، مثل دوستان هم ادعای PC گیمری ندارم ولی دیابلو 3 از معدود بازیهایی هست که اگه کنسولی هم بشه، من رو PC بازیش میکنم.

یک بازی با دو گیم پلی کاملا متفاوت خواهد بود. اطمینان داشته باشید نگارش pc همون چیزی میشه که باید.
چرا حرس و جوش میخورید؟ :دی.

عزیزیم VG247 مثل همیشه بعد از 2 ساعت خبر رو ویرایش کرد ! حالا شده "Blizzard گفته این اطلاعیه شغلی به معنی انانس Diblo III برای کنسول ها نیست".

به نظرم به راحتی روی کنسول قابل پیاده شدنه. همون طور که torchlight قراره واسه xblive منتشر بشه. البته به نظرم این بازی با حسگر move بتونه کنترل بهتر و در حد mouse رو اجرا کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or