منم 5 صفحست فقط دارم همینو میگن ولی مگه قبول میکنن؟!!!!!!!تا کجا میخوان ماریو بسازن!!!
بابا یه انحصاری درست و حسابی بسازن فروششون خوب میشه.
البته یه انحصاری هاردکور مثل انحصاریهای سونی و نسل جدید مایکرو (کوانتوم بریک)
منم 5 صفحست فقط دارم همینو میگن ولی مگه قبول میکنن؟!!!!!!!تا کجا میخوان ماریو بسازن!!!
تعريفت از هارد كور اول شخصه؟تا کجا میخوان ماریو بسازن!!!
اره یوبی سافت که حساب نکرده اکتیویژن هم حساب نکرده هیچ کسی حساب نکردهدر حال حاظر چیزی که مشخصه اینه که کسی کنسول نینتندو رو به عنوان یک کنسول نسل بعد حساب نکرده ،براشم بازی نمیسازن.
تازه با اومدن کنسول های جدید وضعش از اینم خراب تر میشه
.مگه شما نمیگید 70 درصد خریدار داره !!خوب بگو برن بخرن تا این نینتدو نیاد التماس نکنههيچ كس؟
منبع!
يه سر به فروم gbatemp بزن
ببين چند نفر اكانت miiverse گذاشتن تو امضاشون يا تو نظر سنجي قبلي كه گذاشته بودن٧٠ درصد گفته بودن براي نسل بعد ويو رو انتخواب ميكنن!
٢٠ درصد ps4 و ٧ درصد رو نسل فعلي ميمونن و ٣ درصد هم xbox!
خوشگله فن بازی در کار نیست پس تو چرا از ویتا سوسک شده دفاع میکنیو حرف میزنی بدبخت دروغگو ویتا که الانشم تر زده تو فروش همین 3ds سوسکش کرده پس خفه شو دروغ نگو کسی که چشمشو بسته تویی .. کی گفته ویی یو در حد حد نسل بعد نیست؟ یوبی سافت که گفته ویی یو ساپورت میکنیم ea گفت ساپورت نمیکنیم دو روز بعد حرفشو عوض کرد گفت پشتیبانی میکنی . نظرات بچگونه تعصبیتو کنار بزار بقیه رو مثل خودت خر فرض نکنیک حرفی می زنید ها فن بازی در کار نیست شما چشم هات رو باز نمی کنی فکر می کنی ملت برای بازی کردن تبلت و موبایل می خرن و یا این که ویتا وضعش درست می شه
خوشگله اگه فن بازی در کار نیست پس تو چرا از ویتا سوسک شده دفاع میکنیو حرف میزنی بدبخت دروغگو ویتا که الانشم تر زده تو فروش همین 3ds سوسکش کرده پس خفه شو دروغ نگو کسی که چشمشو بسته تویی .. کی گفته ویی یو در حد حد نسل بعد نیست؟ یوبی سافت که گفته ویی یو ساپورت میکنیم ea گفت ساپورت نمیکنیم دو روز بعد حرفشو عوض کرد گفت پشتیبانی میکنی . نظرات بچگونه تعصبیتو کنار بزار بقیه رو مثل خودت خر فرض نکن[/QUOTE]در حال حاظر چیزی که مشخصه اینه که کسی کنسول نینتندو رو به عنوان یک کنسول نسل بعد حساب نکرده ،براشم بازی نمیسازن.تازه با اومدن کنسول های جدید وضعش از اینم خراب تر میشه
مهدي حاظرم شرط ببندم تا حالا به كنسول هاي نينتندو دست هم نزده!
3d اون دستگاه هم خوبه ولي دو ساعت اول كمي سر درد مياره كه وقتي چشم يك بار عادت كنه ديگه خيلي عالي ميشه!
- - -ویرایش - - -
خوشگله اگه فن بازی در کار نیست پس تو چرا از ویتا سوسک شده دفاع میکنیو حرف میزنی بدبخت دروغگو ویتا که الانشم تر زده تو فروش همین 3ds سوسکش کرده پس خفه شو دروغ نگو کسی که چشمشو بسته تویی .. کی گفته ویی یو در حد حد نسل بعد نیست؟ یوبی سافت که گفته ویی یو ساپورت میکنیم ea گفت ساپورت نمیکنیم دو روز بعد حرفشو عوض کرد گفت پشتیبانی میکنی . نظرات بچگونه تعصبیتو کنار بزار بقیه رو مثل خودت خر فرض نکن
اشتباه شده!شما الفاظ بسیار رکیکی به کار بردی . کاربر خوبی بودی به امید دیدار !![]()
ميتوني يكمي خودتو كنترل كني؟زشته به خدا!يكمي با ملاحضه تر من از شما خواهش ميكنم.[/QUOTE]چرا کنترل کنم چند روزه مردم مسخره خودش کرده . طرف هنوز نمیدونه نینتندو چی هست میگه نینتندو فقط زلدا داره هنوز نمیدونه 80 درصد بازیا نینتندو انحصاریه . فقط حرف مفت میزنه خودت بگو کدوم حرفش منطقی بود؟؟مهدي حاظرم شرط ببندم تا حالا به كنسول هاي نينتندو دست ه يك بار عادت كنه ديگه خيلي عالي ميشه!- - -ویرایش - - -خوشگله اگه فن بازی در کار نیست پس تو چرا از ویتا سوسک شده دفاع میکنیو حرف میزنی بدبخت دروغگو ویتا که الانشم تر زده تو فروش همین 3ds سوسکش کرده یوبی سافت که گفته ویی یو ساپورت میکنیم ea گفت ساپورت نمیکنیم دو روز بعد حرفشو عوض کرد گفت پشتیبانی میکنی . نظرات بچگونه تعصبیتو کنار بزار بقیه رو مثل خودت خر فرض نکن
چرا کنترل کنم چند روزه مردم مسخره خودش کرده . طرف هنوز نمیدونه نینتندو چی هست میگه نینتندو فقط زلدا داره هنوز نمیدونه 80 درصد بازیا نینتندو انحصاریه . فقط حرف مفت میزنه خودت بگو کدوم حرفش منطقی بود؟؟[/QUOTE]ميتوني يكمي خودتو كنترل كني؟زشته به خدا!يكمي با ملاحضه تر من از شما خواهش ميكنم.
چرا کنترل کنم چند روزه مردم مسخره خودش کرده . طرف هنوز نمیدونه نینتندو چی هست میگه نینتندو فقط زلدا داره هنوز نمیدونه 80 درصد بازیا نینتندو انحصاریه . فقط حرف مفت میزنه خودت بگو کدوم حرفش منطقی بود؟؟[/QUOTE]ميتوني يكمي خودتو كنترل كني؟زشته به خدا!يكمي با ملاحضه تر من از شما خواهش ميكنم.
چرا کنترل کنم چند روزه مردم مسخره خودش کرده . طرف هنوز نمیدونه نینتندو چی هست میگه نینتندو فقط زلدا داره هنوز نمیدونه 80 درصد بازیا نینتندو انحصاریه . فقط حرف مفت میزنه خودت بگو کدوم حرفش منطقی بود؟؟