پایان دوران فرمانروایی نینتندو و ورشکستگی این شرکت !

کدامیک از این شرکت ها در نسل هشتم کنسول ها فروش پایین ت

• سونی

رای‌ها: 3 3.8%
  • نینتندو

رای‌ها: 49 61.3%
  • ماکروسافت

رای‌ها: 28 35.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    80
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بعید می دونم اون 2 تا کنسول های دیگه انحصاریهاشون کم باشه.دلیل اینکه کلی بازی مولتی پلتفرم داریم اینه که کلی شرکت داریم که میخوان بازیهاشون رو روی کنسول های محبوب بفروشن ولی با ادامه شرایط فعلی نینتندو حتما ضرر میکنه.نه بازی درست و حسابی میده بیرون. نه کاهش قیمت و نه حمایت درست و حسابی ازش میشه .اتفاقا من میگم نینتندو می تونه موفق بشه ولی اگه شرایطش رو رعایت کنه.و گرنه ورشگستگیش حتمیه.
الان حتی تصور god of war 4 روی ps4 هم دیوانه کننده است.چه برسه به tlous یا حتی هیلو روی ایکسباکس .به نظر من نینتندو هم به بازی های مولتی پلتفرم احتیاج داره.همیشه که نمیشه زلدا بازی کرد گاهی اوقات هم باید اسکاریم بازی کرد.این شرکت باید حتما در سیاست هاش تجدید نظر کنه .ولی راهی که الان نینتندو میره اشتباهه.

پ.ن.نهایتا فقط 6 ماه دیگه باید صبر کنیم تا کنسول های نسل هشتم رسما لانچ بشن .اونوقت خیلی از مسایل معلوم میشه
داداش من کی میگه همش زلدا بازی کنی وقتی من میگم برو مطالعه کن به خاطر همینه نینتندو در کنسول wii حدود 400 عنوان انحصاری داشت البته همشون با کیفیت نبودن اما بازی براش زیاد بود
الان اینم میبینی بازی هاش هنوز کمه به خاطر اینه که تازه 8 ماه از لانچش میگذره البته بازی هاش انقدر کم نیست شما چون خبری ازش نمیبینی فکر میکنی کمه
یک سر بیای eShop متوجه میشی نینتندو هم که از سپتامیر بازی های انحصاریش پشت سر هم میاد که فروشش رو چند برابر خواهد کرد
بازم میگم کسی که wiiu میخره حتی اگر GOW4 هم بیاد نمیره سمتش چون معیار انتخاب بازیهاش کلا متفاوته

این شرکت بزرگ نیتیندو خلی قوی تر از این حرفاس که بخواد میدون و خالی کنه و انتظار نداشته باشیم سرنوشت سگابراش پیش بیاد این کمپانی الان یکم منظورم اینه که یکم توی حاشیه رفته اونم به خاطر کنترل گرش و سخت افزارش که من مطئنم درست میشه یک سال از عرضه این کنسول گذشته حالا یو بی سافت و EA ساپورت نکنن براش مهم نیست براش مهم اینه که انحصاری های زیادی داره از همه مهمتر ماها نینتیدو رو روی کیقت خوب بازی هاش و کنسول قبول داریم من به اینده این کمپانی خوشبین هستم که برا بار اول این کنسول از نزدیک دیدم و بازی کردم

شما اصلا در مقام و جایگاهی نیستی که بخوای شرکت بزرگی مثل نینتندو رو مورد تحلیل و نقد قرار بدی ;)

@SHePArd

کلا هیچ ربطی نداشت

آخرین ویرایش:
شما اصلا در مقام و جایگاهی نیستی که بخوای شرکت بزرگی مثل نینتندو رو مورد تحلیل و نقد قرار بدی ;)
اینترنت، جایی که نمی تونی تعیین کنی کی باشه کی نباشه
...:d

@SHePArd

کلا هیچ ربطی نداشت
OH REALY
- - -ویرایش - - -

داداش من کی میگه همش زلدا بازی کنی وقتی من میگم برو مطالعه کن به خاطر همینه نینتندو در کنسول wii حدود 400 عنوان انحصاری داشت البته همشون با کیفیت نبودن اما بازی براش زیاد بود
الان اینم میبینی بازی هاش هنوز کمه به خاطر اینه که تازه 8 ماه از لانچش میگذره البته بازی هاش انقدر کم نیست شما چون خبری ازش نمیبینی فکر میکنی کمه
یک سر بیای eShop متوجه میشی نینتندو هم که از سپتامیر بازی های انحصاریش پشت سر هم میاد که فروشش رو چند برابر خواهد کرد
بازم میگم کسی که wiiu میخره حتی اگر GOW4 هم بیاد نمیره سمتش چون معیار انتخاب بازیهاش کلا متفاوته
اقا مهدی من بازهم میگم نینتدو باید در سیاست هاش تغیر جدی بده.

آخرین ویرایش:
خداییش این چیه
واسه تحلیل شخصیتون تاپیک می زنید نینتندو ورشکست می شه
بعد هم قیمت WII U
300 دلار هست نه 350 دلار
والا 3DS چشم کسی رو اذیت نکرده بعد از بار اول عادی می شه بعد هم 3D خیلی خوبی داره
بعد کی گفته قدرت WII U در حد نسل حاضر هست
اگه اینطوری بود که هر کسی یک کنسول می زد فروشش کمتر از رقیب بود ورشکست می شد الان سونی باید با اون ضررهاش ورشکست شده بود
این هم ترول شخصی هست نه تحلیل

باشید تا نینتندو ورشکست شه.
3DS ـش که کارخونه پول چاپ کنیه.
Wii U هم مثل اینکه یادتون رفته که این کنسول رو نینتندو داره با سود کلان می فروشه و هزینه ساخت پایینی داره در نتیجه کمبود فروشش اصلا مسئله ای نیست. میاید چنین کنسولی رو با این سخت افزار ارزون و سود زیاد با دریم کست مقایسه می کنید که تو زمان عرضه قویترین سخت افزار موجود رو داشت و سگا خرج بسیار بسیار زیادی برای امکانات کاملا جدید و نسل بعدش کرده بود.
با این جور تاپیک ها فقط اطلاعات غلط می دید طرف بیاد بگه گورباچف و شوروی سابق و...
اول برید معنی سود و ضرر رو یاد بگیرید و بفهمید وقتی یه جنس سود بسیار داره و ریسک مالیش کم بوده، سخت افزارش ارزون تموم شده فروش کم براش مسئله ای نیست بعد...
البته خودم خیلی دوست دارم نینتندو دست از این سیاست برداره و کنسول قوی بده بیرون، ولی خب سیاستش اینه دیگه و اینطوریم عمرا ورشکست شه. وقتی Wii U مشکی 32 گیگ با دو تا بازی رو بالای 500 دلار می ده یعنی داره پول پارو می کنه، حتی با فروش کم!

به نظر همون ماریو به تنهایی فروش کنسول نینتندو رو تضمین می کنه ! از زلدا ، دانکی کونگ و متروید و بقیه بگذریم !!!!

به نظر همون ماریو به تنهایی فروش کنسول نینتندو رو تضمین می کنه ! از زلدا ، دانکی کونگ و متروید و بقیه بگذریم !!!!
من کاری با بقه ی بازی هایی که گفتی ندارم .ولی این متروید خیلی اشغاله .و تنها دلیلی که توی چشمه اینه که نینتندو جز این بازی چیز دیگه ای برای عرضه نداره.و گرنه بازیش اگه مولتی پلتفرم بود 10 تا هم نمیفروخت

من کاری با بقه ی بازی هایی که گفتی ندارم .ولی این متروید خیلی اشغاله .و تنها دلیلی که توی چشمه اینه که نینتندو جز این بازی چیز دیگه ای برای عرضه نداره.و گرنه بازیش اگه مولتی پلتفرم بود 10 تا هم نمیفروخت
متروید اشغالهه لول ترین حرف ممکن
متروید متاش با نسخه اول Halo برابره. 3 نسخه سری Prime متاشون زیر 90 نیومده. این انتقاد نیست چون واضحه این هیتر بازییه. خیلی دارید روی بازهای بزرگ هیتر بازی درمیارید. شما هروقت اسم 30 تا از IPهای نینتندو رو بلد بودی بیا بگو بازی برای عرضه نداره.
یعنی میخوای این متروید رو با هیلو مقایسه کنید؟؟!!!!!!!! ببین کار ماکروسافت به کجا ها کشده
yahoo_13.gif
نه ببین کار ما به کجا کشیده. من دلم میخواد هرچیزی رو با من مقایسه کنم. می‌خوای متا متروید سری Prime‌رو برات بذارم که؟

آخرین ویرایش:
متروید اشغالهه لول ترین حرف ممکن
متروید متاش با نسخه اول Halo برابره. 3 نسخه سری Prime متاشون زیر 90 نیومده. این انتقاد نیست چون واضحه این هیتر بازییه. خیلی دارید روی بازهای بزرگ هیتر بازی درمیارید. شما هروقت اسم 30 تا از IPهای نینتندو رو بلد بودی بیا بگو بازی برای عرضه نداره.
یعنی میخوای این متروید رو با هیلو مقایسه کنید؟؟!!!!!!!! ببین کار ماکروسافت به کجا ها کشده:-o

نمی دونم چرا دوستان این قدر خوشحالند به خاطر فروش کم wii u . بهتره بدونید اگه به فرض محال نینتندو ورشکست بشه هر گیمری باید عزا بگیره که شرکتی به این شاخی رو از دست داده . همون زلداش به همه ی کنسول های بازار می ارزه .

ببینم اگر فروش برگشت حاضری تو همین تاپیک با فونت شماره 7 بنویسی اشتباه کردم ؟

بعد از عرضه کنسول های جدید تا ورشکسته شدن نینتندو چند سالی طول می کشه .اونوقت اگه نشد در این تاپیک و هر تاپیک دیگه ای حاظرم غلط نامه بنویسم

- - -ویرایش - - -

نمی دونم چرا دوستان این قدر خوشحالند به خاطر فروش کم wii u . بهتره بدونید اگه به فرض محال نینتندو ورشکست بشه هر گیمری باید عزا بگیره که شرکتی به این شاخی رو از دست داده . همون زلداش به همه ی کنسول های بازار می ارزه .
من هیچ وقت از ورشکستگی نینتندو خوشحال نمیشم .ولی سیاست های غلط نینتندو و پافشاری بر اونها اعصاب ادمو داغون میکنه.امیدوارم نینتندو با اصلاح سیاست هاش از ورشکستگی فرار کنه تا من بیام اینجا غلط نامه بنویسم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or