ortegoli
کاربر سایت
داداش من کی میگه همش زلدا بازی کنی وقتی من میگم برو مطالعه کن به خاطر همینه نینتندو در کنسول wii حدود 400 عنوان انحصاری داشت البته همشون با کیفیت نبودن اما بازی براش زیاد بودبعید می دونم اون 2 تا کنسول های دیگه انحصاریهاشون کم باشه.دلیل اینکه کلی بازی مولتی پلتفرم داریم اینه که کلی شرکت داریم که میخوان بازیهاشون رو روی کنسول های محبوب بفروشن ولی با ادامه شرایط فعلی نینتندو حتما ضرر میکنه.نه بازی درست و حسابی میده بیرون. نه کاهش قیمت و نه حمایت درست و حسابی ازش میشه .اتفاقا من میگم نینتندو می تونه موفق بشه ولی اگه شرایطش رو رعایت کنه.و گرنه ورشگستگیش حتمیه.
الان حتی تصور god of war 4 روی ps4 هم دیوانه کننده است.چه برسه به tlous یا حتی هیلو روی ایکسباکس .به نظر من نینتندو هم به بازی های مولتی پلتفرم احتیاج داره.همیشه که نمیشه زلدا بازی کرد گاهی اوقات هم باید اسکاریم بازی کرد.این شرکت باید حتما در سیاست هاش تجدید نظر کنه .ولی راهی که الان نینتندو میره اشتباهه.
پ.ن.نهایتا فقط 6 ماه دیگه باید صبر کنیم تا کنسول های نسل هشتم رسما لانچ بشن .اونوقت خیلی از مسایل معلوم میشه
الان اینم میبینی بازی هاش هنوز کمه به خاطر اینه که تازه 8 ماه از لانچش میگذره البته بازی هاش انقدر کم نیست شما چون خبری ازش نمیبینی فکر میکنی کمه
یک سر بیای eShop متوجه میشی نینتندو هم که از سپتامیر بازی های انحصاریش پشت سر هم میاد که فروشش رو چند برابر خواهد کرد
بازم میگم کسی که wiiu میخره حتی اگر GOW4 هم بیاد نمیره سمتش چون معیار انتخاب بازیهاش کلا متفاوته