شما اول از همه سعی کن مشکلت رو با جان کارمک ، فرم ریت و پایداری فرم و گرافیک Rage که رابطه ی مستقیم با هم دارن رو حل کنی! چون همه جا گفته شده و این یه موضوع تمام شدست.میخوای واقعیت رو اونجوری که دوست داری عوض کنی اشتباه کردی.اونقدری نقل و مدرک از سایت های دیگه وجود داره که حرفت از نظر شخصی خودت هم شخصی تر بشه !
چیزی رو اینجا Fact قرار نده ! وقتی قراره چیزی رو زیر سوال ببری باید اونقدری اطلاعات داشته باشی تا بتونی نظرات همه از سایت ها بگیر تا مجله ها و تمام برنامه نویسی بازی رو اینجا توضیح بدی و بشکافیش تا بتونی در آینده اگه قسمتت بود واقعیت ها رو عوض کنی! اگه توانشو داری بسم الله ، نظر شخصیت رو به عنوان یه موضوع اثبات شده قرار نده.
حداقل خاصیت Rage این بود که با وجود مشکلاتی که داشت بازم یه گرافیک عالی و یه فرم ریت کاملا پایدار که من وقتی دیدم اینقدر شوکه شدم حس کردم عنوان نسل بعدی چیزی هست! اگه پیکسل ها درشت هستن واسه اینه که ضعف از کنسول مورد علاقت هست ، کارمک از همون اوایل ساخت بازی اعلام کرد که هدف تمرکز روی عنوان 60فرم هست ! با وجود کنسول از دور خارج شده ای (البته واسه شماها 10 سال دیگه هم جا داره!) که 7 سال عمر داره به نظرت یکم عجیب نیست ؟!
خب اگه واسه Rage بود که فیزیک هم داشته با اون گرافیکش و فریم ریت مطمعنا چیزی نبود که الان وجود داره ، اصلا چرا باید یه عنوان کنسولی اینهمه مشخصات گرافیکی بالا داشته ؟! با یه سخت افزاری ساخته شده که گرافیکی در حد cod رو هر سال متحمل میشیم! :d (کال رو مثال زدم چون 60فرم هست) و بخوایم در کنار هم مقایسه کنیم میبینیم Rage یک نسل از لحاظ گرافیکی جلوتر هست ! و به این میگن یک برتری کامل !
بزارید نسل عوض بشه بعد اگه 60 فرم نبود ، فیزیک نداشت ، گرافیک کارمکی نداشت ، Openworld نبود بعدش یه بحث جانانه میطلبه ! الان بنظرم قابل بحث نیست . واسه یه سخت افزاری که تاریخ انقضاش سر اومده و الان همه و همه جا از نسل بعد حرف میزنن من هیچ بحثی ندارم ! اینی هم که اومدم پست دادم واسه این بود ، یه جنبه از نسل بعد رو در Rage دیدم و چند قدم جلوتر از عنوانهای دیگه دیدیمش مگرنه این نسل واسه من یه چند سالی میشه که با تمام ویژگی های خوبش تمام شدست!
ثبات کلن چیز خوبیه، این که یک بخش بازی عالی باشه بقیه بخش ها در حد بازی های نسل قبل؟ چون 60 فریم فقط بر گیم پلی بازی تاثیر داره که قربونش برم Rage هم فاقد یک گیم پلی درگیر کننده بود که بخوای بشینی ( برای من حداقل )، فیزیک و تمام اون مسائلی که گفتم برای من خیلی اهمیت بیشتری داره تا 60 فریم یا 30 فریم بودن. چون پایداری فریم تو یه بخش تاثیر میزاره ولی فیزیک میتونه کل گیم پلی رو متحمل بشه کنار از این مسئله نبود aa که به نظرم اگر یک بازی ای از aa مشکل داشته باشه کلن نباید گرافیکش رو جزء گرافیک بدونیم.
اخه جالبش میدونی چیه وقتی نوبت به بازیهای محبوبشون میرسه از این حرفها نمیزنند ! مثلا همین بازی AC با اینکه 30 فریم هست و هیچ اتفاقه مهم و خاصی هم تو محیطش نمیوفته ! از لحاظ فیزیک هم که از رده خارج حساب میشه حتی قابلیت اینو نداره وقتی به یه گیاه و بوته و شاخ و برگ برخورد میکنی تکون بخوره ! حتی به دیوار هم یه خط نمیتونستی بندازی ! و از این حرفها که RAGE فیزیک نداره به این بازیها نمیزنن ! چرا؟ چون AC بازیه بسیار محبوبشون هست ! و در نهایت چون سبکش اینه که فیزیک نداشته باشه !
اگر منظورت منم، لطف کن برو یه جا گیر بیار که گفته باشم AC گرافیک فوق العاده داره، هیولاست، اگرم کسی گفته گرافیکش خوبه خب گرافیکش خوبه ولی تعجب بر انگیز و هیولا نیست. تو فوری میای میگه گرافیک بازی خوفه، گرافیک بازی هیولاست، گرافیک بازی نظیر نداره، خب مومن این چیزا رو میگی آدم براش سوال میشه چه طوری یک بازی که فیزیک نداره گرافیکش خوف میشه . . .
اون زمان توی تاپیک AC BH من خیلی مسائل رو مطرح کردم، مثل فیزیک، مثل طراحی بعد چهره ها، مثل افت فریم، مثل هوش مصنوعی مزخرف، مثل باگ های حسابی همون زمان هم افرادی شبیه به شما همین حرفا رو به من زدن ( با توجه به این که AC از مورد علاقه ترین بازی های من هست و جزء 10 تا بازی ای هست که تو این نسل حاضرم هر هفته بشینم بازی کنم و تمومش کنم ). ولی در کل من مث تو نیستم چشام رو روی حقایق ببندم.
یا همین بازیه AW که همه شاهد هستند چطوری ازش دفاع کردم و مجبور شدم با کمک دوستم یه مقاله ی به اون طولانی از DF را اینجا ترجمه کنم ! ولی وقتی نوبت به RAGE میرسه میگه تو چندتا صحنه افته رزولیشن داره ولی نوبت که به AW میرسه کاری نداره که کل بازی در نصف رزولیشن HD اجرا میشد و با کلی پارگیه تصویر که بتونه حفظ فریم کنه و فریم در 30 قفل باشه ! که به گفته خود REMEDY اگه این پارگیه تصویر نبود بازی تو اون صحنه ها 20 فریم میشد !
بازم تاکید میکنم برو یه جا بیار من گفته باشم گرافیک AW خوفه، هیولاست، نظیر نداره، عالیه، بی نظیره، صد بار بهت گفتم چیزی رو گنده نکن جوابی هم نمیشنوی، وقتی میای میسازی الکی که بازی فلانه باید توقع داشته باشی بشنوی، همون زمان گیرز 3 هم بود هی میشستی میگفتی اینا تسلیشن هستن یادت نیست؟ همه اش چیزارو بزرگ میکنی بعد یکی که میاد جوابت رو میده طومار مینویسی. بازی خوبه آره خوبه ولی عالی نیست در سطح خودشه کسی هم نیمد بگه Rage عنوان مزخرفه که اومدی برا من از AW مثال میکشی که من تو عمرم یه بار هم نگفتم بهترین گرافیک رو داشته. که توی تاپیکش اومدم گفتم بازی مشکل تو انیمیشن ها داره حتا یادمه بعد آریا تنها کسی که به تاثیر ناپذیری تیر توی اطراف اشاره کرد من بودم که فکر کنم خود تو برگشتی گفتی باز میثم شروع کرد ترول کردن . . .
پس لطف کن الکی برای مثال نزن که بگی آره میثم میخواد بکوبه.
همه واقعن از هایپ هات خسته شدن، همیشه میای یه چیزی رو بزرگ میکنی، واقعن Rage بازی خوبی بود، گرافیکش خوب بود ولی فقط خوب بود هیچ چیز اضافه ای جزء خوب نبود. عالی نبود، هیولا نبود.
یعنی همه ی FPS از جمله MOH ، BF ، killzone ، halo ، COD تمام موارد گرافیکی در حد اعلی دارن فقط ریج بدبخت با اون محیط بزرگ و 60 فریم بودنش این وسط شده گاو پیشونی سفید ! شده نخ نمای ملت !!
چون طرفدار های خیلی از اونا هیچ وقت بحثی درباره خوف بودن بازیشون نداشتن. سر COD هم من خیلی با فرخ بحث کردم، بحث الکی که فرخ خیلی تاکید داشت MW2 بهترین گرافیک زمان خودش بود در حالی که نبود. تاپیک هاش هم موجوده.
Halo همیشه توی خیلی از مسائل مثل فیزیک، نورپردازی و... تو زمان خودش پیش قدم بوده و هست، حتا Halo 3 رو که ایراد میگیرید یکی از بهترین افکت های آبی رو داشت که تو عمرم دیدم و نورپردازی بازی در زمان خودش نظیر نداشت، فیزیک در سطح خیلی خوب بود و محیط همیشه نسبت بهت عکس العمل نشون میداد، درختا تکون میخوردن، آسمونش دارای ابر های حجم دار بود ( که Rage و COD MW ها هیچ بوئی نبرده بودن ).
MOH که کلن هیچکس درباره اش صحبت نمیکنه چون تابلوئه چیه

.
BF3 رو که من خودمو جر دادم که بازی روی کنسول ها اون چیزی نیست که نشون میدن که . . .
KZ هم حرفی ندارم بزنم چون بحثش کلن جداست.