پائیز امسال ، DOOM 3 BFG Edition بر روی PC و کنسولهای PS3 و XBOX360 !

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
همانطور که از تیتر خبر پیداست ، نسخه BFG Edition از بازی Doom III در پاییز سال جاری میلادی بر روی پلتفرمهایی PC ، PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
doom-3.jpg

این نسخه از بازی در واقع نسخه Remaster شده vanilla edition از این شوتر بوده که علاوه بر Resurrection of Evil شامل هفت مرحله جدید تحت عنوان “The Lost Mission” نیز میباشد .
تمام مراحل اضافه و خود بازی اصلی از 5.1 surrond sound و 3D پشتیبانی مینماید ؛ همچنین شاهد پیشرفتهایی در Rendering و نورپردازی خواهیم بود ، به علاوه سیستم Checkpoint بازی نیز به منظور پیشروی آسان تر ، بهبود یافته است .
این نکته را اضافه می کنیم که علاقمندان به شکار اچیومنت و ترافی نیز میتوانند از این قابلیت DOOM III BFG Edition بهره مند شوند . خبر خوش دیگر این که تمامی ویرایش های این نسخه Doom I و Doom II را شامل می شوند و این بدان معناست که کنسول PS3 برای اولین بار تمامی نسخه های Doom را در آرشیو بازیهای خود می بیند .
رئس id ، آقای جان کارمک می گوید :
"در زمان عرضه DOOM III مورد استقبال خیل عظیم گیمرها در سراسر دنیا واقع شد ؛ اکنون نسخه پیشرفت کرده و ارتقا یافته آن در دسترس میباشد تا با فریم ریت بهتر و کنترل مناسب تر ، توجه علاقمندان را به خود جلب نماید ؛همچنین پشتیبانی از 3D و دالبی 5.1 باعث میشود تا تجربه ای عمیق تر از "DOOM III" محیّا باشد . من فکر میکنم عاشقان ژانر شوتر ، قطعا ازین بازی استقبال خواهند کرد."

منبع

تریلر از یوتیــوب

بهنام جان این حرف شما مثه این می مونه که رکورد یه قهرمان دو با مانع ـه 110 متر رو با دوی 100 متر مقایسه کنیم بدون در نظر گرفتن این که یکیشون از رو مانع پریده + 10 متر اضافه و یکی فقط 100 متر رو دویده .
فرهود جان این حرف رو من نزدم نمیدونم چرا اشتباه برداشت کردی.
فرخ گفت سایت ها اشاره کردن که گرافیک بازی حتی بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم در حد بهترین های 30 فریم هست. یعنی همون مقایسه ای که شما مثال زدی.
بعد من گفتم نه همچین چیزی نیست. اگر همچین منظوری داشتن باید همچین جمله ای رو به کار میبردن تا شما بتونی حرفت رو ثابت کنی و بقیه ی ماجرا...

بله بله ! میدونی چیه؟!
rage فیزیک نداشت ولی بجاش یک انیمیشن نمونه و میتونم بگم به جرات بهترین Enemy Animation که تو بازها دیده شده با بیش از 500 مدل انیمشن مردن ( بسیار بیشتر از هر بازی که تا کنون دیده شده ) که به هرجای دشمن تیراندازی میکردی به بهترین نحو عکس العمل نشون میداد به قدری انیمیش طبیعی بود که اگه با تیر خوردن یک دشمن وقتی کنترل خودش را از دست میداد و اگه مثلا پاش یا دستش به جایی مثل تیر برق یا یک میله و حتی یه سنگ برخورد میکرد برای اون هم انیمیشن طراحی شده بود !

rage فیزیک نداشت ولی بجاش یک هوش مصنوعیه استثنایی در نوع خود داشت که هر سایتی میرفتی ازش تعریف کرده بود به قدری باهوش بودن که میدونستند چطوری Blockade کنن و کی پابه فرار بزارن یا دوستانشون را از محل قرار گیری دشمن اگاه کنند ! اگه یه دشمن زخمی میشد به قدری باهوش بودند که میدونست باید خودش را خیزان خیزان به یک پناهگاه یا پشت سنگری قایم کنه ! به قدری باهوش بودن که میدونستند وقتی شلیک میکنی به طرف سرشون باید سلاح را جلوی سرشون بگیره و............... بقدری هوش مصنوعی عالی کار شده بود هر قبیله و نژادی که تو بازی وجود داشت برای خودشون هوش مصنوعیه و تدارکات خاصی داشتند ! به قدری باهوش بودند وقتی یه سلاح خودکار میزاشتی زمین اول میدونستند که باید اول سلاح خودکار را با لگد بزنند بی افته زمین و بعد تو را مورد هدف قرار بدند به قدری باهوش بودند که وقتی از اون ربات های عنکبوت مانند میزاشتی جلوشون مدونستند اگه تعداد کم باشه باید از دستش فرار کنند و سعی میکردند اول سنگر بگیرند و بعد به عنکبوت شلیک کنند یعنی داینامیک ترین و پیچیده ترین هوش مصنوعی که تا کنون دیدم !

امیدوارم بدونی این مسائل یعنی چی که همین نسل 99 درصد بازیها تو این مسائل تو Corner قرار دارند .
بله و بله ما متظر ترول کردن شما از هوش مصنوعی و انیمیشنهای rage هستیم و اگاه هستیم که تعریف و تمجید های سایت ها هیچ اهمیتی به شما نداره چون نظر شما fact حساب میشه !
آره قبول دارم خدائی انیمیشن های بازی خیلی خوب بودن.
هوش مصنوعی رو هم چی بگم :دی از خیلی از بازی های این نسل بهتر بود این دو مورد رو قبول میکنم.

ولی به جاش سایه پردازی، نورپردازی، افکت های مختلف مثل آب، تاثیر پذیری، تخریب پذیری، فیزیک و کیفیت محیط همه اینا در سطح بازی های PS2 هست.

فرهود جان این حرف رو من نزدم نمیدونم چرا اشتباه برداشت کردی.
فرخ گفت سایت ها اشاره کردن که گرافیک بازی حتی بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم در حد بهترین های 30 فریم هست. یعنی همون مقایسه ای که شما مثال زدی.
بعد من گفتم نه همچین چیزی نیست. اگر همچین منظوری داشتن باید همچین جمله ای رو به کار میبردن تا شما بتونی حرفت رو ثابت کنی و بقیه ی ماجرا...

چرا باید سایت بیاد یه همچین چیزی بگه ؟! عجب بدبختی شد! 60 فریم عوض اینکه بشه یه نکته مثبت شد بهانه دست مخالفینش ! که هرجا رسید بگن به خاطر 60 فریم بودن اینهمه تحویل گرفته شده ! اقا شما هم ثابتش کن که به خاطر 60 فریم بودن بوده ؟! ولی من دارم علنا اثبات میکنم که به خاطر 60 فریم بودن نبوده .

میگم برو نقد گیم اسپات را بخون از اول تا اخر حرفی از 60 فریم نزده و میگه بازی مسلط به گرافیک تکنیک و هنری و بصری هست و اخرش هم تمام مدال مربوط به گرافیک هم تکنیکی باشه و هم بصری و هنری باشه و انیمیشن باشه همش را گرفته ! تو نکات مثبتش میگه دستاورد گرافیکی !
IGN میاد به گرافیک میده 10 یعنی چی ؟! یعنی اینکه گرافیک براش از هر نظر PERFECT بوده ! اگه نبود امتیازش زیر 10 بود ! و تو ریز نمرات میگه به راحتی یکی از بهترین گرافیکهای تاریخ !

دیگه از این واضحتر ؟؟؟؟!!!!!

دقیقا حرفه تو مثله اینه بگی گرافیک GT5 و FORZA 3 به خاطر این اینهمه تحویل گرفته شدند چون 60 فریم بودند ؟! که همین دوتا بازی هم شرایط گرافیکشون مقابل RAGE قابل مقایسه نیست ! پس الان هم من میتونم همین ها را در علیه هرکی که گرافیک این دوتا بازی طرفدار داره به کار ببرم !!

پس با این حساب تمام بازی سازها بیاند یه جمع تشکیل بدند و تصمیم بگیرن بازیهاشون را 60 فریم بسازن و مثل اب و خوردن گرافیکی مثل RAGE خلق کنند تا اخر سال این همه تحویل گرفته بشند !! چیکار دارن بازی را 30 فریم بسازن و با اینهمه راحتی که نسبت به 60 فریم بودن دارند و اخرش هم اخر سال تحویل گرفته نشند ؟!
اینو میخواستی از من بشنوی ؟!!

عزیز من اگه کارمک اراده میکرد 30 فیریم باشه خیلی راحت مثل لواشک بازیهای دیگه را لیس میزد ! و من یکی واقعا راضی بودم یه همچین کاری میکرد که دیگه این بحثها بوجود نمیومد . مگر اینکه اینجا بعضی ها اعتقاد داشته باشند که جان کارمک اگه بازی را 30 فریم میساخت بازم هیچ افکته اضافی نسبت به 60 فریم بودن نمیتونست انجام بده ؟؟!! که اتفاقا یادمه همین دوسمون که باهاش بحثم شده قبلا یه همچین کلمه مبارکی را گفته بودند >:d<

آره قبول دارم خدائی انیمیشن های بازی خیلی خوب بودن.
هوش مصنوعی رو هم چی بگم :دی از خیلی از بازی های این نسل بهتر بود این دو مورد رو قبول میکنم.
خدا راشکر !
ولی به جاش سایه پردازی، نورپردازی، افکت های مختلف مثل آب، تاثیر پذیری، تخریب پذیری، فیزیک و کیفیت محیط همه اینا در سطح بازی های PS2 هست.

30682686623357787447.jpg

آخرین ویرایش:
ببین عزیز من پایداری فریم یه مسئله است ، 30 فریم و 60 فریم یه مسئله ی دیگه. یه بازی ممکنه مثلا رو 30 فریم باشه ولی پایداری فریمش عالی باشه. اما 60 فریم حسابش جداست.
شما هم طوری حرف میزنی انگار خودت برنامه نویسی رو به کارمک یاد دادی! خودت میگی آفرین به کارشناسان بازیسنتر ولی خودت رو از همه بیشتر کارشناس میدونی.
شدیدا و قویا" دوست دارم دیگه از این انقلاب ها در زمینه ی گرافیک نبینم که وقتی میرم جلوی یک آبجکت پیکسل هاش اندازه کف دستم باشه. یا وقتی نارنجک میندازم در حد CoD (همون بازی که مسخرش میکنید) هم عکس العمل از محیط نبینم.
شما اول از همه سعی کن مشکلت رو با جان کارمک ، فرم ریت و پایداری فرم و گرافیک Rage که رابطه ی مستقیم با هم دارن رو حل کنی! چون همه جا گفته شده و این یه موضوع تمام شدست.میخوای واقعیت رو اونجوری که دوست داری عوض کنی اشتباه کردی.اونقدری نقل و مدرک از سایت های دیگه وجود داره که حرفت از نظر شخصی خودت هم شخصی تر بشه !
چیزی رو اینجا Fact قرار نده ! وقتی قراره چیزی رو زیر سوال ببری باید اونقدری اطلاعات داشته باشی تا بتونی نظرات همه از سایت ها بگیر تا مجله ها و تمام برنامه نویسی بازی رو اینجا توضیح بدی و بشکافیش تا بتونی در آینده اگه قسمتت بود واقعیت ها رو عوض کنی! اگه توانشو داری بسم الله ، نظر شخصیت رو به عنوان یه موضوع اثبات شده قرار نده.

حداقل خاصیت Rage این بود که با وجود مشکلاتی که داشت بازم یه گرافیک عالی و یه فرم ریت کاملا پایدار که من وقتی دیدم اینقدر شوکه شدم حس کردم عنوان نسل بعدی چیزی هست! اگه پیکسل ها درشت هستن واسه اینه که ضعف از کنسول مورد علاقت هست ، کارمک از همون اوایل ساخت بازی اعلام کرد که هدف تمرکز روی عنوان 60فرم هست ! با وجود کنسول از دور خارج شده ای (البته واسه شماها 10 سال دیگه هم جا داره!) که 7 سال عمر داره به نظرت یکم عجیب نیست ؟!
چرا بحثو میپیچونی؟ :-w؟
الان بحث Rage بود، خب معلومه تو یه محیط بسته و تاریک توی Doom که ممکنه تیر درست و حسابی هم نداشته باشی کسی زیاد توجه نمیکنه به این مسئله، مثل تاثیر تیر روی اجسام توی AW ولی توی یه بازی باز مثل Rage بدون فیزیک؟ :biggrin1:؟
خب اگه واسه Rage بود که فیزیک هم داشته با اون گرافیکش و فریم ریت مطمعنا چیزی نبود که الان وجود داره ، اصلا چرا باید یه عنوان کنسولی اینهمه مشخصات گرافیکی بالا داشته باشه ؟! با یه سخت افزاری ساخته شده که گرافیکی در حد cod رو هر سال متحمل میشیم! :d (کال رو مثال زدم چون 60فرم هست) و بخوایم در کنار هم مقایسه کنیم میبینیم Rage یک نسل از لحاظ گرافیکی جلوتر هست ! و به این میگن یک برتری کامل !
بزارید نسل عوض بشه بعد اگه 60 فرم نبود ، فیزیک نداشت ، گرافیک کارمکی نداشت ، Openworld نبود بعدش یه بحث جانانه میطلبه ! الان بنظرم قابل بحث نیست . واسه یه سخت افزاری که تاریخ انقضاش سر اومده و الان همه و همه جا از نسل بعد حرف میزنن من هیچ بحثی ندارم ! اینی هم که اومدم پست دادم واسه این بود ، یه جنبه از نسل بعد رو در Rage دیدم و چند قدم جلوتر از عنوانهای دیگه دیدیمش مگرنه این نسل واسه من یه چند سالی میشه که با تمام ویژگی های خوبش تمام شدست!

Last edited by a moderator:
خب اگه واسه Rage بود که فیزیک هم داشته با اون گرافیکش و فریم ریت مطمعنا چیزی نبود که الان وجود داره ، اصلا چرا باید یه عنوان کنسولی اینهمه مشخصات گرافیکی بالا داشته ؟! با یه سخت افزاری ساخته شده که گرافیکی در حد cod رو هر سال متحمل میشیم! :d (کال رو مثال زدم چون 60فرم هست) و بخوایم در کنار هم مقایسه کنیم میبینیم Rage یک نسل از لحاظ گرافیکی جلوتر هست ! و به این میگن یک برتری کامل !
بزارید نسل عوض بشه بعد اگه 60 فرم نبود ، فیزیک نداشت ، گرافیک کارمکی نداشت ، Openworld نبود بعدش یه بحث جانانه میطلبه ! الان بنظرم قابل بحث نیست . واسه یه سخت افزاری که تاریخ انقضاش سر اومده و الان همه و همه جا از نسل بعد حرف میزنن من هیچ بحثی ندارم ! اینی هم که اومدم پست دادم واسه این بود ، یه جنبه از نسل بعد رو در Rage دیدم و چند قدم جلوتر از عنوانهای دیگه دیدیمش مگرنه این نسل واسه من یه چند سالی میشه که با تمام ویژگی های خوبش تمام شدست!

اخه جالبش میدونی چیه وقتی نوبت به بازیهای محبوبشون میرسه از این حرفها نمیزنند ! مثلا همین بازی AC با اینکه 30 فریم هست و هیچ اتفاقه مهم و خاصی هم تو محیطش نمیوفته ! از لحاظ فیزیک هم که از رده خارج حساب میشه حتی قابلیت اینو نداره وقتی به یه گیاه و بوته و شاخ و برگ برخورد میکنی تکون بخوره ! حتی به دیوار هم یه خط نمیتونستی بندازی ! و از این حرفها که RAGE فیزیک نداره به این بازیها نمیزنن ! چرا؟ چون AC بازیه بسیار محبوبشون هست ! و در نهایت چون سبکش اینه که فیزیک نداشته باشه !

مثلا یه عنوان مثل GOW3 توی محیطش بمب اتم هم منفجر کنی اب از اب تکون نمیخورد ممکن بود یه کوزه بشکنه که اخرش هم غیب بشه ! (طرفداران این بازی به هیچ عنوان نکته ضعف قرار ندادم این مورد را فقط به خاظر مثال دارم در قبال بحثی که شده استفاده میکنم !)

یا همین بازیه AW که همه شاهد هستند چطوری ازش دفاع کردم و مجبور شدم با کمک دوستم یه مقاله ی به اون طولانی از DF را اینجا ترجمه کنم ! ولی وقتی نوبت به RAGE میرسه میگه تو چندتا صحنه افته رزولیشن داره ولی نوبت که به AW میرسه کاری نداره که کل بازی در نصف رزولیشن HD اجرا میشد و با کلی پارگیه تصویر که بتونه حفظ فریم کنه و فریم در 30 قفل باشه ! که به گفته خود REMEDY اگه این پارگیه تصویر نبود بازی تو اون صحنه ها 20 فریم میشد !

بله میثم جان اینا هم هست :)

Ali_Amini @ دوست عزیزی که اومدی همه چی رو ، رو سر کنسول ها خراب کردی و رفتی :
الان نسخه ی PC ریج چه تحفه ای بود؟ دیگه PC که نه محدودیت سخت افزاری داره ، نه پیچیدگی های کنسول رو داره. پس چرا میانگین بازی رو PC از کنسول مورد علاقه ـم هم کمتر شد؟
با اون همه هارت و پورتی که کردن انتظار داشتیم حداقل اگه نسخه ی کنسولی وضعش اونه حداقل نسخه ی PC یه سر و گردن بالاتر باشه. که اون هم به زور 100 تا آپدیت بازی و کارت گرافیک و وصله و پینه تازه قابل بازی شد!
بعدش هم شما نظر خودت رو فکت میدونی بدون اینکه حتی یکی از این مدارکی که میگی رو رو کنی. قایم شدی پشت نظرات دیگران و حرفهاشون رو تکرار میکنی برچسب منطق و مدرک و برهان هم به خودت میزنی.
همونطوری که شما وقتی ریج رو دیدی فکر کردی مال نسل بعده و شوکه شدی من هم شوکه شدم ؛ اما چون فکر کردم دارم PS2 بازی میکنم... پرابلم؟
------------------------------------------------
فرخ بیخیال اصلا ما منظور همدیگه رو نمیفهمیم همش داریم حرف خودمون رو تکرار میکنیم.

من آخر سر نفهمیدم چرا به یسری بازی های خاص (حالا این خاص بودن خودش چند سطر یا پاراگراف توضیح میخواد ) که میرسه یهو همه مسائل گرافیکی اعم از تکسچر لودینگ ، فیزیک آب ، تخریب پذیری ، سایه زنی و الی ماالله شاله ، که شاید تو 70 ، 80 % بازی های این نسل هم وجود نداشته باشه و کسی خم به ابرو نیاره ؛ یهو باید کُلهم در این عناوین خاص دیده بشه و اگه دیده نشه میشه ضعف ، میشه ایراداتی که تو نگاه اول به چشم میاد .! فرض کن از Rage ـه 60 فریمی فیزیک و تخریب پذیری انتظار دارن ! حالا کسی ندونه فک میکنه تو تمام FPS های نسل این به جز ریج این موارد داره رعایت میشه ! کسی تو باغ نباشه فک میکنه فرضاً فیزیک آب killzone 3 بی نظیره ! تخریب پذیریش نمونه نداره ! فیزیک اجسامش به همین شکل و . . . .

یعنی همه ی FPS این نسل منجمله MOH ، BF ، killzone ، halo ، COD تمام موارد گرافیکی در حد اعلی دارن فقط ریج بدبخت با اون محیط بزرگ و 60 فریم بودنش این وسط شده گاو پیشونی سفید ! شده نخ نمای ملت !!

پ.ن: فرخ بیخیال شو . . .

آخرین ویرایش:
شما اول از همه سعی کن مشکلت رو با جان کارمک ، فرم ریت و پایداری فرم و گرافیک Rage که رابطه ی مستقیم با هم دارن رو حل کنی! چون همه جا گفته شده و این یه موضوع تمام شدست.میخوای واقعیت رو اونجوری که دوست داری عوض کنی اشتباه کردی.اونقدری نقل و مدرک از سایت های دیگه وجود داره که حرفت از نظر شخصی خودت هم شخصی تر بشه !
چیزی رو اینجا Fact قرار نده ! وقتی قراره چیزی رو زیر سوال ببری باید اونقدری اطلاعات داشته باشی تا بتونی نظرات همه از سایت ها بگیر تا مجله ها و تمام برنامه نویسی بازی رو اینجا توضیح بدی و بشکافیش تا بتونی در آینده اگه قسمتت بود واقعیت ها رو عوض کنی! اگه توانشو داری بسم الله ، نظر شخصیت رو به عنوان یه موضوع اثبات شده قرار نده.

حداقل خاصیت Rage این بود که با وجود مشکلاتی که داشت بازم یه گرافیک عالی و یه فرم ریت کاملا پایدار که من وقتی دیدم اینقدر شوکه شدم حس کردم عنوان نسل بعدی چیزی هست! اگه پیکسل ها درشت هستن واسه اینه که ضعف از کنسول مورد علاقت هست ، کارمک از همون اوایل ساخت بازی اعلام کرد که هدف تمرکز روی عنوان 60فرم هست ! با وجود کنسول از دور خارج شده ای (البته واسه شماها 10 سال دیگه هم جا داره!) که 7 سال عمر داره به نظرت یکم عجیب نیست ؟!

خب اگه واسه Rage بود که فیزیک هم داشته با اون گرافیکش و فریم ریت مطمعنا چیزی نبود که الان وجود داره ، اصلا چرا باید یه عنوان کنسولی اینهمه مشخصات گرافیکی بالا داشته ؟! با یه سخت افزاری ساخته شده که گرافیکی در حد cod رو هر سال متحمل میشیم! :d (کال رو مثال زدم چون 60فرم هست) و بخوایم در کنار هم مقایسه کنیم میبینیم Rage یک نسل از لحاظ گرافیکی جلوتر هست ! و به این میگن یک برتری کامل !
ثبات کلن چیز خوبیه، این که یک بخش بازی عالی باشه بقیه بخش ها در حد بازی های نسل قبل؟ چون 60 فریم فقط بر گیم پلی بازی تاثیر داره که قربونش برم Rage هم فاقد یک گیم پلی درگیر کننده بود که بخوای بشینی ( برای من حداقل )، فیزیک و تمام اون مسائلی که گفتم برای من خیلی اهمیت بیشتری داره تا 60 فریم یا 30 فریم بودن. چون پایداری فریم تو یه بخش تاثیر میزاره ولی فیزیک میتونه کل گیم پلی رو متحمل بشه کنار از این مسئله نبود aa که به نظرم اگر یک بازی ای از aa مشکل داشته باشه کلن نباید گرافیکش رو جزء گرافیک بدونیم.

اخه جالبش میدونی چیه وقتی نوبت به بازیهای محبوبشون میرسه از این حرفها نمیزنند ! مثلا همین بازی AC با اینکه 30 فریم هست و هیچ اتفاقه مهم و خاصی هم تو محیطش نمیوفته ! از لحاظ فیزیک هم که از رده خارج حساب میشه حتی قابلیت اینو نداره وقتی به یه گیاه و بوته و شاخ و برگ برخورد میکنی تکون بخوره ! حتی به دیوار هم یه خط نمیتونستی بندازی ! و از این حرفها که RAGE فیزیک نداره به این بازیها نمیزنن ! چرا؟ چون AC بازیه بسیار محبوبشون هست ! و در نهایت چون سبکش اینه که فیزیک نداشته باشه !
اگر منظورت منم، لطف کن برو یه جا گیر بیار که گفته باشم AC گرافیک فوق العاده داره، هیولاست، اگرم کسی گفته گرافیکش خوبه خب گرافیکش خوبه ولی تعجب بر انگیز و هیولا نیست. تو فوری میای میگه گرافیک بازی خوفه، گرافیک بازی هیولاست، گرافیک بازی نظیر نداره، خب مومن این چیزا رو میگی آدم براش سوال میشه چه طوری یک بازی که فیزیک نداره گرافیکش خوف میشه . . .
اون زمان توی تاپیک AC BH من خیلی مسائل رو مطرح کردم، مثل فیزیک، مثل طراحی بعد چهره ها، مثل افت فریم، مثل هوش مصنوعی مزخرف، مثل باگ های حسابی همون زمان هم افرادی شبیه به شما همین حرفا رو به من زدن ( با توجه به این که AC از مورد علاقه ترین بازی های من هست و جزء 10 تا بازی ای هست که تو این نسل حاضرم هر هفته بشینم بازی کنم و تمومش کنم ). ولی در کل من مث تو نیستم چشام رو روی حقایق ببندم.

یا همین بازیه AW که همه شاهد هستند چطوری ازش دفاع کردم و مجبور شدم با کمک دوستم یه مقاله ی به اون طولانی از DF را اینجا ترجمه کنم ! ولی وقتی نوبت به RAGE میرسه میگه تو چندتا صحنه افته رزولیشن داره ولی نوبت که به AW میرسه کاری نداره که کل بازی در نصف رزولیشن HD اجرا میشد و با کلی پارگیه تصویر که بتونه حفظ فریم کنه و فریم در 30 قفل باشه ! که به گفته خود REMEDY اگه این پارگیه تصویر نبود بازی تو اون صحنه ها 20 فریم میشد !
بازم تاکید میکنم برو یه جا بیار من گفته باشم گرافیک AW خوفه، هیولاست، نظیر نداره، عالیه، بی نظیره، صد بار بهت گفتم چیزی رو گنده نکن جوابی هم نمیشنوی، وقتی میای میسازی الکی که بازی فلانه باید توقع داشته باشی بشنوی، همون زمان گیرز 3 هم بود هی میشستی میگفتی اینا تسلیشن هستن یادت نیست؟ همه اش چیزارو بزرگ میکنی بعد یکی که میاد جوابت رو میده طومار مینویسی. بازی خوبه آره خوبه ولی عالی نیست در سطح خودشه کسی هم نیمد بگه Rage عنوان مزخرفه که اومدی برا من از AW مثال میکشی که من تو عمرم یه بار هم نگفتم بهترین گرافیک رو داشته. که توی تاپیکش اومدم گفتم بازی مشکل تو انیمیشن ها داره حتا یادمه بعد آریا تنها کسی که به تاثیر ناپذیری تیر توی اطراف اشاره کرد من بودم که فکر کنم خود تو برگشتی گفتی باز میثم شروع کرد ترول کردن . . .
پس لطف کن الکی برای مثال نزن که بگی آره میثم میخواد بکوبه.

همه واقعن از هایپ هات خسته شدن، همیشه میای یه چیزی رو بزرگ میکنی، واقعن Rage بازی خوبی بود، گرافیکش خوب بود ولی فقط خوب بود هیچ چیز اضافه ای جزء خوب نبود. عالی نبود، هیولا نبود.

یعنی همه ی FPS از جمله MOH ، BF ، killzone ، halo ، COD تمام موارد گرافیکی در حد اعلی دارن فقط ریج بدبخت با اون محیط بزرگ و 60 فریم بودنش این وسط شده گاو پیشونی سفید ! شده نخ نمای ملت !!
چون طرفدار های خیلی از اونا هیچ وقت بحثی درباره خوف بودن بازیشون نداشتن. سر COD هم من خیلی با فرخ بحث کردم، بحث الکی که فرخ خیلی تاکید داشت MW2 بهترین گرافیک زمان خودش بود در حالی که نبود. تاپیک هاش هم موجوده.
Halo همیشه توی خیلی از مسائل مثل فیزیک، نورپردازی و... تو زمان خودش پیش قدم بوده و هست، حتا Halo 3 رو که ایراد میگیرید یکی از بهترین افکت های آبی رو داشت که تو عمرم دیدم و نورپردازی بازی در زمان خودش نظیر نداشت، فیزیک در سطح خیلی خوب بود و محیط همیشه نسبت بهت عکس العمل نشون میداد، درختا تکون میخوردن، آسمونش دارای ابر های حجم دار بود ( که Rage و COD MW ها هیچ بوئی نبرده بودن ).
MOH که کلن هیچکس درباره اش صحبت نمیکنه چون تابلوئه چیه :دی.
BF3 رو که من خودمو جر دادم که بازی روی کنسول ها اون چیزی نیست که نشون میدن که . . .
KZ هم حرفی ندارم بزنم چون بحثش کلن جداست.

آخرین ویرایش:
فکر کنم کلمه ی لیدپلتفرم (Lead Platform) به گوشتون خورده باشه چون دقیقا مشکلات Rage برمیگرده به به لیدش که کنسول هستش . نسخه ی جداگانه ای هم واسه PC ساخته نشده که کمبود های نسخه کنسولی توش نباشه .
پورت شده ی نسخه از کنسول هست و با یه PC سه میلیون تومنی هم نمیشه زیاد از نسخه ی کنسولش فاصله گرفت !

میثم میدونی من وقتی فکر میکنم میبینم واقعا یک انسان فوق العاده یک دنده ای هستی ! میدونی چیه تو این بحث هیچ ایرادی نمیتونی برام بگیری چرا چون حرفه منو یه چندتا سایت درست و حسابی داره تائید میکنه ولی تو وقعا نمیدونم عجوبه ای هستی برای خودت !
همین بحث گرافیکی را سر کرایسیس 2 هم داشتیم !× یادت میاد ؟! که داشتی گرافیک کرایسیس 2 را به لجن میکشیدی و به زور حرفه خودت را به کرسی مینشوندی ! یادته ؟! داشتی همه سایتها را زیر سوال میبردی ! یادته ؟!
من نمیدونم چرا همیشه سایتها برخلاف جهت تو شنا میکنن ؟!

چندتا سوال دارم ازت هرچند میدونم از زیرش شاید در بری !

1_ نظر تو یعنی نظر FACT ؟! خیلی مهمه . مثلا الان میگی گرافیک RAGE خوب نه بیشتر این یعنی حقیقت ؟! حقیقت از نظر خودت یا حقیقت از دیدگاه همه ؟!
2-خیال میکنی جناب شما خیلی نظرات با شکوهی داری و هیچ کس تو را به عنوان ترولگر نمیشناسه ؟! از این بابت میگم دستاوردهات تو همه تاپیک ها از جمله بازیهای پر سو صدا و پرطرفدار دیده میشه !
2 - خیال میکنی که من از خودم حرف در میارم ؟! کاری نکن برم نقل قولهای حرفها و تعریف و تمجید هایی که از گرافیک بازیهای X کردی بکشم بیرون تا دیگه نگی نگفتم عالی و خوف و ............!

خدا نکنه بحث سر مسائل تکنیکی و گرافیکی و بخصوص کارای کارمک باشه چون در اون بحث میثم و فرخ همدیگرو تیکه پاره میکنند:biggrin1:! نمونه هاش هم تویه تاپیک های زیادی دیده شده:biggrin1:
نکته اینه هیچ کدومشون هم چیزی بارشون نیست :دی !

میثم میدونی من وقتی فکر میکنم میبینم واقعا یک انسان فوق العاده یک دنده ای هستی ! میدونی چیه تو این بحث هیچ ایرادی نمیتونی برام بگیری چرا چون حرفه منو یه چندتا سایت درست و حسابی داره تائید میکنه ولی تو وقعا نمیدونم عجوبه ای هستی برای خودت !
همین بحث گرافیکی را سر کرایسیس 2 هم داشتیم !× یادت میاد ؟! که داشتی گرافیک کرایسیس 2 را به لجن میکشیدی و به زور حرفه خودت را به کرسی مینشوندی ! یادته ؟! داشتی همه سایتها را زیر سوال میبردی ! یادته ؟!
من نمیدونم چرا همیشه سایتها برخلاف جهت تو شنا میکنن ؟!

چندتا سوال دارم ازت هرچند میدونم از زیرش شاید در بری !

1_ نظر تو یعنی نظر FACT ؟! خیلی مهمه . مثلا الان میگی گرافیک RAGE خوب نه بیشتر این یعنی حقیقت ؟! حقیقت از نظر خودت یا حقیقت از دیدگاه همه ؟!
2-خیال میکنی جناب شما خیلی نظرات با شکوهی داری و هیچ کس تو را به عنوان ترولگر نمیشناسه ؟! از این بابت میگم دستاوردهات تو همه تاپیک ها از جمله بازیهای پر سو صدا و پرطرفدار دیده میشه !
2 - خیال میکنی که من از خودم حرف در میارم ؟! کاری نکن برم نقل قولهای حرفها و تعریف و تمجید هایی که از گرافیک بازیهای X کردی بکشم بیرون تا دیگه نگی نگفتم عالی و خوف و ............!
هیچ ایرادی نمیتونم بگیرم؟ چون چندتا سایت که خیلیاشون بعدن صد ها بار اومدن گفتن جو گیر شدیم مثل GS سر GTA IV پشتتن یعنی تو در اصل پشتشونی هیچ ایرادی نمیتونم بگیرم؟ خدا دوتا چشم داده به آدم، عقل داده، گوش و... هم زده تنگش که آدم خودش به نتیجه برسه.
هنوزم پای حرفم هستم، کرایسیس 2، یک بازی بی ثبات بود تو گرافیک، یک قسمت خوب، یک قسمت معمولی . . .
1من تاحالا گفتم نظرم یعنی یک واقعیت و اجبار؟ نه والا، این توئی که میگی یک بازی هیولاست و دیگه هرکس بگه نیست براش طومار مینویسی، نه اتفاقن من همیشه جا برای عوض شدن نظرم میزارم.
2گفتم قبلن هم، من فقط بلد نیستم بیام توی تاپیک ها بگم آورین آورین به فلانی که بازیش اینه، بعد چند صد تا لایک بخورم، چندتا بیان تو فرند لیستم و یه سری هم پیام بازدید کننده بگیرم که آقا دمت گرم، بهتره بهم بگن ترولگر به خاطر نظراتم تا بهم بگن آورین آورین به خاطر تظاهر کردنم.
3 برو برادر در بیار من مشکلی ندارم، اگر هم گفته باشم ( که یادم نمیاد ) مشکلی ندارم میگم اشتباه کردم اون زمان مثل الان شما جو گیر بودم . . .

نکته اینه هیچ کدومشون هم چیزی بارشون نیست
biggrin1.gif
!
من برگردم فی س بوک با تو دیپلماتیک صحبت دارم :دی.

هیچ ایرادی نمیتونم بگیرم؟ چون چندتا سایت که خیلیاشون بعدن صد ها بار اومدن گفتن جو گیر شدیم مثل GS سر GTA IV پشتتن یعنی تو در اصل پشتشونی هیچ ایرادی نمیتونم بگیرم؟ خدا دوتا چشم داده به آدم، عقل داده، گوش و... هم زده تنگش که آدم خودش به نتیجه برسه.
اول برگرد عقب تر و پستهای خودت را بخون ببین قضیه چیه ؟! اینجا دوباره نقل قول نمیکنم ولی گفتی که هیچ سایتی به گرافیک بازی نگفته عالی و شگفت اور و.......... که من برات دوتا از سایتها معروف را نشون دادم ولی اگه میخوای 20 تا از معروفترینهاش حتی مثلا DF را اینجا نقل قول کنم ؟!
این بحثها خیلی قدیمیه چون چند وقت پیش اینا را برات نشون دادم از این حرسم میگیره که خیلی زود فراموش میکنی ! بله همه عقل و گوش و......... دارند اما ! همین سایتها هم عقل و هوش دارند دیگه ! و گذشته از اینها من به سایتها تکیه نکردم اول دارم حرفه خودم را میزنم و با دلیل میام جلو و میبینم چون پات را تو یه کفش کردی که بگی گرافیک بازی فقط خوبه برات چندتا مرجع معتبر هم میارم که ببینی دارند حرفم را تائید میکنند ! اینجا میبینی حتی یه چند نفری دارند حرفم را تائید میکنند !
بازم برگرد به پستهای خودت رجوع کن ببین داری چی میگی ؟! میگی همه میدونند که گرافیک بازی فقط خوبه و عالی نیست ! میدونی که وقتی کلمه (همه )را میاری یعنی هیچ کس با من هم عقیده نیست و با تو هم عقیده هستند و کل دنیا را در میگیره !
اینه که حداقل سعی کن از کلماتی استفاده کنی که کنترلم را از دست ندم ! خودت را بزار جای من یه همچین پستی برات بدم که از کلمه همه استفاده کنم ! این برای ادم خیلی سنگینی داره !

هنوزم پای حرفم هستم، کرایسیس 2، یک بازی بی ثبات بود تو گرافیک، یک قسمت خوب، یک قسمت معمولی . . .
:arrowd:
1من تاحالا گفتم نظرم یعنی یک واقعیت و اجبار؟ نه والا، این توئی که میگی یک بازی هیولاست و دیگه هرکس بگه نیست براش طومار مینویسی، نه اتفاقن من همیشه جا برای عوض شدن نظرم میزارم.

خب دیگه مشکلات حل شد ! منم میخواستم ببینم نظر شخصیته یا نه ؟! وگرنه این همه خودم را خسته نمیکردم که بحث کنم چون اینو از اول من دارم به نوعی ازت میپرسم و جواب نمیدادی !
من با نظر شخصی هیچ مسکلی ندارم !

2گفتم قبلن هم، من فقط بلد نیستم بیام توی تاپیک ها بگم آورین آورین به فلانی که بازیش اینه، بعد چند صد تا لایک بخورم، چندتا بیان تو فرند لیستم و یه سری هم پیام بازدید کننده بگیرم که آقا دمت گرم، بهتره بهم بگن ترولگر به خاطر نظراتم تا بهم بگن آورین آورین به خاطر تظاهر کردنم.
دقیقا دستت را گذاشتی روی بازهایی که من ازشون خیلی خوشم میاد :دی ولی میدونی فرقه من با تو چیه ؟! شاید منو اینجا فنه 360 بدونند ولی برو بگرد که یک بازی را ترول کرده باشم از جمله بازیهای PS3 ؟! مثلا از کلمات خوب و افتضاح و نسل قبل و ..........استفاده کرده باشم !

برو برادر در بیار من مشکلی ندارم، اگر هم گفته باشم ( که یادم نمیاد ) مشکلی ندارم میگم اشتباه کردم اون زمان مثل الان شما جو گیر بودم . . .

پسته خودت :
درباره گرافیک هم که هنوز که هنوزه هیچ استودیوئی نمیتونه این ادعا رو بکنه که میتونه به محصولات رمدی برسه.
http://forum.bazicenter.com/thread61696/page9/#post1995154

فقط یک نمونه که فقط دو هفته ازش گذشته ! میتونم چندین تا از این پستها در مورد بازیهای مورد علاقت بکشم بیرون فقط یکم وقت نیازه !
وقتی ادعا میکنی که هیچ کس نمیتونه کارای رمدی را انجام بده معنیش کاملا مشخصه !

هرچند AW مثله خودت بازی محبوب من تو این نسله ! فقط برای مثال گفتمش !

آخرین ویرایش:
اول برگرد عقب تر و پستهای خودت را بخون ببین قضیه چیه ؟! اینجا دوباره نقل قول نمیکنم ولی گفتی که هیچ سایتی به گرافیک بازی نگفته عالی و شگفت اور و.......... که من برات دوتا از سایتها معروف را نشون دادم ولی اگه میخوای 20 تا از معروفترینهاش حتی مثلا DF را اینجا نقل قول کنم ؟!
این بحثها خیلی قدیمیه چون چند وقت پیش اینا را برات نشون دادم از این حرسم میگیره که خیلی زود فراموش میکنی ! بله همه عقل و گوش و......... دارند اما ! همین سایتها هم عقل و هوش دارند دیگه ! و گذشته از اینها من به سایتها تکیه نکردم اول دارم حرفه خودم را میزنم و با دلیل میام جلو و میبینم چون پات را تو یه کفش کردی که بگی گرافیک بازی فقط خوبه برات چندتا مرجع معتبر هم میارم که ببینی دارند حرفم را تائید میکنند ! اینجا میبینی حتی یه چند نفری دارند حرفم را تائید میکنند !
بازم برگرد به پستهای خودت رجوع کن ببین داری چی میگی ؟! میگی همه میدونند که گرافیک بازی فقط خوبه و عالی نیست ! میدونی که وقتی کلمه (همه )را میاری یعنی هیچ کس با من هم عقیده نیست و با تو هم عقیده هستند و کل دنیا را در میگیره !
اینه که حداقل سعی کن از کلماتی استفاده کنی که کنترلم را از دست ندم ! خودت را بزار جای من یه همچین پستی برات بدم که از کلمه همه استفاده کنم ! این برای ادم خیلی سنگینی داره !
خب شاید منظور من از همه درست نبوده، ولی خیلیا این اعتقاد رو دارند که Rage بهترین گرافیک نبود، یک گرافیک خوب بود، خیلیای دیگه هم اعتقاد دارن فقط چون 60 فریم بود میشد بهش گفت گرافیک خوب . . .
خب دیگه مشکلات حل شد ! منم میخواستم ببینم نظر شخصیته یا نه ؟! وگرنه این همه خودم را خسته نمیکردم که بحث کنم چون اینو از اول من دارم به نوعی ازت میپرسم و جواب نمیدادی !
من با نظر شخصی هیچ مسکلی ندارم !
واقعن نیازی نیست من همیشه پشت نوشته هام بزنم این نظر شخصی است، هست خدائی؟
نظر شخصیه، من معتقدم Crysis 2 بازی ای با گرافیک خوب بود ( شایدم هم عالی ) که دارای یک سری مشکلات بود که این مسئله رو کاهش میداد. من به شخصه خودم ترجیح میدم همه چیز در یک سطح باشه یعنی از فیزیک تا نورپردازی خوب باشه تا فیزیک خوب نورپردازی بد و...
درباره کرایسیس 2 هم، بخش مهمی از بحثم هم درباره داستان بازی و گیم پلی بود البته :دی.
دقیقا دستت را گذاشتی روی بازهایی که من ازشون خیلی خوشم میاد :biggrin1: ولی میدونی فرقه من با تو چیه ؟! شاید منو اینجا فنه 360 بدونند ولی برو بگرد که یک بازی را ترول کرده باشم از جمله بازیهای PS3 ؟! مثلا از کلمات خوب و افتضاح و نسل قبل و ..........استفاده کرده باشم !
خب اصلن اینطوری نیست آخه، خیلی وقت ها آدم میاد سراغ بازی هایی که خودش دوست داره و میبینه وقتی داره به گند کشیده میشه.
سر Crysis 2 من واقعن لجم میگرفت که چرا گیم پلی به اون خوبی نسخه اول همش از بین میره و یک چیز من در آوردی میزارن. یا سر Doom 4 واقعن اگر قرار باشه همون اشتباه Rage بشه . . .
خب من خودم با اینکه سنی ندارم ولی اولین بازی هایی که انجام دادم Doom بود . . .

فقط یک نمونه که فقط دو هفته ازش گذشته ! میتونم چندین تا از این پستها در مورد بازیهای مورد علاقت بکشم بیرون فقط یکم وقت نیازه !
وقتی ادعا میکنی که هیچ کس نمیتونه کارای رمدی را انجام بده معنیش کاملا مشخصه !

هرچند AW مثله خودت بازی محبوب من تو این نسله ! فقط برای مثال گفتمش !
خب البته من اینجا نگفتم AW بهترین گرافیک رو داره :دی.
دومش من اینجا منظورم کاملن MP1 و MP2 بود. اگر این هارو بازی کنی میبینی در زمان خودشون از لحاظ گرافیکی خیلی جلو تر هستند ( منظورم اگر بازی کنی این نیست که تاحالا بازی نکردی منظورم همین الان بری بازی کنی ).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or