پائیز امسال ، DOOM 3 BFG Edition بر روی PC و کنسولهای PS3 و XBOX360 !

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
همانطور که از تیتر خبر پیداست ، نسخه BFG Edition از بازی Doom III در پاییز سال جاری میلادی بر روی پلتفرمهایی PC ، PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
doom-3.jpg

این نسخه از بازی در واقع نسخه Remaster شده vanilla edition از این شوتر بوده که علاوه بر Resurrection of Evil شامل هفت مرحله جدید تحت عنوان “The Lost Mission” نیز میباشد .
تمام مراحل اضافه و خود بازی اصلی از 5.1 surrond sound و 3D پشتیبانی مینماید ؛ همچنین شاهد پیشرفتهایی در Rendering و نورپردازی خواهیم بود ، به علاوه سیستم Checkpoint بازی نیز به منظور پیشروی آسان تر ، بهبود یافته است .
این نکته را اضافه می کنیم که علاقمندان به شکار اچیومنت و ترافی نیز میتوانند از این قابلیت DOOM III BFG Edition بهره مند شوند . خبر خوش دیگر این که تمامی ویرایش های این نسخه Doom I و Doom II را شامل می شوند و این بدان معناست که کنسول PS3 برای اولین بار تمامی نسخه های Doom را در آرشیو بازیهای خود می بیند .
رئس id ، آقای جان کارمک می گوید :
"در زمان عرضه DOOM III مورد استقبال خیل عظیم گیمرها در سراسر دنیا واقع شد ؛ اکنون نسخه پیشرفت کرده و ارتقا یافته آن در دسترس میباشد تا با فریم ریت بهتر و کنترل مناسب تر ، توجه علاقمندان را به خود جلب نماید ؛همچنین پشتیبانی از 3D و دالبی 5.1 باعث میشود تا تجربه ای عمیق تر از "DOOM III" محیّا باشد . من فکر میکنم عاشقان ژانر شوتر ، قطعا ازین بازی استقبال خواهند کرد."

منبع

تریلر از یوتیــوب

به هر حال من اگر میخواستم آدم محبوبه باشم و مطرح باشم و تو جهان مطرح بشم قاعدتن باید میومدم میگفتم آورین آورین به کارمک و بازیش فلان بود و چندتا لایک میخوردم و چند نفر فرند لیست اضافه میکردم
شدید حال کردم . لایک ...
دقیقا حرفی بود که من خواستم چند روز پیش بزنم ولی جریانات اجازه نداد ! :d

این روز ها سر آشغال ترین عنوانها هم 300 نفر لایک میدن حتی توی همین BC خودمون فقط کافیه از بازی تعریف کنی ... همین ! تعریف کن لایک بگیر ، انتقاد کن دیس لایک بگیر ! بعلاوه اینکه اگه بازی رو بخوای بشکافی کلی دشمن هم پیدا میکنی !!
چیزی به اسم مثل منطق بزار دم کوزه آبشو بخور ...
----------------
فرخ :
اصلا منظورم به Rage نبود ! ریج عالی بود واسه من . حداقل 60 فرم بودنش (حالا بهر دلیل) یه تکون اساسی در این نسل بود ! جان کارمک هم نیازی به توضیح نداره ...

داریم در مورد id software حرف میزنیم نه سازنده ی "مبارزه در خلیج عدن".
نظر شخصی هم باید قبلش فکر باشه نه همین جوری یه حرفی زده بشه.
یعنی id انقدر بدبخت شده که بخواد از این راه خرج ساخت Doom 4 رو دربیاره؟!!!
خو مگه چیه پول کم اوردن دیگه مگه اکتی نیست بعد این همه سال هنوز نتونسته پول ساخت یه موتورو جمع کنه
یا شایدم از حرص زیادی و طمع $

دوستان الکی rage رو نکوبید خواهشا من چند روز پیش خریدمش دوستان یجوری از بازی قبلا تعریف کرده بودن که من فک کردم اصلا بازی تصویرش بالا نمیاد ولی خداییش حتی یبارم تکسچر لودینگ یا افت فریم نداشت فوقالعاده بود بازی
روی pc هم بازیش کردم

پست میدین یا مقاله ارسال میکنید..؟ یکم خلاصه تر بگین ملت هم بتونن بخونن..
+1like

خو مگه چیه پول کم اوردن دیگه مگه اکتی نیست بعد این همه سال هنوز نتونسته پول ساخت یه موتورو جمع کنه
شوخی بود دیگه؟!!! :|
اکتی پول ساخت موتور نداره؟!!!
با اون فروشی که COD داره میتونه کل موتورهای ساخته شده تا حالا رو لایسنس کنه.
موضوع چیزه دیگه س. زورشون میاد... بماند، نمیخوام دوباره یه سری بحثا شروع بشه.
بعدشم کلا بحث و مقدار پول ساخت بازی با ساخت موتور فرق میکنه.
یا شایدم از حرص زیادی و طمع $
در اینکه همه برای پول کار میکنن شکی نیست ولی اینکه اومدن نسخه ی قدیمی رو دوباره دارن میدن بیرون هم صرفا حرص و طمع پول نیست. (که بخوام این حرف رو بزنیم خیلی از کمپانی ها محکومن و وضعشون خرابه)
شاید واسه آماده سازی برای نسخه ی جدید یا تجدید خاطرات ـه ولی مطمئنا قضیه ی کم آوردن پول نیست.
id کم استودیویی نیست که بخواد واسه ساخت بازیش اینجوری پول جمع کنه.

شوخی بود دیگه؟!!! :|اکتی پول ساخت موتور نداره؟!!!با اون فروشی که COD داره میتونه کل موتورهای ساخته شده تا حالا رو لایسنس کنه.موضوع چیزه دیگه س. زورشون میاد... بماند، نمیخوام دوباره یه سری بحثا شروع بشه.بعدشم کلا بحث و مقدار پول ساخت بازی با ساخت موتور فرق میکنه.در اینکه همه برای پول کار میکنن شکی نیست ولی اینکه اومدن نسخه ی قدیمی رو دوباره دارن میدن بیرون هم صرفا حرص و طمع پول نیست. (که بخوام این حرف رو بزنیم خیلی از کمپانی ها محکومن و وضعشون خرابه)شاید واسه آماده سازی برای نسخه ی جدید یا تجدید خاطرات ـه ولی مطمئنا قضیه ی کم آوردن پول نیست.id کم استودیویی نیست که بخواد واسه ساخت بازیش اینجوری پول جمع کنه.
شما شوخی میکنی یعنی خداییش واقعا نفهمیدی اون جمله ام کنایه بود ؟؟

چرا داداش من همه ی کمپانی ها هم محکومن و همشون بخاطر حرص پول اونا به به یاد اوردن خاطرا من شما که نیست که میان هزینه میکنن بازی های قدیمی رو روشون یه دست میکشن دوباره عرضه میکنن مگه بیکارن

مطمعن باش همهی بازی های مشهور این نسلو میان دویاره برا نسل بعدم میزنن میگن برا تجدید خاطرات مردم که یه سودی بزنن به جیب

اگر اینجوریه شما هم برای اثبات حرفت باید یه نقدی رو بیاری که دقیقا رو این مسئله تاکید کرده باشه که بازی بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم در حد بهترین های 30 فریم هست.

این حرفها یعنی چی ؟! خواهش میکنم بی منطق سوال نکنید !
حرفه شما مثل این میمونه بگی مثلا گیم اسپات باید میومد میگفت گرافیکه بازی عالیه و کنارش بگه منظورم به خاطر 60 فریم بودن نیستها ؟! خیلی ساده وقتی یه سایتی میاد تعریف و تمجید میکنه و کنارش حتی حرفی از 60 فریم بودن بازی نمیکنه منظورش کاملا مشخصه .
یا مثلا وقتی یه سایت میاد تو ریز نمرات تو بخش گرافیک میگه به راحتی یکی از بهترین گرافیکهای تاریخ را داره خب منظورش کاملا مشخصه دیگه یعنی کله بازیها را شمال میشه مگه اینطور نیست ؟
حتی بعضی از سایتها به قدری زوق کرده بودند که میگفتند محیطهاش طوری با چشم بازی میکنه که خیال میکنی نسل بعد را میبینی ! خب اینو به نظرت به خاطر 60 فریم بودن گفته ؟! من بازم خواهش میکنم کوتاه بیاید چون کاملا مشخصه که حقیقت چیه .

شما شوخی میکنی یعنی خداییش واقعا نفهمیدی اون جمله ام کنایه بود ؟؟
چرا داداش من همه ی کمپانی ها هم محکومن و همشون بخاطر حرص پول اونا به به یاد اوردن خاطرا من شما که نیست که میان هزینه میکنن بازی های قدیمی رو روشون یه دست میکشن دوباره عرضه میکنن مگه بیکارن
مطمعن باش همهی بازی های مشهور این نسلو میان دویاره برا نسل بعدم میزنن میگن برا تجدید خاطرات مردم که یه سودی بزنن به جیب
بابا آدم کنایه میزنه تهش یه شکلکی میذاره خو. :دی
البته من تو پست قبلی منظورم id بود که گفتم صرفا به خاطر پول و اون موردی که شما اول گفتی (پول واسه ساخت بازی کم آوردن) نیست و دلایل دیگه ای هم داره.
حرفه شما مثل این میمونه بگی مثلا گیم اسپات باید میومد میگفت گرافیکه بازی عالیه و کنارش بگه منظورم به خاطر 60 فریم بودن نیستها ؟! خیلی ساده وقتی یه سایتی میاد تعریف و تمجید میکنه و کنارش حتی حرفی از 60 فریم بودن بازی نمیکنه منظورش کاملا مشخصه .
یا مثلا وقتی یه سایت میاد تو ریز نمرات تو بخش گرافیک میگه به راحتی یکی از بهترین گرافیکهای تاریخ را داره خب منظورش کاملا مشخصه دیگه یعنی کله بازیها را شمال میشه مگه اینطور نیست ؟
حتی بعضی از سایتها به قدری زوق کرده بودند که میگفتند محیطهاش طوری با چشم بازی میکنه که خیال میکنی نسل بعد را میبینی ! خب اینو به نظرت به خاطر 60 فریم بودن گفته ؟! من بازم خواهش میکنم کوتاه بیاید چون کاملا مشخصه که حقیقت چیه .
فرخ جان چرا خودتو خسته میکنی.
نرود میخ آهنین در سنگ.
بشین یه دور دیگه بازی رو برو حالشو ببر. :دی
Doom 4 که اومد خودش جواب یه عده از دوستان رو میده. البته اگه اون موقع هم قبول کنن. :>

گیم اسپات توی مدال گرافیکی که میده (Technically Proficient Graphics) توضیح میده که پایداری فرم ریت و نرمی بازی "یکی" از دلایلی هست که میتونه به عنوان بهترین گرافیک انتخاب بشه . حالا اگه زورتون گرفته خودتون برید حلش کنید .
بعضی ها جوری حرف میزنن و خیلی راحت از کنارش میگذرن که انگاری قراره کل کمپانی id و gamespot و همه رو ببرن زیر سوال ! صدآفرین به کارشناسان فوق تخصص بازیسنتر صد آفرین !
Rage چه بخواین چه نخواین ، چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد ، انقلابی در صنعت گرافیک کنسولی هست . هر چند 60فرم بودن خودش مشکلاتی رو هم بوجود میاره که دلیلش کنسولهای نسل حاضر هست . یه سخت افزار قوی دست id باشه با اون انجینی که ساختن خودتون خواهید دید چجوری کف و خون قاطی میشه !

Last edited by a moderator:
گیم اسپات توی مدال گرافیکی که میده (Technically Proficient Graphics) توضیح میده که پایداری فرم ریت و نرمی بازی "یکی" از دلایلی هست که میتونه به عنوان بهترین گرافیک انتخاب بشه . حالا اگه زورتون گرفته خودتون برید حلش کنید .
بعضی ها جوری حرف میزنن و خیلی راحت از کنارش میگذرن که انگاری قراره کل کمپانی id و gamespot و همه رو ببرن زیر سوال ! صدآفرین به کارشناسان فوق تخصص بازیسنتر صد آفرین !
Rage چه بخواین چه نخواین ، چه خوشتون بیاد چه خوشتون نیاد ، انقلابی در صنعت گرافیک کنسولی هست . هر چند 60فرم بودن خودش مشکلاتی رو هم بوجود میاره که دلیلش کنسولهای نسل حاضر هست . یه سخت افزار قوی دست id باشه با اون انجینی که ساختن خودتون خواهید دید چجوری کف و خون قاطی میشه !
ایشاالله بقیه سازنده ها تصمیم نگیرن از این انقلاب ها بکنند :دی.
چون ترجیح میدم جای 60 فریم و دیدن مناظر از دور وقتی یه نارنجک پرت میکنم برای رضای خدا هم شده آب از آب تکون بخوره.
والا :دی.

چون ترجیح میدم جای 60 فریم و دیدن مناظر از دور وقتی یه نارنجک پرت میکنم برای رضای خدا هم شده آب از آب تکون بخوره.
کلا بازیهای id مهم نیست آب از آب تکون بخوره یا نه ! :dچیزی به اسم فیزیک معمولا توی بازیهای id و indoor و محیط بسته حرف اولو نمیزنه . کلا کسی از Doom4 هم فیزیک قوی نمیخواد . اونقدر گرافیک و گیم پلی و چیزهای دیگه وجود داره که جای خالیشو پر میکنه !
در کل مشکلی نیست اگه سخت نگیریم و دنبال ایراد نباشیم حل میشه!:d

کلا بازیهای id مهم نیست آب از آب تکون بخوره یا نه ! :dچیزی به اسم فیزیک معمولا توی بازیهای id و indoor و محیط بسته حرف اولو نمیزنه . کلا کسی از Doom4 هم فیزیک قوی نمیخواد . اونقدر گرافیک و گیم پلی و چیزهای دیگه وجود داره که جای خالیشو پر میکنه !
در کل مشکلی نیست اگه سخت نگیریم و دنبال ایراد نباشیم حل میشه!:d
چرا بحثو میپیچونی؟ :-w؟
الان بحث Rage بود، خب معلومه تو یه محیط بسته و تاریک توی Doom که ممکنه تیر درست و حسابی هم نداشته باشی کسی زیاد توجه نمیکنه به این مسئله، مثل تاثیر تیر روی اجسام توی AW ولی توی یه بازی باز مثل Rage بدون فیزیک؟ :دی؟

چرا بحثو میپیچونی؟ :-w؟
الان بحث Rage بود، خب معلومه تو یه محیط بسته و تاریک توی Doom که ممکنه تیر درست و حسابی هم نداشته باشی کسی زیاد توجه نمیکنه به این مسئله، مثل تاثیر تیر روی اجسام توی AW ولی توی یه بازی باز مثل Rage بدون فیزیک؟ :دی؟

بله بله ! میدونی چیه؟!
rage فیزیک نداشت ولی بجاش یک انیمیشن نمونه و میتونم بگم به جرات بهترین Enemy Animation که تو بازها دیده شده با بیش از 500 مدل انیمشن مردن ( بسیار بیشتر از هر بازی که تا کنون دیده شده ) که به هرجای دشمن تیراندازی میکردی به بهترین نحو عکس العمل نشون میداد به قدری انیمیش طبیعی بود که اگه با تیر خوردن یک دشمن وقتی کنترل خودش را از دست میداد و اگه مثلا پاش یا دستش به جایی مثل تیر برق یا یک میله و حتی یه سنگ برخورد میکرد برای اون هم انیمیشن طراحی شده بود !

rage فیزیک نداشت ولی بجاش یک هوش مصنوعیه استثنایی در نوع خود داشت که هر سایتی میرفتی ازش تعریف کرده بود به قدری باهوش بودن که میدونستند چطوری Blockade کنن و کی پابه فرار بزارن یا دوستانشون را از محل قرار گیری دشمن اگاه کنند ! اگه یه دشمن زخمی میشد به قدری باهوش بودند که میدونست باید خودش را خیزان خیزان به یک پناهگاه یا پشت سنگری قایم کنه ! به قدری باهوش بودن که میدونستند وقتی شلیک میکنی به طرف سرشون باید سلاح را جلوی سرشون بگیره و............... بقدری هوش مصنوعی عالی کار شده بود هر قبیله و نژادی که تو بازی وجود داشت برای خودشون هوش مصنوعیه و تدارکات خاصی داشتند ! به قدری باهوش بودند وقتی یه سلاح خودکار میزاشتی زمین اول میدونستند که باید اول سلاح خودکار را با لگد بزنند بی افته زمین و بعد تو را مورد هدف قرار بدند به قدری باهوش بودند که وقتی از اون ربات های عنکبوت مانند میزاشتی جلوشون مدونستند اگه تعداد کم باشه باید از دستش فرار کنند و سعی میکردند اول سنگر بگیرند و بعد به عنکبوت شلیک کنند یعنی داینامیک ترین و پیچیده ترین هوش مصنوعی که تا کنون دیدم !

امیدوارم بدونی این مسائل یعنی چی که همین نسل 99 درصد بازیها تو این مسائل تو Corner قرار دارند .
بله و بله ما متظر ترول کردن شما از هوش مصنوعی و انیمیشنهای rage هستیم و اگاه هستیم که تعریف و تمجید های سایت ها هیچ اهمیتی به شما نداره چون نظر شما fact حساب میشه !

آخرین ویرایش:
ببین وقتی میگن " گرافیک " یعنی مجموع همه ی مسائل بصری. دیگه اینا رو که خودت بهتر از من میدونی. یعنی فریم + فیزیک + نورپردازی + سایه زنی + انیمیشن + افکت ها و... = گرافیک. تا اینجا درست؟ وقتی میگن گرافیک خوبه یعنی فریم هم جزو فاکتور هاشون حساب کردن.
اگر بگن بهترین سایه زنی حق با شماست. بگن بهترین تکسچر حق با شماست. بگن بهترین نورپردازی باز هم حق با شماست.
الان تو همین جمله ی آخری که خودت گفتی کاملا مشخصه فریم در نظر گرفته نشده و فقط زیبایی رو مورد توجه قرار دادن که اینجا هم حق با شماست. نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه.
ببین عزیز من پایداری فریم یه مسئله است ، 30 فریم و 60 فریم یه مسئله ی دیگه. یه بازی ممکنه مثلا رو 30 فریم باشه ولی پایداری فریمش عالی باشه. اما 60 فریم حسابش جداست.
شما هم طوری حرف میزنی انگار خودت برنامه نویسی رو به کارمک یاد دادی! خودت میگی آفرین به کارشناسان بازیسنتر ولی خودت رو از همه بیشتر کارشناس میدونی.
شدیدا و قویا" دوست دارم دیگه از این انقلاب ها در زمینه ی گرافیک نبینم که وقتی میرم جلوی یک آبجکت پیکسل هاش اندازه کف دستم باشه. یا وقتی نارنجک میندازم در حد CoD (همون بازی که مسخرش میکنید) هم عکس العمل از محیط نبینم.
--------------------------------------------
Gartall @ ببین خودت داری میپیچونی. من از وقتی ریج اومد میتونم بگم کسی رو ندیدم که از انیمیشن ها و هوش مصنوعی ریج ایراد بگیره که این همه توضیح راجبش نوشتی. خود من هم قبول دارم. مشکل چیزای دیگه ای بود که پیچوندیشون.
نظر شخصی من اینه که ترجیح میدم بازی ای که انجام میدم همه چیز رو به صورت متعادل داشته باشه تا اینکه یه چیز رو بهترینش رو داشته باشه ، یه چیز دیگه رو اصلا نداشته باشه. همه ی حرف سر اینه.
ریج انیمیشن داشت ، بهترینش رو هم داشت. هوش مصنوعی داشت ، بهترینش رو داشت. ولی فیزیک نداشت. چندین ایراد دیگه فقط تو گرافیک داشت.

Behnam_Yakuza

نمیدونم چند بار یه چیزی را من بگم و هی تکرار کنم ؟! همین صفحه و صفحه قبل تمام سوالهایی که مینکی را جواب دادم . برو ببین منظور از 3 تا مدال گرافیکی گیم اسپات یعنی چی ؟ ( مدلها » مدال تکنیکی و مدال بصری با هنری و مدال انیمیشن ) برو ببین امتیاز 10 به گرافیک یعنی چی ؟
وقتی من حرف از انیمیشن و هوش مصنوعی میزنم جوابم در مورد شخصی هست که میگه فیزیک نداره و منم بجاش میگم اینها را داره ! که بقیه بازیها این مدلیش را ندارند. حالا مهم نیست که کی فیزیک را بیشتر دوست داره یا ترجیح میده انیمیشن و هوش مصنوعی داشته باشه .
ولی در نهایت به قول خودت گرافیک یعنی همه چی و سایتهایی که برات نام بردم وقتی امتیاز کامل برای گرافیک میدن یعنی در مجموع گرافیک براشون قانع کننده بوده !

به خدا از این دیگه روشن تر نمیشه توضیح داد !!!

گر اینجوریه شما هم برای اثبات حرفت باید یه نقدی رو بیاری که دقیقا رو این مسئله تاکید کرده باشه که بازی بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم در حد بهترین های 30 فریم هست

بهنام جان این حرف شما مثه این می مونه که رکورد یه قهرمان دو با مانع ـه 110 متر رو با دوی 100 متر مقایسه کنیم بدون در نظر گرفتن این که یکیشون از رو مانع پریده + 10 متر اضافه و یکی فقط 100 متر رو دویده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or