پائیز امسال ، DOOM 3 BFG Edition بر روی PC و کنسولهای PS3 و XBOX360 !

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
همانطور که از تیتر خبر پیداست ، نسخه BFG Edition از بازی Doom III در پاییز سال جاری میلادی بر روی پلتفرمهایی PC ، PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
doom-3.jpg

این نسخه از بازی در واقع نسخه Remaster شده vanilla edition از این شوتر بوده که علاوه بر Resurrection of Evil شامل هفت مرحله جدید تحت عنوان “The Lost Mission” نیز میباشد .
تمام مراحل اضافه و خود بازی اصلی از 5.1 surrond sound و 3D پشتیبانی مینماید ؛ همچنین شاهد پیشرفتهایی در Rendering و نورپردازی خواهیم بود ، به علاوه سیستم Checkpoint بازی نیز به منظور پیشروی آسان تر ، بهبود یافته است .
این نکته را اضافه می کنیم که علاقمندان به شکار اچیومنت و ترافی نیز میتوانند از این قابلیت DOOM III BFG Edition بهره مند شوند . خبر خوش دیگر این که تمامی ویرایش های این نسخه Doom I و Doom II را شامل می شوند و این بدان معناست که کنسول PS3 برای اولین بار تمامی نسخه های Doom را در آرشیو بازیهای خود می بیند .
رئس id ، آقای جان کارمک می گوید :
"در زمان عرضه DOOM III مورد استقبال خیل عظیم گیمرها در سراسر دنیا واقع شد ؛ اکنون نسخه پیشرفت کرده و ارتقا یافته آن در دسترس میباشد تا با فریم ریت بهتر و کنترل مناسب تر ، توجه علاقمندان را به خود جلب نماید ؛همچنین پشتیبانی از 3D و دالبی 5.1 باعث میشود تا تجربه ای عمیق تر از "DOOM III" محیّا باشد . من فکر میکنم عاشقان ژانر شوتر ، قطعا ازین بازی استقبال خواهند کرد."

منبع

تریلر از یوتیــوب

هرکسی که Rage رو بازی کرده قبول داره گرافیک بازی فقط در حد خوب بوده نه بیشتر . . .
اون 60 فریم هم گفتم ماجراش چی بود، 60 فریم در مقابل افت رزولیشن.
من کلن بحثی ندارم، ولی تو همون هایپ الکی که سر Alan Wake کردی بعد اومدی سر Crysis 2 کردی بعد سر Rage کردی، الان داری سر Doom 4 میکنی، اصلن صبر نمیکنی حداقل کارمک بگه این بازی کنسل شده یا نه؟ اصلن این نسل میاد یا نه. فوری میگی هیولائی برای خودش.
ما که Rage رو دیدیم هیولائی نبود :دی. اگرم بود بعد 6 ماه همه فراموشش نمیکردن :دی.

کلن من هیچ وقت ترول نمیکنم، نظر شخصیم رو میگم فقط، ولی تو همیشه یه چیزی رو سه برابرش نشون میدی. الان هنوز حتا هیچی از Doom 4 نشون ندادن، تو شروع کردی که هیولاست و... :|.
واقعن چی فکر میکنی!؟

این تیکه را جواب بدم ! منظورت از هرکسی یعنی همه ؟! لول! لابد این همه سایت جزو هر کس نیستند ؟! یا مثلا من و هم نظر های من جزوی از هر کس نیستند ؟! من سر هرچی هایپ کردم فقط سر گرافیکش بوده و اخر هم گرافیش به چیزه شاخی شده ! ولی تو همیشه دیدگاه خودت را داشتی و نظر هیچ کس و مرجع مهمی برات اهمیت نداشته !

میثم بس کن دیگه بزار این موقع شب اعصابم راحت بمونه . اصلا تو ترولگر نیستی که نظر خودت را میگی ! ای به چشم پس منم نظر خودم را میگم ! پس میتونی تمومش کنی ! مگه نه ؟! یا سعی میکنی دلایله خودت را به جهانیان ثابت کنی ؟!

کارمک بیا که راز و پروژه 5 ساله تو را اخر تو بازیسنتر کسی به نام میثم کشف کرد !!!! میگم بهتره میثم واسه خودت یه چیزی مثل انالیز DF ردیف کنی ؟!!

الان هنوز حتا هیچی از Doom 4 نشون ندادن، تو شروع کردی که هیولاست و...
yahoo_22.gif
.
واقعن چی فکر میکنی!؟

همون فکری که تو میتونی در مورد AW2 داشته باشی !!!

آخرین ویرایش:
این تیکه را جواب بدم ! منظورت از هرکسی یعنی همه ؟! لول لابد این همه سایت جزو هر کس نیستند ؟! یا مثلا من و هم نظر های من جزوی از هر کس نیستند ؟!

میثم بس کن دیگه بزار این موقع شب اعصابم راحت بمونه . اصلا تو ترولگر نیستی که نظر خودت را میگی ! ای به چشم پس منم نظر خودم را میگم ! پس میتونی تمومش کنی ! مگه نه ؟! یا سعی میکنی دلایله خودت را به جهانیان ثابت کنی ؟!
!!!! User Score6.5 out of 10Mixed or average reviewsbased on 375 Ratings . . .
به هر حال من اگر میخواستم آدم محبوبه باشم و مطرح باشم و تو جهان مطرح بشم قاعدتن باید میومدم میگفتم آورین آورین به کارمک و بازیش فلان بود و چندتا لایک میخوردم و چند نفر فرند لیست اضافه میکردم ( دقیقن میدونی منظورم چیه )
بازم تاکید میکنم، گرافیک بازی فقط خوب بود نه بیشتر، اکثر مقالاتی هم که خوندم میگفتن گرافیک بازی خوب بود، هیولا؟ عالی؟ شگفت آور؟ تخیلی هست اینا . . .

بعدش اگر دوست نداری واقعن بخونی نظرات یا به قول تو ترول ها رو میتونی نیای تو انجمن، من که یه تفنگ رو سرت نزاشتم بیا تو انجمن، والا . . .
خیلی هم فشار میاد از اون کنار بلاک کن.
ارث پدر جنابعالی رو که نخوردم، میتونی چیزی رو روی هوا نپرونی، همیشه هایپ های تو گند میزنه به تجربیات آدم از بازیا . . .

کارمک بیا که راز و پروژه 5 ساله تو را اخر تو بازیسنتر کسی به نام میثم کشف کرد !!!! میگم بهتره میثم واسه خودت یه چیزی مثل انالیز DF ردیف کنی ؟!!
والا من که این ماجرای کاهش رزولیشن رو از خودم نساختم و نیمدم هم اندازه بگیرم. همون DF بود فکر میکنم گفته بود بازی به جای افت فریم اومده افت رزولیشن رو گذاشته هرجا CPU برای پردازش کم آورد از رزولیشن میزنه.
واقعن مدل صحبت کردن خیلی خوبه. هرچی آدم سعی میکنه باهات خیلی خوب صحبت کنه، همش میخوای یا توهین کنی یا بپری، بعد هم حق به جانب میگیری!
باشه هرچی تو بگی اصلن، کارمک عجوبه بازیسازی که بازیش روی PC 79 شد میانگینش روی کنسول ها 81، که بخش مهمی از این امتیاز ها هم مربوط میشه به ایشون . . .

همون فکری که تو میتونی در مورد AW2 داشته باشی !!!
من درباره AW2 هیچ فکری ندارم، صبر میکنم سازنده نشونش بدن. هیچ وقت هم AW رو تو بوق نکردم همیشه هم با این که فن اصیلش بودم جزء اولین ها بودم توی انتقاد ازش . . .
نورپردازی و سایه زنی ریل تایم درست حسابی هم که نداشت در حد کرایسیس و آنچارتد ، اون هم که از نسخه PS3 ، نسخه ی PC هم که به زور 20 تا آپدیت و وصله پینه درستش کردن. دیگه چی داشت؟
همین که بازی روی X360 بعد از نصب روی هارد قابل قبوله، خودش میتونه دلیل قانع کننده برای تو بوق کردنش باشه. مثل Crysis 2 . . .
دیگه چی میخوای؟ :دی؟

آخرین ویرایش:
ترول کردن منوع عزیز من ! مثل اینکه کلا اسمه کارمک فشار زیادی برای بعضی وارد میکنه ؟! فاجعه از نوعه rage ؟! :lol: کاندید شدنش تو جوایز گرافیکی اخر سال اونم در حالت 60 فریم که بازی سازهای دیگه خوابش را هم نمیتونن ببین که یه همچین چیزی بسازن و با این شرایط کل بازیهای 30 فریم را خوابوند شد فاجعه ؟! :lol: ما از این فاجعه ها زیاد میخوایم ! شما راحت ترولت را بکن :lol:
کارمک این نسل یه بازی ساخته اونم در 60 فریم و اونم در محیطهای خیلی بزرگتر این بازیهایی که دارن مقایسش میکنن ! یعنی دستش چند برابر برای ایجاد افکتهای گوناگون محدود شد ! اینو خواهشا بتون درک کنی ! ولی با این همه حال که هزار ماشالا قبول هم نداری! اخر سال کاندید گرافیکی شد یعنی اگه انچارتد 3 این محتمالا بیشتر هر بازی میتونست اول بشه ! این خودش یعنی شاهکار !
آقا من کاری به بقیه ی بحث ندارم ولی بارها دیدم که به شدت روی این موضوع تاکید میکنی که Rage با وجود 60 فریم بودن و محیط های بزرگش اومد تو جوایز کاندید شد.
خب این یعنی چی؟ مگه تعداد فریم جزو معیار های گرافیک نیست؟ مگه وسعت محیط و تنوعش جزو گرافیک نیست؟
چرا 60 فریم رو از بازی کنار میذاری؟ اگر جایی کاندید شد مطمئن باش صدقه سر همین 60 فریم و محیط بزرگش بوده. وگرنه اگه قرار بود همین ریج که دیدیم فریمش رو بکنیم 30 ، محیط هاش رو هم بکنیم در حد مثلا Cod مطمئن باش بهش لغب مزخرف رو هم نمیدادن.
آخه بازی غیر از دورنما (!) ، انیمیشن و 60 تا فریم چی داشت که انقد هایپ میکنی؟ AA که نداشت کلا ، افت رزولوشن هم که داشت ، تکسچر لودینگ هم که داشت ، تکسچر ها هم که فقط باید از دور نگاشون میکردی چون ار نزدیک فکر میکردی از مدال PS1 کپی شدن ، اون هم از فیزیکش که در حد فیزیک اسکریپت شده ی Cod هم نبود. نارنجک مینداختی هیچی تکون نمیخورد! ، نورپردازی و سایه زنی ریل تایم درست حسابی هم که نداشت در حد کرایسیس و آنچارتد ، اون هم که از نسخه PS3 ، نسخه ی PC هم که به زور 20 تا آپدیت و وصله پینه درستش کردن. دیگه چی داشت؟
حالا 1000 بار بگو با وجود 60 فریم بودن کل 30 فریم ها رو خوابوند.

بدون فن بازی می گم Alan Wake بهترين گرافيك كنسولی بود كه تو اين نسل ديدم. ممكنه از لحاظ فنی يه ذره از بازی های شاخ ديگه كه بعدش اومدن عقب باشه ولی از نظر من بهترينه. گاهی اوقات كه مناظر برايت فالز رو می ديدم فكر می كردم دارم تابلوی نقاشی تماشا می كنم حتی انچارتدها هم چنين مناظر بديعی نداشتن. يه چنين گرافیكی بدون افت فريم روی 360 معجزه بود.

هرکسی که Rage رو بازی کرده قبول داره گرافیک بازی فقط در حد خوب بوده نه بیشتر . . .
من کلن بحثی ندارم، ولی تو همون هایپ الکی که سر Alan Wake کردی بعد اومدی سر Crysis 2 کردی بعد سر Rage کردی، الان داری سر Doom 4 میکنی، اصلن صبر نمیکنی حداقل کارمک بگه این بازی کنسل شده یا نه؟ اصلن این نسل میاد یا نه. فوری میگی هیولائی برای خودش.
ما که Rage رو دیدیم هیولائی نبود :دی. اگرم بود بعد 6 ماه همه فراموشش نمیکردن :دی.

کلن من هیچ وقت ترول نمیکنم، نظر شخصیم رو میگم فقط، ولی تو همیشه یه چیزی رو سه برابرش نشون میدی. الان هنوز حتا هیچی از Doom 4 نشون ندادن، تو شروع کردی که هیولاست و... :|.
واقعن چی فکر میکنی!؟
دوست گرامي كدام بهتر است;;)؟ايني كه يهو بازي افت فريم شديد پيدا كنه يعني از روي 60 بياد روي 30 يا اينيكه resolution حد اكثر ده ها پيكسل بياد پايين هر چند توي rage افت رزولوشن خيلي كم بود وقابل محسوس نبود وجالب اينكه استاد كارمك فقط تونسته از همچين شگردي استفاده كنه بخاطر مهارت خارق العادش در امر برنامه نويسي. در ضمن هر كسي RAGE رو بازي كرده از گرافيكش شگفت زده شده و RAGE يك غول گرافيكي به حساب مياد تكسچرهاي عالي معروف بهmega texture , انيميشن هاي عالي وطبيعي كاراكترها ودشمن ها , بهترين نوع draw distance , سيستم ذره اي عالي ,سيستم تغيير رنگ دايناميك , افكت هاي آتيش خارق العاده , افكت هاي آب عالي , ***** خون پاشي عالي , نور پردازي عالي , سطح جزئيات بالا در چهره كاراكترهاومحيط , فريم ريت عالي , گرافيك تكنيكي عالي , همه و همه اين اثر استاد را تبديل به يك غول گرافيكي ميكند.بعدش alan wake , crysis2 , rage, همه از بهترين هاي اين نسل بودن دوست عزيز.:)

دوست گرامي كدام بهتر است;;)؟ايني كه يهو بازي افت فريم شديد پيدا كنه يعني از روي 60 بياد روي 30 يا اينيكه resolution حد اكثر ده ها پيكسل بياد پايين هر چند توي rage افت رزولوشن خيلي كم بود وقابل محسوس نبود وجالب اينكه استاد كارمك فقط تونسته از همچين شگردي استفاده كنه بخاطر مهارت خارق العادش در امر برنامه نويسي. در ضمن هر كسي RAGE رو بازي كرده از گرافيكش شگفت زده شده و RAGE يك غول گرافيكي به حساب مياد تكسچرهاي عالي معروف بهmega texture , انيميشن هاي عالي وطبيعي كاراكترها ودشمن ها , بهترين نوع draw distance , سيستم ذره اي عالي ,سيستم تغيير رنگ دايناميك , افكت هاي آتيش خارق العاده , افكت هاي آب عالي , ***** خون پاشي عالي , نور پردازي عالي , سطح جزئيات بالا در چهره كاراكترهاومحيط , فريم ريت عالي , گرافيك تكنيكي عالي , همه و همه اين اثر استاد را تبديل به يك غول گرافيكي ميكند.بعدش alan wake , crysis2 , rage, همه از بهترين هاي اين نسل بودن دوست عزيز.:)
علاوه بر همه ی حرف این دوست عزیز دوستان هوش مصنوعی را فراموش کردن rage (به همراه بازیهای مونولیس ) بهترین هوش مصنوعی نسل بود که به هر حال با این همه محدودیت چنین هوش مصنوعی فقط ازدست استاد کارمک برمیاد

---------- نوشته در 09:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 AM ارسال شده بود ----------

آقا من کاری به بقیه ی بحث ندارم ولی بارها دیدم که به شدت روی این موضوع تاکید میکنی که Rage با وجود 60 فریم بودن و محیط های بزرگش اومد تو جوایز کاندید شد.
خب این یعنی چی؟ مگه تعداد فریم جزو معیار های گرافیک نیست؟ مگه وسعت محیط و تنوعش جزو گرافیک نیست؟
چرا 60 فریم رو از بازی کنار میذاری؟ اگر جایی کاندید شد مطمئن باش صدقه سر همین 60 فریم و محیط بزرگش بوده. وگرنه اگه قرار بود همین ریج که دیدیم فریمش رو بکنیم 30 ، محیط هاش رو هم بکنیم در حد مثلا Cod مطمئن باش بهش لغب مزخرف رو هم نمیدادن.
آخه بازی غیر از دورنما (!) ، انیمیشن و 60 تا فریم چی داشت که انقد هایپ میکنی؟ AA که نداشت کلا ، افت رزولوشن هم که داشت ، تکسچر لودینگ هم که داشت ، تکسچر ها هم که فقط باید از دور نگاشون میکردی چون ار نزدیک فکر میکردی از مدال PS1 کپی شدن ، اون هم از فیزیکش که در حد فیزیک اسکریپت شده ی Cod هم نبود. نارنجک مینداختی هیچی تکون نمیخورد! ، نورپردازی و سایه زنی ریل تایم درست حسابی هم که نداشت در حد کرایسیس و آنچارتد ، اون هم که از نسخه PS3 ، نسخه ی PC هم که به زور 20 تا آپدیت و وصله پینه درستش کردن. دیگه چی داشت؟
دوست عزیز اگه قرار بود فریم ریت رو 30 باشه که کلا همه چی ثابت نمی موند تکسچراهمه چی بهتر میشد به خاطر محدودیت کنسول ها خیلی چیزا فدای 60 فریم شد در ضمن فیزیکش کجاش مزخرف بود؟. ضمنا بهترین انمیشن ها را هم داشت و بهترین هوش مصنوعی که اصلا قابل مقایسه با هوش مصنوعی کرایسس ویا... نیست (با این که خیلی دوسش دارم ولی خیلی داغون بود هوش مصنوعی) کلا
متاسفانه اگه منتقدا به هوش مصنوعی بیشتر توجه داشتن الان خیلی از امتیازای بازیا پایین تر از اینی بود که هست و ما شاهد این هوش مصنوعی مزخرف نبودیم تو این نسل

Miesam

به هر حال من اگر میخواستم آدم محبوبه باشم و مطرح باشم و تو جهان مطرح بشم قاعدتن باید میومدم میگفتم آورین آورین به کارمک و بازیش فلان بود و چندتا لایک میخوردم و چند نفر فرند لیست اضافه میکردم ( دقیقن میدونی منظورم چیه )

نترس همین الانش تو ادم محبوب ترولگرهایی :)

بازم تاکید میکنم، گرافیک بازی فقط خوب بود نه بیشتر، اکثر مقالاتی هم که خوندم میگفتن گرافیک بازی خوب بود، هیولا؟ عالی؟ شگفت آور؟ تخیلی هست اینا . . .

اهان بازم تاکید میکنی ؟! تاکید تو یعنی fact ! خیلی جالبه نظرات بقیه و این همه سایت ملاک نیست و بعد نظر خودت میشه فکت و تاکیدم میکنی ؟!

وای وای وای ! اکثر مقالاتی که خوندی چی در مورد گرافیک بازی گفتن ؟! گفتن فقط خوبه ؟! منیخوای همین الان اون کلمه های عالی . شگفت و اور و...بیارم ؟!

بعدش اگر دوست نداری واقعن بخونی نظرات یا به قول تو ترول ها رو میتونی نیای تو انجمن، من که یه تفنگ رو سرت نزاشتم بیا تو انجمن، والا . . .
خیلی هم فشار میاد از اون کنار بلاک کن.

تو هم اگه میتونی خواهشا از روی پیستهای من که در مورد کارمک میدم رد شو برو و جوابش را نده و بحث های تکراری با من نکن و نخوای هی حرف خودت را بزرور بگی !

ارث پدر جنابعالی رو که نخوردم، میتونی چیزی رو روی هوا نپرونی، همیشه هایپ های تو گند میزنه به تجربیات آدم از بازیا . . .
طرز صحبت کردنت به کنار ! ولی همینطور که گفتم خیلی راحت از کنار پستهای من بگذر تا به تجربه گیمریت گند نخوره ! ok ?!

والا من که این ماجرای کاهش رزولیشن رو از خودم نساختم و نیمدم هم اندازه بگیرم. همون DF بود فکر میکنم گفته بود بازی به جای افت فریم اومده افت رزولیشن رو گذاشته هرجا CPU برای پردازش کم آورد از رزولیشن میزنه.
خیلی جالبه فقط اون تیکه از مقاله df یادت مونده و بقیه چیزها یادت رفته ؟! نقل قولی از df قشنگ بخون نیاز به معنی و ترجمه بود در خدمتیم :

In other situations, Rage is capable of producing absolutely phenomenal, richly detailed vistas that stretch out into the distance as far as the eye can see - all at native 720p, on both platforms.

فقط داره چندتا از صحنه هایی که افته رزولیشن داره حرف میزنه و بعد میگه در بقیه موارد همش در 720 هست و............. اونم فقط به خاطر قفل بودن روی 60 فریم .

باشه هرچی تو بگی اصلن، کارمک عجوبه بازیسازی که بازیش روی PC 79 شد میانگینش روی کنسول ها 81، که بخش مهمی از این امتیاز ها هم مربوط میشه به ایشون . . .
نقل قولی از DF در سر اغاز مقالش :
What we're seeing is the id formula: the technological genius of John Carmack backed by the financial security that allows him and his team to branch out in new directions and only release the result "when it's done".

کارمک عجوبه بازیسازی که بازیش روی PC 79 شد میانگینش روی کنسول ها 81، که بخش مهمی از این امتیاز ها هم مربوط میشه به ایشون . . .

تو بعد از سالها و سالها هنوز ندونستی که کارمک کارش تو بخش گرافیکیه و تو این بخش بازی نمرات بالایی گرفته ؟!

من درباره AW2 هیچ فکری ندارم، صبر میکنم سازنده نشونش بدن. هیچ وقت هم AW رو تو بوق نکردم همیشه هم با این که فن اصیلش بودم جزء اولین ها بودم توی انتقاد ازش . . .

تو مگه همیشه قربون و صدقه گرافیک AW نمیری ؟!!!!

همین که بازی روی X360 بعد از نصب روی هارد قابل قبوله، خودش میتونه دلیل قانع کننده برای تو بوق کردنش باشه. مثل Crysis 2 . . .
دیگه چی میخوای؟ :دی؟

بله بله همچنان منتظر میمونیم ؟!

قربون همتون برم من ! یه سر به سایتها بزنید ببینید چی گفتن ! میتونم بگم 90 درصد سایتها اصلا کاری با 60 فریم بودن بازی نداشتن که بگن گرافیک اله و بله !

نقد گیم اسپات در نکات مثبت بازی :

• Remarkable visual design
  • A host of charismatic characters
  • Enjoyable array of weapons and items
  • Speedy and gratifying vehicular action.
داخل نقدش :

The postapocalyptic future looks better than ever. From the moment you step out under the brilliant, cloud-studded sky of a ruined world, Rage proclaims its technical and artistic mastery

در نهایت خیلی شیک 3 تا مدال کامل گرافیکی :
good_t_proficient_graphics_s.gif
good_terrific-animation_s.gif
good_outstanding_design_s.gif

IGN میخوای ؟! یه 10 شیک چسبونده به گرافیکش و هزار تا تعریف و تمجید ! خلاصه هر سایتی میخوای برات اینجا بیارم ؟!
------------
به خدا این بحث ها خیلی تکراریه ها ولی من سعی میکنم ببینم واقعا اینجا یه عده چی را قبول دارند و ندارند ؟!

آخرین ویرایش:
نیاز مگه به فهمیدن داره ؟! الان هزار تا شرکت از جمله خود سونی بازیهاش را هی داره Remaster میده دست گیمرها الان چیه doom3 عجیبه که نشه فهمید ؟
ولی در کل برای اماده سازی گیمرها برای doom4 هست و بازی هم ظاهرا شامل مراحل جدید و پیشرفتهای گرافیکی و صوتی هست یعنی همینطوری دسته خالی هم نمیدن دست گیمرها !

نه خبری از remaster نیست . اونا که سونی انجام میده فرق داره رو کنسوله که HD می کنه و اینا. در ضمن در اینکه عملکرد id در این چند سال اخیر به خصوص rage افتضاح بوده شک نکن !! شما یا تازه به id رسیدی یا بازی های قدیمشو اون زمان بازی نکردی که با rage حال کردی . انقدر بهت بگم که این بازی فقط هیچ نشانی از کارای id نداشت .دلیلشم این بود که برای console ساخته شده بود . انقدر کارمک رو گندش نکن.
من خیلی دوست داشتم doom4 با quake 5 رو بینم اما ترجیح می دم کارمک با این حالش سراغ این بازیا نره فعلا"

آخرین ویرایش:
mansoor dk @ در مورد هوش مصنوعی باید کیلزون 2 رو چک کنی. اگه بهتر از ریج نباشه بد تر نیست...

قربون همتون برم من ! یه سر به سایتها بزنید ببینید چی گفتن ! میتونم بگم 90 درصد سایتها اصلا کاری با 60 فریم بودن بازی نداشتن که بگن گرافیک اله و بله !

نقد گیم اسپات در نکات مثبت بازی :

• Remarkable visual design
  • A host of charismatic characters
  • Enjoyable array of weapons and items
  • Speedy and gratifying vehicular action.
داخل نقدش :

The postapocalyptic future looks better than ever. From the moment you step out under the brilliant, cloud-studded sky of a ruined world, Rage proclaims its technical and artistic mastery

در نهایت خیلی شیک 3 تا مدال کامل گرافیکی :
good_t_proficient_graphics_s.gif
good_terrific-animation_s.gif
good_outstanding_design_s.gif

IGN میخوای ؟! یه 10 شیک چسبونده به گرافیکش و هزار تا تعریف و تمجید ! خلاصه هر سایتی میخوای برات اینجا بیارم ؟!
------------
به خدا این بحث ها خیلی تکراریه ها ولی من سعی میکنم ببینم واقعا اینجا یه عده چی را قبول دارند و ندارند ؟!
خب آخه یعنی چی؟ مگه هر جمله ای که مینویسن در مورد گرافیک باید یه 60 فریم هم بهش اضافه کنن؟ یا وقتی مدال یا امتیاز میده کنارش بنویسه با توجه به 60 فریم بوده یا نبوده؟
وقتی مثلا مینویسه : " نورپردازی بسیار خوب است." مسلما فریم ریت رو هم در نظر داشته.
اگر اینجوریه شما هم برای اثبات حرفت باید یه نقدی رو بیاری که دقیقا رو این مسئله تاکید کرده باشه که بازی بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم در حد بهترین های 30 فریم هست.
------------------------------------------------------
FaRd!N @ چرا برا پست من اون عکس رو گذاشتی؟ این دقیقا چیزی بود که فرخ سعی داره ثابتش کنه.

آخرین ویرایش:
نه خبری از remaster نیست . اونا که سونی انجام میده فرق داره رو کنسوله که HD می کنه و اینا. در ضمن در اینکه عملکرد id در این چند سال اخیر به خصوص rage افتضاح بوده شک نکن !! شما یا تازه به id رسیدی یا بازی های قدیمشو اون زمان بازی نکردی که با rage حال کردی . انقدر بهت بگم که این بازی فقط هیچ نشانی از کارای id نداشت .دلیلشم این بود که برای console ساخته شده بود . انقدر کارمک رو گندش نکن.
من خیلی دوست داشتم doom4 با quake 5 رو بینم اما ترجیح می دم کارمک با این حالش سراغ این بازیا نره فعلا"

mansoor dk @ در مورد هوش مصنوعی باید کیلزون 2 رو چک کنی. اگه بهتر از ریج نباشه بد تر نیست...

خب آخه یعنی چی؟ مگه هر جمله ای که مینویسن در مورد گرافیک باید یه 60 فریم هم بهش اضافه کنن؟ یا وقتی مدال یا امتیاز میده کنارش بنویسه با توجه به 60 فریم بوده یا نبوده؟
وقتی مثلا مینویسه : " نورپردازی بسیار خوب است." مسلما فریم ریت رو هم در نظر داشته.
اگر اینجوریه شما هم برای اثبات حرفت باید یه نقدی رو بیاری که دقیقا رو این مسئله تاکید کرده باشه که بازی بدون در نظر گرفتن 60 فریم هم در حد بهترین های 30 فریم هست.
03500190725133298252.png

خدا نکنه بحث سر مسائل تکنیکی و گرافیکی و بخصوص کارای کارمک باشه چون در اون بحث میثم و فرخ همدیگرو تیکه پاره میکنند:دی! نمونه هاش هم تویه تاپیک های زیادی دیده شده:دی
من کلا از DOOM خوشم میاد چون بازیش خیلی خیلی جذاب و جالبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or