پائیز امسال ، DOOM 3 BFG Edition بر روی PC و کنسولهای PS3 و XBOX360 !

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
همانطور که از تیتر خبر پیداست ، نسخه BFG Edition از بازی Doom III در پاییز سال جاری میلادی بر روی پلتفرمهایی PC ، PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
doom-3.jpg

این نسخه از بازی در واقع نسخه Remaster شده vanilla edition از این شوتر بوده که علاوه بر Resurrection of Evil شامل هفت مرحله جدید تحت عنوان “The Lost Mission” نیز میباشد .
تمام مراحل اضافه و خود بازی اصلی از 5.1 surrond sound و 3D پشتیبانی مینماید ؛ همچنین شاهد پیشرفتهایی در Rendering و نورپردازی خواهیم بود ، به علاوه سیستم Checkpoint بازی نیز به منظور پیشروی آسان تر ، بهبود یافته است .
این نکته را اضافه می کنیم که علاقمندان به شکار اچیومنت و ترافی نیز میتوانند از این قابلیت DOOM III BFG Edition بهره مند شوند . خبر خوش دیگر این که تمامی ویرایش های این نسخه Doom I و Doom II را شامل می شوند و این بدان معناست که کنسول PS3 برای اولین بار تمامی نسخه های Doom را در آرشیو بازیهای خود می بیند .
رئس id ، آقای جان کارمک می گوید :
"در زمان عرضه DOOM III مورد استقبال خیل عظیم گیمرها در سراسر دنیا واقع شد ؛ اکنون نسخه پیشرفت کرده و ارتقا یافته آن در دسترس میباشد تا با فریم ریت بهتر و کنترل مناسب تر ، توجه علاقمندان را به خود جلب نماید ؛همچنین پشتیبانی از 3D و دالبی 5.1 باعث میشود تا تجربه ای عمیق تر از "DOOM III" محیّا باشد . من فکر میکنم عاشقان ژانر شوتر ، قطعا ازین بازی استقبال خواهند کرد."

منبع

تریلر از یوتیــوب

تریلرش که فرق خاصی با نسخه 2004 نداره ! :دی ولی جالبه که بازی هنوز بعد از 8 سال انقدر خوب مونده !
ولی اگه Doom 4 بیشتر شبیه دو نسخه اول باشه تا نسخه سوم ، خیلی عالی میشه. من نسخه های اول و دوم رو سال ها پیش بازی کرده بودم (فکر کنم 74 یا 75 بود) و زیاد یادم نبود که اکشنش چطوریه ولی دوباره که رفتم سراغشون ، حسی که توشون وجود داشت خیلی محشر بود ! خیلی بیشتر از Doom 3 باهاشون حال کردم.
جالبه که اگه Doom 4 سال 2013 بیاد ، دقیقآ میشه 20 سالگی Doom ! :دی اولین نسخه سال 93 اومده بود.

اين تيكه رو خوب اومدي.خب با اين حرفي كه آريا زد رسما تابلو شد قضيه چيه.

به به به سلامتی اینم یه دومین ریمیک ارزشمند که باید امسال بگیرمش(اولیش Resident Evil HD Collection)
دوم ۳ که اومد اون موقع خیلی می ترسیدم بازی کنم ولی الان بزرگ شدم:دی

دمش گرم :)یه همچین بازیهای رو بایستی بعد از چند سال دوباره احیا کنن...
مثلا همین بازی ریدیک که بعد از چند سال دوباره با گرافیک جدید بازسازی شد واقعا فوق العاده بود.
اگه مکس پین هم اینکار رو می کردند خیلی عالی می شد

خبر فوق العاده ای بود. فکر دوباره بازی کردن Doom واقعا لذت بخشه و آماده میشیم واسه Doom 4 که اگه خدا بخواد سال دیگه بیاد و یه حالی به ژانر وحشت بده. :d
به نظر من پول برا doom 4 کم اوردن دارن پول جمع میکنن
داریم در مورد id software حرف میزنیم نه سازنده ی "مبارزه در خلیج عدن".
نظر شخصی هم باید قبلش فکر باشه نه همین جوری یه حرفی زده بشه.
یعنی id انقدر بدبخت شده که بخواد از این راه خرج ساخت Doom 4 رو دربیاره؟!!! :|
این یک معنی میده:
Doom 4 is Coming ...
Hell YEAH.... :دی

نمیدونم تریلر بازی را دیدید یا نه ؟
Doom 3 BFG Edition Video Game, Debut Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
به گفته خودشون یه نورپردازی بهتر شده سال 2004 کارمک یه کاری کرده که همین الانش به نظرم از 70 درصد شوترهای امروزی بهتره ! ادم اینو میبینه میتونه تصور کنه که doom 4 چه هیولای گرافیکی میتونه باشه . واقعا این کارمک سلطان انجین سازیه عجوبه ای واسه خودش از اون ادمهای مقدس هست برام .

از فاجعه Rage معلوم بود چی کار قراره بکنه!.. LOL

ترول کردن منوع عزیز من ! مثل اینکه کلا اسمه کارمک فشار زیادی برای بعضی وارد میکنه ؟! فاجعه از نوعه rage ؟! :lol: کاندید شدنش تو جوایز گرافیکی اخر سال اونم در حالت 60 فریم که بازی سازهای دیگه خوابش را هم نمیتونن ببین که یه همچین چیزی بسازن و با این شرایط کل بازیهای 30 فریم را خوابوند شد فاجعه ؟! :lol: ما از این فاجعه ها زیاد میخوایم ! شما راحت ترولت را بکن :lol:

آخرین ویرایش:
Doom 3 BFG Edition Video Game, Debut Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com
به گفته خودشون یه نورپردازی بهتر شده سال 2004 کارمک یه کاری کرده که همین الانش به نظرم از 70 درصد شوترهای امروزی بهتره ! ادم اینو میبینه میتونه تصور کنه که doom 4 چه هیولای گرافیکی میتونه باشه . واقعا این کارمک سلطان انجین سازیه عجوبه ای واسه خودش از اون ادمهای مقدس هست برام .

خارق العاده هست محشره قربونش برم :xببينم ايندفعه استاد چطور ي ميخواد شاخ ناتي داگ وكرايتك رو بشكنه هر چند با rage هم شاخ اينارو شكوند وجز top 5 گراافيك برتر اين نسل بود>:d< منتظر برترين گرافيك كنسولي هستيم.:-*

---------- نوشته در 12:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:26 AM ارسال شده بود ----------

رسما lol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doom3 بازی باحالی بود اما این که دئباره چرا دارن release می کنن نمی فهمم. حد اقل برای PC کاملا" بی معنیه این کار

نیاز مگه به فهمیدن داره ؟! الان هزار تا شرکت از جمله خود سونی بازیهاش را هی داره Remaster میده دست گیمرها الان چیه doom3 عجیبه که نشه فهمید ؟
ولی در کل برای اماده سازی گیمرها برای doom4 هست و بازی هم ظاهرا شامل مراحل جدید و پیشرفتهای گرافیکی و صوتی هست یعنی همینطوری دسته خالی هم نمیدن دست گیمرها !

ترول کردن منوع عزیز من ! مثل اینکه کلا اسمه کارمک فشار زیادی برای بعضی وارد میکنه ؟! فاجعه از نوعه rage ؟! :lol: کاندید شدنش تو جوایز گرافیکی اخر سال اونم در حالت 60 فریم که بازی سازهای دیگه خوابش را هم نمیتونن ببین که یه همچین چیزی بسازن و با این شرایط کل بازیهای 30 فریم را خوابوند شد فاجعه ؟! :lol: ما از این فاجعه ها زیاد میخوایم ! شما راحت ترولت را بکن :lol:
فرخ جان هرکی دوست داری بیخیال هایپ کردن های الکی شو، دیگه همه Rage رو دیدن همه هم معتقدن حتا اگر خوب هم بوده باشه عالی نبود، هم امتیاز ها نشون میده هم فروش هم طرفداری هم این که فقط کاندید شد اونم تو سالی FPS هایی که تو این سبک اومدن جزء Crysis 2 ( روی کنسول ها ) چندان حرفی برای گفتن نداشتن.

هرچند اون زمان Doom 3، اون نورپردازی داینامیک که بازی داشت تو زمان خودش معرکه بود و البته من کلن معتقدم ID و Id engine کلن برای ساخت بازی هایی مثل Doom بدرد میخورن محیط های بسته و البته کمی تاریک که انجینش شدیدن برای این مدل محیط ها پویا و عالی هست. توی همین COD MW3 یه مرحله سقوط هواپیما داشتیم اوایلش که توی هواپیما بود گرافیک بازی عالی بود. توی Rage هم بعضی از محیط های بسته بازی خیلی خوب بود.

ولی عجوبه انجین سازی هرکسی باشه تو این نسل کارمک نبوده، بازیش روی PC که مفت نمی ارزید، روی کنسول ها هم که یه ایده قشنگ داشت جای تغییر فریم اومده بود تغییر رزولیشن رو گذاشته بود!

فرخ جان هرکی دوست داری بیخیال هایپ کردن های الکی شو، دیگه همه Rage رو دیدن همه هم معتقدن حتا اگر خوب هم بوده باشه عالی نبود، هم امتیاز ها نشون میده هم فروش هم طرفداری هم این که فقط کاندید شد اونم تو سالی FPS هایی که تو این سبک اومدن جزء Crysis 2 ( روی کنسول ها ) چندان حرفی برای گفتن نداشتن.

هرچند اون زمان Doom 3، اون نورپردازی داینامیک که بازی داشت تو زمان خودش معرکه بود و البته من کلن معتقدم ID و Id engine کلن برای ساخت بازی هایی مثل Doom بدرد میخورن محیط های بسته و البته کمی تاریک که انجینش شدیدن برای این مدل محیط ها پویا و عالی هست. توی همین COD MW3 یه مرحله سقوط هواپیما داشتیم اوایلش که توی هواپیما بود گرافیک بازی عالی بود. توی Rage هم بعضی از محیط های بسته بازی خیلی خوب بود.

ولی عجوبه انجین سازی هرکسی باشه تو این نسل کارمک نبوده، بازیش روی PC که مفت نمی ارزید، روی کنسول ها هم که یه ایده قشنگ داشت جای تغییر فریم اومده بود تغییر رزولیشن رو گذاشته بود!

میثم تو هم جان هرکی دوست داری بیخیال ترول کردن باش ! بزار ما تو توهمات خودمون خوش باشیم باشه ؟! من میگم کارمک عجوبه انجین سازیه به خودم مربوطه نیاز به گوشزد من نیست ! هرچند که به نظر من عجوبه هست چون کل دنیا اینو میگن !

کارمک این نسل یه بازی ساخته اونم در 60 فریم و اونم در محیطهای خیلی بزرگتر این بازیهایی که دارن مقایسش میکنن ! یعنی دستش چند برابر برای ایجاد افکتهای گوناگون محدود شد ! اینو خواهشا بتون درک کنی ! ولی با این همه حال که هزار ماشالا قبول هم نداری! اخر سال کاندید گرافیکی شد یعنی اگه انچارتد 3 این محتمالا بیشتر هر بازی میتونست اول بشه ! این خودش یعنی شاهکار !

هر وقت doom4 اومد که قراره 30 فریم ساخته بشه و دیدی کارمک بازم به یقین ثابت نکرد که سلطان انجین سازیه اونوقت ازادی بیای اینجا نظراتت را بدی منم قشنگ گوش بدم و بگم حق با توئه ok ?!

من ازت خواهش میکنم اینبار بیخیال شو بزار این چند روزه ما راحت نفس بکشیم . این بحث ها قدیمی شده اینا را ما قبلا هم بحث کردیم ! دوباره نزار به هم دیگه یاداوری کنیم ! چطور تو به remedy وAW با توجه به امتیازاتش مثل خودم حساسی منم به کارمک و کلا id حساسم و برای خودم منطقی دارم .

آخرین ویرایش:
میثم تو هم جان هرکی دوست داری بیخیال ترول کردن باش ! بزار ما تو توهمات خودمون خوش باشیم باشه ؟! من میگم کارمک عجبه نجین سازیه به خودم مربوطه نیاز به گ.شزده من نیست هرچند که هست کل دنیا اینو میگن .

کارمک این نسل یه بازی ساخته اونم در 60 فریم و اونم در محیطهای خیلی بزرگتر این بازیهایی که دارن مقایسش میکنن ! یعنی دستش چند برابر برای ایجاد افکتهای گوناگون محدود شد ! اینو خواهشا بتون درک کنی ! ولی با این همه حال که هزار ماشالا قبول هم نداری! اخر سال کاندید گرافیکی شد یعنی اگه انچارتد 3 این محتمالا بیشتر هر بازی میتونست اول بشه ! این خودش یعنی شاهکار !

هر وقت doom4 اومد که قراره 30 فریم ساخته بشه و دیدی کارمک بازم به یقین ثابت نکرد که سلطان انجین سازیه اونوقت ازادی بیای اینجا نظراتت را بدی منم قشنگ گوش بدم ok ?!

من ات خواهش میکنم اینبار بیخیال شو بزار این چند روزه ما راحت نفس بکشیم . این بحث ها قدیمی شده اینا را ما قبلا هم بحث کردیم ! دوباره نزار به هم دیگه یاداوری کنیم !
هرکسی که Rage رو بازی کرده قبول داره گرافیک بازی فقط در حد خوب بوده نه بیشتر . . .
اون 60 فریم هم گفتم ماجراش چی بود، 60 فریم در مقابل افت رزولیشن.
من کلن بحثی ندارم، ولی تو همون هایپ الکی که سر Alan Wake کردی بعد اومدی سر Crysis 2 کردی بعد سر Rage کردی، الان داری سر Doom 4 میکنی، اصلن صبر نمیکنی حداقل کارمک بگه این بازی کنسل شده یا نه؟ اصلن این نسل میاد یا نه. فوری میگی هیولائی برای خودش.
ما که Rage رو دیدیم هیولائی نبود :دی. اگرم بود بعد 6 ماه همه فراموشش نمیکردن :دی.

کلن من هیچ وقت ترول نمیکنم، نظر شخصیم رو میگم فقط، ولی تو همیشه یه چیزی رو سه برابرش نشون میدی. الان هنوز حتا هیچی از Doom 4 نشون ندادن، تو شروع کردی که هیولاست و... :|.
واقعن چی فکر میکنی!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or