پائیز امسال ، DOOM 3 BFG Edition بر روی PC و کنسولهای PS3 و XBOX360 !

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
همانطور که از تیتر خبر پیداست ، نسخه BFG Edition از بازی Doom III در پاییز سال جاری میلادی بر روی پلتفرمهایی PC ، PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
doom-3.jpg

این نسخه از بازی در واقع نسخه Remaster شده vanilla edition از این شوتر بوده که علاوه بر Resurrection of Evil شامل هفت مرحله جدید تحت عنوان “The Lost Mission” نیز میباشد .
تمام مراحل اضافه و خود بازی اصلی از 5.1 surrond sound و 3D پشتیبانی مینماید ؛ همچنین شاهد پیشرفتهایی در Rendering و نورپردازی خواهیم بود ، به علاوه سیستم Checkpoint بازی نیز به منظور پیشروی آسان تر ، بهبود یافته است .
این نکته را اضافه می کنیم که علاقمندان به شکار اچیومنت و ترافی نیز میتوانند از این قابلیت DOOM III BFG Edition بهره مند شوند . خبر خوش دیگر این که تمامی ویرایش های این نسخه Doom I و Doom II را شامل می شوند و این بدان معناست که کنسول PS3 برای اولین بار تمامی نسخه های Doom را در آرشیو بازیهای خود می بیند .
رئس id ، آقای جان کارمک می گوید :
"در زمان عرضه DOOM III مورد استقبال خیل عظیم گیمرها در سراسر دنیا واقع شد ؛ اکنون نسخه پیشرفت کرده و ارتقا یافته آن در دسترس میباشد تا با فریم ریت بهتر و کنترل مناسب تر ، توجه علاقمندان را به خود جلب نماید ؛همچنین پشتیبانی از 3D و دالبی 5.1 باعث میشود تا تجربه ای عمیق تر از "DOOM III" محیّا باشد . من فکر میکنم عاشقان ژانر شوتر ، قطعا ازین بازی استقبال خواهند کرد."

منبع

تریلر از یوتیــوب

درود ...
همانطور که از تیتر خبر پیداست ، نسخه BFG Edition از بازی Doom III در پاییز سال جاری میلادی بر روی پلتفرمهایی PC ، PS3 و X360 عرضه خواهد شد .
doom-3.jpg

این نسخه از بازی در واقع نسخه Remaster شده vanilla edition از این شوتر بوده که علاوه بر Resurrection of Evil شامل هفت مرحله جدید تحت عنوان “The Lost Mission” نیز میباشد .
تمام مراحل اضافه و خود بازی اصلی از 5.1 surrond sound و 3D پشتیبانی مینماید ؛ همچنین شاهد پیشرفتهایی در Rendering و نورپردازی خواهیم بود ، به علاوه سیستم Checkpoint بازی نیز به منظور پیشروی آسان تر ، بهبود یافته است .
این نکته را اضافه می کنیم که علاقمندان به شکار اچیومنت و ترافی نیز میتوانند از این قابلیت DOOM III BFG Edition بهره مند شوند . خبر خوش دیگر این که تمامی ویرایش های این نسخه Doom I و Doom II را شامل می شوند و این بدان معناست که کنسول PS3 برای اولین بار تمامی نسخه های Doom را در آرشیو بازیهای خود می بیند .
رئس id ، آقای جان کارمک می گوید :
"در زمان عرضه DOOM III مورد استقبال خیل عظیم گیمرها در سراسر دنیا واقع شد ؛ اکنون نسخه پیشرفت کرده و ارتقا یافته آن در دسترس میباشد تا با فریم ریت بهتر و کنترل مناسب تر ، توجه علاقمندان را به خود جلب نماید ؛همچنین پشتیبانی از 3D و دالبی 5.1 باعث میشود تا تجربه ای عمیق تر از "DOOM III" محیّا باشد . من فکر میکنم عاشقان ژانر شوتر ، قطعا ازین بازی استقبال خواهند کرد."

منبع

تریلر از یوتیــوب

يادش به خير دوم عجب بازى بود. سرتاسر بازى هيجان بود. بعد از 1 ساعت بازى کردن رگ رو ميزدى جاى خون ادرنالين ميومد بيرون.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

به به چه خبری !!!
با اینکه همین 2،3 ماه پیش نشستم بعد از سال ها دوباره Doom I,II رو بازی کردم ، ولی بازم حال میده یه دور دیگه برم ! :دی
بهترین نکته توی این خبر اینه که به همین زودی ها یه چیزی از Doom 4 میگن ! :دی وگرنه بیخودی به سرشون نزده که این پکیج رو منتشر کنن. یعنی میشه همین هفته دیگه توی E3 خبری ازش بشه ؟! :(

خوبه، خوراك پايرت كردن به صورت جيتگه، اونم تو همون روز لانچش:دی
راستی چرا اعتراض نمی كنيد؟:| فقط سونی كالكشن/ريمستر/ريميك داد بيرون می شه دزدی و ميلك كردن؟:دی

یادش به خیر، اون موقع ها با ذوق و شوق Doom 3 رو نصب کردم و با اشتیاق شروع به بازی کردن کردم ولی خیلی زود خورد تو ذوقم :دی ایشالا Doom 4 بتونه مثل قسمت های اولیه دوباره واسم جذاب باشه.

حالا چرا ریمستر؟ همون بازی 2004 رو با بسته بندی جدید بده بیرون، خیلی Good Looking تر از نصف بازیای این نسله;;)
فکر نکنم ریمستری در کار باشه. همون موقع هم که بازی اومد، یه مدت بعد یه مدی برای بازی اومد گرافیک بازی رو قشنگ یه نسل میبرد جلو، فکر میکنم این همون باشه :دی.

تریلرش که فرق خاصی با نسخه 2004 نداره ! :دی ولی جالبه که بازی هنوز بعد از 8 سال انقدر خوب مونده !
ولی اگه Doom 4 بیشتر شبیه دو نسخه اول باشه تا نسخه سوم ، خیلی عالی میشه. من نسخه های اول و دوم رو سال ها پیش بازی کرده بودم (فکر کنم 74 یا 75 بود) و زیاد یادم نبود که اکشنش چطوریه ولی دوباره که رفتم سراغشون ، حسی که توشون وجود داشت خیلی محشر بود ! خیلی بیشتر از Doom 3 باهاشون حال کردم.
جالبه که اگه Doom 4 سال 2013 بیاد ، دقیقآ میشه 20 سالگی Doom ! :دی اولین نسخه سال 93 اومده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or