َAMD: کنسول PS4 به دلیل داشتن hUMA بر Xbox One برتری دارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4-vs-Xbox-One-box-cover-art.jpg



بر روی کاغذ کنسول PlayStation 4 به دلیل دارا بودن RAM سریعتر و GPU بسیار قوی از Xbox One در بخش سخت افزاری برتر است. این مزیت از نظر برخی فروشندگان کم اهمیت جلوه می کند اما کمپانی AMD ادعا می کند که PS4 به دلیل داشتن یک قابلیت سخت افزاری منحصر به فرد به نام hUMA مزیتی فراتر از آنچه مردم تصور می کنند دارد.
آقای Marc Diana که مسئول ارشد بخش فروش کمپانی AMD می باشد، در Gamescom توضیح دادند که کنسول PlayStation 4 دارای hUMA که مخفف heterogeneous Uniform Memory Access می باشد است. با hUMA از این پس CPU و GPU دارای دسترسی و حافظه ای مشترک می باشند. CPU و GPU همزمان می توانند بر روی یک دیتا کار کنند بدون اینکه نیاز به کپی مداوم بین این دو باشد. کنسول های قدیمی و احتمالا Xbox One ممکن است به صورت فیزیکی از همین چیپ بهره ببرند اما اطلاعات CPU و GPU به صورت جداگانه ذخیره می شود. شما برای اینکه از دو قسمت ذکر شده به طور همزمان بهره ببرید بایستی دائما اطلاعات را این آنها کپی کنید که تکنولوژی گرانی نیز می باشد و کیفیت را پایین می آورد.
یک بار دیگه می گوییم این مورد در بازی هایی که برای هر دو کنسول منتشر می شود، برای سال های اولیه تاثیری نخواهد داشت. ما ثمره نهایی را در بازی های انحصاری و در آینده شاهد خواهیم بود.
VR-ZONE
 
چیزی که مشخصه huma بیشتر روی 3D-performance تمرکز داره و amd توضیح داده این قسمت رو با این سیستم خیلی بهبود میبخشه و ps4 با داشتن این قابلیت در قسمت 3D-performance موفق خواهد بود
 
A.R.A.$.H@

ارش جان ممنون بابت ترجمه خبر. لطفا این قسمت از خبر رو اصلاح کنید.

GPU بسیار قوی از Xbox One در بخش سخت افزاری برتر است

در خبر Higher-END اومده که ترجمه اش میشه " قوی" نه بسیار قوی.
منظور AMD این هستش که GPU کنسول PS4 قوی هستش و از X1 سریعتر.
اگر از TOP-END یا Enthusiast در خبر استفاده می شد ، می تونستید از کلمه "بسیار قوی" استفاده کنید.
------------------
ضمنا AMD چون خودش سازنده GPU دو تا کنسول نسل بعد بوده بخاطر تبلیغات و بازارگرمی از کلمه Higher-END استفاده می کنه. اما واقعیت این هستش که GPU های دو تا کنسول در حد MID-END (یعنی متوسط) هستند.
 
نگفته که one نداره گفته ps4 دارتش.ولی به نظر میرسه دلیل اینکه ماکروسافت نمیزاره اطلاعات دقیق از کنسولش بدن این باشه که در حال ارتقاع و تغییرات اساسی رو کنسولش هست واسه همین زمان دقیق لانچ رو هم نگفتن و AMD هم با این کارش غیر مستقیم به ماکرو میگه که هواسش جمع باشه دیگه گند نزنه:d
داداش من کنسول رفتن تو خط تولید الان ماکرو و سونی باید زور بزنن که برای عرضه کنسول کم نیاد
 
آخرین ویرایش:
اما واقعیت این هستش که GPU های دو تا کنسول در حد MID-END (یعنی متوسط) هستند.
GPU وان در حد Entry level ــه:d
 
A.R.A.$.H@

ارش جان ممنون بابت ترجمه خبر. لطفا این قسمت از خبر رو اصلاح کنید.



در خبر Higher-END اومده که ترجمه اش میشه " قوی" نه بسیار قوی.
منظور AMD این هستش که GPU کنسول PS4 قوی هستش و از X1 سریعتر.
اگر از TOP-END یا Enthusiast در خبر استفاده می شد ، می تونستید از کلمه "بسیار قوی" استفاده کنید.
------------------
ضمنا AMD چون خودش سازنده GPU دو تا کنسول نسل بعد بوده بخاطر تبلیغات و بازارگرمی از کلمه Higher-END استفاده می کنه. اما واقعیت این هستش که GPU های دو تا کنسول در حد MID-END (یعنی متوسط) هستند.
شما نگران نباش اين اطلاعات چيزي از ارزش هاي pc شما كم نميكنه..... كماكان مال شما گنده تر :d
 
من به اینده اینترنت ایران خیلی خوش بین شدم
از روزی که دولت عوض شده تا الان هیچ سایتی شیلتر نشده
ایشالا این یک شروع باشه
اخه ديگه سايتي نمونده شيلتر بشه!!
اينترنتم اصا نميشه روش حساب باز كرد حداقل تا وقتي كه خان بابا هست!
.........
بيچاره مايكروسافت رو اين نسل دارن بد ميكوبونند ، اين مايكروسافتي ها هم اينورشو درست ميكنن ميان به اونورش گير ميدن ، اونورش رو درست ميكنن ميان به اونورترش گير ميدن! كلا به خاك و خون كشيدن بيچاره رو!! اگه فردايي خبر از خودكشي يكي از سران مايكرو رو شنيديد تعجب نكنيد!
 
چه بد، ایکس وان دیگه کنسول نسل بعدی نیست :( همه ی بازیهاشم گرافیک خواهند داشت در lococycle :(
پ.ن: جالبیش اینه که فورتزا 5 و رایز بهترین گرافیک رو بین بازی های نسل بعدی دارن با اینکه وان خیلی ضعیف تراز پلی 4 هست :-??
 
huma
قابلیت بسیار خوبیه و خیلی بدرد میخوره مخصوصا برای کنسولی که سخت افزار ثابتی داره .

خیلی ساده بخوام بگم این قابلیت در apu های amd برای pc هم هست منتها سازندهای بازی بخاطر اینکه pc هر قسمتیش از یه شرکت سازنده هست و حتی cpu وgpuش هم از دو شرکت مختلف و از 2 تا مدل مختلف و حتی یکیش خیلی قدیمی هست راه های دیگه رو استفاده میکنن منتها اون راه های دیگه مثل cuda یا open cl یا directcompute باعث میشه پل ارتباطی بین cpu وgpu اشغال بشه و دائما دیتا باید کپی بشه بین هر دو.

حالا اینی که amd اشاره کرده به چه دردی میخوره؟
خیلی ساده هست یه قسمت داخل رم یکپارچه ps4 رو در نظر بگیرید .اطلاعات مورد نظر احتیاج به پردازش سنگین شناور داره که gpu به سرعت میتونه این کار رو انجام بده .پردازش و تجزیه و تحلیل انجام میشه مواردی به cpu انتقال داده میشه مواردی در همون قسمت نگه داشته میشه و در واقع کاری که cpu باید انجام میداد و باعث افت فریم زیادی امکان داشت بشه در زمان بسیار کمتر gpu این کار رو انجام داد بدون اینکه پل ارتباطی بین cpu و gpu اشغال بشه.

خلاصه بخوام بگم این مورد که amd اشاره کرده قابلیتهای بسیاری داره از جمله:
پردازش بهتر و سریع فیزیک{نه به اندازه physx انویدیا ولی بازم خیلی بهتر از رابطه cpu و gpu جدا در pc هست}
فشرده کردن بسیار زیاد اطلاعات و بازگشایی اون توسط .gpu
کمک زیاد به پردازش cpu بدون احتیاج به اشغال پل ارتباطی بین cpu و gpu.
کمتر شدن اشغال رم برای دیتای مشترک بین هر دو پردازنده.
عملیات gpgpu بسیار بهتر و سریعتر.
و.....
 
قبول ندارم AMD از سونی پول گرفته =;
چطوری ممکنه وقتی ps4 از one کوچیکتره قویتر باشه
:)>-
یا پیغمبر!!آخرالزمان شده!!!:-o
بله بله ps4 چون کوچیکتره ضعیفتره ولی ایکس باکس 1 چون بزرگتره قویتره!!!!!!:-o
 
سونی: بیا اینو بذار جیبت بگو ما خیلی بهتریم توی نمایشگاه که نتونستیم کاری بکنیم بازی ای نشون بدیم گرافیکش بیشتر باشه:">
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or