َAMD: کنسول PS4 به دلیل داشتن hUMA بر Xbox One برتری دارد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PS4-vs-Xbox-One-box-cover-art.jpg

بر روی کاغذ کنسول PlayStation 4 به دلیل دارا بودن RAM سریعتر و GPU بسیار قوی از Xbox One در بخش سخت افزاری برتر است. این مزیت از نظر برخی فروشندگان کم اهمیت جلوه می کند اما کمپانی AMD ادعا می کند که PS4 به دلیل داشتن یک قابلیت سخت افزاری منحصر به فرد به نام hUMA مزیتی فراتر از آنچه مردم تصور می کنند دارد.
آقای Marc Diana که مسئول ارشد بخش فروش کمپانی AMD می باشد، در Gamescom توضیح دادند که کنسول PlayStation 4 دارای hUMA که مخفف heterogeneous Uniform Memory Access می باشد است. با hUMA از این پس CPU و GPU دارای دسترسی و حافظه ای مشترک می باشند. CPU و GPU همزمان می توانند بر روی یک دیتا کار کنند بدون اینکه نیاز به کپی مداوم بین این دو باشد. کنسول های قدیمی و احتمالا Xbox One ممکن است به صورت فیزیکی از همین چیپ بهره ببرند اما اطلاعات CPU و GPU به صورت جداگانه ذخیره می شود. شما برای اینکه از دو قسمت ذکر شده به طور همزمان بهره ببرید بایستی دائما اطلاعات را این آنها کپی کنید که تکنولوژی گرانی نیز می باشد و کیفیت را پایین می آورد.
یک بار دیگه می گوییم این مورد در بازی هایی که برای هر دو کنسول منتشر می شود، برای سال های اولیه تاثیری نخواهد داشت. ما ثمره نهایی را در بازی های انحصاری و در آینده شاهد خواهیم بود.
VR-ZONE

تا حالا سازنده NFS و AMD و DF و تعداد دیگری از اساتید این مسئله رو عنوان کردن ولی چه کنیم که همشون بی اعتبارن:(

DF بالاخره حرفش درسته یا غلط؟ سر رم ps4 خبراش غلطه سر xbox one همش درست :-j
سازنده NFS کجا گفته دقیقا؟ چون گفته روی یکی از کنسول ها بهتره اون کنسول ps4 اه حتما :-j
amd هم فقط 1-2 روز صبر کنید ;)

داره میگه به دلیل رم سررررررررررررررررریعتر و gpu بسیارررررررررر قویییییتر از لحاظ سخت افزاری قویتره حالا علاوه بر این این huma باعث شده این برتری بیشتر هم بشه یعنی بیشتر از چیزی که ما ها تصورش رو میکنیم:bash:

PS4 به دلیل داشتن یک قابلیت سخت افزاری منحصر به فرد به نام hUMA مزیتی فراتر از آنچه مردم تصور می کنند دارد.
:bighug:

فکر نکنم این huma هنوز بر روی pc ها استفاده شده باشه.احتمالا AMD برنامه داره برای سال 2014 این کار رو بکنه.

اصلا برام مهم نيست كدومشون قويتره!
برام اين مهمه كه انحصاري هاي توپ داشته باشه
كه نظرم بيشتر رووپلي ٤ هست تا اكس باكس!من خودم(ترجمه:يعني نظر خودمه)با انحصاري هاي سوني بيشتر حال ميكنم ولي در مقابل دوستي دارم
كه حاضر به خاطر halo خودشو بكشه!(ارايه اغراق هست)

!!
حالا اين كلود چه استفاده اي براي شما داره با اينترنت هاي زغاليمون؟:d
من به اینده اینترنت ایران خیلی خوش بین شدم
از روزی که دولت عوض شده تا الان هیچ سایتی شیلتر نشده
ایشالا این یک شروع باشه

نابودی AMD هم نزدیکه.
به زودی این شرکت هم , شرکتی فاقد اعتبار خواهد شد . از SONY پول گرفته که این حرفا رو بزنه !
ولی من واقعا نمیدونم AMD این حرفو چه جوری زده ؟ احتمالا وقتی داشتن مقایسه میکردن Infinite Power Of Cloud خاموش بوده .:)):))

ایشالا این یک شروع باشه
قراره از اوایل مهر هم یه سری شیل ..ر ها برداشته . ولی کلود رو تو ایران باس دورش خط کشید

من که فن ماکرو هستم توی این که شکی نیست و جز اولین نفراتی هستم که به محض اینکه X1 اومد میخرمش:x اماا نمیشه زود قضاوت کرد باید بمونیم دو کنسول بیان و بعد بگیم کدوم قوی تره :d

ایشالا این یک شروع باشه
عزيز من ميدوني براي كلود چه نتي لازمه؟ تا ١٠٠ سال ديگه ما از چنين نتي كه بتونه ساپورت كنه عاجزيم.

نگفته که one نداره گفته ps4 دارتش.ولی به نظر میرسه دلیل اینکه ماکروسافت نمیزاره اطلاعات دقیق از کنسولش بدن این باشه که در حال ارتقاء و تغییرات اساسی رو کنسولش هست واسه همین زمان دقیق لانچ رو هم نگفتن و AMD هم با این کارش غیر مستقیم به ماکرو میگه که هواسش جمع باشه دیگه گند نزنه:d

قبول ندارم AMD از سونی پول گرفته =;
چطوری ممکنه وقتی ps4 از one کوچیکتره قویتر باشه
:)>-

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or