و اینک کالکشن Devil May Cry برای PS3

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Source-DMC-Collection-E3.jpg

بنا بر گفته منبعی آگاه نسخه HD از عناوین Devil May Cry بر روی PS3 در E3 2011 رونمایی خواهد شد . این کالکشن به مناسبت بزرگداشت دهمین سالگرد تولد این سری محبوب خواهد بود ؛ نخستین DMC در سال 2001 و منحصرا برای PS2 عرضه شد .
کالکشنی دیگر نیز که یک سری تاریک ، تیره و مخوف میباشد - dark, dirty, and dangerous - به گفته این منبع رو نمایی خواهد شد ...

===============
منبع

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ! برای اولین به یک نفر به خاطر خبر اعتبار دادم اینم شما بودی رامونای عزیزززززززززززززززززززززززززززززززززززززز !

من خودم 50 دلار واسش کنار گذاشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x:x:x

آخرین ویرایش:
خوب من الان چی بگم دیگه !!؟؟:|
واقعا من دیگه تقریبا امیدم داره به صفر میل می کنه ( تنها امیدم هیلوئه و البته یه چند تا انحصاری خفنه دیگه که برای ایکس باکس می یاد که اونم خیلی کمه :d ) :| واقعا من دیگه حرفی برای گفتن ندارم . ساعتی 1 دونه بازی انحصاری برای PS3 می یاد . حالا ایکس باکس ...... !!! :|:|:|:|

• Like
Reactions: Kavigne
خوب من الان چی بگم دیگه !!؟؟:|
واقعا من دیگه تقریبا امیدم داره به صفر میل می کنه ( تنها امیدم هیلوئه و البته یه چند تا انحصاری خفنه دیگه که برای ایکس باکس می یاد که اونم خیلی کمه :d ) :| واقعا من دیگه حرفی برای گفتن ندارم . ساعتی 1 دونه بازی انحصاری برای PS3 می یاد . حالا ایکس باکس ...... !!! :|:|:|:|
حرف شما کاملا درست من واقعا نمیدونم MICRO این همه استودیو ی داخلی داره واقعا نمیتونن یه بازی شاخ درست کنن فقط چسبیده به FORZA و GEARS این نسل داره تموم میشه و کنسول من داره خاک میخوره من قول میدم نسل بعد اصلا MICRO رو فراموش کنم در ضمن هیچ امیدی به E3 نداشته باش از وقتی کینکت اومده MICRO همه چیرو فراموش کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or