و اینک کالکشن Devil May Cry برای PS3

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Source-DMC-Collection-E3.jpg

بنا بر گفته منبعی آگاه نسخه HD از عناوین Devil May Cry بر روی PS3 در E3 2011 رونمایی خواهد شد . این کالکشن به مناسبت بزرگداشت دهمین سالگرد تولد این سری محبوب خواهد بود ؛ نخستین DMC در سال 2001 و منحصرا برای PS2 عرضه شد .
کالکشنی دیگر نیز که یک سری تاریک ، تیره و مخوف میباشد - dark, dirty, and dangerous - به گفته این منبع رو نمایی خواهد شد ...

===============
منبع

ایول خیلی خبر خوبی برای من بود :d من هیچ کدومش رو بازی نکرده بودم !!! :d برنامه ریزی کرده بودم تابستون بشینم شروعشون کنم ولی حالا دیگه وا میستم تا کالکشنش بیاد :d

عجب خبری!کیوان دمت داغ....
کم کم ‏PS3‏ داره میشه بهترین کنسول برای آرشیو بازا و جای ‏PS2‏ رو داره میگیره.باشد که برای ‏MGS‏ هم تایید بشه....

حالا تو این یه مورد قضیه بر عکس شده و به نظر با وقاحت تمام زدن رو دست مایکرو !!!:-o....آخه تویی که اینهمه استودیوی متبحّر first party داری واسه چی؟!؟ یا حداقل چرا گیر دادی به جمع اوری کالکشن های جورواجور؟%-(حداقل زورتو ($) بذار واسه یه عنوان مهم تر مثل CoD ...
اگه انحصاری نداشت حرفتون 100% صحیح بود ولی وقتی از نظر بازیهای انحصاری هم امسال عالی عمل کرده , مشکلی نداره که در کنارش کالکشن هم بده ! اونایی که قبلآ این بازیها رو انجام ندادن میتونن الآن به صورت HD بازی کنن و یه عده هم میخوان اون تجربه های عالی نسل قبل رو دوباره انجام بدن که باز هم HD بازی میکنن ! :دی

یادمه یه جایی یکی از مسوولین سونی تو E32009 مایکرو رو متهم کرده بود به دلیل ضعف عناوین AAA و انحصاری فقط رو اورده به milk کردن halo و geow و شیوه ی ناجوانمردانه ی Exclucive Content!...

حالا تو این یه مورد قضیه بر عکس شده و به نظر با وقاحت تمام زدن رو دست مایکرو !!!:-o....آخه تویی که اینهمه استودیوی متبحّر first party داری واسه چی؟!؟ یا حداقل چرا گیر دادی به جمع اوری کالکشن های جورواجور؟%-(حداقل زورتو ($) بذار واسه یه عنوان مهم تر مثل CoD ...
الان اینو جدی گفتی؟؟؟
من که ربطشو نفهمیدم
این که $M گیر داده به دو تا IP چه ربطی داره به سونی که داره بازی های پر طرفدار و شاهکارشو با گرافیک و امکانات امروزی دوباره تولید می کنه ؟؟؟ مگه سونی کم انحصاری تراز اول داره؟
من که ترجیح میدم به جای بازی های تکراری و گلابی جدید همون قدیمی ها remake بشن
مطمئن باش خیلی ها همین عقیده رو دارن به عنوان مثال همین
Gow collection بیش از 2 میلیون فروخت !!!
در ضمن CoD به هیچ وجه مهم تر از بازی های کلاسیک و شاهکار قدیمی نیس
همون بهتر که سونی وقتشو رو این چیزا تلف نمی کنه

به هر حال ممنون از خبر .من که خیلی خوشحال شدم چون 3 شماره ی قبلی رو بازی نکردم
فقط موندن MGS کجاس بابا؟؟؟؟ کاش یه فکری هم به حال RE قدیمی ها بکنن
ظاهرا " capcom رسما" چت زده باید با همون قبلی ها حال کنیم ( خدا کنه code veronica رو زود تر بدن حداقل)

آخرین ویرایش:
اگه انحصاری نداشت حرفتون 100% صحیح بود ولی وقتی از نظر بازیهای انحصاری هم امسال عالی عمل کرده , مشکلی نداره که در کنارش کالکشن هم بده ! اونایی که قبلآ این بازیها رو انجام ندادن میتونن الآن به صورت HD بازی کنن و یه عده هم میخوان اون تجربه های عالی نسل قبل رو دوباره انجام بدن که باز هم HD بازی میکنن ! :دی
حرفتون متین!:d ولی این کالکشنو خود سونی نمی زنه که! و بابت این remake یه مبلغی به Capcom داده{به نوعی میشه گفت معادل Exclusive Content ـه}...ولی حرفم اینه چرا باید یه همچین تناقض آشکاریو تو صحبت یه مسوول شاهد باشیم ؟!:-/

والا سونی که جدیدا زده تو کار بازیهای عهد بوق :d:)) بدم میاد )x
در ضمن کسی توقع نداشته باشه برای x360 بیاد چون :اولا این بازیها برای ps2 ساخته شده بودند و ps3 هم نرم افزاری و هم سخت افزاری ( مدلهای قذیمی ) بازیهای ps2 رو ساپورت میکنه و اگر x360 بخواد این کالکشن ها رو داشته باشه باید از اول بشینین براش پورت کنن که نمیصرفه .
توقع بیجا نداشته باشین
ولی یه چیزیم هست این که دقت کرده باشین بازیای ps2 رو دارن remake میکنن چون آسونه واسه RE فک کنم کلا باید از اول بسازنش.
درسته آسونه چون اصلا نیازی نیست از اول بسازنش و فقط کافیه بازی رو با نرم افزار تغییر فرمت hcu و ... تبدیل به hd کنن که واسه god of war هم همینکارو کردن و کلا یک تیم کوچیک سریع آمادش کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or