و اینک کالکشن Devil May Cry برای PS3

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Source-DMC-Collection-E3.jpg

بنا بر گفته منبعی آگاه نسخه HD از عناوین Devil May Cry بر روی PS3 در E3 2011 رونمایی خواهد شد . این کالکشن به مناسبت بزرگداشت دهمین سالگرد تولد این سری محبوب خواهد بود ؛ نخستین DMC در سال 2001 و منحصرا برای PS2 عرضه شد .
کالکشنی دیگر نیز که یک سری تاریک ، تیره و مخوف میباشد - dark, dirty, and dangerous - به گفته این منبع رو نمایی خواهد شد ...

===============
منبع

حرفتون متین!:d ولی این کالکشنو خود سونی نمی زنه که! و بابت این remake یه مبلغی به Capcom داده{به نوعی میشه گفت معادل Exclusive Content ـه}...ولی حرفم اینه چرا باید یه همچین تناقض آشکاریو تو صحبت یه مسوول شاهد باشیم ؟!:-/

عزیز این بازی ها ریمیک نمیشه و برای این ها سونی پولی به شرکت ها نمیدن بلکه سونی اجازه میده عنوان های که قبلا روی کنسول نسل قبلش بودن رو روی کنسول جدیدش به صورت این که فقط رزولیشن بالا میره یا 3D میشه و شاید از MOVE استفاده کنه . شاید برای استفاده از MOVE یا 3D یک مقداری تخفیف در بعضی از پول های که از شرکت ها میگیره بده.

به این ریمارک گفته نمیشه بلکه ریمستر میشه در ثانی این بیشترین سود رو برای شرکت ها داره هم برای ناشر های عنوان ها که باز هم سونی نیست بیشتر این عنوان ها .

گزینه بعدی این هستش که این دو صحبت به صورت 100% با هم فرق داره این که شما فقط یک IP تولید کنی با این که شما 10 عنوان TOP داشته باشی باز هم عنوان های قدیمی خودت رو برای افراد جدید عرضه کنی به معنی این نیست که سونی داره فقط اون عنوان ها رو تولید میکنه و هیچ ربطی به هم نداره .

هر چند از این صحبت ها شرکت ها در مورد هم زیاد میکنن نباید زیاد جدی گرفت.

آخرین ویرایش:
وااااااااااااای بهتر از این نمیشد ! الان اشک تو چشمام حلقه زده :-s خیلی خوشحالم خیلی :d:bash:
2 و 3 و 4رش به کنار , واقعا شماره یکش درخشش دیگه ای داشت با جلوه های ویژه بی نظیر و محیط های باستانیش...
به اضافه اینکه bloody تر بود ! :d

آخرین ویرایش:
چی نمیشه ؟:-/

اشتپ شد :d منظور همون ریمیک بود .

دارم 90 میبینم و هم تایپ میکنم هم ترجمه سریال انجام میدم یکم اشتپ شد .;) .

یعنی 3 کار باهم . 90 میبینم از یک طرف دارم سیزن دوم X-Files رو برای یک نفر ترجمه میکنم از طرف دیگه این جا دارم تایپ میکنم .:d

از نظر کمبو‌های ترکیبی بعید می‌دونم هیچ بازی به گرد پای DMC3 برسه. مخصوصا با اون Agni و Rudra میشد طوفان به پا کنی.

دلمون برای Vergil هم تنگ شده. عالی بود خبر.

شخصا فقط 3 رو بازی کردم و 10 دقیقه ی اول 2 رو(حوصلم نمیگرفت)،از شخصیت پردازی و داستان 3 خیلی خوشم اومد.از لحاظ گرافیکی هم فوق العاده بود برای اون زمان.خیلی دوست دارم بازی کنم 2 و 1 رو.
خوشحال گشتیم:d

از نظر کمبو‌های ترکیبی بعید می‌دونم هیچ بازی به گرد پای DMC3 برسه. مخصوصا با اون Agni و Rudra میشد طوفان به پا کنی.
البته اگه Bayonetta رو بذاریم کنار ، حرف شما کاملا متینه:دی با استایل Sword Master چه جنگولک بازی هایی که من در نمیاوردم با Agni و Rudra :دی .
همزمان L1 ، پایین و مثلث رو نگه میداشتیم خودمونو دشمن باهم میرفتیم هوا ، بعد تا میخورد دایره نثارش میکردیم ، وقتی به زمین هم رسیدیم با اسلحه Lady یه گلوله میزدیم و it went to hell :دی !
یه خصوصیت بارزی که DMC و مخصوصا سومیش داشت این بود که وسط کمبوها شما به راحتی میتونستی سلاح هارو عوض کنی و ترکیب کنیشون ... مثلا تو همین کمبوی فوق الذکر بجای اون حرکت اولی برای به هوا بردن دشمن از Beowulf استفاده کرد و تو هوا با یه R2 عوضش کرد . :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or