ویروس کزم قیظ (Kazmeghaze)

تنها یه راه برای ازبین بردن این ویروس وجود داره, من که با هیچ انتی ویروسی نتونستم ازبین ببرمش به جز این راه:
1-اول ویندوز رو عوض کن

What a n00b!!!!

با انتی ويروس پاک ميشه کرد... لازم نيست راه حل windows ريختن رو پيشنهاد کرد...

What a n00b!!!!

با انتی ويروس پاک ميشه کرد... لازم نيست راه حل windows ريختن رو پيشنهاد کرد...

این حرفی که زدم مال یکی دو ماه پیشه و من از انتی ویروس این ویروس آشغال خبری نداشتم تا اینکه بچه ها گفتن انتی ویروس داره:smile:از اون موقع به بعد از این انتی ویروس دارم استفاده میکنم:smile:دم همه بچه های بازیسنتر گرم:smile:

معنیه این جمله(اصطلاح)چیه؟;)What a n00b

چون این یه ویروس اوتو ران هست من پیشنهاد میکنم خودتون پاکش کنید{بدون انتی ویروس}
یه راه ساده:
1.از طریق safe mode وارد محیط ویندوز شوید.در این حالت هیچ برنامه غیر ویندوزی اجرا نمیشود
2.جهت اطمینان درایو های کامپیوتر رو از آدرس بار باز کنید نه با کلیک کردن روی درایو
3.از منوی tools>>>folder options>>>view>>>hidden files and folders
حال موارد زیر رو تغییر بدین:
don"t show hidden<<<<<<<<<<<<show hidden
تیک این دو تا رو هم بردارید:
hide extensions for know
hide protected operating
حالا ویروس کظم غیظ و فایل autorun.inf رو از تمام درایو هاتون پاک کنید
احتمالا یه فولدر هم هست به نام RECYCLER {اسمش رو مطمئن نیستم.چون دیگه سیستمم ویروس نداره}
و داخلش احتمالا یه فایل به اسم autorun {این رو هم مطمئن نیستم}اینم پاک کنید
من فقط اینطوری تونستم از دست این دو تا ویروس راحت بشم

چون این یه ویروس اوتو ران هست من پیشنهاد میکنم خودتون پاکش کنید{بدون انتی ویروس}
یه راه ساده:
1.از طریق safe mode وارد محیط ویندوز شوید.در این حالت هیچ برنامه غیر ویندوزی اجرا نمیشود
2.جهت اطمینان درایو های کامپیوتر رو از آدرس بار باز کنید نه با کلیک کردن روی درایو
3.از منوی tools>>>folder options>>>view>>>hidden files and folders
حال موارد زیر رو تغییر بدین:
don"t show hidden<<<<<<<<<<<<show hidden
تیک این دو تا رو هم بردارید:
hide extensions for know
hide protected operating
حالا ویروس کظم غیظ و فایل autorun.inf رو از تمام درایو هاتون پاک کنید
احتمالا یه فولدر هم هست به نام RECYCLER {اسمش رو مطمئن نیستم.چون دیگه سیستمم ویروس نداره}
و داخلش احتمالا یه فایل به اسم autorun {این رو هم مطمئن نیستم}اینم پاک کنید
من فقط اینطوری تونستم از دست این دو تا ویروس راحت بشم
سلام.ممنون ولی اینم یه بار قبلا کرده بودم جواب نداد فقط با انتی ویروس تونستم پاکش کنم.فقط مک افی سری جدید با اپدیت جدید رو نصب کنید و یه ویروس یابی کلی کنید سیستم رو بعد اینکه ویروس ها پاک شد یه ری استارت کنید تموم شد رفت.فقط اگه قبلا موبایلی چیزی داشتین وصل کردین به کامپیوتر ان ها را ویروس یابی کنید چون ممکنه کامپیوتر دوباره الوده بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or