ویروس کزم قیظ (Kazmeghaze)

و چنين شد که انتی ويروس ها به خيار تبديل شدن به جای امنيت در سيستم ها و فرمت کردن کامپيوتر به گزينه اول برای امنيت تبديل شد...

آقا اين جمله اي که نوشتی رو چند دقيقه روش فکر کردی؟
میدونی من هر بار که سیستمم ویروسی میشه ،هر کاری میکنم و هر انتی ویروسی میریزم باز جواب نمیده.به این خاطر این سوالو پرسیدم ،حالا شما چرا این شکلی فکر کردی من نمیدونم؟من رو سیستمم norton نصبه.(وقتی انتی ویروس جواب نده،این راهشه؟سوال این بود)

آخرین ویرایش:
میدونی من هر بار که سیستمم ویروسی میشه ،هر کاری میکنم و هر انتی ویروسی میریزم باز جواب نمیده.به این خاطر این سوالو پرسیدم ،حالا شما چرا این شکلی فکر کردی من نمیدونم؟من رو سیستمم norton نصبه.(وقتی انتی ویروس جواب نده،این راهشه؟سوال این بود)

من انتی ويروس norton رو فقط بخاطر ارشيو قوی که داره قبول دارم و الی از لحاظ جلوگيری خير...

شما ترجيحاً انتی ويروس مربوطه رو عوض کن... من پيشنهاد ميکنم از kaspersky استفاده کنی ... ولی database رو بايد هروز به روز کنی!!!

البته انتی ويروس آخرين solution نيست چون ميدونی که ... اگه private باشه اون ويروس يا تروجان... اون پيدا نميتونه کنه !!!!

در کل اطلاعات اوليه هم برای end user security لازم هست....

بابا بی خیال حالا دعوا نکنید
منم این این کوفتی رو گرفتم بعد با فرمت حل شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا گوشیم(k750i) الوده هست.....یه فایل exe با همین اسم هم توشه که پاک نمیشه
من که هر روز گوشیم به سیستمم وصله چه کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟
چه کارررررررررررررررررررررررررررررررکنم؟؟
برای ثوابشم که شده کمک کنید:(:((:confused:

ms.lord من هم دقیقا الان همین مشکل تو رو دارم....
این ویروس به صورت یه فایل EXE توی رم گوشیم هست و دیگه نمیتونم گوشیم رو به کامپیوتر وصل کنم....

این کظم غیظ یعنی چی از لحاظ کلمه!؟ :دی
من NOD32 داشتم ، آپدیت بود ، گوشی یه نفر که همین ویروس رو داشت رو وصل کردم به کامپیوتر ، شناخت ، ترکوند و...

تنها یه راه برای ازبین بردن این ویروس وجود داره, من که با هیچ انتی ویروسی نتونستم ازبین ببرمش به جز این راه:
1-اول ویندوز رو عوض کن
2-وقتی ویندوز کاملا نصب شد به هیچ عنوان هیچ کدوم از درایو هاتو باز نکن
3-بعد فایل های مخفی بازکن(show hiden files) تیکشو بزنید و یه گزینه هست به این نام hide protected operatibng system files recommended تیکشو بردارید(دوتا گزینه بعد از show hiden files
4-بعد از داخل مای کامپیوتر قسمت بالا گزینیه ی Folder انتخاب کنید
5-بعد از اون تمام درایو هاتون میاد سمت چپ و از اونجا درایو مورد نظر رو انتخاب کنید مثلا Drive G
6-وقتی که درایو رو انتخاب کردید ویروس kazme و یه فایل اتو ران میبینید اون دوتا رو پاک کنید و همه چی تمومه البته برای درایو C نیاز نیست چون موقع نصب فرمتش میکنید.
7-ولی یه چیز دیگه:وقتی اون دوتا فایلو پاک کردید موقعی که سر درایوت کلیک میکنی پیغام open with میده که باید با یه برنامه ای مثل windows media player یا winamp ویا هر چیزی شبیه اون محتویات درایو رو به یه درایو دیگه منتقل کنی و اون درایو رو فرمت کنی.

شرمنده نتونستم درست توضیح بدم اگه مشکلی بود بازم درخدمتم:blushing:(آخه انشام افتضاحه):biggrin1:
من از همین راه این ویروس رو پاک کردم.:evil:
البته باید برای تمام درایو هاتون این کارو بکنید.
توصیه جدی:وقتی کول دیسک یا هر چیز دیگه ای رو میخاهید به pc وصل کنید با همین روش بالا چکش کنید که دوباره گرفتار این ویروس نشید.

آخرین ویرایش:
اصلا نیازی به عوض کردن ویندوز نیست. همون لینکی که دوستمون ایمان داد رو برید و دانلود کنید حجمش هم خیلی کمه تو خود آنتی ویروس هم راهنمایی کرده. کسی هم که آنتی ویروس رو ساخته یه جوری برنامه ریزی کرده که home page مرور گرتون رو برای تبلیغات سایت خودش به سایت خودش میبره. هدفش تبلیغات بوده. در ضمن یک ویروسی هم هست که فایل های hidden رو پاک میکنه که من از بین بردن ویروس رو بلد نیستم ولی میتونم بازشون کنم کسی میدونه این ویروس رو باید چه کرد؟

اگه داری بده!!!من میخوام;)

همین الان باNOD پروندمش

-الان گوشیم رو هم اسکن کردم دیدم تو اونم بود!!!!!
با انتی ویروس موبایل نشناخت!!!ایول NODاز همشون سرتره

آخرین ویرایش:
:eek::eek::eek:سلام.29 تا پست بابت از کار انداختن ویروس کظم قیظ؟خیلیه بابا.من کامپیوترم چند وقت بیش الوده شده بود انتی ویروس مک افی نصب کردم اپدیتش کردم پاک کرد یه restart هم کردم درست شد .mp4 رم هم به کظم الوده شده بود فرمت کردم با ویروس یابی یه ریست کردمش درست شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or