خیلی وقته رایز رو بازی کردم اما یک ویدئوی درست و حسابی و یک چیزی در حد این بازی ناب باشه نساختم که بالاخره تونستم یک کلیپ خیلی جالب و باحال ازش بسازم!
ضبط شده توسط ایکس باکس وان و ادیت شده توسط آپلود استدیو!
زمان 2:50 ثانیه!
دریافت نسخه HD : لــــــــــــــــینک
مشاهده آنلاین در آپارات:لینــــــــــــــــــک
_به زودی کلیپ اسنایپر الایت رو میزارم!
سلام بر دوستان عزیز ! چندی پیش بازی اسنایپر الایت رو گرفتم و بهتون قول دادم که براتون کلیپ جالبی رو درست کنم! امروز براتون ساختم! از شلیک به نقاط حساس بدن گرفته تا اتمسفر و محیط آنلاین بازی و مراحل بازی ! ولی حیف یک آپدیت ۱۶ گیگی داشت که حسابی منو شوکه کرد! ولی مهم نیست اگر آفلاین بازی کنید نیازی به آپدیت کردن نیست
این هم ویدئوی دیگه از بخش کم مخاطب کماندر ! که اگر تازه کار باشین زیاد باهاش حال نمی کنین اما اگر پیگیرش باشین و بیشتر بازی کنین میتونید در مپ های دی ال سی جدید بتل 4 یا همون دراگون تیت کشت و کشتار به وجود بیارین! که در این ویدئو چند نمونه از این کشت و کشتار فیجع رو نشونتون میدم
من یک تایپکی زدم در همین سایت با همین موضوع..ولی یه خوبی که داشت عنوان این تایپیک همونی شد که میخواستم
ویدیوهارو اینجا اپلود میکنم..یکم قدیمی هستش ولی در این تایپیک قرار داده نشده Call of Duty Ghosts-Xbox One-extiniction-misson-completed -Captured Black Magic Intensity Pro
My prestige 1 -level 7
Youtube-Full HD 1080P
[video=youtube;cgP3kAm4UYI]https://www.youtube.com/watch?v=cgP3kAm4UYI&feature=youtu.be[/video]
اره خیلی مشکل داره همین الان یک گل خوردم یارو از طرف زمین پاس در عمق انداخت بعدش کاسیاس جای این که توپ رو مشت کنه پهن شد روی زمین یک گل از وسط زمین خوردم :d
به تازگی بر روی ایکس باکس وان نسخه بتای بازی دستنی عرضه شده و بنده از این بازی ویدئو کلیپ جالبی ضبط و ادیت کردم ! که همراه این ادیت که توسط آپلود استدیوی ایکس باکس وان صورت گرفته توضیحاتی در ارتباط با بازی برای شما خواهم زد!
به درخواست دوستان زمان ویدئو ها را بیشتر کردم و از این به بعد شاهد ویدئو هایی هستید که تایم آن از 3 دقیقه بیشتر است!
زمان این ویدئو 4:30 ثاینه هستش!
حجم نسخه HD 720P آن 136 مگابایت است! دریافت نسخه HD ویدئو
مشاهده کلیپ از طریق سایت آپارات
دوستان یک سوال این سایتی که دادید ازش کلیپ هام رو بگیرم
بعضی از کلیپ هام هست بعضی هاش نیست چرا؟
یعنی کاملا رندوم هیچ وجه شباهتی ندارن!!! چیکار کنم؟
وقتی هم که میرم توی پروفایلم و گیمز کلیپ فقط بعضی از کلیپ ها هست
که همونایی هستن که توی این سایتنه هست! باید چیکار کنم تا همه کلیپ هام بیان؟