Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Dec 16, 2013 #16 نوشته شده توسط Fenris Wolf: :-o دهن CPU رو صاف کردی عملا :-o دمت گرم از فورتزا ( مرتضی ) بازم بذار بیشتر... ويديو مربوط به بخش انلاين و CPU نيست:d
نوشته شده توسط Fenris Wolf: :-o دهن CPU رو صاف کردی عملا :-o دمت گرم از فورتزا ( مرتضی ) بازم بذار بیشتر... ويديو مربوط به بخش انلاين و CPU نيست:d
Fenris Wolf کاربر سایت Dec 16, 2013 #17 بهرام واقعا اون حریف انسان بود داشتی کتلتش میکردی :-o باو دمت گرمور ایز مای فورتزا ؟
Eury کاربر سایت Dec 17, 2013 #19 نوشته شده توسط Bahram B: ويديو مربوط به بخش انلاين و CPU نيست:d بیشتر... ای بابا گفتم بازی چه اسم های خلاقی برای Bot برمیداره نگو طرف بات نبوده :d
نوشته شده توسط Bahram B: ويديو مربوط به بخش انلاين و CPU نيست:d بیشتر... ای بابا گفتم بازی چه اسم های خلاقی برای Bot برمیداره نگو طرف بات نبوده :d
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Dec 17, 2013 #20 نوشته شده توسط Fenris Wolf: بهرام واقعا اون حریف انسان بود داشتی کتلتش میکردی :-o باو دمت گرمور ایز مای فورتزا ؟ بیشتر... #1 Andretti Autosort Dallara DW12 Avendator
نوشته شده توسط Fenris Wolf: بهرام واقعا اون حریف انسان بود داشتی کتلتش میکردی :-o باو دمت گرمور ایز مای فورتزا ؟ بیشتر... #1 Andretti Autosort Dallara DW12 Avendator
impish82 عضو جدید Dec 17, 2013 #21 داش بهرام اگه فیفا رو هم داری بی زحمت یه کوچولو از گیم پلیش بزار آخرین ویرایش: Dec 17, 2013
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Dec 17, 2013 #22 نوشته شده توسط pro gamer89: از لحظه انلاک شدن اچیومنت بازی هم یه ویدیوی کوتاه یا لینکی بدین . بیشتر... xbox one achievement unlocked
نوشته شده توسط pro gamer89: از لحظه انلاک شدن اچیومنت بازی هم یه ویدیوی کوتاه یا لینکی بدین . بیشتر... xbox one achievement unlocked
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Dec 18, 2013 #23 Battlefield 4 :Headshots Battlefield 4 XBOX ONE FIFA 14:آپارات
KAMY-GAME کاربر سایت Dec 18, 2013 #24 همین الان میخواستم بیام بگم که فیلم از fifa 14 بذار که دیدم گذاشتی . ممنون بهرام جان
practiced کاربر سایت Dec 18, 2013 #25 من همه ی ویدیوهارو نگاه کردم ! واقعا زیبا بودن ! مرسی بهرام جان
AMIR_DEVIL کاربر سایت Jan 5, 2014 #26 خسته نباشی آقا بهرام.... میشه از بخش آنلاین بتلفید هم ویدیویی بزارید...؟؟؟ ممنون میشم.
₪₪₪₪₪₪₪₪ کاربر سایت Jan 18, 2014 #29 اینم هدشات زیبا از بتل فیلد 4 همراه با صدای ضبطی خودم Battlefield 4
₪₪₪₪₪₪₪₪ کاربر سایت Jan 19, 2014 #30 ضـبط بازی battlefield 4 از طریق xbox one سی ثانیه بدون صداگذاری گوینده بدون تصویری از بازیکن! ضبط:battlefield 4 the big war ده ثانیه همراه با صداگذاری گوینده بدون تصویری از بازیکن Battlefield 4 ده ثانیه همراه با صداگذاری گوینده بدون تصویری از بازیکن
ضـبط بازی battlefield 4 از طریق xbox one سی ثانیه بدون صداگذاری گوینده بدون تصویری از بازیکن! ضبط:battlefield 4 the big war ده ثانیه همراه با صداگذاری گوینده بدون تصویری از بازیکن Battlefield 4 ده ثانیه همراه با صداگذاری گوینده بدون تصویری از بازیکن