سلام
من از خیلی وقت پیش بازیتون رو دنبال میکردم ولی یهو بی خبر شدین
خوشحال شدم که دوباره اومدین عالیه بازیتون منتظر تریلر گیم پلی شما هستیم فقط چند سوال:
بازی رو خودت تنهایی میسازی؟
مدل ها بازی رو خودتون میسازین ؟
طبیعیه همیشه همه موافق نیستن! کسی قرار نیست آبروی ایرانو ببره بجز کسایی که هیچی نمیدونن و نظر میدن و باعث میشن افکار امثال خودشون بریزه بهم و ذهنیت بد از ما براشون بوجود بیاد!
دوست عزیز از این به بعد فارسی حرف بزن با زیر نویس انگلیسی تا این دوستان که فقط دوست دارن بزنن تو سر بازیهای ایرانی و مانع پیشرفت بشن انقدر ایراد نگیرن
در ضمن اگه شما یکم به خودتون زحمت میدادین می تونستین تریلر قبلی که از محیط نشون میداد رو تماشا کنین
من به بازی این دوستم کاملا امید دارم
طبیعیه همیشه همه موافق نیستن! کسی قرار نیست آبروی ایرانو ببره بجز کسایی که هیچی نمیدونن و نظر میدن و باعث میشن افکار امثال خودشون بریزه بهم و ذهنیت بد از ما براشون بوجود بیاد!
عزیزم داری با یه مشت گیمر حرف میزنی که اخبار روز به روز دنیارو دنبال میکنن ایا خودت تا حالا اینطوری دیدی کسی بازی معرفی کنه ؟ دوتا ویدیو دادی هیچی از بازی معلوم نیست خوب نکن اینکار اگه ما انتقاد میکنیم فقط واسه خودت هست ما اونقدر گیم پلی بازی ایرانی دیدم که واقعا مایوس شدیم هیچ کدومش بیرون نیومد
بنده هم اومدم اینو گفتم که سریعا برام اخطار اومده بود(توهین به کاربر ! ) ایا صحبتهای ما توهین هست یا کاری که ایشون داره انجام میده ؟ ( همه رو مثل خودش فرض کرده ؟ )
به فرض هم بگیم که داره بازی میسازه ، درست ؟ یه شاتی ، نمیدونم یه دمویی حتی در حد 1 دقیقه.
تا الان ایشون دو تا ویدیو در سایتهای مختلف قرار داده به اسم دمویی از بازی که در حال ساخت هست ولی من تا الان چیزی به غیر از اینکه خودش اومده جلوی دوربین و شروع کرده به صحبت کردن و اون هم چی به زبان انگلیسی !!! چیزی ندیدم حالا به قول شما یه دو تا گل و بوته و یه جاده ، مثل اینکه ایشون زبان شیرین پارسی رو فراموش کرده ( چون اگه واقعاً ساخت بازی هم در کار باشه اولین مخاطبها ایرانی هستن نه خارجیها ! )
امیدوارم که ایشون از این کاراشون دست بردارن (ویدیوهای سرکاری ) و اگر واقعاً به دنیای بازیسازی علاقه دارن در یکی از زمینه ها مورد نیاز برن کلاس و دوره ببینن تا شاید به ارزوشون برسن.
اول جواب این جملتونو بدم، خیلی مهمه فکر کنم. چند ساله که هر روزی روی این موتور آموزش های بیشتری رو دیدیم. کلاس های مختلفو گذروندیم. خدایی که میدونی ی تیم همینجوری اومدن بدون آموزش ی حرکتی میکنن!؟ لطفا هر چیزی که به ذهنتون میاد فکر نکنید درسته!
الآن هیچکس هیچ اطلاعی نداره، فقط شمایی که یهو برگشتی هر چیزی رو که نمیدونی در موردش نظر میدی، اطلاعاتتون تکمیله
بنده به گیم ایمگ یکبار بیشتر سر نزدم که اون یکبار هم دیدم که بعضیا موافق بودن و بعضیا مخالف که چند نفر از اون مخالف ها توی بحثی که توی صفحه فیس بوک بازی راه افتاد تا حد زیادی نظرشون برگشت. یکی از اون کاربرها هم که مشخص شد همون آقایی بودن که به دلیل توهین توی همین فروم بن شدن و اومدن اونجا با چند تا اسم کامنت گذاشتن!
مثل اینکه ایشون زبان شیرین پارسی رو فراموش کرده ( چون اگه واقعاً ساخت بازی هم در کار باشه اولین مخاطبها ایرانی هستن نه خارجیها ! )
این شما نیستی که تصمیم میگیری ی بازی با چه زبونی ساخته بشه! شما فقط ی gamer هستی! بد نیست بدونید که دلایل بسیار مهمی هستش که قراره زبون اصلی این بازی انگلیسی باشه. مهم ترین این دلایل اینکه این بازی ی جوابه به خیلی از حرکت های ضد ایرانی خارج از کشور. پس اگر زبان اصلیش انگلیسی باشه بیشتر ازش استقبال میشه خارج از کشور و افراد بیشتری میبیننش.
به فرض هم بگیم که داره بازی میسازه ، درست ؟ یه شاتی ، نمیدونم یه دمویی حتی در حد 1 دقیقه.
منتظر بودیم شما بگی آقا! ی صفحه میزنیم و امضاء جمع میکنیم ازین به بعد هر بازی مستقلی رو شما زمان انتشار ویدیوی گیم پلیش رو بدید! ما که هیچی! اصلا برنامه ریزی نداریم برای کارمون!
بنده هم اومدم اینو گفتم که سریعا برام اخطار اومده بود(توهین به کاربر ! )