ویدیئوی لیک شده از کنسول جدید نینتندو

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

20110421projectcafe2.jpg

همونطور که خبر دارید شرکت نینتندو چند وقت پیش خبر ساخت نسل جدید کنسول خود رو تایید کرده بود و اکنون شایعه های جالی در مورد این دستگاه شنیده میشه.
یکی از این شایعه ها که البته مربوط به لیک شدن ویدیئویی از این دستگاه بود.
در این ویدیئو چند ثانیه ای خانمی دیده میشه و در پشت اون کنتلر دستگاه به نمایش در میاید که همون کنترلی هست که در وسط ان نمایشگر کوچکی قرار دارد سپس دستگاهی بر روی میز اتاق دیده میشود که ه نظر میرسد همان wii 2 باشد.
متاسفانه این ویدیئو فاقد صداست.
دانلود

منبع

شما بهتره اول پست ایشون رو بخونی بعد اینجوری بیاید وسط معرکه. خود ایشون گفتن که ماریو آبروشو میبره منم گفتم که اصلا در موردش حرف هم نزنه که یهو آبروش نره و حفظ بشه.

در ضمن ما نمیگیم قراره همه تعریف کنن، ما میگیم توهین نکنن. شما بهتره به پست های ایشون یه نگاهی بندارین تا ببین مدل صحبت کردن و تیکه اندازن به بازی ماریو رو.
داداش تو ماریو تونستی پرنس رو از دست اژدها نجات بدی؟ یا نه؟
اگه نجاتش ندادی اول نجاتش بده بعد بیا با هم بحث کنیم.

فقط موقع بازی کردن اون وسیله که برای اندازه گیری نبض هست رو هم وصل کن به خودت که ردیف باشه!!!

فقط موقع بازی کردن اون وسیله که برای اندازه گیری نبض هست رو هم وصل کن به خودت که ردیف باشه!!!
هر کس نظرش واسه خودش محترمه شما هم اینقدر گیر سه پیچ نده یه بار گفتی ماریو مزخرفه و این حرفا نیا حالا اینجا نظرتو به همه تحمیل کن. یکی با نبض حال میکنه یکی دیگه نه حالا این مسخره کردن داره؟؟
در ضمن شما ماریو رو مگه داری واسه داستانش بازی میکنی؟؟واقعا خیلی مسخرس کسی که به داستان سری ماریو گیر بده.

اتفاقا مسخره نیست که کسی به چیزی گیر بده ! هر کسی میتونه نظرش رو بده کلا جو بدی شده از مدیران تا کاربران عادی فقط دنبال پیدا کردن یه سوژه از یه نفر اند تا سریع امضاش کنند ! اصلا فروم جای تبادل بحث و نظر نه تایید کردن نظر چند نفر دیگه !

نظرشو بده ولی نه اینکه چپ و راست نظر بقیه رو محترم نشمره...

آخرین ویرایش:
هر کس نظرش واسه خودش محترمه شما هم اینقدر گیر سه پیچ نده یه بار گفتی ماریو مزخرفه و این حرفا نیا حالا اینجا نظرتو به همه تحمیل کن. یکی با نبض حال میکنه یکی دیگه نه حالا این مسخره کردن داره؟؟
در ضمن شما ماریو رو مگه داری واسه داستانش بازی میکنی؟؟واقعا خیلی مسخرس کسی که به داستان سری ماریو گیر بده.
اتفاقا مسخره نیست که کسی به چیزی گیر بده ! هر کسی میتونه نظرش رو بده کلا جو بدی شده از مدیران تا کاربران عادی فقط دنبال پیدا کردن یه سوژه از یه نفر اند تا سریع امضاش کنند ! اصلا فروم جای تبادل بحث و نظر نه تایید کردن نظر چند نفر دیگه !

نکنه فقط اون پستو شما خوندین؟ خو ابروشه میبره دیگه انقد بازی بچگونس و هر کی با یه جور بازی حال میکنه دیگه منم از بازیای بچگونه اینجور خوشم نمیاد حالا بهترین امیازایه نسلم گرفته باشه.
این نظر صرف شماست که بازی بچه گونست. بهتره کلا بازی های بچه گونه بازی نکنید شماها.

شما لازم نیست برای من راه و روش تعیین کنید. جواب خط آخرت رو هم میتونم جوری بدم که دیگه تو این جور تاپیک ها پیدات نشه. مواظب حرف زدنت باش.

• Like
Reactions: Captain Bl4ck3

اولا از کسی که هنوز به ماریو میگه قارچخور انتظار بالایی نمیشه داشت. از این به بعد اسم بازی ها رو باید عوض کنیم دیگه. مثلا مورتال کامبت باید بشه نبرد آتش و یخ (استعاره از ساب زیرو و اسکورپین)
عزیز من اصلا شما تعریفت از بازی چیه؟ به چب میگن بازی؟ به اونی که درجه ی سنیش M باشه؟
ببین یه مثال ساده بهت میزنم. من زیاد طرفدار متال نیستم. اما هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمیدم که بگم متال مضخرفه. فوقش میگم من این موسیقی رو درک نمیکنم. تو این قسمت هم باید بگیم شما ماریو رو درک نمیکنی. اون محیط و جوی که توی بازی حاکمه مختص شرایط سنی خاص نمیشه.
پس اونجایی که ذهنت به بازی ارور میده لطفا تو دسته بندی هات در قسمت کودکان قرار نده این بازی رو.

نکنه فقط اون پستو شما خوندین؟ خو ابروشه میبره دیگه انقد بازی بچگونس و هر کی با یه جور بازی حال میکنه دیگه منم از بازیای بچگونه اینجور خوشم نمیاد حالا بهترین امیازایه نسلم گرفته باشه.
جالبه هر کی یه نظر شخصی میده اونو تو امضاهاتون میزارید و مسخره میکنید.خیلی جالبه برام.)x
حالا اصن یکی دوست داره از ماریو و نینتندو انتقاد کنه یا تیکه بندازه نمیدونم چرا بروبچ BC جوگیر میشن می ریزن سرش انگار سهام نینتندو رو خریدن.

آخه بحث سر اینه من که ماریو گلکسی 1&2 رو بازی کردم بچه ام ؟ یا مثلا الآن آبروم رفته ؟ خوب هرکسی یه نظری داره و نظرش قابل احترامه . میتونه بگه من از گیم پلی این بازی خوشم نمیاد یا گرافیکش یا داستانش . این مدل نظر دادن بیشتر تخریب هست . منم از خیلی از بازی ها خوشم نمیاد و این طبیعیه چون هر کسی یه سلیقه ای داره .

من نظر خودمو گفتم و قصد تخریبم نداشتم و من کلا خوشم نمیاد از ماریو و توهینیم نکردم به ماریو و یکی از بزرگترین دلایلمم اینه که تو بچگی طرف این بازی نرفتم و تو اون زمان یه بارم بازی نکردم ولی الان که جوان بالغی شدم یه چند بار بازی کردم و حتی چند مراحلشم رفتم ولی اصلا نتونستم این بازیو تحمل کنم و اکثر کساییکه با ماریو حال میکنن تو بچگی خاطرات زیادی باهاش دارن مثه من که با CRASH خاطرات فوق العادهای دارم و هیچوقت از یادم نمیره:x و بعضی مواقع میرم خونه پسر خالم که بچه اس با PS2 ش کرشای قدیمو میزنم:d و خیلی منتظرم تو این نسل ببینمش ولی...........

به این میگن حرف حق که جواب نداره :d
منو یاد کراش انداختی چقدر حوص کردم.

آخرین ویرایش:

الان فکر کنم بیش از 99 درصد بچه ها توانستند اینکار و انجام بدن !!! یعنی انقدر کار شاخی بود !!!!! معلومه یا از قدیم بازی نمیکردی یا توقع داری زمانی که نینتندو بازی میکردیم بهت COD , GTA تحویلت بدن !!!! اتفاقا خودم بعضی موقعها بازی میکنم خیلیها هم میبینن آبرو هم نبرده !
اگه قراره بازی آبرو ببره یا بگن بزرگ شده بازی میکنه هر بازی باعث این حرکت میشه نه ماریو ;)

هر وقت ماریو - سونیک - زلدا - لینک - نقطه خور و درک کردی و انتخاب شخصیت بازیهات براساس نسل نباشه اون موقع یجورایی باهات موافقم و باهات بحث میکنم ;)

آخه بحث سر اینه من که ماریو گلکسی 1&2 رو بازی کردم بچه ام ؟ یا مثلا الآن آبروم رفته ؟ خوب هرکسی یه نظری داره و نظرش قابل احترامه . میتونه بگه من از گیم پلی این بازی خوشم نمیاد یا گرافیکش یا داستانش . این مدل نظر دادن بیشتر تخریب هست . منم از خیلی از بازی ها خوشم نمیاد و این طبیعیه چون هر کسی یه سلیقه ای داره .
من نظر خودمو گفتم و قصد تخریبم نداشتم و من کلا خوشم نمیاد از ماریو و توهینیم نکردم به ماریو و یکی از بزرگترین دلایلمم اینه که تو بچگی طرف این بازی نرفتم و تو اون زمان یه بارم بازی نکردم ولی الان که جوان بالغی شدم یه چند بار بازی کردم و حتی چند مراحلشم رفتم ولی اصلا نتونستم این بازیو تحمل کنم و اکثر کساییکه با ماریو حال میکنن تو بچگی خاطرات زیادی باهاش دارن مثه من که با CRASH خاطرات فوق العادهای دارم و هیچوقت از یادم نمیره:x و بعضی مواقع میرم خونه پسر خالم که بچه اس با PS2 ش کرشای قدیمو میزنم:d و خیلی منتظرم تو این نسل ببینمش ولی...........

دوست عزیز من خودم قبول دارم که mario یکی از بهترین بازی های این نسل هستش و شکی درش نیست و اکثر کسانی که از بازی بد میگند یا سنشون اون زمان به NES قد نمیداده یا اصلا بازی نمیکردند ! من حرفم اینه که اگه یه نفر نظر مخالف داد به جای مسخره کردن یا اصلا جوابش رو ندیم یا اینکه توجیهش کنیم ! در ضمن دلیل نمیشه که اگه یه بازی خوب باشه همه باید از اون بازی خوششون بیاد و به به چه چه کنند ممکنه یه بازی بهترین بازی نسل باشه و از هر نظری تکمیل باشه ولی از نظر من یا هر نفر دیگه ای بازی خیلی مزخرف باشه خب من میام نظرم رو میدم تحمیل نمیکنم !نه اینکه از ترس مسخره شدن بخوام بر خلاف میلی باطنی ام حرف بزنم !

اگر یه نفر اومد و بر خلاف کل 60 هزار نفر اعضای سایت هم نظر داد بازی هم کسی نباید به خودش جرات بده که بخواد اون طرف رو مسخره کنه به این میگن دموکراسی! ولی خب چه میشه کرد که همه ما ایرانی ها خصلتمون دیکتاتوریه شما توی GAME SPOT میتونی به هر بازی از 1 تا 10 امتیاز بدی چون حق نظر داری حالا خوب میشد که مثلا GS یه بازی مثل LA.noir امتیاز 9 بده به کاربرا فقط این اجازه رو بده که از 9 تا 10 فقط حق امتیاز دادن دارند ؟؟؟

منو یاد کراش انداختی چقدر حوص کردم.
بهترین بازی عمرمه که با هیچ بازی عوضش نمیکنم .الان که یاده بچگیام می افتم که چه خاطراتی باهاش داشتم گریم میگیره :(( .ای خدا بگم این سونیو چیکار نکنه )x این بازیو به کمپانیه دیگه ای داد و الا میتونست یکی از برترین رقیبای ماریو بشه.الانم که کمپانی ND اصلا به کلاسش نمیاد دوباره کرش بسازه.

دوست عزیز من خودم قبول دارم که mario یکی از بهترین بازی های این نسل هستش و شکی درش نیست و اکثر کسانی که از بازی بد میگند یا سنشون اون زمان به NES قد نمیداده یا اصلا بازی نمیکردند ! من حرفم اینه که اگه یه نفر نظر مخالف داد به جای مسخره کردن یا اصلا جوابش رو ندیم یا اینکه توجیهش کنیم ! در ضمن دلیل نمیشه که اگه یه بازی خوب باشه همه باید از اون بازی خوششون بیاد و به به چه چه کنند ممکنه یه بازی بهترین بازی نسل باشه و از هر نظری تکمیل باشه ولی از نظر من یا هر نفر دیگه ای بازی خیلی مزخرف باشه خب من میام نظرم رو میدم تحمیل نمیکنم !نه اینکه از ترس مسخره شدن بخوام بر خلاف میلی باطنی ام حرف بزنم !

اگر یه نفر اومد و بر خلاف کل 60 هزار نفر اعضای سایت هم نظر داد بازی هم کسی نباید به خودش جرات بده که بخواد اون طرف رو مسخره کنه به این میگن دموکراسی! ولی خب چه میشه کرد که همه ما ایرانی ها خصلتمون دیکتاتوریه شما توی GAME SPOT میتونی به هر بازی از 1 تا 10 امتیاز بدی چون حق نظر داری حالا خوب میشد که مثلا GS یه بازی مثل LA.noir امتیاز 9 بده به کاربرا فقط این اجازه رو بده که از 9 تا 10 فقط حق امتیاز دادن دارند ؟؟؟
شما کلاً مثل اینکه متوجه نمیشین، هیچکس با نظر دیگران مشکلی نداره و نظر همه محترمه، منتهی ایشون هی ماریو رو مسخره میکنه! اونم توی تاپیکی که مختص ماریو هست یکجورایی، مثل اینه که شما تو بازی استقلال پرسپولیس با لباس آبی بری وسط پرسپولیسی ها بگی: قرمزا سوراخن! اصلاً حرف ایشون درست، یک جمله زیبا هست که میگه: "هر سخن جایی دارد و هر نکته مکانی" ایشون بره تو تاپیک سونیک به ماریو گیر بده نه اینجا!
که البته طرز بیان نظرشون هم مشکل داره، مثلاً چرا آدم نگه: من نمیتونم با ماریو کنار بیام، به نظرم که به درد سن من نمیخوره؛ یا نمیتونم با محیط هاش کنار بیام. نه اینکه اوه این ماریو هم که آشغاله هرکی بازی کنه بچست خجالت بکشه!

اخیرا تنی چند از عزیزان در به صورت توده ای ماریو رو مورد اهانت :دی قرار میدند. هر وقتی هم که بحث ماریو میاد وسط توسط چند تا Summoner از پیش تعیین شده دقیقا توی تاپیک مورد نظر Summon میشن :دی

راستی این جمله رو یه توضیحی بده لطفا. من توش ایهام میبینم :دی

من از بچه گیم یادمه، مامان بابام بعد از سررسیدن دوران آتاری که خودشون هم میشستن باهام river raid بازی می کردن، هروفت بازی می کردم میومدن بهم گیر میدادن که این بچه بازی ها چیه، این مزخرفات چیه، بزرگ شو :d

تا دیگه خودمم بزرگ شدم (یا لااقل سرم شلوغ شد و درگیر زندگی شدم) و حال حوصله ی بازی کردن با PC و کنسول و کلا بازی های جدی رو دیگه نداشتم، اما روحیات گیمری نگذاشت که بالاخره یه کنسول نگیرم و Wii خریدم. بعد از سال ها، در حقیقت بعد از یک دهه و نیم دو دهه، بالاخره دیگه کسی گیر نداد بهم که آی این چیه بازی می کنی :d طبیعی ای هم هستش وقتی یکی Mario Galaxy رو ببینه، صرفا زیبایی بصریش برای اینکه نخواد بهش بپره کافی هستش. اینکه موسیقی بازی خیلی خوبه و از نظر گیم.پلی هم fun هستش و توش پر خون و خون ریزی و المان های juvenile نیست، کمک می کنه به اینکه بازی برای مخاطب های سن بالاتر هم قابل تحمل بشه. (Wii Sports هم کم بازی نکردن، گاهی حتی خود مامانم میگفت بگذار منم بیام بازی کنم :d)

یه اتفاق جالبی که افتاد این بود بعد از چند سال همین دیروز نشسته بودم 5 دقیقه Quake3 بازی کنم، مامانم نمی دونم از کجا سر رسید و بعد چند سال این جمله رو نثارم کرد که: این مزخرفات چیه بازی می کنی، همین هارو پسر عمت هم میشینه بازی می کنه اینجوری شده دیگه (12 سالشه پسر عمم، عشق بازی های اینجوری رو داره)

---
ترد این بنده خدا هم حسابی خراب شد

برای اینکه کمی با ربط بشه. سایت Develop یه شایعه جدید گذاشته، گفته که کنترلگر رو تایید می کنه که 6 اینچی صفحه لمسی هست، دکمه های معمول رو هم داره، و یک دوربین جلویی هم داره (برای گرفتن عکس از کسی که کنترلر دستشه). همینطور گفته که نینتندو برای اینکه شایعات زیاد درز نکنه، کنسول رو به همه سازنده ها نداده (به بعضی هاشون مثل یوبی و اکتیویژن و EA رو که میدونیم داده). یک سری چیز دیگه هم گفته که به درد نمی خوره :d مثلا گفته حدس میزنه که 3ds ممکنه به عنوان کنترلگر "جایگزین" به کار بره، اما خیلی بعیده، چون 1. فقط یه آنالوگ داره 2. فقط یک جفته دکمه shoulder داره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or