ویدیئوی لیک شده از کنسول جدید نینتندو

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

20110421projectcafe2.jpg

همونطور که خبر دارید شرکت نینتندو چند وقت پیش خبر ساخت نسل جدید کنسول خود رو تایید کرده بود و اکنون شایعه های جالی در مورد این دستگاه شنیده میشه.
یکی از این شایعه ها که البته مربوط به لیک شدن ویدیئویی از این دستگاه بود.
در این ویدیئو چند ثانیه ای خانمی دیده میشه و در پشت اون کنتلر دستگاه به نمایش در میاید که همون کنترلی هست که در وسط ان نمایشگر کوچکی قرار دارد سپس دستگاهی بر روی میز اتاق دیده میشود که ه نظر میرسد همان wii 2 باشد.
متاسفانه این ویدیئو فاقد صداست.
دانلود

منبع

نه یه 30 نفر دیگه رو هم دور خودم جمع کردم با اونها به این نتیجه رسیدم;)

شما خودت تنهایی داری از 4850 حمایت میکنی؟
شما میدونی که این 4850 3 سال پیش یه کارت متوسط بود؟ چه برسه به الان
شما میدونی که اگر نینتندو نسل بعد کنسولش رو تو e311 نمایش بده بعد 1 سال هم طول میکشه که وارد بازار بشه( در خوش بینانه ترین حالت) اون موقع 4850 افتضاح که هیچی گنده؟
هرکی میخواد قارچ خور hd بازی کنه باید این کنسول رو بخره . :d

3 سال پیش متوسط بود ؟؟!
الانم همچین بد نیست که شما داری اینجور میکوبونیش
در ضمن شما هر وقت همون قارچ خور رو فهمیدی بیا راجب کنسول جدید نینتندو هم با هم صحبت میکنیم.
"بعضی قادر به درک مایو نیستند نخطه"

3 سال پیش متوسط بود ؟؟!
در ضمن شما هر وقت همون قارچ خور رو فهمیدی بیا راجب کنسول جدید نینتندو هم با هم صحبت میکنیم.
ببین داداش شما اشکال کارت اینه که داری الان رو میبینی!!
ولی دقت نداری که اسم این دستگاه نسل بعد هست. یعنی حداقل 6 تا 7 سال باید در عرضه رقابت با کنسول های دیگه باقی بمونه. ممکنه در حال حاظر یه برتری نسبی نسبت به ps3 یا x360 داشته باشه . ولی 2 سال دیگه چی؟ فرض کن ps4 میاد با یه gpu که حداقل 3 برابر 580 gtx قدرت داره. ( که من در مورد این موضوع کاملا مطمئن هستم.)
با توجه به اینکه هزینه تولید این gpu مثلا تا 2 سال دیگه بسیار کاهش پیدا میکنن هیچ بعید نیست که ماکرو و سونی از پردازنده های خیلی قوی در نسل بعدشون استفاده کنن.
از نظر قابلیت های فان بودن و کنترل حرکتی هم که ماکرو و سونی بسیار بهتر عمل میکنن.
پس نینتندو دیگه چه برتری میتونه داشته باشه؟
مگه اینکه بازم قارچ خور درست کنه!
مثلافرض کن تو نسل بعد ps4 یه پردازنده 16 هسته ای داره با مثلا 8 گیگ رم و یه gpu خوف + فیزیک کامل تو بازی هاش و گرافیک فوق العاده. بعد نینتندو گرافیک بازیهاش مثل بازی هاسی این نسل باشه.
بعد این قارچ خور چه چیزی داره که همه میفهمن و ما نمیفهمیم؟ من خجالت میکشم که اگر کسی منو در حال بازی کردن قارچ خور ببینه. عابرو بره
این نینتندو کلا کلاه برداره.

بعید میدونم این باشه. اگه نینتندو میتونست کنسولی بسازه با همچین ابعادی, قدرتی بیشتر از ps3 و xb360 داشته باشه یه فکری به حال این 3ds میکرد!!

3 سال پیش متوسط بود ؟؟!
دوست عزیز خیلی هم کم هست شما با سری 5000 به بالا مقایسش کن....قابل مقایسه نیست.....
همونطور که گفتم کارت استفاده شده توی این کنسول نباید از اوخر 2009 قدیمی تر نباشه................
به نظر من هم باید یه کارت به روزتر استفاده کنه......
تو اون سالها بخاطر اینکه اغلب بازی سازها مشغول ساخت بازی برای کنسول بودن تکلونوژی pc برای کم کردن هزینه های تولید با توجه به فروش پایینتر ...یه خورده میلی متری حرکت می کرد......
ولی از اواخر سال 2009 شروع کرد به اوج گرفتن و خودش رو نشون دادن...........چون فروش زد بالا ....تقاضا = عرضه

الان که رفتم نگاه کردم دیدم پارسال amd 4290 رو به صورت انبرد زده رو مادربرداش...حالا فکر کنم
امسال هم به احتمال خیلی زیاد 4300 رو که بر مبنای r700 هست انبرد میکنه.....خوب خود همین نشون میده که این سری خیلی وقته که از رده خارجه.............................
مگه نگفتن چیپی که قراره توش استفاده کنن r700 هستش؟
خوب r700 هم مربوط به سال2008 هست ...خوب فکر کنم بعد این همه سال اونقدر کوچک شده که انبرد بدن به نینتندو............
الان amd تا 4250 رو داره رو مادربداش انبرد میزنه که فکر کنم بتونه مثلا 4350 رو که بر مبنای rv710 ساخته شده رو خیلی کوچیک انبرد کنه

http://en.wikipedia.org/wiki/Radeon_R700

خوب این 4300 چند برابر کارتهای فعلی کنسولها قدرت داره? اونم وقتی که تو اوج رکود pcاومد.....تازه cpu دستگاه هم که همون cpu دستگاه 360 هست که اومدن مالتیپ لایر cpu رو انلاک کردن تا در صورت استفاده از 1 هسته فرکانسش اور بشه ولی وقتی یه بازی که نیاز به 3 هسته داره رو روش اجرا کنی تنها 200 مگاهرتز قوی تره اونم به لطف تکلونوژی نانومتر پاییتر و حرارات پایینتر....
خوب اگه بخان از نهایت قدرت این کنسول استفده کنند که یکی دو سال طول می کشه تا اون تفاوت به قول دوستان قدرت واقعیش رو نشون بده ...........
تا اون موقع هم کنسولهای نسل بعد واقعی اومدن

آخرین ویرایش:
بعد این قارچ خور چه چیزی داره که همه میفهمن و ما نمیفهمیم؟ من خجالت میکشم که اگر کسی منو در حال بازی کردن قارچ خور ببینه. عابرو بره
شما کلا بهتره راجب به ماریو نظر ندی. به خاطر خودت میگم OK؟ در اینصورت آبروتون هم حفظ میشه.

واقعا این ماریو و نینتدو چقدر فشار میارن روی بعضی ها :دی کلا گیم فشار بالاییه.

3 سال پیش متوسط بود ؟؟!
شما اگه یه سر به GPUهایی که قراره طی این دو ساله بیاد بزنی میبینی که این کارت در مقابل اونا حکم یه پیکان مدل56 رو داره! حالا بگذریم از اینکه همین الان هم قدرتش بسیار پایینه...
در مجموع به این چیزی که نینتندو میخواد جمع کنه، یه کنسول نسل بعد نمیگن.احتمالا نینتندو میخواد همون سیاست wii رو برای نسل بعد هم پیش بگیره8-|

شما کلا بهتره راجب به ماریو نظر ندی. به خاطر خودت میگم OK؟ در اینصورت آبروتون هم حفظ میشه.

واقعا این ماریو و نینتدو چقدر فشار میارن روی بعضی ها :دی کلا گیم فشار بالاییه.

یه wii و یه ماریو :x

همیشه نینتندو یه نسل عقب تر از سونی و مایکروسافت ولی این تیم باحال نینتندو و بازی های خیلی خوبی میسازند که ارزش خریدن کنسول داره . wii فروش خودش کرد . نینتندو وقتی دید که سونی و مایکروسافت فناوری کنترلی جدید خودشون عرضه کردند ، تصمیم داره یه بار دیگه بازار را به طرف خودش بکشه و حتما موفق هم میشه با این شرط که فناوری با حال تر از شرکت سونی و مایکروسافت معرفی کند . به هر حال به نظرم این فیلم ها و این شایعه ها راه گم کن است و نینتندو یه نقشه خواصی تو سر خود داره که من سر در نیوردم باید در e3 منتظر باشیم :|

لول
قشنگ ترین جوک سال!!! من خودم همین ماریو یی که شما میگید رو به 100تا بازیهای این نسل که فقط و فقط گرافیک دارند رو ترجیح میدم.

اتفاقا همین چند وقت پیش داشتم NewSuperBrosMario نسخه DS رو شبیساز بازی میکردم. با این حال که با رو PC بازی میکردم و از لحاظ گرافیکی زمین تا آسمون با بازیهای این نسل فاصله داره اما واقعا لذت بردم... انصافا یکی از بهترین بازیهایی بود که ظرف دو سال اخیر بازی کردم.

پ.ن: نمیدونم چرا همه گیم رو فقط و فقط توی گرافیک میبینند؟!

به نظر من بازی های Wii واقعا باحالن .واقعا آدم تعجب میکنه نوشته های بعضی از دوستان رو میخونه . من وقتی Wii داشتم خیلی دلم میخواست ماریو گاکسی رو به صورت HD بازی کنم . الآن هم خیلی منتظرم ببینم نینتندو چی میخواست تو E3 نشون بده.

شما اگه یه سر به GPUهایی که قراره طی این دو ساله بیاد بزنی میبینی که این کارت در مقابل اونا حکم یه پیکان مدل56 رو داره! حالا بگذریم از اینکه همین الان هم قدرتش بسیار پایینه...
از این GPU هایی که میگی لینک هم داری ؟
ممنون

واقعا این ماریو و نینتدو چقدر فشار میارن روی بعضی ها کلا گیم فشار بالاییه.
حرف ایشون چی داشت که ابروش بره. ایشون نظرشو گفت و منم با نظرش موافقم.یه جوی درست کردین اینجا انگار هر کی میاد باید wii و ماریو رو بپرسته و بگه عالیترین بازیه تاریخه. یکی خوشش میاد از بازی و یکی خوشش نمیاد.حرفاتون واقعا خنده دارو جالبه.

حرف ایشون چی داشت که ابروش بره. ایشون نظرشو گفت و منم با نظرش موافقم.یه جوی درست کردین اینجا انگار هر کی میاد باید wii و ماریو رو بپرسته و بگه عالیترین بازیه تاریخه. یکی خوشش میاد از بازی و یکی خوشش نمیاد.حرفاتون واقعا خنده دارو جالبه.
شما بهتره اول پست ایشون رو بخونی بعد اینجوری بیاید وسط معرکه. خود ایشون گفتن که ماریو آبروشو میبره منم گفتم که اصلا در موردش حرف هم نزنه که یهو آبروش نره و حفظ بشه.

در ضمن ما نمیگیم قراره همه تعریف کنن، ما میگیم توهین نکنن. شما بهتره به پست های ایشون یه نگاهی بندارین تا ببین مدل صحبت کردن و تیکه اندازن به بازی ماریو رو.

شما بهتره اول پست ایشون رو بخونی بعد اینجوری بیاید وسط معرکه. خود ایشون گفتن که ماریو آبروشو میبره منم گفتم که اصلا در موردش حرف هم نزنه که یهو آبروش نره و حفظ بشه.

در ضمن ما نمیگیم قراره همه تعریف کنن، ما میگیم توهین نکنن. شما بهتره به پست های ایشون یه نگاهی بندارین تا ببین مدل صحبت کردن و تیکه اندازن به بازی ماریو رو.
نکنه فقط اون پستو شما خوندین؟ خو ابروشه میبره دیگه انقد بازی بچگونس و هر کی با یه جور بازی حال میکنه دیگه منم از بازیای بچگونه اینجور خوشم نمیاد حالا بهترین امیازایه نسلم گرفته باشه.
جالبه هر کی یه نظر شخصی میده اونو تو امضاهاتون میزارید و مسخره میکنید.خیلی جالبه برام.)x
حالا اصن یکی دوست داره از ماریو و نینتندو انتقاد کنه یا تیکه بندازه نمیدونم چرا بروبچ BC جوگیر میشن می ریزن سرش انگار سهام نینتندو رو خریدن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or