ویدیئوی لیک شده از کنسول جدید نینتندو

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

20110421projectcafe2.jpg

همونطور که خبر دارید شرکت نینتندو چند وقت پیش خبر ساخت نسل جدید کنسول خود رو تایید کرده بود و اکنون شایعه های جالی در مورد این دستگاه شنیده میشه.
یکی از این شایعه ها که البته مربوط به لیک شدن ویدیئویی از این دستگاه بود.
در این ویدیئو چند ثانیه ای خانمی دیده میشه و در پشت اون کنتلر دستگاه به نمایش در میاید که همون کنترلی هست که در وسط ان نمایشگر کوچکی قرار دارد سپس دستگاهی بر روی میز اتاق دیده میشود که ه نظر میرسد همان wii 2 باشد.
متاسفانه این ویدیئو فاقد صداست.
دانلود

منبع

Nintendo UK گفته که فیک هستش.
http://www.vg247.com/2011/05/18/rumour-video-of-internal-project-cafe-demonstration-leaked/
Nintendo UK has said this morning that the video is “purely rumour and
speculation”.
البته از روی اندازه دسته نشون داده شده (عمقش تقریبا 4 اینچ هستش اگه با صفحه مقایسش کنیم و و آنالوگ هاش هم چندین سانت اند، طول و عرضش هم که بماند. کلا در ابعاد برگه A4 هست :d)، هم میشد تشخیص داد. یه چیز دیگه هم اینکه اگه اشتباه نکنم کنسول جای چراغ هاش توی اسکچ ها سمت راست هستش، در صورتی که توی چیزی که نشونش دارند میدن وسط کنسول). از روی همون کنسولی هم این رو برداشتند که یه عکس ازش اومده که بدون سیم برق وسط یه میز گذاشته بودند و چراغ هاش روشن بود (با باطری کار میکرده :d)

کنترلرش هم قبلا با همه جزئیات توی IGN یکی از روی شایعات کشیده بود، یعنی یکی کشیده بود IGN هم گذاشته بود، احتمالا سایتای دیگه هم داشته باشنش (البته مگه اینکه نینتندو اون رو دیده باشه و اون رو به عنوان طرح نهاییش جای طراحی خودشون انتخاب کرده باشه lol)
http://www.ign.com/blogs/taurusmike/2011/04/23/coffee-mug-design

آف تاپیک در مورد اندازه کنسول
اگه خیلی کوچیک باشه، مشکل اصلی ای که پیدا می کنه اینه که نمیشه خنکش کرد، مخصوصا که اگه مشخصات اش همونی باشه که IGN داده، که بنظر میاد باشه، و کارت نسبتا قوی ای مثل 4850 داشته باشه. پس یعنی کنسولی که خیلی کوچیک بشه، نمیتونه خیلی قوی باشه.

آخرین ویرایش:
به نظر من نینتندو همون سیاست های گزشته اش رو در مورد نسل جدید هم پیاده میکنه. قدرت گرافیکیش که خیلی کمه. اگر کارت 4850 باشه یه افتضاحه.
هرکی این کنسول رو بخره دوباره باید بشینه زلدا و قارچ خور بازی کنه

به نظر من نینتندو همون سیاست های گزشته اش رو در مورد نسل جدید هم پیاده میکنه. قدرت گرافیکیش که خیلی کمه. اگر کارت 4850 باشه یه افتضاحه.
هرکی این کنسول رو بخره دوباره باید بشینه زلدا و قارچ خور بازی کنه

شما تنهایی به این نتیجه رسیدی؟ شما خودت میدونی گرافیکش داغونه؟ شما به افتضاح بودنش هم پی بردی؟ شما اصن میدونی زلدا چیه؟

مشخصه فیک نیست!
ملت بیکارن کنفرانس تشکیل بدن ویدئو پروژکتور بزارن که خبر فیک درست کنن؟
حتما اون اسلایدها رو هم از اینترنت دانلود کردن:دی

مشخصه فیک نیست!
ملت بیکارن کنفرانس تشکیل بدن ویدئو پروژکتور بزارن که خبر فیک درست کنن؟
حتما اون اسلایدها رو هم از اینترنت دانلود کردن:دی
نه دوسته عزیز دارن واسه E3 آماده میشن
البته یه ذره زوده:d

شایدم ادعاهای مطرح شده درباره ی قدرت سخت افرازیش بلفتی بیش نبوده...;)
مگه نگفتن چیپی که قراره توش استفاده کنن r700 هستش؟
خوب r700 هم مربوط به سال2008 هست ...خوب فکر کنم بعد این همه سال اونقدر کوچک شده که انبرد بدن به نینتندو............
الان amd تا 4250 رو داره رو مادربداش انبرد میزنه که فکر کنم بتونه مثلا 4350 رو که بر مبنای rv710 ساخته شده رو خیلی کوچیک انبرد کنه

http://en.wikipedia.org/wiki/Radeon_R700

آخرین ویرایش:
شما تنهایی به این نتیجه رسیدی؟ شما خودت میدونی گرافیکش داغونه؟ شما به افتضاح بودنش هم پی بردی؟ شما اصن میدونی زلدا چیه؟
نه یه 30 نفر دیگه رو هم دور خودم جمع کردم با اونها به این نتیجه رسیدم;)

شما خودت تنهایی داری از 4850 حمایت میکنی؟
شما میدونی که این 4850 3 سال پیش یه کارت متوسط بود؟ چه برسه به الان
شما میدونی که اگر نینتندو نسل بعد کنسولش رو تو e311 نمایش بده بعد 1 سال هم طول میکشه که وارد بازار بشه( در خوش بینانه ترین حالت) اون موقع 4850 افتضاح که هیچی گنده؟
هرکی میخواد قارچ خور hd بازی کنه باید این کنسول رو بخره . :d

هرکی میخواد قارچ خور hd بازی کنه باید این کنسول رو بخره . :d
هـــی قارچ خور قارچ خور نکن، همچین میگی که انگار بازیه آشغالیه :| خودمونیم، چند نفر از کسایی که به Wii ایراد میگیرن و مسخرش میکنن، حتی یکبار باهاش بازی کردن؟ خیلی ها هم خونیه کسی فقط چند ساعت باهاش بازی کردن.

همین قارچ خور که میگین، بالاترین امتیازات رو توی این نسل آورد!

نه یه 30 نفر دیگه رو هم دور خودم جمع کردم با اونها به این نتیجه رسیدم;)

شما خودت تنهایی داری از 4850 حمایت میکنی؟
شما میدونی که این 4850 3 سال پیش یه کارت متوسط بود؟
به نظر من هم باید یه کارت به روزتر استفاده کنه......
تو اون سالها بخاطر اینکه اغلب بازی سازها مشغول ساخت بازی برای کنسول بودن تکلونوژی pc برای کم کردن هزینه های تولید با توجه به فروش پایینتر ...یه خورده میلی متری حرکت می کرد......
ولی از اواخر سال 2009 شروع کرد به اوج گرفتن و خودش رو نشون دادن...........چون فروش زد بالا ....تقاضا = عرضه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or