ویدیئوی لیک شده از کنسول جدید نینتندو

Hosein M

کاربر سایت
با سلام...

20110421projectcafe2.jpg

همونطور که خبر دارید شرکت نینتندو چند وقت پیش خبر ساخت نسل جدید کنسول خود رو تایید کرده بود و اکنون شایعه های جالی در مورد این دستگاه شنیده میشه.
یکی از این شایعه ها که البته مربوط به لیک شدن ویدیئویی از این دستگاه بود.
در این ویدیئو چند ثانیه ای خانمی دیده میشه و در پشت اون کنتلر دستگاه به نمایش در میاید که همون کنترلی هست که در وسط ان نمایشگر کوچکی قرار دارد سپس دستگاهی بر روی میز اتاق دیده میشود که ه نظر میرسد همان wii 2 باشد.
متاسفانه این ویدیئو فاقد صداست.
دانلود

منبع

به نظر من مهم شکلش نیست شاید یکم زیبا تر بود بهتر بود اگه در آخر این شکلی باشه اما در آخر مهم بازی های هستش که براش میاد مهم بازی هستش . دوست دارم بدونم نینتندو که این همه نا پرهیزی کرده میخواد بازی چی بسازه بازی های مولتی که مشخص هستن انحصاری چی میخواد بسازه که عرضش کنسولش رو بالا ببره .

این نیم وجبی قراره گرافیکش از ps3 بهتر باشه؟؟؟! /:)
حالا مگه ps3 چقدر قدرتمنده یا x360 ...؟
هر کس الان یه pc با سخت افزار نسبتا به روز داشته باشه قدرتش چند برابر این دو کنسول نامبرده هست ...دو کنسول مایکروسافت و سونی هم الان ته خطن ....نه از لحاظ فروش بلکه از لحاظ قدرت سخت افزاری ....

آخرین ویرایش:
حالا مگه ps3 چقدر قدرتمنده یا x360 ...؟
هر کس الان یه pc با سخت افزار نسبتا به روز داشته باشه قدرتش چند برابر این دو کنسول نامبرده هست ...دو کنسول مایکروسافت و سونی هم الان ته خطن ....نه از لحاظ فروش بلکه از لحاظ قدرت سخت افزاری ....
اونقدر قدرتمند هست که بعد از این همه سال بازیهای روز رو اجرا میکنه!
معماری این کنسول شاهکاره ;)

اونقدر قدرتمند هست که بعد از این همه سال بازیهای روز رو اجرا میکنه!
معماری این کنسول شاهکاره ;)
عزیز دل اینقدر بزرگش نکن ....یکی ندونه یه فکرایی میکنه ! ....5 سال پیش هم گفتین ....کو ؟ چی شد ؟
الان یه موبایل هم میتونه همه بازیهای روز دنیا رو داشته باشه ولی در حد سخت افزار خودش .... اومدن بازیهای روز دنیا واسه یه کنسول دلیلی بر قدرت سخت افزاری اون نیست ...
فکر کنم Crysis 2 یه مثال خوب بود از ضعف قدرت کنسولها در مقابل pc های امروزی ....هر چند سخت افزار pc های امروز موجود در بازار خیلی بیش از اینها رو جواب میده ...
------------------------------------------
شرمنده از دوستان که بحثم ربطی به عنوان تایپک نداشت ...

آخرین ویرایش:
به نظر من که فیلمه فیک نیست
شاید داشتن به یه سری از بازیسازا یا خبر نگارا نشونش میدادن
یکی این وسط فیلمو گرفته قایمکی
حالا اینکه ظاهر نهایی همینه یا نه معلوم نیست ولی فیلمه واقعیه !

من واقعا نمیفهمم کجای این غیر طبیعیه !
این که مشخصه تکنولوژی ، نسل به نسل با پیشرفتش کوچکتر هم میشه ! حالا این که انقدر هم که شما میگین کوچولو نیست :d فقط کمی آب رفته.
از نظر قدرت سخت افزاری هم فکر نمیکنم این نسل پیشرفت خیره کننده ای نسبت به PS3 و XboX360 داشته باشه پس طبیعی هست کوچک باشه.

------------------------------------------------------------------

حالا از دوستان یک سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدن.
بر فرض مثال این کنسول دو برابر PS3 و XboX360 قدرت داشته باشه و امسال هم از طرفی مایکروسافت و سونی کنسول جدیدشون رو معرفی نکنند ، حالا به نظرتون بازیهایی که به صورت مولتی پلتفرم روی این سه کنسول عرضه میشند ، روی کنسول جدید نینتندو بهتر خواهند بود ؟

منظورم رو با مثال عرض میکنم.
مثلا Rockstar بازیه GTA V رو بخواد عرضه کنه ، نسبت به قدرت بیشتر کنسول نینتندو ، آیا بازی به مراتب بهتری برای این کنسول عرضه خواهد کرد یا همان نسخه PS3 و XboX360 رو برای این کنسول نیز ریلیز خواهد کرد ؟

ممنون میشم دوستان نظرشون رو اعلام کنند.

حالا از دوستان یک سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدن.
بر فرض مثال این کنسول دو برابر PS3 و XboX360 قدرت داشته باشه و امسال هم از طرفی مایکروسافت و سونی کنسول جدیدشون رو معرفی نکنند ، حالا به نظرتون بازیهایی که به صورت مولتی پلتفرم روی این سه کنسول عرضه میشند ، روی کنسول جدید نینتندو بهتر خواهند بود ؟

منظورم رو با مثال عرض میکنم.
مثلا Rockstar بازیه GTA V رو بخواد عرضه کنه ، نسبت به قدرت بیشتر کنسول نینتندو ، آیا بازی به مراتب بهتری برای این کنسول عرضه خواهد کرد یا همان نسخه PS3 و XboX360 رو برای این کنسول نیز ریلیز خواهد کرد ؟

ممنون میشم دوستان نظرشون رو اعلام کنند.
بعیده تفاوت اون قدرها باشه ولی احتمالآ نسخه این کنسول نینتندو به نسخه PC نزدیک تر هست تا کنسولهای فعلی. یعنی از نظر AA و رزولوشن و فریم ریت و ... قاعدتآ باید بهتر از PS3 , 360 باشه ! ولی توی بازی های انحصاریش هست که میشه تفاوت واقعی رو حس کرد.
و البته باز هم میگم همه اینا در صورتی هست که کنسول نینتندو قدرتش حداقل یه کم بیشتر از اون دو تا باشه نه اینکه مثلآ 1% بهتر باشه ! :دی

دوستان که در مورد کوچیکی کنسول گفتن :دی فقط الان داشتم دوباره فیلمش رو میدیدم یه لحظه چشمم به طراحی کنترولر افتاد اگه درست دیده باشم فکر کنم پشتش هیچ دکمه ایی نداشت !!! :-o

دوستان که در مورد کوچیکی کنسول گفتن :دی فقط الان داشتم دوباره فیلمش رو میدیدم یه لحظه چشمم به طراحی کنترولر افتاد اگه درست دیده باشم فکر کنم پشتش هیچ دکمه ایی نداشت !!! :-o

شما از کجا پشتشو دیدی :dاصلا دوستان از کجا اینقدر اظهار نظر میکنن این فیلم داشت از دور نشون میداد وگرنه اینقدر ها هم کوچیک نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or