نه gonahkar جان. چرا ناراحت بشیم:biggrin1:. شما نظرت رو گفتی و خیلی هم نظرت محترمه.
منم حالا جواب شما رو میدم.(البته نمیخوام باهات کل کل کنم چون عاقبتشو میدونم
:gathering::cheesygri) :
یکمی طولانیه ببخشید ولی لطفا حتمابخونیدش
ببینید همون طور که تو پستای قبلیم گفتم این دستگاه نمونه خارجیش به دست من رسید و منم از طریق مهندسی معکوس و یه عالمه بدبختی و خرج و کلی فسفر سوزوندن تونستم طریقه ساختشو بفهمم و فروش و آگهی و ...
با خود دستگاه هم یه کاتالوگ کوچولو بود که از قابلیت هاش می گفت. منم ترجمشو همینجا می نویسم.چند خط بیشتر نیست. اگه به
پست دومم یه نگاهی بندازید متوجه میشید که من اون پست رو از روی چند خط زیر نوشتم:
با این دستگاه شما میتونید اطلاعات رو بین 360 و pcتون رد و بدل کنید وقتی که این دستگاه با یه برنامه فایل منجمنت قوی استفاده بشه،مثل PC360 (که در موردش در جواب پست حمید جان همه چیز رو گفتم) به عنوان مثال با این وسیله میتونید کار های زیر رو انجام بدید:
انتقال سیو بازی ها،اسکرین شات ها ، دموها and move other madia to your PC (نمیدونستم به جای مدیا چی بذارم)
انتقال سریع MP3ها، ری استور سیوها و پروفایل ها و انتقال هر نوع اطلاعات دیگر به 360.
بک آپ گرفتن از تمامی فایل های مهم در مواقع فاجعه آمیز( بخشید این خط آخر رو هم اصلشو میزارمBack up all important data to your computer in case of catastrophic loss Maximize the storage space available on your 360 hard drive.
به خدا این عین خود مطب بود حتی در مورد MP3 ها. حتما میگید پس چرا من تو همون پست که اینو معرفی کردم از MP3 چیزی نگفتم؟ بله حق دارید.اینم دلیلش:
من نمیخواستم یه چیزی بگم و بعدش خدایی نکرده اشتباه در بیاد که اون وقت هر فحش و فضیحتی که نثارم میکردید هم حقم بود. ولی اگه تا حالا یه کم منو شناخته باشید فهمیدید که من دلال = حقه باز و کلاش نیستم و نمیخوام یه چیزی رو به زور بکنم تو پاچه ملت.تا اینجا OK؟
اینیم که میبینید در مورد MP3 و Media مطمئن نیستم و چیزی نمیدونم به خاطرهمون مسئله ایه که گفتم:من Xbox ندارم که همه ی زیر و بم ماجرا رو در بیارم.اگه داشتم مطمئن باشید با این علاقه ای که من به الکترونیک و هک (هک های سخت افزاری ) دارم کلی کاربرد باحال و به درد بخور برای این دستگاه پیدا می کردم.(البته یکی از مهم ترین کارایی که تو سرم دارم اجرای هر بازی از روی هارده. باشد که موفق شویم:worthy
در آخر هم خداییش هفت هزار تومن پول خیلی زیادی نیست.:happy:
(تقریبا پارسال بود، یه دفه تو یکی از این فروم های خارجی بودم که داشتند در مورد یه هواپیمای مدل که خیلی ارزون بود حرف میزدن.یکیشون حرف باحالی زد :
. Its like one of those things where the price is so good, you just have to buy it
) البته سوئ تفاهم نشه فقط محض خنده اینو گفتم.:cheesygri