bnc کاربر سایت Jan 30, 2011 #16 شرمنده توی تاپیکتون سئئوال میپرسم میشه راهنمایی کنید چه جوری فایل بالای 4گیگ روی هارد اکسترنال بریزم؟ SPLIT کنم. .بعد چه حوری اونجا توی پی اس اجرا میشه؟
شرمنده توی تاپیکتون سئئوال میپرسم میشه راهنمایی کنید چه جوری فایل بالای 4گیگ روی هارد اکسترنال بریزم؟ SPLIT کنم. .بعد چه حوری اونجا توی پی اس اجرا میشه؟
E Enrique_531 کاربر سایت Feb 2, 2011 #17 سلام بچه ها من یک گندی زدم اومدم هار ps3 رو با ویندوز فرمت کردم حالا هر چی میزنم تو ps3 دستگاه چند دقیقه روشن هیچی نمیاد خاموش میشه فرمت هاردم fat32 کردم فایده نداشت یکی کمکم کنه چیکار کنم ؟
سلام بچه ها من یک گندی زدم اومدم هار ps3 رو با ویندوز فرمت کردم حالا هر چی میزنم تو ps3 دستگاه چند دقیقه روشن هیچی نمیاد خاموش میشه فرمت هاردم fat32 کردم فایده نداشت یکی کمکم کنه چیکار کنم ؟
H hoseinahwazy عضو جدید May 26, 2021 #18 سلام من هار ps3رو با کامپیوتر فرمتش کردم و الان آپدیت رو تو فلش زدم نمی خونه چرا؟
jjhha کاربر سایت May 27, 2021 #19 ب نوشته شده توسط hoseinahwazy: سلام من هار ps3رو با کامپیوتر فرمتش کردم و الان آپدیت رو تو فلش زدم نمی خونه چرا؟ بیشتر... با درود باید از سیف مود نصبش کنی
ب نوشته شده توسط hoseinahwazy: سلام من هار ps3رو با کامپیوتر فرمتش کردم و الان آپدیت رو تو فلش زدم نمی خونه چرا؟ بیشتر... با درود باید از سیف مود نصبش کنی