anti-semite
کاربر سایت
من اینستاگرام باز نیستم ، الان اینستا رو ویندوز نصب کنم کجای وزیر باید مسج بزرام ؟ @ ساین باید قبلش بزاری ؟! چجوریه دوست گرامی بگو ما هم بریم صحبت کنیم با آقای آذری
والا باید زنگ بزنین به شماره 195 و مشکل بازیتون و پینگ و کیفیت نت رو اعلام کنید و...من اینستاگرام باز نیستم ، الان اینستا رو ویندوز نصب کنم کجای وزیر باید مسج بزرام ؟ @ ساین باید قبلش بزاری ؟! چجوریه دوست گرامی بگو ما هم بریم صحبت کنیم با آقای آذری
منم با سرور 8.8.8.8 پینگ زیر 70 و تا جایی که یادمه 62 را یه دو- سه باری داشتم. البته خیلی کم بود زمانش و خراب شد نت
ولی همین نشون میده که ماهم میتونیم پینگ خوب رو داشته باشیم!
بودن دوستانی توی همین انجمن که با بعضی سرور ها مثل همین سرور پینگ های عالی داشتن
والا باید زنگ بزنین به شماره 195 و مشکل بازیتون و پینگ و کیفیت نت رو اعلام کنید و...
من رو گوشی نصب دارم اینستا رو ،بعد از اینکه عضو شدین اون ایدی وزیر رو پیدا کنید و فالوش کنید و سپس میتونید توی هر پستش نظر بزارین
والا باید زنگ بزنین به شماره 195 و مشکل بازیتون و پینگ و کیفیت نت رو اعلام کنید و...
من رو گوشی نصب دارم اینستا رو ،بعد از اینکه عضو شدین اون ایدی وزیر رو پیدا کنید و فالوش کنید و سپس میتونید توی هر پستش نظر بزارین
دوست عزیز همه باید شرکت کنن تا اثر داشته باشهشما اگه تونستید از طرف من هم بگید شاید حرف شما بیشتر خریدار داشته باشه
واسه من 101 شده .پینگ من از دیشب تا الان ... قبلا بالای 180 بود:
View attachment 78828
دقیقاپینگ من با 8.8.8.8 حدود 50ms بالاتر رفته از دیشب و پایینتر 100 دیگه نمیده
پینگ من با 8.8.8.8 حدود 50ms بالاتر رفته از دیشب و پایینتر 100 دیگه نمیده
دقیقا
پینگ 8.8.8.8 من تا دیشب 92-93 بود امروز شده 103