وزارت ارشاد بر روی بازیها کنترل خواهد داشت. نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter ...
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
همینطور که جلوی ماهواره و اینترنت رو نتونستن (و نمیتونن) بگیرین ، وضعیت اینم به همون روال پیش میره ..
با زور و ضرب الکی زدن به جایی نمیرسن.کسی که نسخه بدون سانسور یا نسخه اصلی رو بخواد خیلی راحت میتونه از اشخاص مختلفی که پرسرعت دارن یا در منزل کار میکنن تهیه کنه.
کلا بحثی در این مورد نیست.باید عادت کرده باشید.

آقا این طرح از پایه و اساس طرح مسخره و بی فایده ای هست اینا به جای اینکه بیان از در دوستی با مردم وارد بشن بدتر لج مردم رو در میارن واکنش مردم هم که معلومه:laughing:
اوایل انقلاب اومدن گفتن ویدیو ممنوعه و ویدیو فساد به بار میاره نتیجش چی شد...همه خریدن:-"
بعد ماهواره اومد گفتن منوعه و مجازات هم براش در نظر گرفتن نتیجش هم که میبینین...:-"
الانم گیر دادن به بازیها که اینم از همین الان مشخصه شکست خوردست:-"
دوستان چه ارادتی به نژاد عرب دارن...:laughing::laughing:

بله قانون های جالب... هفته پیش اخبار داشت نشون میداد...
ا.ن داشت سخنرانی میکردم ما در کشورمون آزادی مطلق داریم ولی آمریکا نداره =))
بعد خبر بعدی تلفنی زنگ میزدن به روزنامه های مختلف که آقای سردبیر چرا تیتر اصلی شما در مورد غزه نیست !!!! بعد آقای سردبیر هم به شکرخوری(!) می افتاد. واقعا معنی آزادی مطلق رو فهمیدیم
اینو که دیگه واقعا شاهکار زده بودن! آخرش بود!
همیشه میگن اگه میخوای دوروغی بگی که همه باور کنن دروغ بزرگ بگو همینه!
البته من که زیاد به جدی بودن این طرحم اعتقاد ندارم و احتمالا با رخت بر بستن رییس جمهور عدالت خواه و این ارشادگر صفاک حرندی آبا از آسیاب بیفته.

البته اينكه ايران امارش غلطه شكي توش نيست . شما فيلم ترانسپورتر 3 رو نگاه كنيد يه جاش هست كه جاناتان استاتاو ( نقش اول ) ميره پيشه يه هكر براي كار و ميگه تا چه حدي واردي و چقدر حرفه اي هستي . يارو بهش ميگه ميخواي نقشه ي پنتاگون براي حمله به ايرانو نشونت بدم تا بفهمي چقدر حاليمه ؟ http://bazicenter.com/forums/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=617008 . اينكه كه زياد سخت نگيريد . پيام بازگاني بودما :)

جدیدا اگر بخوای CD یا DVD پست کنی باس بری از ارشاد مجوز بگیری عزیز من...
من دیروز dvd ارسال کردم کسی چیزی نگفت !!
تلفنی زنگ میزدن به روزنامه های مختلف که آقای سردبیر چرا تیتر اصلی شما در مورد غزه نیست
این یکی خیلی باحال بود ... خب یه دفه بیا خودت مطلب بنویس ، دیگه سردبیر و نویسنده کشک .....

وزارت ارشاد که خیلی وقته به همه چی کار داره تازه میخوای اب بخوری باید به این موسسه نشون بدی ببینی دست بیگانه ای توش نرفته یا خدایی نکرده نمیخوان جوانان مارو خراب کنن :blushing:
البته باید مواظب بود بازیهایی که وارد کشور عزیزمون میشه مبحثی بر مخلفت با نظام مقدسمون نداشته باشه شاید در این بازیها بخوان به ما تجاوز کنن. یا شاید در بازیها بیماریه گانگاریای مزمن کنن و وارد کشور کنن .نظر من اینه که وزارت ارشاد یه بیانیه به تمام شرکتهای بازی سازی بده و بگه اگه قصد دارین با بازی GOW جوانان مارو مثل کریتوس بکنین ما هم زلف علی خوان زند رو میدیم بیرون :biggrin1:

آخرین ویرایش:
وزارت ارشاد که خیلی وقته به همه چی کار داره تازه میخوای اب بخوری باید به این موسسه نشون بدی ببینی دست بیگانه ای توش نرفته یا خدایی نکرده نمیخوان جوانان مارو خراب کنن :blushing:
البته باید مواظب بود بازیهایی که وارد کشور عزیزمون میشه مبحثی بر مخلفت با نظام مقدسمون نداشته باشه شاید در این بازیها بخوان به ما تجاوز کنن. یا شاید در بازیها بیماریه گانگاریای مزمن کنن و وارد کشور کنن .نظر من اینه که وزارت ارشاد یه بیانیه به تمام شرکتهای بازی سازی بده و بگه اگه قصد دارین با بازی GOW جوانان مارو مثل کریتوس بکنین ما هم زلف علی خوان زند رو میدیم بیرون :biggrin1:
خیلی با حال بود پسر... زلف علی خان زند... :laughing::laughing::laughing::laughing:

آقا نگاه کنین بحث س ی ا س ی زیاد نکنین. ما حرفمون این هستش که اگه میخوان واقعا به ما کمک بکنن و مواظب باشن که ما با بازی ها به خودمون آسیب نزنیم (!!!!) باید خب به عقاید ما هم احترام بذارن. این که هر روز میان و یه پیری دست بزنم میمیری رو میارن توی TV تا واسه خودش بگه بازیها افراد رو دچار جنون گاوی میکنن خب معلومه ما هم از دست اندر کارای این برنامه ها تشکر میکنیم و بهشون میگیم : شب بخیر لورا. آقا از قدیم گفتن که احترام، احترام میاره. چند وقت پیش یه برنامه بود که کانال 2 میداد و توش هی بازی GOW رو نشون میدادن و بعد یه بچه توله میومد میگفت که من GOW رو بازی کردم دوست داشتم هم کلاسیام رو جر بدم مثله کریتوس... خب اینا چی میخوان با این حرفاشون بگن؟ میخوان بگن که بابا خیلی بیغ هستن. آخه اون توله کوتوله هنوز نمیتونه بازی PakMan رو درک بکنه اونوقت میاد میگه با بازی GOW میخواستم اونجای رفیقم رو ببرم بدم پیشی بخوره. خب این کاراشون احمقانه هستش. اگه واقعا قصدشون خیره پس چرا شر به پا میکنن؟ اگه قصدشون شر هستش پس چرا ادعای دوستی میکنن؟
یه حقیقت تلخ این هستش که بازیخور و دوستدار بازی در ایران جزو پست ترین گروه حساب میشه چون هر ننه قمری میاد و بهش یه تیکه میندازه... اینجوری خدا رو خوش نمیاد. ما کانون حمایت از مردم بیگناه غزه داریم ولی اینا نمیبینن که ما بازیخورا از مردم غزه هم بیگناه تریم و هم بیشتر مورد ظلم قرار میگیریم...:(

خانواده ؟ آخه خود شما بازی میخرید به همه اهل خانواده میگید من فلان چیزو خریدم ؟

من جلو خانواده میخرم :biggrin1: بعد دیدم اگه زیادی گیر دادن یا میگم بازی . یا میگم نرم افزاره :D
البته باید باکس آرتشو ورداشت تا تابلو نشه :D
هر بازي يه سن و سالي براش تعريف شده ، قرار نيست بازي اي مثل cod4 رو يه بچه 12-10 ساله بشينه بازي كنه ، توي اين سن و سال خانواده بايد نظارت داشته باشه روي بچش ، ولي امثال من كه سنشون از از اين حرفا گذشته و بازيهايي مثل gow براشون محدوديتي نميتونه ايجاد كنه نيازي به نظارت خانواده ندارند;)

اضافه کنم جالب است رده سنی 21 دیده بودیم ولی + 25 ندیده بودم که نمردیم و تو ایران دیدیم :laughing::laughing::laughing::laughing:

هر بازي يه سن و سالي براش تعريف شده ، قرار نيست بازي اي مثل cod4 رو يه بچه 12-10 ساله بشينه بازي كنه ، توي اين سن و سال خانواده بايد نظارت داشته باشه روي بچش ، ولي امثال من كه سنشون از از اين حرفا گذشته و بازيهايي مثل gow براشون محدوديتي نميتونه ايجاد كنه نيازي به نظارت خانواده ندارند;)
خانواده نظارت داشته باشه :confused: ... تو ایران ... :laughing:
الان میری مغازه پسره 10 ساله داره جلو باباش فیلم SAW 5 میگیره ... :laughing:
تو ایران از خانواده نباید انتظار نظارت داشت . الان خیلی از پدر مادر ها حتی PC رو خاموش روشن هم نمیتونن بکنن ... :laughing:
ولی غیر مجاز کردن بازی ها کاره احمقانه ایه ... :((

من خودم بار ها دیدم بچه 7-8 ساله اومده توی مغازه Silent Hill یا Re خریده ! مثلا اونا کنترل دارن ؟ :D

خب بحث همين كار اشتباهه ديگه !
وقتي خانواده نميتونه روي بچش نظارت داشته باشه ، دولت چه جوري ميخواد همچين كاري رو بكنه ؟
خانواده ها ميتونند خيلي كمك كنند;)

از قدیم گفتن هر چه بگنند نمکش میزنن وااااااای به اون روزی که بگندد نمک :laughing: :-":sick:

البته شما نباید به وزارت ارشاد گیر بدید چون در اصل قانون اصاصی در اصل 44 دولت خدمت گزار مردم و خوانواده هیچی نمیدونن (یه جورایی شاد میزنن) و چون خوانوادها نمیتونن جلوی تاتار بازی های بچهاشونو بگیرن کار میوفته به دوش این وزارت زحمت کش و همیشه در صحنه و عقب صحنه و مشکل ما در عراق هست و نوار غزه رو بچسبید این بحثها چیه میکنید هنوز لنگ کفش اون خبرنگار عراقی که به سیستم موشکی کروز وصل بود و به سمت برجکهای جورج کوش اصابت کرد سازمان سیا نتونسته هنوز گیرش بیار کسی ندیده؟ لطفا دیدید به به وزارت ارشاد اطلاع بدید تا این دو لنگ کفش رو هم خدایی نکرده وارد کشورمون نکنن تا یه موقع خطری مارو تحدید نکننه

از قدیم گفتن هر چه بگنند نمکش میزنن وااااااای به اون روزی که بگندد نمک :laughing: :-":sick:

البته شما نباید به وزارت ارشاد گیر بدید چون در اصل قانون اصاصی در اصل 44 دولت خدمت گزار مردم و خوانواده هیچی نمیدونن (یه جورایی شاد میزنن) و چون خوانوادها نمیتونن جلوی تاتار بازی های بچهاشونو بگیرن کار میوفته به دوش این وزارت زحمت کش و همیشه در صحنه و عقب صحنه و مشکل ما در عراق هست و نوار غزه رو بچسبید این بحثها چیه میکنید هنوز لنگ کفش اون خبرنگار عراقی که به سیستم موشکی کروز وصل بود و به سمت برجکهای جورج کوش اصابت کرد سازمان سیا نتونسته هنوز گیرش بیار کسی ندیده؟ لطفا دیدید به به وزارت ارشاد اطلاع بدید تا این دو لنگ کفش رو هم خدایی نکرده وارد کشورمون نکنن تا یه موقع خطری مارو تحدید نکننه
:laughing::laughing::laughing:
والا مسخره کردن ...
الکی هی قانون تصویب می کنن و خواهید دید که اگه نظارتی هم داشته باشند پس از مدتی از بین می ره !!! پس نگران نباشد ;)

خب بحث همين كار اشتباهه ديگه !
وقتي خانواده نميتونه روي بچش نظارت داشته باشه ، دولت چه جوري ميخواد همچين كاري رو بكنه ؟
خانواده ها ميتونند خيلي كمك كنند;)
واقعا چیز عجیبی نیست و فقط یه قانون اثبات شده رو باید دنبال کنن. فرهنگ سازی کمی هزینه و وقت میگیره ولی در اصل کاری کامل و درست هستش. نگاه کنین هر چیزی اول باید فرهنگش وارد بشه و بعد خود وسیله یا ... . یه نگاه به موبایل میتونه همه چیز رو نشون بده. خود من 1 خط ایرانسل دارم و هر چند وقت یه بار یه پسر بهم اس ام اس میده که میخواد باهام دوست بشه و یقین داره که من دختر هستم (بدبخت هنوز صدام رو نشنیده) و کلی اصرار و خواهش که گوشی رو جواب بدم و وقتی جواب میدم و صدام رو میشنوه بدبخت سکته میکنه و حرف نزده فرار میکنه. خب این یکی از نشونه های فرهنگی غلط هستش. زمانی که موبایل وارد کشور شدش هیچکسی فرهنگ سازی رو شروع نکرد و واسه همین مردم شروع کردن به سوء استفاده از امکانات و موبایل هم تبدیل شد به وسیله ای برای دوستیابی. یا همین بلوتوث رو ببینید. کافی توی مترو بلوتوثت رو باشه اونوقت با حزب بلوتوث بازان مقیم مترو رو به رو خواهید شد که کلی هم عضو داره و مهم اینجا هستش که چه چیزهای جذابی بلوتوث میکنن (18+). یا همین ماهواره رو نگاه کنید... چون فرهنگ سازی نکردن و به جاش به مخالفت باهاش بلند شدن ببینید که فرهنگ کاملا اشتباه برای استفادش شکل گرفت و ملت تا ماهواره میخرن و به یکی میگن که ما ماهواره داریم یارو یه جور دیگه بهش نگاه میکنه. خود من توی خونم یه ماهواره دارم و وقتی به یکی از بچه ب س ی ج ی های محل گفتم که آره ماهواره داره فیلم امپراطور دریا رو کامل میده یهو گفت ((مهدی برکت رو با آوردن این وسایل جهنمی از توی خونه ی خودت نبر برادر!!!!!!!)) .:laughing: بعد از اونم نوبت اینترنت بودش که چون فرهنگ سازی نشده بود و به جای فرهنگ درست مصرف کردن اومده بودن و فقط ف ی ل ت ر کرده بودن خب یارو هم یه ف ی ل ت ر شکن یا یه V-p-n میگیره و میره توش و کلی هم حال میکنه که تونسته اینا رو دور بزنه. به نظر من فرهنگ سازی مهم ترین کار هر دوسلت برای درست مصرف کردن هستش.. همین الان که میبینید دارن بعد از 30 سال تازه در مورد فرهنگ درست استفاده کردن از مصرف انرژی توی منزل (شیشه ی دو جداره و این حرفا) صحبت میکنن پس میبینید که چیزی غیر ممکن نیست. فکر کنید که اگه همینقدر که به فکر این موضوع انرژی بودن به فکر فرهنگ بازی و ماهواره و اینترنت و .. بودن الان ما چقدر توی این صنایع جلو میفتادیم... مشکل اینجا هست که اینا وقتی متوجه ی ضرورت قضیه میشن که دیگه خیلی دیر هستش و یا اینکه یه فرهنگ کاملا اشتباه همه جا رو تصرف کرده و انرژی و وقتی خیلی خیلی زیاد تری باید واسه جایگزینیش مصرف کنن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or