به نظر شما COD4 رو فقط به خاطره سربازهای آمریکایی ممنوع کردن اگه یادتون باشه آخر مرحله اولش به یک قسمت میرسید که نوشته خلیج عربی به نظرتون این چه مفهومی می تونه داشته باشه
به نظر شما COD4 رو فقط به خاطره سربازهای آمریکایی ممنوع کردن اگه یادتون باشه آخر مرحله اولش به یک قسمت میرسید که نوشته خلیج عربی به نظرتون این چه مفهومی می تونه داشته باشه
من وقتی که به اون قسمت رسیدم با تمام علاقه ای که به COD دارم حالم از بازی بهم خورد. اگر بازی رو بخاطر سربازهای امریکایی ممنوع کردن باید کل ورژنهای COD رو هم ممنوع میکردن.
اون قضیه اش فرق میکرد.
خیابانی بود که اسمش بود "خلیج عربی". خوب بازی داره در یک کشور عربی اتفاق میفته، توقع نداریم که در یک کشور عربی اسم خیابان باشه "خلیج فارس". اگر COD6 در تهران باشد، اسم خیابانهای تهران چی می شود؟ همین چیزهایی که الان هست، مثلا مینویسند خیابان انقلاب .. نمینویسند خیابان آیزنهاور.
عزیزه من چرا ما ایرانیها باید همیشه سازه مخالف به دولت بزنیم؟
چرا فکر میکنیم هر کاری که دولت میکنه اشتباهه؟
قبلا هم گفتم بازم میگم هر کشوری قانونی داره و باید اجرا بشه و هیچ قانونی هم به مزاج هیشکی خوش نمیاد! اما قانونه!
شما هم بجای بحث را اینداختن بحث نو:cheesygri سعی کن وضع صنعت گیم رو تغییر بدی نه که بشینی خارج گود بگی لنگش کن!
هدف اینها کم کردن بازیهایه خارجی و را اینداختن صنعت گیم داخل ایرانه برای جذب سرمایه! حالا درست یا اشتباه ما نمیتونیم تغییرش بدیم
بنظر من اگه این طور نشه بهتره تا 2.3 سال پیش همه داشتن مثه بچه های خوب بازی میکردن !
به نظر من هیج بازی رو نباید ممنوع کنند ! درجه سنی هم تو ایران معنی نداره! نمیشه این همه مغازه و فروشگاه کوچیک و بزرگ و تعطیل کنند یا همشونو زیر نظر بگیرن ( تازه در این مورد درجه سنی اصلا معنا نداره مثلا مغازه داره انقدر ادم خوبیه که به هیچ وجه gta رو به بچه 5 ساله نمیده ! چون اصلا به فکر پول نیست به فکر رعایت قانونه !)
فقط کاره خودشونو کاره مارو سخت میکنن! چون بازیه که بالاخره بدستمون میرسه فقط با کمی مشکل پس الکی هزینه نکن بیتره
بنظر من اگه این طور نشه بهتره تا 2.3 سال پیش همه داشتن مثه بچه های خوب بازی میکردن !
به نظر من هیج بازی رو نباید ممنوع کنند ! درجه سنی هم تو ایران معنی نداره! نمیشه این همه مغازه و فروشگاه کوچیک و بزرگ و تعطیل کنند یا همشونو زیر نظر بگیرن ( تازه در این مورد درجه سنی اصلا معنا نداره مثلا مغازه داره انقدر ادم خوبیه که به هیچ وجه gta رو به بچه 5 ساله نمیده ! چون اصلا به فکر پول نیست به فکر رعایت قانونه !)
فقط کاره خودشونو کاره مارو سخت میکنن! چون بازیه که بالاخره بدستمون میرسه فقط با کمی مشکل پس الکی هزینه نکن بیتره
آقا بحث ما فروشگاه اینترنتی و ... نیستش. موضوعی که اینجا هست اینه که اینا خود گیری پیدا کردن. مشکل این هستش که از یه طرف جلسه و همایش میذارن برای کنترل بازیهای رایانه ای و از طرف دیگه لیست سیاه میدن که بازیها رو ممنوع کنن. من متوجه نمیشم که این کنترل و ممنوعیت با هم چه سنخیتی دارن؟ از طرف دیگه آخه میخوان جلوی شاهکارهایی مثله COD و GOW رو بگیرن؟ واسه ی چی؟؟ واسه ی سیاست؟ یا واسه ی خشونت؟؟؟ اینها عادت کردند که به هر موضوعی اونطور که دوست دارن نگاه کنن و قسمت پر لیوان رو نبینن.
عزیز من در خارج قوانین سنی برای کنترل لزوما نیستش. این قوانین برای این هستش که در اونجا والدین کنترل کامل بر روی بازیهای فرزندانشون دارن و در همین راستا همه ی بازیها رو خودشون انتخاب میکنن و این رده بندی به والدین کمک میکنه تا متوجه بشن که روند بازی و سبک و مقدار خشونت و خط داستانی بازی دارای محتوای غیر اخلاقی یا نامناسب با سن فرزندشون نباشه. و خب توی اونجا هم این قوانین لوزما به بسته شدن فروشگاه یا مغازه ای ربط مستقیم نداره و فقط جاهایی بسته میشه که به طور کاملا علنی با این قانون به مخالفت بپردازه.
در ادامه هم من امیدوارم هستم که وزارت ارشاد به این نتیجه برسه که داره راه رو عضوی میره. بهترین کاری که این سازمان میتونست انجام بده این بود که فضای بازی رو مصموم نکنه. این سازمان میتونست در اتدای کار به جای برخورد با بازیها و غیر قانونی کردنشون، بیاد و فرهنگ سازی کنه و نه اینکه توی هر کانالی که بزنی ببینی یه پیر مرد که زمان خودش داشتن هفت سنگ بازی میکردن اومده الان داره میگه که بازی God Of War خشونت داره. خب آخه این اصلا میدونه این بازی چی هستش؟ اصلا از حداقلهای گیم سر در میاره که میاد نقد میکنه؟ به نظر من به جای مخالفت اگه از همون اول روع به فرهنگ سازی میکردن و مثله خارج والدین رو وارد عرصه ی گیم میکردن برای کنترل بر روی فرزندان الان دیگه این بدبختی رو نداشتن که بخوان بازی رو ممنوع اعلام کنن و لیست سیاهی بدن. الان هم دیر نشده. اگه مسئولین از خواب بیدار بشن هنوز هم میتونن این کار رو انجام بدن ولی... افسوس.
كاشكي مشكلات فرهنگي و اعتقادي جوونا با نظارت بر فروش بازيهاي رايانه اي حل ميشد !(اصل رو ول كردند فرعو چسبيدند
يعني چي آخه ؟
3تا نكته ي مهم:
1-خانواده بايد بر خريد فرزندش نظارت داشته باشه
2-دولت توانايي نظارت كامل رو نداره
3-اين برنامه ي دولت هيچ نتيجه اي نخواهد داشت
اون قضیه اش فرق میکرد.
خیابانی بود که اسمش بود "خلیج عربی". خوب بازی داره در یک کشور عربی اتفاق میفته، توقع نداریم که در یک کشور عربی اسم خیابان باشه "خلیج فارس". اگر COD6 در تهران باشد، اسم خیابانهای تهران چی می شود؟ همین چیزهایی که الان هست، مثلا مینویسند خیابان انقلاب .. نمینویسند خیابان آیزنهاور.
خوب اگه اسم خيابون بود که ايراد نداره... ما هم تا تونستيم عرب تو اون بازی کشتيم... اين به اون در...:biggrin1:
من فکر کردم تو نقشه اي چيزی که مربوط به امريکايی ها بود نوشتن خليج عربی ...
البته این رو بدونید که همیشه قانون بد از بی قانونی خیلی بهتره.با اینکه خودم به شخصه این طرح رو توی تاپیک قبلی مسخره می کردم اما اگه بخوام به صورت عمیق روی این طرح مانور بدیم می بینیم که زیاد هم بد نیست.البته مطمئنا خیلی خیلی خیلی خیلی ضعف داره اما باز هم می گم بی قانونی از قانون بد خیلی بدتره.
با ADSL 256 میخوای بشینی 10 گیگ بازی رو دانلود کنی ؟ چند تا مشکل داره
1.از کجا میخوای دانلود کنی ؟ تورنت که همه پورت هاشو بستن ؟ یا رپیدشر که پول اکانت باس بدی ؟
2.سرعت دانلود هم که دیگه قربونش برم
3.با کدوم اینترنت؟ اینترنتی که هر روز فیبر یه جاش پاره() میشه ؟ روز بعدی DNS هاش میره هوا ؟!
ADSL در دسترس نبود . میریم از فروشگاه های اینترنتی میخریم .
جالبی میدونی چیه؟ *** میاد توی یکی از سخنرانی هاش میگه رعایت کپی رایت برای محصولات خارجی الزامی نیست ولی برای محصولات ایرانی باس رعایت بشه...
جالبه کشور های غار نشین هم قانون کپی رایت رو قبول دارن بعد ما که دوووووووو هزااااااااار وووووو پانصد سال تاریخ داریم تو همون غار هم رامون نمیدن...
البته این رو بدونید که همیشه قانون بد از بی قانونی خیلی بهتره.با اینکه خودم به شخصه این طرح رو توی تاپیک قبلی مسخره می کردم اما اگه بخوام به صورت عمیق روی این طرح مانور بدیم می بینیم که زیاد هم بد نیست.البته مطمئنا خیلی خیلی خیلی خیلی ضعف داره اما باز هم می گم بی قانونی از قانون بد خیلی بدتره.
بله قانون های جالب... هفته پیش اخبار داشت نشون میداد...
ا.ن داشت سخنرانی میکردم ما در کشورمون آزادی مطلق داریم ولی آمریکا نداره
بعد خبر بعدی تلفنی زنگ میزدن به روزنامه های مختلف که آقای سردبیر چرا تیتر اصلی شما در مورد غزه نیست !!!! بعد آقای سردبیر هم به شکرخوری(!) می افتاد. واقعا معنی آزادی مطلق رو فهمیدیم
قانونی تو اینجا وجود نداره که یه جوری به مردم کمک کنه...فقط باس مردم رو محدود کرد... الحق که خوب میدونن مردم رو چه جوری ساکت کنن...از قدیم میگن ایرانی رو میخوای ساکت کنی گشنه نگه دار ولی عرب رو سیر کن...