وزارت ارشاد بر روی بازیها کنترل خواهد داشت. نظر شما چیه؟

• Thread starter Thread starter ...
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

...

کاربر سایت
سلام.
خبر زیاد جدیدی نیست که بگیم واقعا خبر تکان دهنده ای هستش. نه قرار هست تکونمون بده و نه قرار هست غافل گیر بشیم با شنیدنش. وزارت ارشاد مدتی پیش اعلام کرده بود که روی بازیهایی که در مغازه ها و ... به فروش میرسه نظارت داره و در صورتی که این بازیها در لیست سیاه قرار داشته باشه اون بازیها رو جمع میکنه. نظر شما در این مورد چیه؟ مطمئنا دور از ذهن نبود که این خبر دیر یا زود همه جا پخش بشه چونکه قبلا هم مخالفتهایی هرچند نه کامل با بازی ها داشتند ولی به نظر شما مشکل کجاس؟؟؟ در راستای پخش شدن این خبر من فکر میکنم اندکی بعد با این خبر نیز مواجه بشیم که:
"وزارت ارشاد فروش بازی و کارتون سفید برفی و هفت کتوله را غیر مجاز اعلام کرد. مسئولین اعلام داشتند که چون سفید برفی با هفت کوتوله زندگی میکند و رابطه ی آنها جالب نبوده ازین پس باید هفت سفید برفی با یک کوتوله زندگی کنند تا رابطه ی آنها شکلی بهتر به خود بگیرد."
واقعا به نظر من حماقت اینها منتها نداره و نخواهد داشت... .

هر چند که این بحث تکراریه اما:
واقعا به نظر من حماقت اینها منتها نداره و نخواهد داشت... .
عزیزه من چرا ما ایرانیها باید همیشه سازه مخالف به دولت بزنیم؟
چرا فکر میکنیم هر کاری که دولت میکنه اشتباهه؟
قبلا هم گفتم بازم میگم هر کشوری قانونی داره و باید اجرا بشه و هیچ قانونی هم به مزاج هیشکی خوش نمیاد! اما قانونه!
شما هم بجای بحث را اینداختن بحث نو:cheesygri سعی کن وضع صنعت گیم رو تغییر بدی نه که بشینی خارج گود بگی لنگش کن!
هدف اینها کم کردن بازیهایه خارجی و را اینداختن صنعت گیم داخل ایرانه برای جذب سرمایه! حالا درست یا اشتباه ما نمیتونیم تغییرش بدیم

قبلا هم گفتم بازم میگم هر کشوری قانونی داره و باید اجرا بشه و هیچ قانونی هم به مزاج هیشکی خوش نمیاد! اما قانونه!
شما هم بجای بحث را اینداختن بحث نو:cheesygri سعی کن وضع صنعت گیم رو تغییر بدی نه که بشینی خارج گود بگی لنگش کن!
هدف اینها کم کردن بازیهایه خارجی و را اینداختن صنعت گیم داخل ایرانه برای جذب سرمایه! حالا درست یا اشتباه ما نمیتونیم تغییرش بدیم
کاملا موافقم
حتما به صلاح بوده که این تصمیم مهم رو گرفتن

:shrewd: اون تهه دلتو یه نیگا بنداز واقعا نظرت اینه که هدف همینه جالبه
در راستای همین اخلاقای ما ایرانیا که اشاره فرمودید یه اخلاقه دیگم هستش که اینجا مصداق داره حیف نمیشه گفت (یه کم بی ادبیه:cheesygri)

دوست عزیز حرف شما درست که قانون قانونه ولی قانون باید منطقی باشه نه اینکه همینطور علکی یه چیزی رو قانون کنن... مملکت همینه دیگه طرف سیکل هم نداره اومده همه کاره شده تو مملکت انتظار داری چی بشه:(
حالا مثلا" گفتن COD4 ممنوع چرا؟ چون ارتش آمریکا توش نقش داشته و به قول اینا هم که آمریکا تروریسته و از این حرفا... حالا من حرفم اینه که بازی یه چیزه سیاست یه چیزه دیگه اینا میان سیاست رو به همه چی ربط میدن
آخه این منطقیه؟ این درسته؟
وقتی یه عده.......... که فقط کمر به پایین فکر میکنن شدن همه کاره مملکت دیگه این حرفا چه فایده ای داره؟

در ظاهر حق با اوناست . ولي در باطن نميتونن كنترل كنن . يعني اصلا ماكان نداره اين كار . گفتن جي تي اي مجاز نيست وبه شدت با فروشندگان برخود ميشه . كيو پيدا كردي كه جي تي اي رو گير نياورده باشه و بازي نكرده باشه ؟ ( مثال زدم )

کم کردن بازی خارجی باعث زیاد شدن بازی ایرانی میشه؟؟؟!! ، اینم شد دلیل؟ ،مگه همه ی کشورها باید تولید کننده ی بازی باشن یا اصلا قدرت فنیشو دارن ؟
اگه می خواستن صنعت بازی و نرم افزار پیشرف بکنه باید قانون کپی رایت رو قبول میکردن که بشه چیزیو که می سازن صادر کرد که اونطوری هم ما گرفتار میشدیم.
این داستان فقط جنبه ی فرهنگی داره و بس،مثل همیشه یه واکنش انفعالی و محدود کننده و ممنوع کننده که اگه فقط شامل عنوانهای مورد دار اخلاقی و جنسی باشه خوبه،نه اینکه عناوین دیگه رو هم (مثل COD 4) به بهانه های دیگه در بربگیره و س یاست قاطیش بشه.

آخرین ویرایش:

تکبیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ... آقا این حرفا کدومه؟یعنی چی؟ یعنی مثلا اگر که ایران الان بازیهای خارجی رو وارد نکنه خودش میشینه COD6 یا FF14 رو برای آینده برنامه ریزی میکنه؟ برادر من این حرفا نیستش. میدونی حکایتش میثله چی میمونه؟؟ مثله این ضرب المثل میمونه که: "گربه دستش به گوش نمیرسه میگه کلسترل داره میرم سویا میخورم خاصیتش بیشتره":laughing:
تعریف شما از قانون چیه؟ قانون چیزی هست که ما رو به سوی پیشرفت ببره نه اینکه ما رو از پیشرفتهای جهانی دور کنه. یعنی ما بازیهایی مثله MGS4 رو نبینیم و به جاش بشینیم و با همدیگه بازی زیبا و جذاب حسنی و لوبیای سحر آمیز رو با عشق و علاقه بازی کنیم که من بازی قارچ خور رو بهش ترجیح میدم.
در مورد اینکه من خارج از گود بشینم و بگم که لنگش کن یا لنگش نکن هم باید بگم که اگه به حرف من بودش که الان لنگ یارو هم از جاش در اومده بود برادر. این حرفا کدومه؟؟؟ اینا واسه زمان شتر هستش با کمی دقت متوجه میشی که الان زمان موتور هستش. در ضمن با من و امثال من گیم به هیچ جا نمیرسه چونکه از قدیم گفتن: "به دعای کربه کوره بارون نمیاد." :laughing:
کاملا موافقم
حتما به صلاح بوده که این تصمیم مهم رو گرفتن
بله حتما به صلاح هست. در راستای همین مصالح هم فردا اعلام خواهد شد که: "به دلیل حمایت بیش از حد شما دوستان عزیز از این مصالح ما تصمیم گرفتیم تا ازین پس در بازی و کارتون زیبای خفته شاهزاده حق ندارد قبل از عقد زیبای خفته را ماچ کند و از این طریق او را بیدار ‏کند و اگر قرار است او را بیدار کند، می تواند از طریق زدن لگد یا پرت کردن سنگ این کار ‏را انجام دهد.‏" چیه؟؟؟ همین رو میخواین دیگه؟ حتما به محض شنیدن این خبر هم میگید کاملا منطقی هستش. شماها چرا کمی فکر نمیکنید و همینجوری میگید موافقم؟ بابا جون تو که میگی قانونش رو قبول داری پس ازین به بعد حق نداری نه GOW و نه COD و نه ... رو بازی کنی. اگه بازی کردی یعنی قانونش رو قبول نداری. تکلیف خودت رو روشن کن. مرد باش... قبول داری یا نداری؟؟؟ اگه قبول داری به مفاد قوانینش احترام بذار و اگه نداری هم مثله مرد بگو قبول ندارم و دیگه بازی در نیار... .
این داستان فقط جنبه ی فرهنگی داره و بس،مثل همیشه یه واکنش انفعالی و محدود کننده و ممنوع کننده که اگه فقط شامل عنوانهای مورد دار اخلاقی و جنسی باشه خوبه،نه اینکه عناوین دیگه رو هم (مثل COD 4) به بهانه های دیگه در بربگیره و س یاست قاطیش بشه.
کاملا موافقم که جنبه ی فرهنگی داره ولی به نظرت GOW به فرهنگ بیشتر آسیب میزنه یا Sims ؟ چطور هست که آقای سلامزاده که رییس کانون پرورش فکری کودک و نوجوان هست میگه که من با تمام قدرتم The Sims رو قبول دارم و به همه میگم بازی کننش ولی وقتی نوبت به COD4 میرسه این بازی میشه بلای جون بازیکن؟ نه برادر من اهداف فرهنگی به عنوان پوشش برای این داستان گذاشته شده.

سلام، من یه سوال داستم نمیدونستم کجا بپرسم لطفآ به من جواب بدین
وقتی وارد سایت ps3-hack.com رفتم دیدم تبلیغ یه سایتی رو کرده که فارسی هم نوشته و ان سایت هم *****ه بعد با *****شکن که بازش کردم دیدم یه سایته که میگه همه میتونن بازی کنن و نژاد خودتو و اسلحتو انتخواب کن و خودت را از خون سیر کن و... ولی باید ثبت نام کنی که منم نکردم حالا میخواستم ببینم کسی بازی کرده؟و چرا تو یه سایت خارجی تبلیغ یه سایت فارسی زبان رو کردن؟و چرا *****ه؟اصلآ هدف این سایت چیه؟اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم

. آقا این حرفا کدومه؟یعنی چی؟ یعنی مثلا اگر که ایران الان بازیهای خارجی رو وارد نکنه خودش میشینه COD6 یا FF14 رو برای آینده برنامه ریزی میکنه؟ برادر من این حرفا نیستش. میدونی حکایتش میثله چی میمونه؟؟ مثله این ضرب المثل میمونه که: "گربه دستش به گوش نمیرسه میگه کلسترل داره میرم سویا میخورم خاصیتش بیشتره"
آقا جون چرا جوگیر شدی قصه تعریف میکنی؟
اونا هدفشون رو این اعلام کردن به من چه ربطس داره که با من مخالفت میکنی؟:cheesygri
منم میدونم ما نمیتونیم مثله اونا بازی تولید کنیم! اصلا بودجشو نداریم!

آقا جون چرا جوگیر شدی قصه تعریف میکنی؟
اونا هدفشون رو این اعلام کردن به من چه ربطس داره که با من مخالفت میکنی؟:cheesygri
منم میدونم ما نمیتونیم مثله اونا بازی تولید کنیم! اصلا بودجشو نداریم!
آقای عزیز قصه کدومه؟ این داستان دنباله داره:cheesygri من میدونم شما عامل نفوذی اونا توی این سایت هستی:cheesygri (شوخی کردم)
ولی آخه ببین با موافقتت با اونا هی اونا ممکنه کارای دیگه هم بکنن مثلا تا الان سفید برفی و زیبای خفته رو مورد تحریم قرار دادن حالا اگه فردا کارتون شرک و پینوکیو و زورو و... رو هم مورد تحریم قرار بدن چی میشه؟:cheesygri ما بی کارتون میشیم:cheesygri
اما خارج از شوخی باید بگم که این حرفای آقایون کمی... نه ... خیلی عجیب هستش. چند وقت پیش توی همین کانون پرورش فکری کودک و نوجوان همین آقای سلامزاده یه همایش بزرگ برپا کرده بود که از شانس گند من هم اونجا تشریف داشتم و نقش آبدارچی رو ایفا میکردم:cheesygri نمیدونید چه حرفای انقلابی میزد. واقعا جاش بود یکی از افرادی که اونجا حضور داشت بلند بشه و بلند بگه تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر... میگفت که برای بازی (((پویا و خپل))) -الله اکبر از اسامی زیبا و برازنده ی بازیها- حدود به 30 میلیون تومان خرج کارش شده... من گفتم واقعا دم شما گرم. در مقابل آقا توقع داره که ما بیایم و بازی کنیم و تازه وقتی از بازیشون ایراد میگرفتم با اخم بهم نگاه میکرد و میگفت که شماها جنبه ی هنری کار رو درک نمیکنید. این سوال توی ذهن من به وجود اومد که مثلا بازی مثله پویا و خپل به جز ابتکار بینهایت زیبایی که در انتخاب اسم داشتن چه جنبه ی هنری دیگه ای میتونه داشته باشه؟ البته سازنده ی این بازی واقعا قدرتمند هستش ولی ایشون گفتن که کانون از ایشون بازی رو در همین حد خواسته!!! حالا فکرش رو بکن ایران با داشتن اناوینی مثله همین بازی حتما هم باید بی نیاز به عناوین خارجی مانند GOW و COD باشه.

سلام، من یه سوال داستم نمیدونستم کجا بپرسم لطفآ به من جواب بدین
وقتی وارد سایت ps3-hack.com رفتم دیدم تبلیغ یه سایتی رو کرده که فارسی هم نوشته و ان سایت هم *****ه بعد با *****شکن که بازش کردم دیدم یه سایته که میگه همه میتونن بازی کنن و نژاد خودتو و اسلحتو انتخواب کن و خودت را از خون سیر کن و... ولی باید ثبت نام کنی که منم نکردم حالا میخواستم ببینم کسی بازی کرده؟و چرا تو یه سایت خارجی تبلیغ یه سایت فارسی زبان رو کردن؟و چرا *****ه؟اصلآ هدف این سایت چیه؟اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
عزیز جاش اینجا نیست ولی من بازی میکردم بازی قشنگیه می خوای بازی کن با حاله
و من دوتا خریت کردم که دیگه نمیکنم
این که بازی حسنی و لوبیای سحر امیز رو خریدم و این که بازی رانندگی در تهران رو خرییدم
البته برای دادشم ولی دادش من دو تا بازی رو هم 5 دیقه بازی نکرد چون حالش بهم میخورد
چرا این ها که میگن می خوایم به بازی ها رو به راه کنیم این همه مدت کجا بودند بعد این بازی ها برای کل دنیا خوبه مثل sims و برای ما بده چرا ؟ چرا gow و geow رو غیر مجاز اعلام شده ؟ این بازی هست که تو کل جهان بازی میشه ولی برای ما بده یاد میگیریم !!!!!!!! من میگم به جای این که این هزینه رو برای این کار چرت پرت میکنن که همه میدونن هیچ تاثیری نداره و همه بازی رو میخرن نمیان معتاد های که تو پارک سیگاری بار میزنن رو جمع نمیکنن هان ؟ و صدها نفر دیگه رو معتاد میکنن هان ؟قوانیین همیشه درست نیست ( خدا که این قوانیین رو ننوشته )بگیم همش درسته ها ؟ من میگم همون جوری که بازی هست بازی باید بیاد این پدر مادر هستند که باید به بچهای خود کنترل داشته باشند نه این که بازی رو ممنوع کنند این کاملا چرت پرته ؟ اگه کسی میگه نیست باید فقط بازی های که وزارت ارشاد تایید کرده و ماهواره تو خونش نداشته باشه و اگه بازی های دیگه رو میکنه و ماهواره داره پس فقط داره شعار میده من یک نظریه دارم که خیلی بهش پایبندم شاید خوب نباشه ولی اینه یا خلاف نکن و اگه میکنی درست خلاف کن یا حق

به نظر شما COD4 رو فقط به خاطره سربازهای آمریکایی ممنوع کردن اگه یادتون باشه آخر مرحله اولش به یک قسمت میرسید که نوشته خلیج عربی به نظرتون این چه مفهومی می تونه داشته باشه
من وقتی که به اون قسمت رسیدم با تمام علاقه ای که به COD دارم حالم از بازی بهم خورد. اگر بازی رو بخاطر سربازهای امریکایی ممنوع کردن باید کل ورژنهای COD رو هم ممنوع میکردن.

در ضمن درسته که بازیTHE SIMS با فرهنگ ما مغایرت داره ولی در عوض بازی فوقالعاده آموزنده ای هست هر چند اونهم ممنوع کردن

به نظر شما COD4 رو فقط به خاطره سربازهای آمریکایی ممنوع کردن اگه یادتون باشه آخر مرحله اولش به یک قسمت میرسید که نوشته خلیج عربی به نظرتون این چه مفهومی می تونه داشته باشه
من وقتی که به اون قسمت رسیدم با تمام علاقه ای که به COD دارم حالم از بازی بهم خورد.

اینو بخون:
در كتاب مجموعه مقالات همايش باستان‌شناسي حوزه هليل، جيرفت در برخي از نقشه‌ها و مطالب از عنوان جعلي «خليج ع رب ي» به جاي «خليج فارس» به كار رفته است.

مهندس صميمي، فعال حوزه ميراث فرهنگي، با بيان اين مطلب به خبرنگار «تابناك» گفت: در حالي كه دستگاه ديپلماسي كشور و نخبگان، در حال اعتراض به تحريفات تاريخي و جعل نام خليج فارس هستند، سازمان ميراث فرهنگي، اقدام به چاپ مجموعه مقالات همايش باستان‌شناسي حوزه هليل، جيرفت كرده كه در چندين نقشه چاپ شده در آن، عبارت مجعول خليج عربي (A rabian Gulf) به جاي خليج فارس (Persian Gulf) و از نام «A rabian Sea» به جاي نام تاريخي «Oman Sea» به كار برده شده است.

وي مدعي شد: يكي از اين نقشه‌ها، توسط «كوهل» آمريكايي تهيه شده و با وقاحت از عنوان خليج عربي و درياي عرب به جاي نام واقعي آنها استفاده شده است. جالب آن كه دبير همايش مذكور در مقدمه كتاب با تمجيد از نقش وي اشاره كرده كه وي و «كارلووسكي» به دلايل سياسي ميان دولت ايران و آمريكا از فرودگاه مهرآباد بازگردانده شده‌اند. اين تجليل يا اشاره در مقدمه كتاب چه توجيهي دارد؟

صميمي در ادامه افزود: در صفحه 308 اين كتاب در مقاله «ماسيمو و يداله» در تصوير نقشه ايران از نام جعلي خليج عربي استفاده شده و در صفحه 395 در ادامه مقاله «مياشيي كازانووا» به جاي « Persian Gulf» تنها نوشته شده است: Gulf و به جاي Oman Sea نوشته شده است: «A rabian Sea». همچنين در نقشه صفحه 416 اين كتاب، «فيليپ كوهل» ‌از نام‌هاي مخدوش «A rabian Gulf » و «Arabian Sea» بهره برده است.

اين كارشناس ميراث فرهنگي با انتقاد از عملكرد وزارت ارشاد گفت: كتاب مذكور با قيمت ده هزار تومان، چاپ و در بين مدعوين توزيع شد؛ هرچند پس از اين‌كه به اشتباه پي برده شد، درصدد جمع‌آوري سريع اين كتاب برآمدند، ولي اين خبر به گونه‌اي در خارج از كشور پخش شده است كه هم‌اكنون يكي از كشورهاي عربي منطقه، حاضر است ميليون‌ها دلار براي به دست آوردن آن هزينه كند.

صميمي ادامه داد: اينك اين پرسش به واقع براي قشر گسترده‌اي از فعالان فرهنگي، اساتيد و دانشمندان باستان‌شناسي كشور و همچنين تحليلگران و صاحبنظران مسائل فرهنگي و اجتماعي مطرح است كه آيا در ميان كابينه هفتاد ميليوني، يك نفر متخصص و متعهد وجود ندارد كه در ميان مديران ارشد سازمان ميراث فرهنگي و يا وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامي قرار گيرد تا در كمترين انتظار مردم، دست‌كم يك بار كتابي را كه با مقدمه معاون سازمان و تحت مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي چاپ مي‌شود، پيش از چاپ بخوانند؟

صميمي با تأكيد بر غيرسياسي بودن مطالب خود اشاره كرد: لبّ انتظار مسئولان عالي‌رتبه نظام عدالت‌طلبي است. به همين دليل از رسانه‌ها مي‌خواهيم در برابر اين‌گونه اقدامات كه در تقابل مستقيم با منافع ملي و هويت ملي سرزمينمان ايران است، سكوت نكنند و مسئله را براي اداي دين ملي و شرعي خود جداي از جبهه‌بندي‌هاي سياسي با جديت دنبال كنند.

وي ابراز داشت: به نظر من كمترين انتظار كنوني، عذرخواهي رسمي و كتبي مسئولان ميراث فرهنگي به ويژه آقاي طه هاشمي و مسئولان ذيربط در وزارت ارشاد در پيشگاه ملت و رسانه‌ها، معرفي خاطي و تنبيه آنان و معلوم شدن افراد مسئول در بازگرداندن هزينه‌هاي انجام شده به بيت‌المال است.

http://www.tabnak.ir/pages/?cid=10645
من خودم 6 بار دیدم که اشتباه شده!
آخه مگه چند بار اشتباه میشه؟ اونم چه اشتباهی!
فکر نکنم این موضوع اونقدا واسه مسؤولین مهم باشه که این بازیو ممنوع کنن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or