من که گفتم همیشه نیاز به نظرهای شما دارم
چرا باید ناراحت بشم؟
اگر میشه دقیق تر توضیح بدید. منطورتون را از دکمه های بد کیبورد متوجه شدم. ولی اگر میشه ایراد را کاملا بیان کنید تا روشون کار کنم و البته اگر بتونید خودتون هم در این زمینه کمک کنید خیلی متشکرم میشم!
حتی اگر میتونید نمونه هم درست کنید و بگید چجوری باید بکنمش
نکته ای که الان هست اینه که اون کارارو میشه بدون PSP هم انجام داد برای همین من زیاد روی ظاهرش کار نکردم. گذاشتم برای آخر کار
اگر لطف کنید در این زمینه کمک کنید ممنون میشم
ببینید منظورم اینه که کاراتون از نظر گرافیکی خیلی ساده و ( ببخشیدا ) بی گرافیکه !
منظورمو با این مثال می تونید متوجه بشید .
این عکسو دیدید ؟ این عکس نه از نظر گرافیکی در سطح خوبیه و نه از نظر شلوغی کار ( مثل بکگراند و ... )
یا مثلا این عکس :
به نظرم تو این قسمت شکل کلید ها یکمی ضایع است .:blushing
آخه شما اومدی تو رنگ آبی رنگ قرمز هم گذاشتی )
بعدشم اون نوع فونتشم اگه تغییر بدین فکر کنم بهتر باشه .
یه مورد دیگه ای هم که داره اینه که مثلا اون نوشته ی نویسنده علیرضا شفاعی خیلی از دو طرف چپ و راست کشیده شده . اگه سعی کنید که دکمه های خروج و اون 2 تایه دیگر رو کوچک تر و یکم به طرف چپ بکشید شاید خیلی بهتر بشه . اونوقت می تونید کیبوردتون رو بالاتر و اون نوشته ی نویسنده علیرضا شفاعی رو بهتر کنید .( در ضمن اگه اون نوشته ی نویسنده علیرضا شفاعی رو یکم کوچیکتر کنید خیلی قشنگتر می شود . )
حتما با خودتون فکر می کنید حالا همه رو ول کرده گیر داده به این !:biggrin1:
بقیه چیز ها هم مثل دکمه ها و بکگراند و نوشته ی دیکشنری انگلیسی فارسی دیبا هم از نظر گرافیکی مشکلی ندارند .
اون نوشته های توضیح دکمه هم اگه بردارید به نظرم بهتر می شه چون یکی که 1 بار روی هر کدوم بزنه بالاخره می فهمه که هر کدوم ماله چه کاریند .
به نظرم اگه 2 تا دکمه هم به دکمه ها اضافه کنید خیلی بهتر میشه . یکی نحوه کار به برنامه که می تونید به شکل یک علامت سوال بسازید و یکی دیگه قطع و وصل شدن صدا خیلی عالی میشه !
این نظره من بود ، امیدوارم از هیچکدومش ناراحتی به وجود نیاد . راستی درباره اون سوالت که گفته بودی من طرح بدم راستش من از Photoshop و اینچیزا زیاد سر در نمیارم ولی اگه یه وقت خواستی بازی بسازی من تو طراحی مدلینگ با 3DSMAX می تونم کمکت کنم . راستی یکی از دوستام استاد این کارای گرافیکیه و واقعا از این کارا خیلی سرش می شه ! اگه خواستی پیغام خصوصی بده تا ID رو بهت بگم .