وجود Lag در پاسخگویی ناتال به حرکات و مضرات آن!

Silent Death

کاربر سایت
media

به همان انداره که پروژه ی ناتال یک نوآوری خالص است, عدم وجود دکمه های فیزیکی -- به همراه تاخیر در عملکرد, دلایل نگرانی را برای استفاده از این تکنولوژی فراهم آورده است. کارگردان Traveller's Tales در گفتگو با 1UP چنین گفت. زمانی که درباره ی چگونگی ساخت بازی ها صحبت می کرد, او اذعان داشت که Sony's wand motion (شاید Gem) در این میان کنترلر برتر خواهد بود, چرا که در کنار سرعت عمل بالاتر در پاسخگویی به حرکات, داشتن دکمه های فیزیکی, این کنترلر را در سبک های مختلف قابل استفاده و پیشرفت پذیرتر می کند.

بورتون اضافه کرد: "[پروژه ی ناتال] بسیار هوشمندانه طراحی شده, ولی تاخیر در پاسخگویی به حرکات و نداشتن دکمه های فیزیکی, قطعا نوع و تعداد بازی هایی را که می توان با استفاده از این تکنولوژی به وجود آورد, تحت الشعاع قرار خواهد داد." اما او چیزی برای گفتن درباره Sony's wand motion نداشت جز تحسین آن. او گفت: "قیمت پروژه ی سونی (SMC) در هنگام عرضه بسیار ارزان خواهد بود, این کنترلر بسیار دقیق است و دکمه های فیزیکی نیز در دسترس خواهند بود, و این بدین معناست که هر نوع بازی, از Action Adventure تا بازی های FPS می توانند با استفاده از این تکنولوژی ساخته شوند."

بورتون اعتراف کرد که نسخه ی نهایی پروژه ی ناتال را ندیده, و دور از انتظار نیست که "تاخیر در پاسخگویی به حرکات" که در حال حاضر ناتال با آن روبرو است, تا زمان عرضه ی نهایی این کنترلر, به کلی توسط مایکروسافت از بین برود.

زمانی که از او درباره ی چگونگی عملکرد ناتال در پاسخگویی به سبک های مختلف بازی ها پرسیده شد, او اذعان داشت که خود پروژه ی ناتال مانند افسانه است. او گفت: "قسمت نرم افزاری پروژه ی ناتال مرا بهت زده کرد." بورتون ادامه داد: "تشخیص دقیق جست و خیزها و حرکات یک انسان, تبدیل جزء به جزء حرکات و لباس فرد به پولیگون های درون بازی, شاهکار بزرگی است. ما یک استودیوی Motion Capturing را اداره می کنیم, در این عمل, تبدیل کردن حرکات انسان به صورت زنده و بی درنگ, تنها توسط یک دوربین, فقط می تواند شگفت انگیز نامیده شود که ناتال این کار را انجام می دهد."

او به نکته ی دیگری اشاره می کند, (حتی اگر چنین چیزی قبلا ساخته شده بود) اینکه ناتال تا چه حد برای ساخت بازی های مختلف قابل استفاده است. بدون دکمه های فیزیکی و یا داشتن کنترلر اضافی برای آزادی عمل بیشتر, به نظر می آید هماهنگ کردن بازی هایی که SMC به راحتی آنها را اجرا می کند با ناتال, کار بسیار سختی خواهد بود. اگر تاخیر در عکس العمل ناتال چنان که بورتون می گوید باشد مطمئنا مشکل ساز خواهد شد و سازندگان برای ساخت بازی های بی عیب و نقص با استفاده از پروژه ی ناتال کار سختی را پیش رو خواهند داشت.

ترجمه توسط: احمدرضا فرخی

منبع

اول از اینکه دوستان ان 8 یا 2 و 3 ثانیه نبود، بلکه دهم بود! (8 ثانیه چه خبره آخه؟!!:biggrin1:)

دوم هم اینکه...ولش کن!

اصولا به شدت هم از Natal و هم از Sony Motion Controller بدم میاد ،

آرش 1000% باهات موافقم و از ان اول هم گفتم که اساسا از هر جفت این ها بدم میاد و تا مجبور نشم هم محاله به سمتشون برم....

اصلآ با منطق جور درنمياد که بازيهاي حرفه اي که به عکس العمل صدم ثانيه اي و هدف گيري دقيق (يا مثلآ توي بازيهاي Fighting به ترکيب حساب شده دکمه ها) نياز دارن , با Natal و بدون هيچ وسيله اي امکان پذير باشه.

آریا همون طور که قبلا هم گفته بودم و دوستان هم اشاره کردن نیاز نیست که حتما بازی های fps و tps با ناتل به صورت کامل بازی کنی . ممکنه به وسله جانبی هم بشه با ناتال استفاده کرد ممکنه با همون کنترلل بازی کنی و با ناتال هم بعضی کار ها را کنی که واقعا ایده ی جالبی میشه فقط یکم فکر کنی میدونی چه کارهایی میشه با ناتال کرد یعنی جذابیت بازی را چند برابر میکنه . برات میتونم 100 تا مثال بزنم که چیکار میشه با ناتال کرد حتی با بازی هایی که فکر میکنی با ناتال نمیشه .
بعد اینکه من نظرم اینه حتمانم لازم نیست با ناتال دست خالی بازی کنی ممکنه بتونی یه چیزهایی را هم دستت بگیری خودت تا اخر قضیه برو .
بالاخره شما اینو تصور کنید وقتی یه وسیله ای که میتونه برات سه بعدی اسکن کنه اونم با دقت بسیار زیاد ببین چیکارها که نمیشه باهاش کرد !
فکر کنم چند ماه پیش بود که شایعه بود نمیدونم خبرش بود که HALO REACH ممکنه از ناتال استفاده کنه حتما یه چیزایی دارن که که بتونن باهاش کارهایی کنن .
--------------------------------------------------------------------------------
اون کسایی هم که بدشون میاد خیلی راحت نخرن اخه با بالا و پایین پردیدن که تحول نمیشه !

آخرین ویرایش:
نظر من اینه که هر دوی اینها به علاوه ویموت باعث میشن جامعه ی گیمرها روز به روز کوچیکتر بشن!!!البته از بین نمیره. در عوض پول بیشتری توی صنعت ردوبدل میشه و بازی کردن میشه یه تفریح مثل فیلم دیدن!

آریا همون طور که قبلا هم گفته بودم و دوستان هم اشاره کردن نیاز نیست که حتما بازی های fps و tps با ناتل به صورت کامل بازی کنی . ممکنه به وسله جانبی هم بشه با ناتال استفاده کرد ممکنه با همون کنترلل بازی کنی و با ناتال هم بعضی کار ها را کنی که واقعا ایده ی جالبی میشه فقط یکم فکر کنی میدونی چه کارهایی میشه با ناتال کرد یعنی جذابیت بازی را چند برابر میکنه . برات میتونم 100 تا مثال بزنم که چیکار میشه با ناتال کرد حتی با بازی هایی که فکر میکنی با ناتال نمیشه .
بعد اینکه من نظرم اینه حتمانم لازم نیست با ناتال دست خالی بازی کنی ممکنه بتونی یه چیزهایی را هم دستت بگیری خودت تا اخر قضیه برو .
بالاخره شما اینو تصور کنید وقتی یه وسیله ای که میتونه برات سه بعدی اسکن کنه اونم با دقت بسیار زیاد ببین چیکارها که نمیشه باهاش کرد !
فکر کنم چند ماه پیش بود که شایعه بود نمیدونم خبرش بود که HALO REACH ممکنه از ناتال استفاده کنه حتما یه چیزایی دارن که که بتونن باهاش کارهایی کنن .
فرخ خودم ایده های خیلی زیادی دارم و یکیش این بود که توی Fable میشه با استفاده از Natal کارای جالبی مثل مسخره کردن ملت یا عصبانی شدن و ... رو انجام داد. ولی توی یه بازی سریع FPS , تا بخوای با کنترلر هدف بگیری و همون لحظه دستت رو تکون بدی که مثلآ نارنجک پرت بشه , خیلی مشکل سازه ! دقتش هم میاد پایین.
بعد اگه بخوای یه چیزی دستت بگیری هم که دیگه اسمش Natal نمیشه ! میشه یه کنترلری مثل MC . کل ماهیت Natal توی نبودن کنترلر هست :دی
توی Reach هم ممکنه از Natal استفاده بشه ولی داخل گیم پلی استاندارد بعید میدونم. مثلآ ممکنه یه سری چیزهای فرعی طراحی کنن تا با Natal انجام بدیم.

ویرایش !

حرفات جالب بود فرخ ! خوشم اومد !
از نظر ایده خیلی خوب گفتی ولی نظرم در مورد حرفه ای بودن عوض نمیشه ! مثلآ همون نارنجک MW2 , وقتی با ماوس و کیبورد یا کنترلر بازی کنی , حرفه ای تر از آب درمیاد ولی وقتی فقط ادای خم شدن جلوی دوربین رو دربیاری و بازی تشخیص بده که نارنجک رو ورداشتی انداختی جلوی پای دشمن , یه کم کژوالیتیش میره بالا ! چون باید جوری برنامه نویسی بشه که با هر قد و قامتی جور دربیاد و برای همین ساده تر ساخته میشه. نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه :دی

در مورد صدای Natal هم موافقم. قبلآ خودم بهش اشاره کرده بودم توی یکی از تاپیکها که استفاده های زیادی میشه ازش کرد. (گرچه صدا رو با میکروفون هم میشه منتقل کرد و Natal در این زمینه کار خاصی نمیکنه !)

آخرین ویرایش:
فرخ خودم ایده های خیلی زیادی دارم و یکیش این بود که توی Fable میشه با استفاده از Natal کارای جالبی مثل مسخره کردن ملت یا عصبانی شدن و ... رو انجام داد. ولی توی یه بازی سریع FPS , تا بخوای با کنترلر هدف بگیری و همون لحظه دستت رو تکون بدی که مثلآ نارنجک پرت بشه , خیلی مشکل سازه ! دقتش هم میاد پایین.
بعد اگه بخوای یه چیزی دستت بگیری هم که دیگه اسمش Natal نمیشه ! میشه یه کنترلری مثل MC . کل ماهیت Natal توی نبودن کنترلر هست :دی
توی Reach هم ممکنه از Natal استفاده بشه ولی داخل گیم پلی استاندارد بعید میدونم. مثلآ ممکنه یه سری چیزهای فرعی طراحی کنن تا با Natal انجام بدیم.

آریا خیلی مثال میتون برات بزنم که چیکار ها میشه با هاش کرد .
یک نمونه مثلا تو wm2 وقتی نارنک زیر پاته میتونی یه لحظه فقط یک دستت را ول کنی و بندازی زیر پاه دشمن . هیچ مشکلی هم پیش نمیاد و جالبش اینه دقیتر هم میشه چون اون معیاری که انسان به صورت ذاتی در خودش داره میتونه درست نارنجک را بندازه زیر پاش :biggrin1: نمیدونم منظورم را رسوندم .
توgears وقتی لوکاست میاد پیشت یه مشت بکوبی تو صورتش :biggrin1:یا مثلا میخوای اره کنی فقط دست را از بالا پاین بکشی :biggrin1:
شیر فلکه را با دستت باز منی . مثلا نارنجک را تو gears با دستت بچرخونی و بندازی جلوی دشمن و یا با دست بچسبونی رو دیوار و یا بدن لوکاست تا بترکه :biggrin1:
حتی ناتال چون اسکن 3 بعدی داره میتونه به خوبی دسته ای که دستت هست را هم انالیز کنه و حتی با حرکت دادن دسته به اینور و اونور کارهایی خاصی باهاش بکنی .
آریا به قدری میشه روش ایده پیاده کرد که کرد که نمیشه همش را نام برد و حتی به مغزمون خطور کنه ! اگه واقعا اونچیزی که تو تبلیغات میگن و حتی میتونه حرکت چشم و ابرو را هم تشخیص بده .
ممکنه مثلا بتونیم فقط یه خودکار یا مداد دستمون بگیریم و باهاش نشانه گیری بکنیم :biggrin1::biggrin1:
حتی گذشته از تصویر ناتال اونطور که میدونم تشخیص صدا هم داره میتونی به دوستات بگی فرار کن و پناه بگیر و یا بگی بیاین منو نجات بدید! بدون اینکه نیاز باشه کلیدی را فشار بدی .
در مورد اینکه میگی اگه در ناتال نیاز باشه یه وسله بگیری دستت دیگه نمیشه ناتال باید بگم اینطور نیست چون اگه چیزی هم بگیری دستت تازه میشه مثلا مال کنترلل wii :biggrin1:

ناتال برات هم میتونه خدا را بده و هم خرما و هم میتونه خدا و خرما را یه جا بده , به نظرت اشکالی داره ؟:biggrin1:

چیزی که مهمه اینه که این یارو اصلا کی هست که نظرش مهم باشه ! بعدشم خودش گفته نسخه ی نهایی رو نداده که هیجی ایراد الکی هم گرفته ...
پس کلا حرفاش دو هزار هم نمیارزه ... :sick:

من که از Natal طرفداری میکنم.خیلی جالب میشه مثلا توی بعضی از بازی ها که توی دمو میتونی دوربین رو تکون بدی با حرکت سر این کار انجام بشه!
ولی توی یه بازی سریع FPS , تا بخوای با کنترلر هدف بگیری و همون لحظه دستت رو تکون بدی که مثلآ نارنجک پرت بشه , خیلی مشکل سازه ! دقتش هم میاد پایین.
این کار که نابود کننده ی گیم پلی هست!خیلی بعیده طوری طراحی کنن که همه ی این کار ها رو با ناتال کرد ولی مثلا جالب میشه با دسته بازی کنی و برای پرتاب نارنجک یه تکونی به خودت بدی!یا توی بازی هایی مثل Mass Effect که دیالوگ های زیادی دارن بتونی با سر تکون دادن چیزی رو تایید کنی!

بابا این آقاـه که خیلی ایول داره! کم کمش 9 ماه به ورود Natal مونده اونوقت الان اومده اینطوری صحبت میکنه!:evil:
در ضمن وقتی مایکروسافت چنین چیزی رو خلق میکنه حتما میدونه باید چطوری اشکالاتش رو هم رفع کنه.:cool:

اصولا به شدت هم از Natal و هم از Sony Motion Controller بدم میاد ، این صنعت رو به نا کجا آباد خواهد برد و فقط به درد Casual هایی میخوره که قسمتی از وقت خودشون در تعطیلات اخر هفته رو به بازی اختصاص میدن .
اصلا نمیتونم فکر بازی با این چیزها رو تصور کنم چه برسه بخوام انجام بدم .
خدا Nintendo و جد و آبادش رو لعنت کنه !
آخ گفتی،دقیقا همین نظر رو دارم ، هدف این سیستمها گیمرها نیست و کنترلر بحشی از لذت باری کردنه.
در مورد صحبتهای این آقا هم نباید تند روی کرد ، من در مورد تاخیر های ناتال جاهای دیگه هم شنیدم و لی اگر غیر قابل حل شدن بود محال بود مایکروسافت نمایشش بده اون هم تو E3 ، به نظرم قبلا به این نتیجه رسیدن که این مشکل قابل رفع هست و اولویت در حال حاضر رفع مشکلات دیگه هستش(مثل بهم ریختن آواتار که تو E3 هم اتفاق افتاد و طه رسولی هم تو Game Emag بهش اشاره کرده)
ناتال از الگوریتم های پیشرفته برنامه نویسی برای پردازش تصویر استفاده میکنه و مایکروسافت برای همین الگوریتمها بلافاصله شرکت مبدع ناتال و دوربینش رو خرید. نهایتا اگر تاخیر در پردازش نرم افزاری وجود داشته باشه طراحی یک پردازشگر RISC و اختصاصی برای چنین پروژه ای برای مایکروسافت علاوه بر راحتی توجیه هم داره. میبخشید طولانی شد :cheesygri

در ضمن وقتی مایکروسافت چنین چیزی رو خلق میکنه حتما میدونه باید چطوری اشکالاتش رو هم رفع کنه.:cool:
اگه قرار بر رفع کردن اشکال باشه باید توی این چند سالی مشکل کنسولاش رو برطرف میکرد که هنوز هم که هنوزه با اومدن 3 مادربورد جدید همچنان مشکل داره...:-"

در ضمن الان نمیشه بر اساس صحبت های یه نفر اینطوری قضاوت کرد.اگه بخواین اینجوری حساب کنید کوجیما کلی هم از ناتال چیز های خوب خوب گفته...:biggrin1:

این 2 اختراع جدید سونی و مایکرو اصلا به درد هاردکور ها نمیخوره...:smile:
ولی در کل موشن کنترلر خیلی بهتره...:biggrin1:

اگه قرار بر رفع کردن اشکال باشه باید توی این چند سالی مشکل کنسولاش رو برطرف میکرد که هنوز هم که هنوزه با اومدن 3 مادربورد جدید همچنان مشکل داره...:-"

در ضمن الان نمیشه بر اساس صحبت های یه نفر اینطوری قضاوت کرد.اگه بخواین اینجوری حساب کنید کوجیما کلی هم از ناتال چیز های خوب خوب گفته...:biggrin1:

قضیه کنسول های مشکل دار ـه مایکروسافت بر میگرده به رقابتی که داشت و چون عجله کرد به این مشکل برخورد .

پ.ن : ثابت کردی فنبویی ! آخه موشن کنترولر رو با این مقایسه میکنی و میگی بهتره ! :biggrin1:

داری چی رو به چی ربط میدی؟ در ضمن کی گفته بعد از 3 تا برد هنوز مشکل داره؟:confused: البته این مشکل تا حد بسیاری برطرف شده....
Natal چه ربطی به برد دستگاه Xbox 360 داره من نمیدونم!!؟:confused:

قضیه کنسول های مشکل دار ـه مایکروسافت بر میگرده به رقابتی که داشت و چون عجله کرد به این مشکل برخورد .

پ.ن : ثابت کردی فنبویی ! آخه موشن کنترولر رو با این مقایسه میکنی و میگی بهتره ! :biggrin1:

فن بوی کیه ؟!؟
از روی اواتار و حتی یوزرم مشخصه که بیطرفم و فن هیچ شرکت و کنسول و یا بازی ای نیستم...:biggrin1:
برادر ، اصلا پست اول رو خوندی ؟!؟
اون بنده خدا هم مقایسه کرده و میگه که MC از هر لحاظی بهتره.
شما میگی من فن هستم.درست.اون بنده خدایی که میگه :
Sony's wand motion (شاید Gem) در این میان کنترلر برتر خواهد بود, چرا که در کنار سرعت عمل بالاتر در پاسخگویی به حرکات, داشتن دکمه های فیزیکی, این کنترلر را در سبک های مختلف قابل استفاده و پیشرفت پذیرتر می کند.
هم فنه ؟!؟
بیچاره یه بازیسازه که نظرش رو بدون جنب داری از طرفی اعلام کرده...
ولی هنوز هم موافق با مقایسه نیستم.باید عرضه بشن تا بتونیم مقایسه کنیم...:smile:
داری چی رو به چی ربط میدی؟ در ضمن کی گفته بعد از 3 تا برد هنوز مشکل داره؟:confused: البته این مشکل تا حد بسیاری برطرف شده....
Natal چه ربطی به برد دستگاه Xbox 360 داره من نمیدونم!!؟:confused:
ارش جان شما گفتی MS مشکل ناتال رو برطرف میکنه.منم گفتم اگه عرضه داشت میرفت مشکل کنسولاش رو برطرف میکرد.:biggrin1:
فقط قصد کنایه زدن داشتم.همین...:smile:

ارش جان شما گفتی MS مشکل ناتال رو برطرف میکنه.منم گفتم اگه عرضه داشت میرفت مشکل کنسولاش رو برطرف میکرد.:biggrin1:
فقط قصد کنایه زدن داشتم.همین...:smile:
خب من از کجا بدونم قصدت کنایه بود علیرضا؟:دی
در کل چون سابقه ی فن بوییَّت پیش من داری یه جور دیگه فکر کردم!:biggrin1:

حرفات جالب بود فرخ ! خوشم اومد !
حالا کجاشو دیدی از این جالبتراش را هم دارم :biggrin1:
از نظر ایده خیلی خوب گفتی ولی نظرم در مورد حرفه ای بودن عوض نمیشه ! مثلآ همون نارنجک MW2 , وقتی با ماوس و کیبورد یا کنترلر بازی کنی , حرفه ای تر از آب درمیاد ولی وقتی فقط ادای خم شدن جلوی دوربین رو دربیاری و بازی تشخیص بده که نارنجک رو ورداشتی انداختی جلوی پای دشمن , یه کم کژوالیتیش میره بالا ! چون باید جوری برنامه نویسی بشه که با هر قد و قامتی جور دربیاد و برای همین ساده تر ساخته میشه. نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه :دی
آریا بازم میگم قرار نیست فقط با نا تال باشه میتونی با همون ماوس و کیبوردت یا کنترلل بازی کنی و کنارش برای بعضی از کارهای خاص با ناتال انجامش بدی . این لذت بازی چند برابر میکنه و هیچ صدمه ای هم به حرفه ای بودن و غیره نمیزنه بلکه بر عکسش صدق میکنه . در مورد نارنجک هم قرار نیست بشینی و خم شی نارنجک پرتاپ کنی :biggrin1: فقط دستت را تکون میدی نارنجک میره زیر پاش .
آریا کلا با ناتال خیلی کارها میشه کرد که حتی نیاز به دسته و فلان چیزها نباشه من یه چیزهایی تو کلم دارم که بگم :biggrin1: ولی نمیگم تا خودت تو اینده ببینی :biggrin1: و کنارشم گفتم میشه از ناتال به عنوان وسیله جانبی هم استفاده کرد .
در مورد صدای Natal هم موافقم. قبلآ خودم بهش اشاره کرده بودم توی یکی از تاپیکها که استفاده های زیادی میشه ازش کرد. (گرچه صدا رو با میکروفون هم میشه منتقل کرد و Natal در این زمینه کار خاصی نمیکنه !)
اره ولی هیچ وقت صدای سه بعدی نداشتیم ناتال کاری که میبکنه صدای محیط را هم به صورت 3 بعدی تشخصی میده این خیلی فرق میکنه با یه میکروفن و کاربردش در برابر میکروفون و بقیه خیلی بیشتره که خودت تو e3 دیدی اون دختره داشت با پسره حرف میزد :
اگر بوده باشه هم ناتال همه گیرش میکنه:biggrin1: که تقریبا تبدیل به استاندارد بشه همون کاری مایکروسافت با ویندوز کرد که برای هر خانه یه pc

شما اگه این مطلب را میخوندین هیچ وقت این حرف را نlیزدید که تو بورد های جدید خرابیه 360 زیر 4 درصد اومده ! :
http://uk.gamespot.com/news/6216691.html
کلا خیلی دوست دارید که ناتال را هم یه جورایی ضعیف نشون بدید . مطمعن باشید فایده ای نداره !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or