وجود Lag در پاسخگویی ناتال به حرکات و مضرات آن!

Silent Death

کاربر سایت
media

به همان انداره که پروژه ی ناتال یک نوآوری خالص است, عدم وجود دکمه های فیزیکی -- به همراه تاخیر در عملکرد, دلایل نگرانی را برای استفاده از این تکنولوژی فراهم آورده است. کارگردان Traveller's Tales در گفتگو با 1UP چنین گفت. زمانی که درباره ی چگونگی ساخت بازی ها صحبت می کرد, او اذعان داشت که Sony's wand motion (شاید Gem) در این میان کنترلر برتر خواهد بود, چرا که در کنار سرعت عمل بالاتر در پاسخگویی به حرکات, داشتن دکمه های فیزیکی, این کنترلر را در سبک های مختلف قابل استفاده و پیشرفت پذیرتر می کند.

بورتون اضافه کرد: "[پروژه ی ناتال] بسیار هوشمندانه طراحی شده, ولی تاخیر در پاسخگویی به حرکات و نداشتن دکمه های فیزیکی, قطعا نوع و تعداد بازی هایی را که می توان با استفاده از این تکنولوژی به وجود آورد, تحت الشعاع قرار خواهد داد." اما او چیزی برای گفتن درباره Sony's wand motion نداشت جز تحسین آن. او گفت: "قیمت پروژه ی سونی (SMC) در هنگام عرضه بسیار ارزان خواهد بود, این کنترلر بسیار دقیق است و دکمه های فیزیکی نیز در دسترس خواهند بود, و این بدین معناست که هر نوع بازی, از Action Adventure تا بازی های FPS می توانند با استفاده از این تکنولوژی ساخته شوند."

بورتون اعتراف کرد که نسخه ی نهایی پروژه ی ناتال را ندیده, و دور از انتظار نیست که "تاخیر در پاسخگویی به حرکات" که در حال حاضر ناتال با آن روبرو است, تا زمان عرضه ی نهایی این کنترلر, به کلی توسط مایکروسافت از بین برود.

زمانی که از او درباره ی چگونگی عملکرد ناتال در پاسخگویی به سبک های مختلف بازی ها پرسیده شد, او اذعان داشت که خود پروژه ی ناتال مانند افسانه است. او گفت: "قسمت نرم افزاری پروژه ی ناتال مرا بهت زده کرد." بورتون ادامه داد: "تشخیص دقیق جست و خیزها و حرکات یک انسان, تبدیل جزء به جزء حرکات و لباس فرد به پولیگون های درون بازی, شاهکار بزرگی است. ما یک استودیوی Motion Capturing را اداره می کنیم, در این عمل, تبدیل کردن حرکات انسان به صورت زنده و بی درنگ, تنها توسط یک دوربین, فقط می تواند شگفت انگیز نامیده شود که ناتال این کار را انجام می دهد."

او به نکته ی دیگری اشاره می کند, (حتی اگر چنین چیزی قبلا ساخته شده بود) اینکه ناتال تا چه حد برای ساخت بازی های مختلف قابل استفاده است. بدون دکمه های فیزیکی و یا داشتن کنترلر اضافی برای آزادی عمل بیشتر, به نظر می آید هماهنگ کردن بازی هایی که SMC به راحتی آنها را اجرا می کند با ناتال, کار بسیار سختی خواهد بود. اگر تاخیر در عکس العمل ناتال چنان که بورتون می گوید باشد مطمئنا مشکل ساز خواهد شد و سازندگان برای ساخت بازی های بی عیب و نقص با استفاده از پروژه ی ناتال کار سختی را پیش رو خواهند داشت.

ترجمه توسط: احمدرضا فرخی

منبع

با عذر خواهی از ایجاد کننده ی تاپیک ولی یارو تابلو هست طرفدار کنترلر جدید سونی هست که این حرفا رو میزنه این همه هم که داره قربون صدقش میره.اینا همه توپو ترکشای آخر سونی هست که داره ول میده و تا میتونه نسبت به ناتال ذهنیت منفی تو مردم ایجاد کنه.من هر دوتا رو میگرم ولی اگه قرار باشه بینشون یکی رو انتخاب کنم ناتال هست چون این کاری که سونی داره میکنه رو قبلا شبیهشو تو wii دیدم چیزه جدیدی نداره ناتال واسم جالبه چون حداقل چندتا چیزه جدید داره.

آخرین ویرایش:
دوستان شما چرا الکی فحش به این بنده خدا میدید اصلا خوندید چی گفته؟،کجای حرفش گفته ناتال بده،تازه دوستانی که میگن این هیچی حالیش نیست یا حسودیش شده این بنده خدا بازی سازه و از فروش بازیهاش روی ناتال هم سود میکنه پس خوب بودن ناتال به سودشه نه ضررش....تازه خودش کلی از خوبیهای ناتال گفته اصلا اونارو ندیدید ظاهرا...

ولی من با اون حرفش در مورد اینکه کنترل سونی یه چیزی دستت میگیری و دکمه داره موافقم من هنوز نمیدونم با ناتال چجوری میشه بازی اول شخص انجام داد؟(اینم بگم من نه PS3 دارم نه X360 پس جفتشو ندارم خارج از فن بازی گفتم)

این یارو فنبوی بازی در آورده بابا ! :biggrin1:
ناتال یک انقلاب در صنعت بازیسازی محسوب میشه و منم نمیدونم از کدوم سرعت کم پاسخگویی حرف میزنه ! :biggrin1:

دوستان شما چرا الکی فحش به این بنده خدا میدید اصلا خوندید چی گفته؟،کجای حرفش گفته ناتال بده،تازه دوستانی که میگن این هیچی حالیش نیست یا حسودیش شده این بنده خدا بازی سازه و از فروش بازیهاش روی ناتال هم سود میکنه پس خوب بودن ناتال به سودشه نه ضررش....تازه خودش کلی از خوبیهای ناتال گفته اصلا اونارو ندیدید ظاهرا...[/]
منم دقیقا همینو گفتم! :دی مثلا طرف خودش از ناتال بد گفته بعد اومده با گفتن این حرف
بورتون اعتراف کرد که نسخه ی نهایی پروژه ی ناتال را ندیده, و دور از انتظار نیست که "تاخیر در پاسخگویی به حرکات" که در حال حاضر ناتال با آن روبرو است, تا زمان عرضه ی نهایی این کنترلر, به کلی توسط مایکروسافت از بین برود.
تمام حرفای خودشو خنثی کرده! چون قبلش می گفت ناتال تو پاسخگویی به حرکات مشکل داره و بعد با زدن اون حرف مشخص کرده که قصدی نداشته و امکان داره (به احتمال خیلی زیاد) این مشکل تا زمان عرضه حل بشه! شاید بعضی ها که هی میگن طرف فن بوده متن رو کامل نمیخونن! :confused: تنها تفاوتی که میمونه همون دکمه های فیزیکی هست که یه حسن برا SMC هست ولی از اون طرف ناتال خیلی مزیت های دیگه داره! مثلا Controller-Free بودن واقعی!

عجب ! ما که جند تا ویدئو از ناتال دیدیم هیچ کودوم همچین مشکلی نداشت !
یارو داشت باهاش بازی Burnout Paradise میکرد و همزمان با تکون دادن دستاش ماشین هم فرمونش تکون میخورد ! چرتی بیش نیست این خبر !

اکثر تریلری هایی که از natal وجود داره همینجوری هست، چون پرفورمنس دستگاه فعلا در این حد نیست! یعنی ن اولا که میگفتن تا 8 ثانیه تاخیر داره و الان هم رسیده به 2 تا 3 ثانیه!

البته شکی نیست که این وسله موقع لانچش هیچ ایراد مهمی نخواهد داشت اما بحث این هست که ان فیلم ها هیچ کدوم واقعی نیستن....

این یارو فنبوی بازی در آورده بابا !

ایول پس هر کی به مایکروسافت و بازی هاش گفت بالای چشتون ابرو هست فن بوی PS هست...

ولی من با اون حرفش در مورد اینکه کنترل سونی یه چیزی دستت میگیری و دکمه داره موافقم من هنوز نمیدونم با ناتال چجوری میشه بازی اول شخص انجام داد؟(اینم بگم من نه PS3 دارم نه X360 پس جفتشو ندارم خارج از فن بازی گفتم)

خب شاید اصلا قرار نیست بازی Fps رو با ناتال بازی کنی:) ناتال و gem جفتشون از اول روی کنسول هاشون نبودن پس نباید انتظار داشته باشین همه ی بازی ها ساپورتشون کنه و دیگه دسته رو بزاری کنار !!

ایول پس هر کی به مایکروسافت و بازی هاش گفت بالای چشتون ابرو هست فن بوی PS هست...
نه هیچم اینطور نیست ولی این آقا اصلا انتقاد منطقی نکرده ! فقط گفته که چون سرعتش کم ـه پاسخگوی فلان بازی ها نیست ! بعد خودش گفته که من نسخه ی نهایی رو ندیدم ! یعنی یکم قاطی داره !

نه هیچم اینطور نیست ولی این آقا اصلا انتقاد منطقی نکرده ! فقط گفته که چون سرعتش کم ـه پاسخگوی فلان بازی ها نیست ! بعد خودش گفته که من نسخه ی نهایی رو ندیدم ! یعنی یکم قاطی داره !
نگفته پاسخگوی فلان بازی نیست گفته به خاطر عملکرد با تاخیر می تونه (توی هر بازی) مشکل درست کنه! بعدشم گفته این نسخه ای که ما باهاش کار میکنیم نهایی نیست و ممکنه نسخه ی نهایی کاملا از این لحاظ کامل باشه! قاطی داره یعنی چی؟!‌ :دی
پ.ن: کلا این تاپیک به درد نمیخوره! :دی جمعش کنیم بریم پی کارمون! از نظر همه, این بیچاره تو فضا بوده وقتی داشته مصاحبه میکرده! :دی

آخرین ویرایش:
نگفته پاسخگوی فلان بازی نیست گفته به خاطر عملکرد با تاخیر می تونه (توی هر بازی) مشکل درست کنه! بعدشم گفته این نسخه ای که ما باهاش کار میکنیم نهایی نیست و ممکنه نسخه ی نهایی کاملا از این لحاظ کامل باشه! قاطی داره یعنی چی؟!‌ :دی
خوب میدونی اومده انتقاد زودرس کرده بعد هم گفته شماید نسخه ی نهایی درست باشه که قطعا هست پس اصلا چرا انتقاد کرده ؟
برای همین میگم قاطی داره باید وقتی این انتقاد رو میکرد که ناتال اومده بود و هنوز این عیب رو داشت .

هنوز تا زمان عرضه ناتال زمان زيادي هست. تا اون موقع مشكلي باشه حل ميشه.
ديگه ماكرو كه احمق نيست. تازه چيزي كه كوجيما ازش تعريف كنه مشكلي نداره.

خب شاید اصلا قرار نیست بازی Fps رو با ناتال بازی کنی ناتال و gem جفتشون از اول روی کنسول هاشون نبودن پس نباید انتظار داشته باشین همه ی بازی ها ساپورتشون کنه و دیگه دسته رو بزاری کنار !!
آخه امین ببین حرفش هم بیراه نیست میگه Gem با بازی ها خودش رو هماهنگ میکنه در حالی که بازی ها باید با Natal هماهنگ بشند عملا هیچجور نمیشه RE5 رو با Natal بازی کرد ولی با Gem میشه خب من منکر عالی بودن Natal نیستم و میگم بی نظیر و شگفت آور ولی خداییش طیفی که میتونه Gem پوشش بده، Natal نمیتونه حالا هرچقدر هم که عالی باشه.

حالا جالبش این که این بدبخت بیشتر از اینکه از Gem تعریف کنه از Natal تعریف کرده :

به همان انداره که پروژه ی ناتال یک نوآوری خالص است, عدم وجود دکمه های فیزیکی -- به همراه تاخیر در عملکرد, دلایل نگرانی را برای استفاده از این تکنولوژی فراهم آورده است. کارگردان Traveller's Tales در گفتگو با 1UP چنین گفت. زمانی که درباره ی چگونگی ساخت بازی ها صحبت می کرد, او اذعان داشت که Sony's wand motion (شاید Gem) در این میان کنترلر برتر خواهد بود, چرا که در کنار سرعت عمل بالاتر در پاسخگویی به حرکات, داشتن دکمه های فیزیکی, این کنترلر را در سبک های مختلف قابل استفاده و پیشرفت پذیرتر می کند.

بورتون اضافه کرد: "[پروژه ی ناتال] بسیار هوشمندانه طراحی شده, ولی تاخیر در پاسخگویی به حرکات و نداشتن دکمه های فیزیکی, قطعا نوع و تعداد بازی هایی را که می توان با استفاده از این تکنولوژی به وجود آورد, تحت الشعاع قرار خواهد داد." اما او چیزی برای گفتن درباره Sony's wand motion نداشت جز تحسین آن. او گفت: "قیمت پروژه ی سونی (SMC) در هنگام عرضه بسیار ارزان خواهد بود, این کنترلر بسیار دقیق است و دکمه های فیزیکی نیز در دسترس خواهند بود, و این بدین معناست که هر نوع بازی, از Action Adventure تا بازی های FPS می توانند با استفاده از این تکنولوژی ساخته شوند."

زمانی که از او درباره ی چگونگی عملکرد ناتال در پاسخگویی به سبک های مختلف بازی ها پرسیده شد, او اذعان داشت که خود پروژه ی ناتال مانند افسانه است. او گفت: "قسمت نرم افزاری پروژه ی ناتال مرا بهت زده کرد." بورتون ادامه داد: "تشخیص دقیق جست و خیزها و حرکات یک انسان, تبدیل جزء به جزء حرکات و لباس فرد به پولیگون های درون بازی, شاهکار بزرگی است. ما یک استودیوی Motion Capturing را اداره می کنیم, در این عمل, تبدیل کردن حرکات انسان به صورت زنده و بی درنگ, تنها توسط یک دوربین, فقط می تواند شگفت انگیز نامیده شود که ناتال این کار را انجام می دهد."

او به نکته ی دیگری اشاره می کند, (حتی اگر چنین چیزی قبلا ساخته شده بود) اینکه ناتال تا چه حد برای ساخت بازی های مختلف قابل استفاده است. بدون دکمه های فیزیکی و یا داشتن کنترلر اضافی برای آزادی عمل بیشتر, به نظر می آید هماهنگ کردن بازی هایی که SMC به راحتی آنها را اجرا می کند با ناتال, کار بسیار سختی خواهد بود. اگر تاخیر در عکس العمل ناتال چنان که بورتون می گوید باشد مطمئنا مشکل ساز خواهد شد و سازندگان برای ساخت بازی های بی عیب و نقص با استفاده از پروژه ی ناتال کار سختی را پیش رو خواهند داشت.

آخه امین ببین حرفش هم بیراه نیست میگه Gem با بازی ها خودش رو هماهنگ میکنه در حالی که بازی ها باید با Natal هماهنگ بشند عملا هیچجور نمیشه RE5 رو با Natal بازی کرد ولی با Gem میشه خب من منکر عالی بودن Natal نیستم و میگم بی نظیر و شگفت آور ولی خداییش طیفی که میتونه Gem پوشش بده، Natal نمیتونه حالا هرچقدر هم که عالی باشه.
در حالت کلی به نظر میاد درست باشه حرفت ولی تا وقتی ناتال عرضه بشه نمیشه نظر داد !! به نظرم تو گیم پلی خیلی نواوری ها میشه انجام داد با ناتال که شاید الان به ذهن کسی نرسه...

اکثر تریلری هایی که از natal وجود داره همینجوری هست، چون پرفورمنس دستگاه فعلا در این حد نیست! یعنی ن اولا که میگفتن تا 8 ثانیه تاخیر داره و الان هم رسیده به 2 تا 3 ثانیه!
این حرفت اشتباهه!!!احتمالا منظورت 8دهم ثانیه هست.

بعضی ها از ناتال چه انتظارایی دارند...

کمپانی های سازنده فیلم و بازی میلیون دلاری تو استودیوهای موشن کپچر پول خرج میکنند ,طرف و میبرن چندتا سنسور به بدنش وصل میکنند از چندین دوربین برای ضبط حرکات طبیعی و فیزیک واقعی بدن استفاده میکنند بعد میان این حرکات رو تو قالب پلیگون تو بازی و فیلم قرار میدن, کلی پدرشون در میآد, بعدا" ناتال فلانه!!!!!!

یعنی ناتال اینقدر پیشرفته اس که کار این همه تشکیلات رو یه جا با هم انجام میده..:confused:

بیاید کمی فکر کنیم...

تو E3 که یادم نیست کسی چیزی گفته باشه اونم نه یک، نه دو، بلکه 8 ثانیه :laughing: !!!.
تو TGS 09 که یادتون هست چیکار کرد، کوجیما چی گفت، اینافونه چی گفت، یادتونه؟
این بامبول ها دوزآر هم ارزش نداره وقتی این همه شرکت غول دارن بازی براش میسازن.
یاد نقد سایت فرانسوی افتادم که گفته بود نسخه 360 ـه RE5 افت فریم داره و تکسچرهاش فلانه و اینها; اونم درست در زمانی که تمام تریلرها و ویدئوهای منتشر شده از نسخه 360 بود که هیچ، چراغ E3 و TGS رو هم با اون روشن میکرد کاپکام.

پ.ن. فک نکنم 5 نفر هم تو بازیسنتر اسم این یارو رو تا الان شنیده باشن!. اینها هم رفتن با کی مصاحبه کردن :lol:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or