وجود قابلیت تغییر فریم ریت در نسخه کنسولی بازی The Division

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
اطلاعاتی از وجود تنظیمات گرافیکی در نسخه کنسولی بازی «The Division»، از طریق نسخه بتا بدست آمده بود، حال سازندگان بازی در مورد وجود آزادی بیشتر در این تنظیمات صحبت کرده‌اند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

fyy03s0p9awd7qskbqmz.jpg

به گفته توسعه دهنگان بازی، شما قابلیت تغییر تنظیمات نورپردازی برای افزایش فریم ریت را خواهید داشت: «شما می‌توانید یکسری از جنبه‌های نورپردازی را به جهت افزایش فریم ریت، در نسخه کنسولی خاموش کنید. من بازی دیگری را نمی‌شناسم که این قابلیت را به بازیکنان بدهد، پس اگر فریم ریت برای شما از کیفیت تصویر مهم‌تر است، قابلیت تغییر آن‌را خواهید داشت.»

آنها همچنین در مورد نسخه PC گفتند: «یک نکته خوب در مورد The Division این است که ما سعی کردیم نسخه PC را جدا از نسخه کنسولی در نظر بگیریم. ما می‌خواستیم نسخه PC را نزدیک به نسخه کنسولی نگه داریم، چون به نظر ما وجود فاصله زیاد بین نسخه کنسولی و PC، غیر منصفانه است، ولی داشتن یک نسخه از بازی برای کامپیوترهای شخصی یک امر خوب بود. من از فاصله‌ای که بین نسخه PC و کنسولی ایجاد کردیم راضی هستم، امکانات زیادی در نسخه PC وجود دارد که در نسخه کنسولی نیست.»

The Division در تاریخ 8 مارچ برای PC ،PS4 و Xbox One عرضه خواهد شد.

منبع

این که شما یه سری قابلیت رو که نمایش دادی عرضه نکنی و تگ "Unfair" بودن بهشون بزنی تهه مسخرگیه. ناعدالتی وقتی هست که شما PC Gamerـی که سیستم High end داره رو محروم می‌کنی از قابلیت‌هایی که وعده دادی و کنسول‌گیمر رو سپر بلای خودت می‌کنی. من خودم High end PC ندارم ولی این رفتار احمقانه, مضحکانه و بی صاحبی صنعت گیم رو نشون می‌ده.

حرفِ خنده‌دار رو شما داری می‌زنی. بهبود گرافیکی بازی کاملاً با هزینه ساخت بازی ارتباط مستقیم داره. در کنار این‌ها، بهینه‌سازی بازی هم سخت‌تر و سخت‌تر می‌شه. مثالِ GTAV هم از بیخ و بُن بی‌ربطه. اون بازی خیلی بهینه هست قبول، ولی گرافیکش در حد یه نسل از نمایش اولیه واچ داگز/دیویژن عقب‌تره، علت این که 60 میلیون نسخه می‌فروشه اینه که خودِ بازی خُداست. وگرنه GTAV هم گرافیکش در حد نمایش اولیه واچ‌داگز بود به SLI کردنِ 2 تا کارت Top End نیاز داشت تا بشُد با فریم خوب بازی رو اجرا کرد.
چه خوشتون بیاد، چه خوشتون نیاد فعلاً حقیقته دنیای گیم اینه. به جز تعدادِ انگشت‌شماری دِوِلــوپر، هیچ کس نمیاد بازیشو بر مبنای کارت Titan/980/390 و ... بسازه. بالا برید، پایین بیاید Baseـه بازی‌های هر نسل بر اساسِ سخت‌افزار کنسول‌هاست. چون بیشترین سود رو از فروش روی کنسول می‌برن. شما ناراحتی که کارت 3 میلیونی خریدی و بازی‌ای نیست که کاملاً از پتانسیلش استفاده کنه؟! قبل از خرید باید به این مساله فکر می‌کردی. حالا این که شما 4 تا اسمایلی میذاری تنگِ پستت و احساس کول و خفن بودن بهت دست می‌ده حقیقتِ مساله رو عوض نمی‌کنه.

پ ن: فراموش نشه که من خودم یوبی‌هـــیتر هستم، سیاستِ تبلیغاتِ دروغشون رو نمی‌پسندم و به نظرم بسیار کارِ وقیح و ناپسندی هست. بازی‌هاشونم یه خط در میون از نظر بهینه‌سازی تو آفسایدن. همه اینا به کنار، گرافیکی در حد نمایش اولیه‌ی دیویژن، سیستمی می‌‌طلبه که عده خیلی کمی توانایی تهیشو دارن. حرف من اینه که از بُعد اقتصادی علتش اینه. این که کارشون اقتصادی بوده هم این مساله که با دروغ بازی رو بالاتر از چیزی که هست نشون دادن تغییر نمی‌ده.

ببین برادر، حقیقت اینه که نه من، نه شام نه هیچ کس دیگه اینجا واقعا نمیدونه اینکه یه سری option برای high end گذاشتن چقدر روی هزینه بازی تاثیر داره. ولی با تمام اینا اصلا جای این بحث ها نیست، اصل قضیه همینه که شما آخرش گفتی:
این کار ها که مد شده نمونه واقعی و تو روز روشن کلاهبرداری و گول زدن مردم هست. من یکی دیگه داره حالم داره به هم می خوره از این کارا. چند سال قبل از این مسخره بازیا نداشتیم...دیگه به جایی رسیده که با اطمینان میشه گفت نمایش اولیه اکثر بازیا خالی بندیه و نمیشه بهش اعتماد کرد. جدیدا هم نزدیک بودن گرافیک کنسول و کامپیوتر رو بهونه می کنن، تو نسل قبل از این حرفا نبود! چه دور و زمونه ای شده به هر جفنگی می زنن تا بی عرضه بودن خودشون رو توجیح کنن!

اين يوبي سافت از اول سابقش خراب بوده حتي داخل نسل قبل ، فكر كنم e3 ٢٠٠٦ بودمه تريلر brother in arms رو واسه بار اول رونمايي كرد كافيه يه نگاه بندازيد به اون تريلر و بازي كه عرضه شد
بعد از اونم همين مساله رو farcry 3 داشت.

الان من مطمنم سر ghost recon هم يه دانگريد ميبينيم.
ديگه بهانهاي هم ندارن كه با قدرت كنسول اشنا نبودن و فلان

اين يوبي سافت از اول سابقش خراب بوده حتي داخل نسل قبل ، فكر كنم e3 ٢٠٠٦ بودمه تريلر brother in arms رو واسه بار اول رونمايي كرد كافيه يه نگاه بندازيد به اون تريلر و بازي كه عرضه شد

brother in arms را استودیو gearbox ساخته و یوبی سافت ناشر بازی بوده. دیگه واسه ساخته دیگران هم باید جواب بده؟:-/

brother in arms را استودیو gearbox ساخته و یوبی سافت ناشر بازی بوده. دیگه واسه ساخته دیگران هم باید جواب بده؟:-/
اجرای Pre-render بود، و تو غرفه Ubisoft هم نمایش داده شد.
مگه Gearbox انیمیشن بسازه یوبی منتشر میکنه؟

Last edited by a moderator:
حرفِ خنده‌دار رو شما داری می‌زنی. بهبود گرافیکی بازی کاملاً با هزینه ساخت بازی ارتباط مستقیم داره.

به جز تعدادِ انگشت‌شماری دِوِلــوپر، هیچ کس نمیاد بازیشو بر مبنای کارت Titan/980/390 و ... بسازه.

.

من نمیدونم چرا شما همش گیر دادی به هزینه واینکه با دوتا افکت گرافیکی یهویی هزینه ساخت بازی چندبرابرمیشه!
بازی یی که هزینه برای داستان پردازی -موشن کپچر-صداگذاری-موتورپردازشی-میان پرده ها- بازیگران و.....اینهمه هزینه شده حالا بیاد3تاافکت گرافیکی که تازه اونم خودانویدیا تکنیک هاشوداره فقط میخواد یوبی جون زحمت بکشه واونارواستفاده کنه توبازی همین!
من نمیدونم این مگه چقدرهزینه میبره؟

وقتی خود یوبی داره میگه ما ازعمد نسخه pcرونزدیک به نسخه کنسول نگه داشتیم تااختلاف بالانره بعدش شمااومدی میگی بحث هزینه هستش!ونمیصرفه براشون!!

اصل قضیه روخودتون هم بهش اشاره کردید واونم فروش هستش اینهاهمش برافروشه ودیگرهیچ
سیاست کثیف شرکتهای بازی سازی که فقط برای کسب پول بیشتر اینکارومیکنند
اکثرا نسخه pcرو دستکاری ودانگریدمیکنندتا نسخه های کنسولی خوب بفروشه چون بیشترفروششون روکنسوله
ویااینکه به نسخه pcزیاد اهمیت نمیدن مثله wbکه براپورت بت من اون12تا احمق روگذاشت بازی روبراpcبزنند که نتیجه اش رو دیدیدچی شد....

یعنی اگه بازی رو PC گرافیکش بیشتر بود، کنسول‌گیمرها بازی رو کنسول نمی‌خریدن؟!

بله 100درصد
اگه گرافیک این بازی که نه همه بازی ها روpcخیلی بالا وبهینه باشه کسی کنسول نمیخره
اگه تمام بازی سازان ازتمام قدرت pcاستفاده کنند وتمامی بازی ها براساس پلتفرم وقدرت pcساخته بشه شک نکنید که کنسول ها مهجورخواهند شد
ولی باتوجه به فروش بالای کنسول هاپلتفرم لیدر کنسول هاهستندوpcمیشه دنباله رو..
و اکثربازی سازان بازی هاروبراساس قدرت کنسول ها بهینه میکنندنه pc
فروش یک پلتفرم نشون میده بازی هابه کدوم سمت میرن
شمایک لحظه تصورکن تنظیمات very highبارزولوشن 4kبرای چهارتا تایتان ایکس بهینه باشه اونوقت کنسول پلی4که بیش از10برابر ضعیفتره چجوری میخواد اون بازی رواجراکنه؟معلومه دیگه روی very lowبارزولوشن720برای همین هیچ شرکتی تایتان ایکس روملاک قرارنمیده مگرفروش نسخه pcخیلی خیلی بزنه بالا که فعلا همچین چیزی امکان نداره باتوجه به فروش خوب کنسولها

جا داره اینجا یادی بکنیم از کمپانی کونامی بیشعور که عرضه بازی PES 2016 و قبل تر هاش برای PC دقیقا یه توهین بزرگ به شعور گیمر ها بود. بازی رو کنسول ها گرافیک نسل 8 داشته باشه ولی رو PC گرافیک نسل 7 ... آدم نمیدونه سرشو به کجا بکوبه )x

بله 100درصد
اگه گرافیک این بازی که نه همه بازی ها روpcخیلی بالا وبهینه باشه کسی کنسول نمیخره
اگه تمام بازی سازان ازتمام قدرت pcاستفاده کنند وتمامی بازی ها براساس پلتفرم وقدرت pcساخته بشه شک نکنید که کنسول ها مهجورخواهند شد
ولی باتوجه به فروش بالای کنسول هاپلتفرم لیدر کنسول هاهستندوpcمیشه دنباله رو..
و اکثربازی سازان بازی هاروبراساس قدرت کنسول ها بهینه میکنندنه pc
فروش یک پلتفرم نشون میده بازی هابه کدوم سمت میرن
شمایک لحظه تصورکن تنظیمات very highبارزولوشن 4kبرای چهارتا تایتان ایکس بهینه باشه اونوقت کنسول پلی4که بیش از10برابر ضعیفتره چجوری میخواد اون بازی رواجراکنه؟معلومه دیگه روی very lowبارزولوشن720برای همین هیچ شرکتی تایتان ایکس روملاک قرارنمیده مگرفروش نسخه pcخیلی خیلی بزنه بالا که فعلا همچین چیزی امکان نداره باتوجه به فروش خوب کنسولها

من یه جور پارادوکس تو صحبت‌های شما می‌بینم.
خب اگه گرافیکِ بهترِ بازی‌ها رو PC باعث می‌شد کنسول گیمرا دیگه کنسول نخرن و به جاش PC بخرن، که فرقی به حال سازنده ایجاد نمی‌شد. همون تعداد بازی رو می‌فروخت فقط سهم بیشتری از فروش به PC Gamerـها اختصاص داشت!

نه برادرِ من، بر خلافِ تصورِ شما علت اصلی کوچ به PC Gaming گرافیک نیست، همونطور که کسی که کنسول می‌خره بخاطر گرافیک مشابه با PC کنسول نخریده. دو نوع مخاطب متفاوت دارن. کنسول بازها از داشتن یه سیستم یکپارچه و ثابت، عدم دردسرهای نصب (هر چند کم) و ... کنسول رو انتخاب می‌کنن و PC Gamerـها هم به خاطر Open بودن و باز بودنِ دستشون در کاستومایز کردنِ تجربشون میان سراغِ PC. کسی که کنسول خریده دوست داره با دسته بشینه بازی مالتی پلیر بزنه، در حالی که رو PC شما بخوای با دسته بازی مالتی انجام بدی در مقابل کسایی که با M/K بازی می‌کنن بشدت به مشکل بر می‌خوری. PC Gamer دوست داره رو بازیش ماد نصب کنه، آپشنِ گرافیکی بالا و پایین کنه و در مقابلش پرفرمنسش بهتر/بدتر شه. کنسول گیمر دوست داره یه بازی ساخته و آماده بزاره رو کنسول و فارغ از عملکردش بازیشو بکنه و مطمئن باشه که سازنده یه بازی ساخته مطابقِ سخت‌افزاری که خریده. لُپ کلوم اون گرافیکی که شما می‌گید شاید 10-15%ـه دلیل کوچِ افراد به PC Gaming شده. این که کنسولا خوب می‌فروشن علتش اینه که پلتفرمِ بسته برای گیم هنوزم کلی خواهان و هوادار داره و اگه گرافیکِ بازیا رو PC بهتر شه باعث نمی‌شه بیخیال کنسول بشن!

خب اگه گرافیکِ بهترِ بازی‌ها رو PC باعث می‌شد کنسول گیمرا دیگه کنسول نخرن و به جاش PC بخرن، که فرقی به حال سازنده ایجاد نمی‌شد.

نه برادرِ من اگه گرافیکِ بازیا رو PC بهتر شه باعث نمی‌شه بیخیال کنسول بشن!

خب اخه مسئله اینجاست که الان باتوجه به فروش بالای کنسول ها وبازی هاروی پلتفرم کنسول ها فعلا سازنده هااهمیت بیشتری برای کنسول میدن وبه pcزیاداهمیت نمیدن مثله جریان پورت بتمن رو pc

قدرت واقعی pcتوانحصاری هاش نهفته هستش
شمابروانحصاری های pcروبررسی کن میبینی باضعیفترین سخت افزارممکن اجرامیشن که حتی باورت نمیشه وازطرف دیگه هم باقویترین سخت افزارهاهم خروجی بسیارفوق العاده میده مثله کرایسیس1
تواین مورد مثال خیلی زیاد هست خودتون بریدتحقیق کنید
این قدرت برترpcهستش ومعنای واقعی بازی
pc gamingیعنی شماباسخت افزاری ناچیزبتونی بازی روبازی کنی ودرعین حال اون بزرگواری که تایتان ایکس داره هم بتونه ازتمام ظرفیت گرافیکش استفاده کنه
متاسفانه توپورت های کنسولی همچین چیزی وجود نداره وبایدعنوان انحصاریpcباشه تابتونی تجربه عالی برای همه نوع سخت افزارداشته باشی
کنسولهابه شدت جلوی پیشرفت صنعت گیم رو میگیرن اگه کنسولهانبودند رویای رسیدن به cgسالهاقبل ممکن شده بود

نکته بعدی قابلیت کاستومایز گرافیک روی pcهستش که واقعا عالیه ولی اکثرافکرمیکننداین یک نقطه ضعف برایpcهست درحالی که کاملا برعکسه
شایدتاحالا تویک بازی توکنسول شده باخودتون بگید کاش بجای30فریم میشد60فریم بازی میکردم واین چیزیه که توکنسول شمانمیتونید کاری انجام بدیداگه بازی رو30فریم باشه
اما روpcشمامیتونید بادستکاری وشخصی سازی جزییات راحت هربازی که میخوایدبه صورت60فریم بازی کنیدمثلا خودم gta vرو به صورت 60فریم تجربه کردم ومیتونم بگم واقعا فوق العاده بود واین حس رونمیشه توکنسول بدست اورد
این خیلی خوبه که همه چیز تحت فرمان خودت باشه فریم ریت وجزییات بازی رومیتونی دقیق کنترل کنی وتجربه بهتری ازگیم داشته باشی

این خیلی خوبه که همه چیز تحت فرمان خودت باشه فریم ریت وجزییات بازی رومیتونی دقیق کنترل کنی وتجربه بهتری ازگیم داشته باشی
این مورد قبول دارم که کنسول ها مانعی برای بعضی پیشرفت ها هستن
ولی کاش که شما هم قبول میکردی که طیف طرفداران pcبا کنسول کاملا متفاوت هست و خیلی از مواردی که شما به عنوان برتری یاد میکنی من به عنوان ضعف یاد میکنم چون من و شما دنیامون کاملا جدا هست :d

آخرین ویرایش:
موندم ... کنسول ... ها چطوور و به چه شکل جلوی پیشرفت صنعت گیم رو گرفتن ...

یعنی صنعت گیم خلاصه میشه به رزولوشن و فریم ... وچند تا افکت؟

همون بهتر که صنعت پسرفت کنه تا بتونیم تو اوج این پسرفت tlou و انچارتد ۲ بازی کنیم ...

بعضی ها دوست داشتن صعنت ختم بشه به کرایسیس ۳ و لیدرشم بشه اقا جواد که بگه ۹۰ درصد بازی گرافیکه

این که استودیو های بازی سازی گرافیک نسخه پی سی رو تقریبا مثل نسخه کنسولی میسازن حالا یکمی بالاتر یچیز کاملا واضحه و نمیشه منکرش شد
ولی این کار به هیچ عنوان جلوی پیشرفت بازی ها رو نمیگیره!همین استودیو ها با بهینه سازی و وقت گذاشتن میتونن بازی ها رو روی کنسول و حتی پی سی های به نسبت قدیمی جوری عرضه کنن که گرافیکش همه رو مبهوت کنه!از نمونه هاش هم میتونم بگم killzone 3 و last of us
در ضمن اگه دست سازنده ها باز باشه و گرافیک فضایی بسازن واسه پی سی هرکی میخواد گرافیک آخر بازی رو تجربه کنه بدون استثنا باید سالی 5 میلیون خرج سیستمش کنه!!

بعضی ها دوست داشتن صعنت ختم بشه به کرایسیس ۳ و لیدرشم بشه اقا جواد که بگه ۹۰ درصد بازی گرافیکه

crysis 2-3 که نه، ولی دوست داشتیم صنعت ختم بشه به crysis 1 ده سال پیش. از هر جهت بخوای نگاه کنی یه سروگردن بالاتر از بازیهای کنسولیزه شدست،گرافیک ریل تایم، فیریک ریل تایم، ازادی عمل واقع گرایانه، گیم پلی که هنوز نامبر1 هست و و و هر چی میخواستی وجود داشت. البته قبلش هم far cry 1 تمام این خصوصیات رو داشت! مشکلات و بدبختی crytek از وقتی شروع شد که مجبور شدن به سمت کنسول برن که باعث شد استراتژی و روند این استادیو به کلی عوض بشه که تا مرز ورشکستگی هم رفتن! (اون دوقسمت اخر کنسولیزه هست) الانم توی وضعیت خوبی بسر نمیبرن. اگه سیستم قوی میخواست دلیلش همین بود که هنوزم از خیلی بازیهایی که اسمشو میبری یه سروگردن جلوتره ...

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or