وجود قابلیت تغییر فریم ریت در نسخه کنسولی بازی The Division

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
اطلاعاتی از وجود تنظیمات گرافیکی در نسخه کنسولی بازی «The Division»، از طریق نسخه بتا بدست آمده بود، حال سازندگان بازی در مورد وجود آزادی بیشتر در این تنظیمات صحبت کرده‌اند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

fyy03s0p9awd7qskbqmz.jpg

به گفته توسعه دهنگان بازی، شما قابلیت تغییر تنظیمات نورپردازی برای افزایش فریم ریت را خواهید داشت: «شما می‌توانید یکسری از جنبه‌های نورپردازی را به جهت افزایش فریم ریت، در نسخه کنسولی خاموش کنید. من بازی دیگری را نمی‌شناسم که این قابلیت را به بازیکنان بدهد، پس اگر فریم ریت برای شما از کیفیت تصویر مهم‌تر است، قابلیت تغییر آن‌را خواهید داشت.»

آنها همچنین در مورد نسخه PC گفتند: «یک نکته خوب در مورد The Division این است که ما سعی کردیم نسخه PC را جدا از نسخه کنسولی در نظر بگیریم. ما می‌خواستیم نسخه PC را نزدیک به نسخه کنسولی نگه داریم، چون به نظر ما وجود فاصله زیاد بین نسخه کنسولی و PC، غیر منصفانه است، ولی داشتن یک نسخه از بازی برای کامپیوترهای شخصی یک امر خوب بود. من از فاصله‌ای که بین نسخه PC و کنسولی ایجاد کردیم راضی هستم، امکانات زیادی در نسخه PC وجود دارد که در نسخه کنسولی نیست.»

The Division در تاریخ 8 مارچ برای PC ،PS4 و Xbox One عرضه خواهد شد.

منبع

نسل بعد یعنی حداقل 6-7سال دیگه. بحث سر برتریه .در حال حاضر اکثر عنوانهای PC چه مشترک و چه اختصاصی 4k میشن و تا یکی دوسال آینده فراگیرتر میشه .

کلی میگم، هر کس نمیتونه حالا به هردلیلی، چه توان مالی نداره و چه از روی علایق شخصی خودش (من خودم سیستم مید رینج دارم) یا حالا بهردلیلی که نمیخواد قبول کنه، بچسبه به همون کنسول مورد علاقش دودستی! فقط بی زحمت اینجا واقعیت هارو زیر سوال نبرید الان دوسه روزه چپ و راست اینجا فکت صادر میشه .
مگه pc نسلم داره؟ کنسول ها نواده همون pc هستن چرا اصرار دارید انقدر تک تک دربارشون صحبت کنید مگه کنسول از مریخ اومده ا؟ .
AMD پردازندش گذاشته بهینه شده داخل یک بسته 350 دلاری . ولی خوب در حد HIGH میشه نهایت اپتیمایز های کنسول و بالاترم که نیست ولی خوب بحث سر اینه که خود شرکت ها بازی ها مولتی رو PC و کنسول نزدیک بهم میسازن حالا برای سودش یا... بحص های دیگه خودشون
حالا این که خیلی میخواید مثلا PC جدا کنید از کنسول انگار کنسول ها مثلا از عالم دیگه درست شدن !

برتری یعنی یه سیستم 350 دلاری بتونه بازی رو با اختلاف از کنسول هم قیمت خودش بهتر اجرا کنه. این میشه برتری نه اینکه خدا تومن سیستم ببندی بخوای با کنسول مقایسه کنی.کنسول تو رنج قیمت خودش گرافیک واقعا فک براندازی نمایش میده مثل Order یا U4و starwars (فکت).مشکل PC gamer جماعت اینه که فکر میکنن کنسول بازا واسه پولشه که نمیره سیستم ببندن.به شخصه خودم اصلان نمیتونم با PC بازی کنم حالا شما ابر پی سی ناسا بزار جلوم.سلیقه ها با هم فرق داره درکش فکر نکنم خیلی سخت باشه .برتری PC فعلا فقط تو فریم ریت هست وگرنه از نظر بصری اختلاف خیلی کمه. حالا اینکه واسه کنسول مجبورا گرافیک بازی ها رو کم کنن تا بوده همین بوده.والا ملت پول همین 350 دلار رو ندارن وگرنه کار سختی نیست کنسول رو بخوان قوی تر بسازن.
باز حرف پول رو کشیدی وسط اینقدر درکش سخته ینفر گوشی سامسونگ دستشه ینفر iphone gold حالا هی تو بری پیشش بگو این چیه دستته برو نمیدونم فلان گوشی بگیر دستت به صرفه تره! طرف واسش کیفیت مهمه ، کسی که توی صنعت سینما و گیمه کارش فیلم و گیمه در وحده اول "کیفیت" برتری رو همه با چشمهای خودشون میبینن کسی که گیمر هست، الان شما ادعات اینه که گیمری ولی خیلی راحت از کنار 4k خیلی چیزهای دیگه میگذری و اونو یه نکته منفی میزاری اینجا همراه با فکتش . ولی همه مثل شما فکر نمیکنن PC این اختیار رو به شما داده که اگه در توانت باشه میتونی 4k رو درکنار بقیه جزییات تجربه کنی dx12 یه مورد دیگش هست. تکنولوژی متاسفانه نمیتونه بخاطر این حرفها درجا بزنه متاسفانه چیزیه که PC الان چندین ساله باهاش دست و پنجه نرم میکنه.

کنسول از نظر جنبه اقتصادی به صرفه تر هست ، ولی از نظر کیفی برتر نیست .
حالا اینکه با هزینه معقول میتونید فیلم رو تو نمایشگر
4K ببنید اصلان مهم نیست
ساختار فیلم با گیم الان با هم مقایسه شد! :)
این اخرین پستمو دادم گفتنی ها گفته شد.

Last edited by a moderator:
باز حرف پول رو کشیدی وسط اینقدر درکش سخته ینفر گوشی سامسونگ دستشه ینفر iphone gold حالا هی تو بری پیشش بگو این چیه دستته برو نمیدونم فلان گوشی بگیر دستت به صرفه تره! طرف واسش کیفیت مهمه ، کسی که توی صنعت سینما و گیمه کارش فیلم و گیمه در وحده اول "کیفیت" برتری رو همه با چشمهای خودشون میبینن کسی که گیمر هست، الان شما ادعات اینه که گیمری ولی خیلی راحت از کنار 4k خیلی چیزهای دیگه میگذری و اونو یه نکته منفی میزاری اینجا همراه با فکتش . ولی همه مثل شما فکر نمیکنن PC این اختیار رو به شما داده که اگه در توانت باشه میتونی 4k رو درکنار بقیه جزییات تجربه کنی dx12 یه مورد دیگش هست. تکنولوژی متاسفانه نمیتونه بخاطر این حرفها درجا بزنه متاسفانه چیزیه که PC الان چندین ساله باهاش دست و پنجه نرم میکنه.
مشکل اینجاست که شما نمیخوای بفهمی.تو پست قبلیم گفتم کیفیت بازی ها فرق انچنانی نداره با PC حالا شما انقدر کیفیت برات مهمه دفه بعدی که خواستی فیلم ببینی میتیونی سینمای خانگی 3D Imax تهیه کنی ببنی این 4k اینا همش قدیمیه کیفیت باید بینهایت باشه همینو بس.حالا اینکه با هزینه معقول میتونید فیلم رو تو نمایشگر
4K ببنید اصلان مهم نیست

6 صفحه تاپیک اومد جلو، دو صفحه به یوبی و سایر شرکت ها فحش داده شد، بقیش هم بحث مقایسه کنسول و PC. بخش اول مورد پسندتر هست و نزدیک تر به تاپیک. بعد از این پست هر پستی با محتوای مقایسه کنسول و PC به صورت کل ( مقایسه بازی The Division مستثنی ) فرستاده بشه پاک و در صورت تکرار با شخص برخورد خواهد شد.

اتفاقا بازی دیویژن پرفورمنس خوبی داره رو pcومیشه گفت پورت نسبتاخوبی هستش ازکنسول بهpc
هرچندهنوزم برای pcهای رنج بالا چندان بهینه نیست وافزایش کیفیت فقط به افزایش رزولوشن ختم میشه
کاش روزی برسه همه بازی سازان وناشرین توبازی هاشون ازتمام قدرت pcاستفاده کنندباورکنیداین قضیه به کنسول ربطی نداره شما350دلار دادید ودرهمون حد هم برداشت میکنید
حتی اگه فقط 5هزارنفرتوکل دنیابازی رو با تایتان ایکس درحدcgتجربه کنند بازهم خوبه ویک دستاورد بزرگ:)

اتفاقا بازی دیویژن پرفورمنس خوبی داره رو pcومیشه گفت پورت نسبتاخوبی هستش ازکنسول بهpc
هرچندهنوزم برای pcهای رنج بالا چندان بهینه نیست وافزایش کیفیت فقط به افزایش رزولوشن ختم میشه
کاش روزی برسه همه بازی سازان وناشرین توبازی هاشون ازتمام قدرت pcاستفاده کنندباورکنیداین قضیه به کنسول ربطی نداره شما350دلار دادید ودرهمون حد هم برداشت میکنید
حتی اگه فقط 5هزارنفرتوکل دنیابازی رو با تایتان ایکس درحدcgتجربه کنند بازهم خوبه ویک دستاورد بزرگ:)

اون وقت شما از جیبتون هزینه این دستاورد بزرگ رو میپردازید؟!!

اون وقت شما از جیبتون هزینه این دستاورد بزرگ رو میپردازید؟!!

بله اگه بتونم چرا که نه!
هرکسی بخواد میتونه ومحدودیتی نیست دراون صورت شماهرچقدر هزینه پرداخت کنی همونقدر هم افزایش کیفیت خواهید داشت واین اصلا بدنیست خیلی هم خوبه
الان یه pcمعمولی که بارها قویترازنسل هفت هستش اما pes2016رو باکیفیت نسل هفت اجرامیکنه وچاره یی هم نیست ایا این به نظرتون خوبه؟منصفانست؟
مسئله اینه که الان سازنده دیویژن اعلام کرده ما عمدا سطح گرافیکی بازی نسخهpcرو نزدیک به کنسول نگه داشتیم تااختلاف کنسول وpcزیادنشه واین منصفانه نیست

:)

بازی دیویژن پورت نیست و برای PC به صورت جداگانه ساخته شده. اینکه نزدیک به کنسول نگهش داشتن بحث دیگه ای هست.

در ضمن بالا هم گفتم صحبت از مقایسه کلی کنسول و PC که توی خط سوم شما مشاهده می شه ادامه پیدا نکنه!

با اجازه ناظم عزیز فقط یه نکته دیگه رو میخواستم بگم
فقط در مورد بحث سخت افزار کنسول صرفا بگم (کار به PC ندارم) وقتی یه کنسول رو عرضه میکنند تا آخر نسل یعنی 6-7 سال بعد سخت افزارش همونه و همون روزی که مشخصات کنسول رو میدن بیرون طبعا همه میفهمن گرافیک اون نسل درچه حد و حدودی میتونه باشه و من به وضوح یادمه همون زمانی که کیتهای PS4 و One تحویل دولوپرها داده شد همه میگفتن همین 1080p
و فکر کنم تنها کنسولی که گرافیکش قابل افزایش بوده نینتندو 64 بوده که به واسطه یه وسیله رزولوشن، جزئیات گرافیک، فریم بازیهاش افزایش پیدا میکرد:
https://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_64_accessories#Expansion_Pak
این وسط دیگه یه وقت سازنده میخواد از گرافیک نسخه PC یه بازی بزنه تقصیر خودشه. که خوب یوبی هم خوشبختانه نه روی PC بلکه رو کنسول هم سابقه خوبی در این زمینه داره (هیچ وقت Haze انحصاری PS3 رو یادم نمیره!)

بازی دیویژن پورت نیست و برای PC به صورت جداگانه ساخته شده. اینکه نزدیک به کنسول نگهش داشتن بحث دیگه ای هست.

!
یکی ازدلایلی که بازی دیویژن پرفورمنس خوبی داره روpcهمینه که بازی ازاول به صورت جداگانه برایpcبه طورهمزمان بانسخه کنسولی ساخته شده
اگه سازنده یکم دیگه وقت میزاشت وبرای سخت افزارهای بالاترهم بهینه میکرد خیلی بهترمیشد ولی خب درهرحال بازهم کارشون خوب بوده....
کاش همه سازنده هاهمین کاروبکنندتادیگه شاهدافتضاحاتی مثله پورت بت من نباشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or