وبسایت IGN: بازی Resident Evil 5 اثری نژاد پرستانه است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
xAtMOkY23P4b0hj4gy8ZMiBgIcknZjKM.jpeg
شایعات در مورد ساخت ریمیک Resident Evil 5، مدت زیادی است که در فضای مجازی منتشر شده است و طبق سکانس‌های پایانی ریمیک Resident Evil 4، مطمئنا یکی از ریمیک های آینده از فرانچایز Resident Evil، نسخه پنجم رزیدنت اویل (پرفروش ترین نسخه رزیدنت اویل) خواهد بود.

نسخه اصلی Resident Evil 5، حتی در زمان خودش هم اثری جنجال برانگیز بوده است و امروزه، بعد از انتشار شایعات متعدد در باب ریمیک این بازی، وبسایت IGN مقاله‌ی در باب ریمیک Resident Evil 5 منتشر کرده است که بشدت واکنش‌هاش منفی به آن روانه شده است!

طبق گفته‌های IGN، بازی Resident Evil 5 باید بدون ریمیک باقی بماند، در غیر این صورت کپکام ممکن است دچار رسوایی عظیمی شود!

دلیل این امر در کلیت بازی نهفته است؛ جایی که شخصیت اصلی بازی که یک «سفید پوست» است، انبوهی از افراد «سیاه پوست» را می کشد و به گفته نویسنده مقاله، این امر در واقعیت های مدرن به ویژه پس از جنبش BLM غیرقابل قبول است.

بنابراین، لازم است که یا به طور کامل طرح اصلی را بازنویسی کنند، یا شخصیت اصلی را «سیاه» کنید، یا به طور کامل از انتشار نسخه ریمیک به این شکل صرف نظر کنید.

واکنش های منفی به این مقاله به حدی بود که IGN کامنت پست های خود را بسته و در پایان فقط به این نکته اشاره کرد که این وبسایت به بازی Resident Evil 5 از ۱۰ نمره، نمره ۹ داده است!

منم بحثمو با شما جمع بندی میکنم، تو کل بحث حتی یکبار حمله شخصی نکردم و از اصل بحث طفره نرفتم اما در آخر این کار رو میکنم:
شما از یه جایی به بعد بحث رو یا با چرایی به جای چیستی اشتباه گرفتید و زدید تو تئوری توطئه که اینها کار لابیست ها و گلوبالیست هاست و امیال مالی پشتش هست و فلان،
یا اصلا بحثو رها کردید و فقط به خود من پرداختید: که دگمی، توهم دانایی داری، خلاف آب شنا کن، انتلکتی، مثل شیخهایی و ... من فقط توجیهتون رو به خودت برگردوندم.
شما برای اولین بار با کانسپت تبعیض و لایه ها و ظرافت هاش آشنا شدید، اما مقابلش گارد گرفتید و از بیخ انکارش کردید که خلاف ادعای استقلال در تفکرتون هست. انتظارم بیشتر بود در کل.
====
یه مثال دیگه: حتما به نظر خیلی ها اومده که تو فیلم های وسترن جدید مثل سینمای کلاسیک نیست که کابوی نقش اول هفتیر رو میکشید بیرون و سرخپوستهایی که با صدای مشابه حیوانات اوو اوو کنان به سمتش حمله میکردن رو گله ای پخش زمین میکرد. این هم دلیلش مقابله با تبعیض نژادیه، در صورتی که تاریخ همین بوده، هر یک کابوی، دهها سرخپوست رو که از همه جنبه ها عقب افتاده بودن رو کشته و نمایش این اتفاق تحریف تاریخ نیست، اما نمایش تبعیض هست.
هیچکدوم از این مواردی که گفتی خارج از چهارچوب بحث نبود و دقیقا ارتباط داشت به موضوع. اصلا خود بحث اصلی اینقدر روشنه که تفسیرش توضیح واضحات هست.
اتفاقا شما فرار رو جلو رو ترجیح دادی نه من. وقتی در بن مایه بحث عملا به بن بست رسیدید شروع کردید به تکرار همون حرفایی که در اولین کامنتتون بیانش کردید با شدت و حدت بیشتر البته و گاهی هم اینقدر تند شد که از حاشیه هم بیرون زد مثل بند آخر کامنت ماقبل آخرتون که ده ها بار جوابش رو دادم و بعد با یکم بزک کردن واژه ها و استفاده از عبارات یک مقدار نامتعارف تر که حداقال برای من نا آشنا نبودن سعی کردین نبض گفتگو رو دست بگیرید. البته تنها موردی رو که باهاتون موافقم اینه که تمام این کارها رو در نهایت ادب انجام دادی و ممنونم که چهارچوب های ابتدایی گفتمان رو رعایت کردی. واژه تبعیض رو گفتی که اولین بار هست که شنیدم، بله این تعریف عجیب و شش در چهار رو اولین باره که میشنوم و همینجا هم دوباره میگم از نظر من استدلالی پشتش نبوده و صرفا یک کانسپت باز رو مطرح کرده که هزار جور تعریف میشه از داخلش درآورد و این از نظر من نمیتونه کانسپت تبعیض رو تشریح کنه.
در مورد چرایی و چیستی، شما هم جواب روشنی ارائه نکردید و من حداقال اگر در چیستی مد نظر شما دچار گنگی بودم که البته الان تقریبا به قطعیت رسیدم ولی حداقال برای چرایی ادله خودم رو دارم. منتها من حس میکنم شما حتی در دفاع از چیستی هم نتونستید نظر قانع کننده ای بدید و منو ارجاع دادید به یک مشت تئوری که تمامشون رو میشه با وسواس حتی خیلی کم هم به چالش کشید.
و اینکه من ابدا قصد حمله نداشتم به جز کامنت آخر و اون مواردی که شما به من نسبت دادین ظن خودتون هست و این رو مخاطبان میتونن بهتر قضاوت کنن.
این پست آخرم هست و از نظر من دیگه بحث مختومه هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: z2s sas
تا 10 بار دیگه هم میتونی بگی بحث تموم شدست و باز ادامه بدید، از سمت من فشاری نیست.
ولی حداقال برای چرایی ادله خودم رو دارم.
از این نکته ابتدایی غافلید که وقتی در مورد چرایی موضوعی بحث میکنید، یعنی بودنش رو پیذیرفتید و بعد دنبال دلیل این بودن هستید، شما وجود تبعیض در بازی رو قبول کردید و بدنبال توجیه بودید که لازم نبود، چون گفتم اجتناب ناپذیره
اتفاقا شما فرار رو جلو رو ترجیح دادی نه من. وقتی در بن مایه بحث عملا به بن بست رسیدید شروع کردید به تکرار همون حرفایی که در اولین کامنتتون بیانش کردید با شدت و حدت بیشتر البته و گاهی هم اینقدر تند شد که از حاشیه هم بیرون زد مثل بند آخر کامنت ماقبل آخرتون که ده ها بار جوابش رو دادم
فرار یعنی مکررا از پاسخ ساده به این سوال که: "گله افراد بی دفاع که عقب بودن نژادشون ثابت شدست رو بزاری جلو توپ و تانک آیا نمایش تبعیض نیست؟" طفره برید و بگید بعضی هاشون موتور داشتن. که غیر مستقیم یعنی پذیرفتید حداقل در مورد اونهایی که موتور نداشتن و مسلح نبودن تبعیض رخ داده.
+ندید گرفتن انسان وار سازی زامبیها با سواستفاده از شباهت ذاتی که طفلکی ها دارن
👌اوکی، و بدون هیچ فشاری میگم واقعا بی نتیجه هست و این بحث دیگه نتایجی که باید ازش استخراج میشد شده. موفق باشی
منظور از فشار، اصرار به پایان دادن بحث بود، سو برداشت نشه.

آخرین ویرایش:
تا 10 بار دیگه هم میتونی بگی بحث تموم شدست و باز ادامه بدید، از سمت من فشاری نیست.

از این نکته ابتدایی غافلید که وقتی در مورد چرایی موضوعی بحث میکنید، یعنی بودنش رو پیذیرفتید و بعد دنبال دلیل این بودن هستید، شما وجود تبعیض در بازی رو قبول کردید و بدنبال توجیه بودید که لازم نبود، چون گفتم اجتناب ناپذیره

فرار یعنی مکررا از پاسخ ساده به این سوال که: "گله افراد بی دفاع که عقب بودن نژادشون ثابت شدست رو بزاری جلو توپ و تانک آیا نمایش تبعیض نیست؟" طفره برید و بگید بعضی هاشون موتور داشتن. که غیر مستقیم یعنی پذیرفتید حداقل در مورد اونهایی که موتور نداشتن و مسلح نبودن تبعیض رخ داده.
+ندید گرفتن انسان وار سازی زامبیها با سواستفاده از شباهت ذاتی که طفلکی ها دارن
👌
اوکی، و بدون هیچ فشاری میگم واقعا بی نتیجه هست و این بحث دیگه نتایجی که باید ازش استخراج میشد شده. موفق باشی

هر ویروس و بیماری برای کاهش جمعیت ساخته شده اول روی مردم افریقا تست شد. مثل ایدز، ایبولا، جزام، کرونا
بعد از ورود کلمب به هیسپانیولا فاتحان حدود بیست میلیون بومی را کشتند. آنها از بیماری بعنوان سلاحی سود مند در برابر جمعیت بومی استفاده می کردند.۹۰ درصد بومیان آزتک در اثر آبله و سرخک جان خود را از دست دادند. آنها پتو را به بیماری آلوده کرده و به سرخ پوستان میدادند.
قضیه جادوگری در افریقا به این صورت هستش که موقعی که جام جهانی فوتبال را در افریقای جنوبی برگزار کردند آنتن ها و دکلهای زیادی در افریقا کار گذاشتند و از طریق دکلها، با امواج ماکروویو توی سر افریقایی ها حرف میزدند. بومی ها فکر میکردند دچار جن زدگی شده اند. یا روح پلیدی آنها را اذیت میکند.
اولین واکسن کویید نوزده روی افریقایی ها انجام شد که واکسن حاوی نانوچیپ است که دارای ip و mc adress و بارکد الکترونیکی است و برای هک مغز انسان، کنترل ذهن، شنود و جاسوسی مورد استفاده قرار میگیرد.
شرکت کاپکوم این قضیه رو میدونه و ممکنه نادانسته مرحله ای در افریقا ساخته که موجب وحشت کسانی شده که ذهن مردم دنیا رو کنترل میکنند.

هر ویروس و بیماری برای کاهش جمعیت ساخته شده اول روی مردم افریقا تست شد. مثل ایدز، ایبولا، جزام، کرونا
بعد از ورود کلمب به هیسپانیولا فاتحان حدود بیست میلیون بومی را کشتند. آنها از بیماری بعنوان سلاحی سود مند در برابر جمعیت بومی استفاده می کردند.۹۰ درصد بومیان آزتک در اثر آبله و سرخک جان خود را از دست دادند. آنها پتو را به بیماری آلوده کرده و به سرخ پوستان میدادند.
قضیه جادوگری در افریقا به این صورت هستش که موقعی که جام جهانی فوتبال را در افریقای جنوبی برگزار کردند آنتن ها و دکلهای زیادی در افریقا کار گذاشتند و از طریق دکلها، با امواج ماکروویو توی سر افریقایی ها حرف میزدند. بومی ها فکر میکردند دچار جن زدگی شده اند. یا روح پلیدی آنها را اذیت میکند.
اولین واکسن کویید نوزده روی افریقایی ها انجام شد که واکسن حاوی نانوچیپ است که دارای ip و mc adress و بارکد الکترونیکی است و برای هک مغز انسان، کنترل ذهن، شنود و جاسوسی مورد استفاده قرار میگیرد.
شرکت کاپکوم این قضیه رو میدونه و ممکنه نادانسته مرحله ای در افریقا ساخته که موجب وحشت کسانی شده که ذهن مردم دنیا رو کنترل میکنند.
آنتن سمت خونه شما کدومه که اینها رو توی سرتون حرف زدن؟

جنایتهای سازمان یافته ای که در پوشش کمکهای بشر دوستانه تو آفریقا انجام شده بسیار کم تو رسانه ها بازتاب داده میشه. مثلا کدوم شرکت شجاعت داره بازیی بسازه که تو بخشی از اون به این اشاره کنه با پخش کا... بین آفریقایی‌ها بیماری ایدز کم نشد که گسترش هم پیدا کرد. در کنارش رسانه های جریان اصلی بجای اینکه به سانسور اعتراض و سانسور کننده‌ها رو رسوا کنن, این کار رو تشویق هم میکنن.

آخرین ویرایش:
این مسائلی که الان با ریمیک ۵ دارنو توی نسخه ی اوریجینال هم داشتن چون میگفتن قرار بود که کاراکتر بازی فقط کریس باشه بعد دیدن که این بحثای نژاد پرستی میاد وسط کاراکتر شِوا رو کنار کریس آوردن و مشکل حل شد الان این IGN چون خودش این مسئله رو میدونه فقط خواسته که موضع خودش رو با این مورد اعلام کنه که مبادا از طرف اطرافیان متهم به نژاد پرستی نشه اون موقع که نسخه ی اوریجینال عرضه شد بحثای نژاد پرستی به حد امروزه نبود ولی حالا که علاوه بر نژاد پرستی موضوعات دیگه ای هم باب شده من به شخصه فکر نکنم فقط با آوردن شوا توی ریمیک بخوان این مسائل رو توجیه کنن

بازی نژاد پرستانه نیست. اتفاقا مردمان آفریقا در این بازی قربانی سیاست های کثیف کمپانی های میلیارد دلاری همچون آمبرلا هستند.

خیلی سال پیش بازی کردم ولی یادمه کریس توی همون کات سین اول به این موضوع اشاره می‌کرد.

سرچشمه ویروس های بسیاری از آفریقا بوده، کپ کام هم از این سوژه برای داستان بازی استفاده کرده. البته که داستان در سری Resident Evil آبکی تر از این حرفاست که بخواد روی تئوری های توطئه این چنینی (نقش کمپانی ها و سیاست مداران در پخش ویروس ها) مانور بده (نیازی هم نیست)

راستی یاد Days Gone بخیر. منقد GameSpot، ایراد گرفته بود چرا هیچ زامبی سیاهی تو این بازی نیست :-w (با اینکه در بازی برای این مورد توجیه وجود داشت)

خلاصه که عجب گیری کردیم!!!​

اتفاقا من یه ویدئو توی آپارات دیده بودم الان پیداش نمیکنم متأسفانه، اسمش رمز گشایی رزیدنت اویل ۵ بود توی اون ویدئو گفته بود با توجه به لوگوی بازی که عدد 5 رو بایه کشیدگی خاصی نوشتن درواقع اگه اون عدد رو روی نقشه ی آفریقا بزاری اون کشیدگی از عربستان نشئت میگیره و عربستان هم طبق گفته های اون ویدئو از عوامل فساد آفریقا بوده صحبت های دوستمون هم درسته توی اولای بازی اگه خیلی جلو نرید و صبر کنید یه سری دیالوگ بین کریس و شوا رد و بدل میشه که توی اون مکالمه کریس راجع به آمریکا و نظام سرمایه داری صحبت هایی میکنه که بعد شوا بهش میگه تو مثل بقیه ی آمریکایی هایی که دیدم نیستی و کریس بهش میگه "این از ویژگی های آمریکایی هاست، اونا باهم فرق میکنن"

اتفاقا من یه ویدئو توی آپارات دیده بودم الان پیداش نمیکنم متأسفانه، اسمش رمز گشایی رزیدنت اویل ۵ بود توی اون ویدئو گفته بود با توجه به لوگوی بازی که عدد 5 رو بایه کشیدگی خاصی نوشتن درواقع اگه اون عدد رو روی نقشه ی آفریقا بزاری اون کشیدگی از عربستان نشئت میگیره و عربستان هم طبق گفته های اون ویدئو از عوامل فساد آفریقا بوده صحبت های دوستمون هم درسته توی اولای بازی اگه خیلی جلو نرید و صبر کنید یه سری دیالوگ بین کریس و شوا رد و بدل میشه که توی اون مکالمه کریس راجع به آمریکا و نظام سرمایه داری صحبت هایی میکنه که بعد شوا بهش میگه تو مثل بقیه ی آمریکایی هایی که دیدم نیستی و کریس بهش میگه "این از ویژگی های آمریکایی هاست، اونا باهم فرق میکنن"
الان وقتشه که شفاف سازی کنی که حرفهای کدوم دوستمون درسته :D

و عربستان هم طبق گفته های اون ویدئو از عوامل فساد آفریقا بوده
بحثتون رو نمیدونم دقیقا،

اما این بخش اشتباهه، و عملا حقیقت کاملا برعکسه، ببین در کنار رود نیل، شمال افریقا هرچی داره و نداره از همین عربستان و امپراتوری روم داره، جنوب هم هرچی داره از استعمارگران اروپایی داره..(!)

ببین صحرای بزرگ چنان دیوار عظیم و غیر قابل نفوذ تا همین چند صد سال اخیر، بین شمال و جنوب افریقا ایجاد کرده بود که همین باعث شده بود مناطق حاصلخیز جنوبی حتی تا هزاران سال از نظر دامداری و کشاورزدی در حد باقی دنیا نباشه (چون خیلی چیزا از جمله دانه های حیاتی برای کشاورزی و ساخت تمدن، اون جا وجود نداشته، دانش و فناوری های باستانی وجود نداشته، همه به دلیل دیوار سهمگین صحرای بزرگ... یعنی راهی نبوده که تبادل با باقی دنیا صورت بگیره، و جوامع به شدت منزوی بودن، این یکسان بودن فرهنگی جنتیکی و عدم تکثر تاریخیشون هم ریشه در همین داره، مقایسه کن با ایران ابرقدرت باستانی که در گذرگاه بوده، یا امریکای ابرقدرت امروز و اروپای مرفه)

و خب برای همینم اصلا بخش مهمی از فرهنگ خصوصا نیمه شمالی افریقا، ماهیت عربی رومی داره،

پس نه تنها عربستان موجب فساد افریقا نبوده، که تنها گذرگاه در دسترس بوده تا حداقل بخش شمالی افریقا، به باقی تمدن های انسانی راه پیدا کنه و در نتیجه بتونه یک حداقلی از تمدن رو در خودش شکل بده، همین رو شما اگه تمدن ها و امپراتوری های شمالی افریقا رو با اغلب "قبایل" جنوبی و تفاوت اندازه و پیشرفتشون مقایسه کنی، نتیجه کاملا مشخصه، نتیجه راه داشتن به "عربستان" در شمال یا نداشتن بهش در پایین صحرا و جنوب...

پایین صحرا کی به صورت انسانی پیشرفت کرد؟ ورود اروپایی ها و کلونی هاشون از طریق دریا...

• Like
Reactions: Cait Sith

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or