وبسایت IGN: بازی Resident Evil 5 اثری نژاد پرستانه است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
xAtMOkY23P4b0hj4gy8ZMiBgIcknZjKM.jpeg
شایعات در مورد ساخت ریمیک Resident Evil 5، مدت زیادی است که در فضای مجازی منتشر شده است و طبق سکانس‌های پایانی ریمیک Resident Evil 4، مطمئنا یکی از ریمیک های آینده از فرانچایز Resident Evil، نسخه پنجم رزیدنت اویل (پرفروش ترین نسخه رزیدنت اویل) خواهد بود.

نسخه اصلی Resident Evil 5، حتی در زمان خودش هم اثری جنجال برانگیز بوده است و امروزه، بعد از انتشار شایعات متعدد در باب ریمیک این بازی، وبسایت IGN مقاله‌ی در باب ریمیک Resident Evil 5 منتشر کرده است که بشدت واکنش‌هاش منفی به آن روانه شده است!

طبق گفته‌های IGN، بازی Resident Evil 5 باید بدون ریمیک باقی بماند، در غیر این صورت کپکام ممکن است دچار رسوایی عظیمی شود!

دلیل این امر در کلیت بازی نهفته است؛ جایی که شخصیت اصلی بازی که یک «سفید پوست» است، انبوهی از افراد «سیاه پوست» را می کشد و به گفته نویسنده مقاله، این امر در واقعیت های مدرن به ویژه پس از جنبش BLM غیرقابل قبول است.

بنابراین، لازم است که یا به طور کامل طرح اصلی را بازنویسی کنند، یا شخصیت اصلی را «سیاه» کنید، یا به طور کامل از انتشار نسخه ریمیک به این شکل صرف نظر کنید.

واکنش های منفی به این مقاله به حدی بود که IGN کامنت پست های خود را بسته و در پایان فقط به این نکته اشاره کرد که این وبسایت به بازی Resident Evil 5 از ۱۰ نمره، نمره ۹ داده است!

زامبی های رزیدنت اویل واسه ایران اومدن رقبای گردن کلفتی دارن.

هر وقت تونستن از دیوار بالا برن و سینما آتیش بزنن واسه گوشت یخ زده برزیلی آدم بکشن و چشم کور کنن شاید بتونن نزدیک زامبیهای داخلی شن.

من با معانی و تعریف و تئوری ها کاری ندارم،
قربان اصلا بحث فقط در مورد وجود تبعیض در این بازی بنا به تعریفش بود اما تمام فرمایشات شما در این پست معطوف به اجتناب ناپذیر بودن استفاده از تبعیض در انتقالِ بهترِ حس و مفهموم اثر هنری (کاتارسیس) بود، که کاملا درسته.
اصولا وجودِ تبعیض در زندگی اجتناب ناپذیره و روزمرگی انسان به out/in-group کردن سپری میشه، حتی تو همین سایت و این تاپیک.
اما چراییِ لزوم تبعیض مورد بحث نیست، بلکه چیستی و بود و نبودش مورد سواله
که برای بار آخر تکرار میکنم: نمایش تفاوت های فرهنگی و نژادی، هر چند به قصد و نیت خِیر، حتی با رعایت احترام و اخلاقیات انسانی، در نهایت زیر چتر تعریف تبعیض نژادی قرار میگیره

قربان اصلا بحث فقط در مورد وجود تبعیض در این بازی بنا به تعریفش بود اما تمام فرمایشات شما در این پست معطوف به اجتناب ناپذیر بودن استفاده از تبعیض در انتقالِ بهترِ حس و مفهموم اثر هنری (کاتارسیس) بود، که کاملا درسته.
اصولا وجودِ تبعیض در زندگی اجتناب ناپذیره و روزمرگی انسان به out/in-group کردن سپری میشه، حتی تو همین سایت و این تاپیک.
اما چراییِ لزوم تبعیض مورد بحث نیست، بلکه چیستی و بود و نبودش مورد سواله
که برای بار آخر تکرار میکنم: نمایش تفاوت های فرهنگی و نژادی، هر چند به قصد و نیت خِیر، حتی با رعایت احترام و اخلاقیات انسانی، در نهایت زیر چتر تعریف تبعیض نژادی قرار میگیره
منظور من اجتناب ناپذیر بودن استفاده از تبعیض نیست، صحبت من این هست که اساسا تبعیضی نمیبینم که بهش اشاره ای بشه توی این عنوان. حتی بر فرض محال اگر نمایش تبعیض هم بوده باشه باز هم در ستایشش نیست بلکه در نکوهشش هست. حتی بنا بر تعریفی که از تبعیض بیان کردید هم باز نمیشه همچین محتوایی رو ازش استخراج کرد. چون نه زبان و نه رنگ و نه کالچر اون مردم تقبیح و تقلیل نشده.
به صرف اینکه شما در یک عنوان بازی انسان های رنگین پوست ببینید یا بخشی از کالچر و سبک زندگیه اون انسان ها نمایش داده بشه اون هم بصورت real و بدون شانتاژ و سانسور و صرفا به خاطر بستر رخداد حوادث اثر به شکل مستند ، این در هیچ کجای دنیا نمایش تبعیض نژادی نیست. به هر حال چیزی که وجود داره رو نمیتونیم کتمان کنیم که؟ میتونیم؟ اگر بخوایم ignore اش کنیم داریم فقط صورت مساله رو پاک میکنیم.
در ثانی توصیه من به شما این هست که کلا خیلی وارد این مسائل نشید چون هیچ پشتوانه ای نداره، یک مشت تئوری که هیچ وقت و هیچ کجا عملی نشده و به فراخور حال اربابان دستخوش تغییر میشه. پس توجه بهش همون آب به آسیاب ریختن اون عده که عرض کردم هست.
به قول عامیانه شل کنید و بیخیالش باشید :D

آخرین ویرایش:
حتی بنا بر تعریفی که از تبعیض بیان کردید هم باز نمیشه همچین محتوایی رو ازش استخراج کرد. چون نه زبان و نه رنگ و نه کالچر اون مردم تقبیح و تقلیل نشده.
ایا در تعریف من کلمه تقبیح یا تقلیل میبینید؟
اگر نمایش تبعیض هم بوده باشه باز هم در ستایشش نیست بلکه در نکوهشش هست
که بهش میگن تبعیض مثبت (positive discrimination) برای بار چندم.
به صرف اینکه شما در یک عنوان بازی انسان های رنگین پوست ببینید یا بخشی از کالچر و سبک زندگیه اون انسان ها نمایش داده بشه اون هم بصورت real و بدون شانتاژ و سانسور و صرفا به خاطر بستر رخداد حوادث اثر به شکل مستند ، این در هیچ کجای دنیا نمایش تبعیض نژادی نیست.
دقیقا به این میگن نمایش تبعیض
اگر یک مستند ساز بره از آفریقایی های کپرنشین عکس یا فیلم بگیره "بصورت real و بدون شانتاژ و سانسور و صرفا به خاطر بستر رخداد حوادث" : نمایش تبعیض، چون داره اختلاف کالچر ها رو نشون میده. اینجا که کپرنشینی کالچر عقب افتاده هم هست.
اگر زیر عکس روضه بخونه و ngo ها رو به کمک تشویق کنه : تبعیض مثبت
اگر زیر عکس ملت بیان مسخره کنن و لقب بدن: تبعیض منفی
در مورد re:
نمایش زندگی تو حلبی آباد، مگس دور گوشت، انسان های گری گوری با اشاره به لوکیشن آفریقا: نمایش تبعیض
نقد امپریالیسم، نمایش مظلومیت مردم آفریقا : تبعیض مثبت
با نارنجک انداز یک آمریکایی مردم بومی رو منفجر کنه: تبعیض منفی
آیا نیاز به تکرار دوباره هست؟
دست خود من بود اون کلیدی که باهاش taunt میکنی، میذاشتم دو تا فحش N دار بده، به ریالیسم اثر کمک میکرد، من منتقد نیستم.

ایا در تعریف من کلمه تقبیح یا تقلیل میبینید؟

که بهش میگن تبعیض مثبت (positive discrimination) برای بار چندم.

دقیقا به این میگن نمایش تبعیض
اگر یک مستند ساز بره از آفریقایی های کپرنشین عکس یا فیلم بگیره "بصورت real و بدون شانتاژ و سانسور و صرفا به خاطر بستر رخداد حوادث" : نمایش تبعیض، چون داره اختلاف کالچر ها رو نشون میده. اینجا که کپرنشینی کالچر عقب افتاده هم هست.
اگر زیر عکس روضه بخونه و ngo ها رو به کمک تشویق کنه : تبعیض مثبت
اگر زیر عکس ملت بیان مسخره کنن و لقب بدن: تبعیض منفی
در مورد re:
نمایش زندگی تو حلبی آباد، مگس دور گوشت، انسان های گری گوری با اشاره به لوکیشن آفریقا: نمایش تبعیض
نقد امپریالیسم، نمایش مظلومیت مردم آفریقا : تبعیض مثبت
با نارنجک انداز یک آمریکایی مردم بومی رو منفجر کنه: تبعیض منفی
آیا نیاز به تکرار دوباره هست؟
دست خود من بود اون کلیدی که باهاش taunt میکنی، میذاشتم دو تا فحش N دار بده، به ریالیسم اثر کمک میکرد، من منتقد نیستم.
اصلا تعریف تبعیض با این دیدگاه کلا مردوده. نمیگم ابتر، میگم مردود و منسوخ. و همونطور که گفتم هرچیزی که یک عده انتلکت میان به خوردمون میدن رو نباید وحی منزل ببینیم عزیز. انتلکت ها خیلی جاها شبیه به شیخ ها هستن واقعا، فقط در دو لباس متفاوت. شما به حکم انسان بودن صاحب عقل و شعور هستین و میتونید استنتاج و استدلال کنید. این چه تعریفیه آخه که از تبعیض بیان میشه؟ این نمایانگر خوده خوده دگماتیسم و جمود و پرده پوشی حقیقت ها و سانسور صد در صدی هست. یک چیزی رو نشون ندیم و یک حقیقتیو کتمان بکنیم چرا؟ چونکه تبعیض نژادی هست؟ بعد هم لیبل تبعیض نژادی مثبت و منفی بهش الصاق کنیم و خیال خودمونو راحت کنیم؟ اصلا مگه تبعیض مثبت و منفی داره؟
عزیز من برادر من واژه تبعیض اصلا یعنی برتری دادن یک فرد، عمل یا سخن یا هر چیز دیگه ای بصورت ناعادلانه و جانبدارانه که به دنبالش تضییع حقوق بقیه افراد رو در پی داشته باشه. این میشه معنی تبعیض. تبعیض یعنی برتری بیجا. یعنی زوال عدالت یعنی هر چیزی که این مفاهیم رو متبادر کنه.
راجب بقیه موارد هم صحبت هایی که کردم کافی بود فکر میکنم.
در هر حال پاینده باشید.

• Like
Reactions: z2s sas
اصلا مگه تبعیض مثبت و منفی داره؟
شما تِرمی که تعریف شده و وجود داره رو زیر سوال میبری بعد حرف از "سانسور و جمود و دگماتیسم و پرده پوشی و کتمان حقیقت" میزنی؟ لول.
عزیز من برادر من واژه تبعیض اصلا یعنی برتری دادن یک فرد، عمل یا سخن یا هر چیز دیگه ای بصورت ناعادلانه و جانبدارانه که به دنبالش تضییع حقوق بقیه افراد رو در پی داشته باشه. این میشه معنی تبعیض. تبعیض یعنی برتری بیجا. یعنی زوال عدالت یعنی هر چیزی که این مفاهیم رو متبادر کنه.
اگر تبعیض رو محدود به دایره شما کنیم و انواع دیگش رو چشم پوشی کنیم، باز هم همونطور که اشاره کردم و شما خیلی راحت از روش رد شدید:
آیا نسل کشی یک قبیله از زن و مرد که وسایل دفاعیشون به یکسری ابزارِ دوران پارینه سنگی محدود شده، توسط یک یانکی مسلح به تیربار و مواد منفجره، "ناعادلانه" نیست؟ "برتری دادن" نیست؟ "جانبدارانه" نیست؟ "زوال عدالت" نیست؟
حالا باز بیاید بگید: "آخه لازمه، پس چجوری اونارو بکشیم، تو کانتکس ایول زامبی رو باید کشت"، و این یعنی تبعیض هست، و لازمه که باشه، نه این که نیست

شما تِرمی که تعریف شده و وجود داره رو زیر سوال میبری بعد حرف از "سانسور و جمود و دگماتیسم و پرده پوشی و کتمان حقیقت" میزنی؟ لول.

اگر تبعیض رو محدود به دایره شما کنیم و انواع دیگش رو چشم پوشی کنیم، باز هم همونطور که اشاره کردم و شما خیلی راحت از روش رد شدید:
آیا نسل کشی یک قبیله از زن و مرد که وسایل دفاعیشون به یکسری ابزارِ دوران پارینه سنگی محدود شده، توسط یک یانکی مسلح به تیربار و مواد منفجره، "ناعادلانه" نیست؟ "برتری دادن" نیست؟ "جانبدارانه" نیست؟ "زوال عدالت" نیست؟
حالا باز بیاید بگید: "آخه لازمه، پس چجوری اونارو بکشیم، تو کانتکس ایول زامبی رو باید کشت"، و این یعنی تبعیض هست، و لازمه که باشه، نه این که نیست
زیر سوال میبرم چون زیر سوال هست کلا. بعضی چیزا اینقدر واضحه که نفهمیدنشون خیلی سختتر از فهمیدنشه. زیر سوال میبرم چونکه عادت به طوطی وار بیان کردم ندارم و اول از تنبوشه ذهنم گذرش میدم بعد میام بیانش میکنم. 10 بار گفتم این نوع نگاه شما خیلی خیلی خطرناکه. بحث رو نمیخوام بیشتر از این کش بدم چون حوصله همه سر رفته . اینکه آدما نتونن out of the box فکر کنن و صرفا منویاتی رو که یک عده دیگه بیان کردن رو تکرار کنن هیچ وقت هیچ کجا هیچ پیشرفتی در جوامع بشری نمیدیدم ، نمیخوام مفهوم خرد جمعی رو نفی کنم ولی یوقتایی سعی کن خلاف جریان موجود شنا کنی وقتی نادرستی یک کانسپت برات عیان و واضحه.
اینکه واژه تبعیض به فراخور زمان و مکان تغییر میکنه و هرکسی میتونه تعریف جدیدی ازش بیرون بده میرسیم بازم به حرف من. عینه استفتائات ملاها و شیخ ها که احکام اولیه و ثانویه تعریف کردن و یک نفر میتونه چهارچوب های فکری رو بنا بر باد معده خودش تغییر بده. انتلکت ها و روشنفکر نماها هم دقیقا همینن و ای بسا خطرناکتر.
تبعیض یک تعریف داره و همونی هست که عرض کردم، بقیه ش با هر معیار عقلی هم که بسنجی نامعقوله مخصوصا مورد بالا که باز هم میگم نمایش کامل دگماتیسم و شانتاژ و کلاشی هست.
بقیه موارد هم واقعا نمیدونم چی باید بگم؟ شما که دیدگاهت اینجوریه اصلا چرا ویدئو گیم بازی میکنی؟ اونم ژانر علمی تخیلی و وحشت و اکشن؟ عزیزم ویدئوگیم ساختارش مشخصه، اساسش برای سرگرمی هست که قراره در حین اون مفاهیمی رو هم القا کنه. مکاتب فلسفی نیست که اینقدر بخوایم مو رو از ماست ازش بکشیم بیرون، رسالتش آشکار هست.
کانسپت این بازی و این سری مقابله دنیا با تهدیدهای بیولوژیکی هست که از طریق مهندسی ژنتیک و ویروس ها اتفاق افتاده و توی نسخه های مختلفش مردم مختلف دنیا هم به این ویروس مبتلا شدن و پروتاگونیست بازی اون های رو با سلاح گرم و سرد از بین برده. باز توی آفریقا حداقل یه سلاح گرم دست زامبی هاش هست و حتی موتور سواری هم میکردن برات، توی نسخه 6 که توی خود آمریکا و چین هم اتفاق میفته زامبی هاش حتی یه چوب دستی هم نداشتن. پس تبعیض برای اونا دیگه خیلی شدیدتر بوده بنا به کانسپت تبعیض از دیدگاه شما.
شما مختارید هرطور دوست دارید فکر کنید به هر حال موید باشی.

• Like
Reactions: z2s sas
زیر سوال میبرم چون زیر سوال هست کلا. بعضی چیزا اینقدر واضحه که نفهمیدنشون خیلی سختتر از فهمیدنشه. زیر سوال میبرم چونکه عادت به طوطی وار بیان کردم ندارم و اول از تنبوشه ذهنم گذرش میدم بعد میام بیانش میکنم. 10 بار گفتم این نوع نگاه شما خیلی خیلی خطرناکه. بحث رو نمیخوام بیشتر از این کش بدم چون حوصله همه سر رفته . اینکه آدما نتونن out of the box فکر کنن و صرفا منویاتی رو که یک عده دیگه بیان کردن رو تکرار کنن هیچ وقت هیچ کجا هیچ پیشرفتی در جوامع بشری نمیدیدم ، نمیخوام مفهوم خرد جمعی رو نفی کنم ولی یوقتایی سعی کن خلاف جریان موجود شنا کنی وقتی نادرستی یک کانسپت برات عیان و واضحه.
اینکه واژه تبعیض به فراخور زمان و مکان تغییر میکنه و هرکسی میتونه تعریف جدیدی ازش بیرون بده میرسیم بازم به حرف من. عینه استفتائات ملاها و شیخ ها که احکام اولیه و ثانویه تعریف کردن و یک نفر میتونه چهارچوب های فکری رو بنا بر باد معده خودش تغییر بده. انتلکت ها و روشنفکر نماها هم دقیقا همینن و ای بسا خطرناکتر.
تبعیض یک تعریف داره و همونی هست که عرض کردم، بقیه ش با هر معیار عقلی هم که بسنجی نامعقوله مخصوصا مورد بالا که باز هم میگم نمایش کامل دگماتیسم و شانتاژ و کلاشی هست.
بقیه موارد هم واقعا نمیدونم چی باید بگم؟ شما که دیدگاهت اینجوریه اصلا چرا ویدئو گیم بازی میکنی؟ اونم ژانر علمی تخیلی و وحشت و اکشن؟ عزیزم ویدئوگیم ساختارش مشخصه، اساسش برای سرگرمی هست که قراره در حین اون مفاهیمی رو هم القا کنه. مکاتب فلسفی نیست که اینقدر بخوایم مو رو از ماست ازش بکشیم بیرون، رسالتش آشکار هست.
کانسپت این بازی و این سری مقابله دنیا با تهدیدهای بیولوژیکی هست که از طریق مهندسی ژنتیک و ویروس ها اتفاق افتاده و توی نسخه های مختلفش مردم مختلف دنیا هم به این ویروس مبتلا شدن و پروتاگونیست بازی اون های رو با سلاح گرم و سرد از بین برده. باز توی آفریقا حداقل یه سلاح گرم دست زامبی هاش هست و حتی موتور سواری هم میکردن برات، توی نسخه 6 که توی خود آمریکا و چین هم اتفاق میفته زامبی هاش حتی یه چوب دستی هم نداشتن. پس تبعیض برای اونا دیگه خیلی شدیدتر بوده بنا به کانسپت تبعیض از دیدگاه شما.
شما مختارید هرطور دوست دارید فکر کنید به هر حال موید باشی.

شما يا خيلى حوصله دارى يا طرفتو نشناختى يا شايدم با هم هماهنگيد :D

شما يا خيلى حوصله دارى يا طرفتو نشناختى يا شايدم با هم هماهنگيد :D
نه دیگه این آخریش بود وجدانن. دیگه نمیکشم :D .
البته من ایشون رو نمیشناسم و اولین بار بود کامنتی ازشون دیدم. منتها بحث خوبه ولی به قول شما از یه جایی به بعد وقتی آدم حس میکنه فضای فکری خیلی زیاد متفاوته دیگه ادامه دادنش معنا نداره.

یوقتایی سعی کن خلاف جریان موجود شنا کنی، اینکه آدما نتونن out of the box فکر کنن
تو 10-20 نفری که تو این تاپیک مشارکت کردن، فقط و فقط من زوایه دید رو تغییر دادم و خلاف جمع نظرمو گفتم بعد به من این پیشنهادات رو میدی؟ :)
اینکه واژه تبعیض به فراخور زمان و مکان تغییر میکنه و هرکسی میتونه تعریف جدیدی ازش بیرون بده میرسیم بازم به حرف من. عینه استفتائات ملاها و شیخ ها که احکام اولیه و ثانویه تعریف کردن تبعیض یک تعریف داره و همونی هست که عرض کردم، بقیه ش با هر معیار عقلی هم که بسنجی نمایش کامل دگماتیسم و شانتاژ و کلاشیه
این مغلطست، کی گفته مفاهیم نمیتونن تغییر کنن؟ البته اینجا تغییر نبوده، تکمیل و مشمول تر شده.
ملاها مفاهیم قدیمی رو ثابت و اصل گرفتن و نسبت به تغییرات زمان تفسیر رو تغییر میدن، این چه ربطی به تبیین مفاهیم پویای انسانی داره که با تکامل خود انسان، رشد پیدا میکنه؟ بعد میگی دگماتیسم؟ این که عینا نحله فکری خودته که بروز دادید. بیخیال.
بقیه موارد هم واقعا نمیدونم چی باید بگم؟ شما که دیدگاهت اینجوریه اصلا چرا ویدئو گیم بازی میکنی؟ اونم ژانر علمی تخیلی و وحشت و اکشن؟
شما دقت نمیکنید، من مدافع حقوق بشر نیستم، دست من بود از این بدتر رو میکردم تو گیم، اما بخاطر عذاب وجدان نمیام چیزی که هست رو انکار کنم.
عزیزم ویدئوگیم ساختارش مشخصه، اساسش برای سرگرمی هست که قراره در حین اون مفاهیمی رو هم القا کنه. مکاتب فلسفی نیست که اینقدر بخوایم مو رو از ماست ازش بکشیم بیرون، رسالتش آشکار هست.
ویدیو گیم مکتب نیست که میزاریدش کنار فلسفه، بلکه بعنوان یک اثر میشه از مکتب فلسفی بهش نگاه کرد و رسید به این جمله: "وجود تبعیض در گیم، اجتناب ناپذیر است"
باز توی آفریقا حداقل یه سلاح گرم دست زامبی هاش هست و حتی موتور سواری هم میکردن برات، توی نسخه 6 که توی خود آمریکا و چین هم اتفاق میفته زامبی هاش حتی یه چوب دستی هم نداشتن. پس تبعیض برای اونا دیگه خیلی شدیدتر بوده بنا به کانسپت تبعیض از دیدگاه شما.
من مشخصا گفتم بومیهای برگ پوش که آخرت سلاحشون تیرکمون آتیشی بود، شما چرا هی طفره میری. در مورد همین هم که مطرح کردی اتفاقا re5 اولین شماره سری بود که انسان وار سازی زامبی ها در حد اعلا انجام شد، بنحوی که بعد ها هم تکرار نشد. حتی از لحاظ انیمیشن راه رفتن و حمله کردن کاملا انسانی شدن و بخاطر ظاهر و سر و وضع آفریقایی ها که خود بخود کثیفن و و صدا و اصواتی هم که این بنده های خ-دا در حالت عادی از خودشون در میارن زامبی گونست، اگه یکی ندونه چی داره بازی میکنه، تا موقعی که ویروس میوتیت نکنه، فکر میکنه داره آدم میشکه!
اینکه کپکام میاد و تو آفریقا که اتفاقا ریشه و مهد شکل گیری کلمه "زامبی" هست، دشمنها رو جوری طراحی میکنه که رسما فرقی بین آدم و زامبی نیست، آیا از "تنبوشه ذهنتون" و "معیار های عقلیتون" این احتمال نمیگذره که اینها ممکنه شیطنت های نژاد پرستی باشه؟

تو 10-20 نفری که تو این تاپیک مشارکت کردن، فقط و فقط من زوایه دید رو تغییر دادم و خلاف جمع نظرمو گفتم بعد به من این پیشنهادات رو میدی؟ :)

این مغلطست، کی گفته مفاهیم نمیتونن تغییر کنن؟ البته اینجا تغییر نبوده، تکمیل و مشمول تر شده.
ملاها مفاهیم قدیمی رو ثابت و اصل گرفتن و نسبت به تغییرات زمان تفسیر رو تغییر میدن، این چه ربطی به تبیین مفاهیم پویای انسانی داره که با تکامل خود انسان، رشد پیدا میکنه؟ بعد میگی دگماتیسم؟ این که عینا نحله فکری خودته که بروز دادید. بیخیال.

شما دقت نمیکنید، من مدافع حقوق بشر نیستم، دست من بود از این بدتر رو میکردم تو گیم، اما بخاطر عذاب وجدان نمیام چیزی که هست رو انکار کنم.

ویدیو گیم مکتب نیست که میزاریدش کنار فلسفه، بلکه بعنوان یک اثر میشه از مکتب فلسفی بهش نگاه کرد و رسید به این جمله: "وجود تبعیض در گیم، اجتناب ناپذیر است"

من مشخصا گفتم بومیهای برگ پوش که آخرت سلاحشون تیرکمون آتیشی بود، شما چرا هی طفره میری. در مورد همین هم که مطرح کردی اتفاقا re5 اولین شماره سری بود که انسان وار سازی زامبی ها در حد اعلا انجام شد، بنحوی که بعد ها هم تکرار نشد. حتی از لحاظ انیمیشن راه رفتن و حمله کردن کاملا انسانی شدن و بخاطر ظاهر و سر و وضع آفریقایی ها که خود بخود کثیفن و و صدا و اصواتی هم که این بنده های خ-دا در حالت عادی از خودشون در میارن زامبی گونست، اگه یکی ندونه چی داره بازی میکنه، تا موقعی که ویروس میوتیت نکنه، فکر میکنه داره آدم میشکه!
اینکه کپکام میاد و تو آفریقا که اتفاقا ریشه و مهد شکل گیری کلمه "زامبی" هست، دشمنها رو جوری طراحی میکنه که رسما فرقی بین آدم و زامبی نیست، آیا از "تنبوشه ذهنتون" و "معیار های عقلیتون" این احتمال نمیگذره که اینها ممکنه شیطنت های نژاد پرستی باشه؟
باقی قسمت هارو جواب دادم قبلا و دیگه چیزی بیشتر نمیشه گفت. منتها راجب بند اول یه چیزی رو بهت بگم و برم، ببین فرق بین عشق و نفرت، خرد و جهل و خوب و بد و درست و نادرست گاهی وقتا اندازه یک مو باریک میشه و تشخیصش برای خود فرد هم گاهی ممکن نیست. گاهی وقتا نخوت و نگاه اعورانه هم باعث میشه که آدما توهم دانایی بگیرن و فکر کنن که به درست دارن خلاف جهت جریان شنا میکنن ولی در واقع به چاه ویل افتادن. البته منظورم شما نیستی، به هر حال انسان با سوادی هستی ولی از نظر من خیلی مطالعاتت رو کنکاش نمیکنی.
در هر حال این نظر شما بود و من هم سعی کردم یک بحث منطقی داشته باشیم ولی مثل خیلی از گفتمان ها نتیجه ای جهت اقناع حاصل نشد و نخواهد شد.
در هر حال موید باشی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: reach usa
منتها راجب بند اول یه چیزی رو بهت بگم و برم، ببین فرق بین عشق و نفرت، خرد و جهل و خوب و بد و درست و نادرست گاهی وقتا اندازه یک مو باریک میشه و تشخیصش برای خود فرد هم گاهی ممکن نیست. گاهی وقتا نخوت و نگاه اعورانه هم باعث میشه که آدما توهم دانایی بگیرن و فکر کنن که به درست دارن خلاف جهت جریان شنا میکنن ولی در واقع به چاه ویل افتادن. البته منظورم شما نیستی، به هر حال انسان با سوادی هستی ولی از نظر من خیلی مطالعاتت رو کنکاش نمیکنی. در هر حال این نظر شما بود و من هم سعی کردم یک بحث منطقی داشته باشیم ولی مثل خیلی از گفتمان ها نتیجه ای جهت اقناع حاصل نشد و نخواهد شد.
منم بحثمو با شما جمع بندی میکنم، تو کل بحث حتی یکبار حمله شخصی نکردم و از اصل بحث طفره نرفتم اما در آخر این کار رو میکنم:
شما از یه جایی به بعد بحث رو یا با چرایی به جای چیستی اشتباه گرفتید و زدید تو تئوری توطئه که اینها کار لابیست ها و گلوبالیست هاست و امیال مالی پشتش هست و فلان،
یا اصلا بحثو رها کردید و فقط به خود من پرداختید: که دگمی، توهم دانایی داری، خلاف آب شنا کن، انتلکتی، مثل شیخهایی و ... من فقط توجیهتون رو به خودت برگردوندم.
شما برای اولین بار با کانسپت تبعیض و لایه ها و ظرافت هاش آشنا شدید، اما مقابلش گارد گرفتید و از بیخ انکارش کردید که خلاف ادعای استقلال در تفکرتون هست. انتظارم بیشتر بود در کل.
====
یه مثال دیگه: حتما به نظر خیلی ها اومده که تو فیلم های وسترن جدید مثل سینمای کلاسیک نیست که کابوی نقش اول هفتیر رو میکشید بیرون و سرخپوستهایی که با صدای مشابه حیوانات اوو اوو کنان به سمتش حمله میکردن رو گله ای پخش زمین میکرد. این هم دلیلش مقابله با تبعیض نژادیه، در صورتی که تاریخ همین بوده، هر یک کابوی، دهها سرخپوست رو که از همه جنبه ها عقب افتاده بودن رو کشته و نمایش این اتفاق تحریف تاریخ نیست، اما نمایش تبعیض هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or