من زنگ زدم برای ثبت نام به 2020 ولی این اصلا نمیدونست سرویس حجمی چی ؟!
چطوری بگیریم حضوری برم میفهمن ؟!
اینترنتی دیدم جایی برای حجم نداشت ؟ تا 20 گیگ حجم میدن ؟!
من زنگ زدم برای ثبت نام به 2020 ولی این اصلا نمیدونست سرویس حجمی چی ؟!
چطوری بگیریم حضوری برم میفهمن ؟!
اینترنتی دیدم جایی برای حجم نداشت ؟ تا 20 گیگ حجم میدن ؟!
نه. نهایتا 8 گیگ البته در هر ماه(نرمالش 4گیگه که چون جشنوارست دوبرابره). اگربیشتر از این مصرف داشتی میتونی حجم مازاد بر قراردادو آنلاین و از طریق حساب کاربری که به شما تعلق می گیره بخری(هرگیگ 2500)
سلام من از ارومیه هستم 2 مگ ماهی 8 گیگ گرفتم. سرعتش بدک نیست. شبانه کنتور میندازه. توسایت مربوطه هم میری این سرویس رو پشتیبانی نمیکنه یعنی نمیتونی ببینی چقدر مصرف کردی. مثل اینکه تو تهران شبانه رایگان هست!
میخوام برم لغو کنم 10 تومن جریمه داره.
نه. نهایتا 8 گیگ البته در هر ماه(نرمالش 4گیگه که چون جشنوارست دوبرابره). اگربیشتر از این مصرف داشتی میتونی حجم مازاد بر قراردادو آنلاین و از طریق حساب کاربری که به شما تعلق می گیره بخری(هرگیگ 2500)
من یادمه سه سال پیش که وایمکس ایرانسل گرفتم قرار بود اینجور شه ولی نشد و نخواهد شد چون یه راه هایی برا دور زدن کنتور داره داره که منم بلدم و اینجوری سر خودشون کلاه میره
شبهای فری داره ولی سرعت در حد دایل آپ!! :d
تو بابل از سرویس 128 تا 2 مگ رو تست زدم! سرعت همه در روز در حد دو مگ و در شب در حد دایل آپ!! و شاید از 3 شب به بعد بهتر بشه ! حداکثر میشه بین 1 تا 1.5 گیگ گرفت!
سلام
منم همون طرفهام. آقا اين كه ميگي حداكثر شبي يك تا يك و نيم گيگ ميشه گرفت يعني چي؟ يعني شبي بين يك تا يك و نيم گيگ ميشه دانلود كرد؟ اگر اينجوري باشه براي من چندان بدم نيست.