واکنش فیل اسپنسر به نقد ها و نمرات پایین عنوان Recore

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
40104.jpg
فیل اسپنسر در بیانیه ای اعلام کرد از دید او برخی از سایت برای جلب نظرات بازدیدکنندگان، نمرات پایین‌ را به برخی بازی‌ها اهدا میکنند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

وی افزود : «من فکر می‌کنم نقد هایی هستند که بیشتر جهت «کلیک شدن» هستند تا بازتاب کیفیت یک بازی، این موضوع من را بسیار آزرده می‌کند.»

فیل اسپنسر همچنین در مورد عملکرد عنوان ReCore گفت بسیار از فروش و محبوبیت این بازی میان طرفداران راضی بوده است و امیدوار است کاربران از این بازی زیبا، نهایت لذت را ببرند.

فیل اسپنسر در مورد نمرات سخت‌گیرانه‌ی وبسایت‌هایی همانند گیم‌اسپات که نمره ۶ از ۱۰ را به این بازی اهدا کرده‌اند، افزود:

«من سعی نکردم بگویم این یک عنوان، یک بازی کامل با نمره‌ی ۱۰/۱۰ است، همانند تمام بازی ها مواردی وجود دارد که اگر از ابتدا به مشکلات آگاه بودیم، در جهت بهبود آن‌ها از راه و روش دیگری اقدام میکردیم».

با وجود اینکه اسپنسر اعتراف میکند عنوان ReCore دارای مشکلاتی بود، اما این نقد های کوبنده او را ناراحت و آزرده خاطر کرده‌اند زیرا کیفیت کلی محصول را بازتاب نداده اند.

اسپنسر اضافه میکند : «ما بسیار از نتیجه پایانی بازی راضی هستیم. من فکر میکنم ۷، ۸ و ۹ و نمراتی میان آن‌ها خوب هستند اما ۳ و ۴ ؟ حتی در میان نمرات بازی فورزا هورایزن ۳ هم نمره‌ی ۴ دیده میشود.!

لینک منبع

میانگین کلی خوبه. فراموش نکنید کلا از 75 به بالا سبزه. یعنی خیالتون راحت. حالا اینکه یه سری نقدا کلا تو آفسایده(چه اونایی که بهونه های مسخره میارن تو متن چه اونایی که بازی نکرده ده میدن با هم خنثی میشن). خیلی هم نباید به تفاوتمثلا 84 با 87 گیر داد. اینا دیگه زیادی وسواسی شدنه و نگاه ماشینی به یه محصول.
اگه نقد براتون مهم باشه به خاطر هزینه و زمانی که پاش میزارید بهتره که رنگ متا رو در نظر بگیرید بعلاوه متن نقد چند تا سایت معتبر رو. دیگه سایتای دری وری واقعا ارزش خوندن و حرص خوردن نداره.
فکر کنم اینجا هم اسپنسر مشکلش با ادبیات بعضی سایتاست
من با اینکه کلا از امتیاز سایت ها دفاع می کنم، ولی کم کم همینجور دارم بدبین تر می شم. بعد از افتضاح NMS و امتیاز های زیادی بالا به Deus Ex و یه سری دیگه، کم کم دیگه نمیشه به این راحتیا به این سایت ها اعتماد کرد. هزار تا کثیف کاری پشت صحنه هست، و یه چیزی که واقعا تاثیر می ذاره رو این منتقد ها نزدیکی زیاد به سازنده ها هست و اینکه همه چیز رو مفتی می دن بهشون. یکی از تنها کسانی که واقعا مشتری مداره یارو Angry Joe هست مثلا، ولی خیلی کم نقد می کنه متاسفانه.

• Like
Reactions: ehsanservat
دوست عزیز نسخه دمو برای همین منظوره
شما رایگان بازی میکنی و میبینی آیا مورد پسندت هست یا خیر.
نیازی به متا نیس اگه بحث پول و خرید بازیه

موافقم
من حدود 18 تا 19 سال پیش وقتی ps1 خریدم , یه سری دیسک پشت سیاه دمو تو باکس ها بود که توش دمو بازی ها بود
تعدادی دمو بازی بود که هر کدوم 1 مرحله تا 2 مرحله بازی داشت , بازی ها بازی کردم از هر کدوم که خوشم میومد اسمشو مینوشتم میرفتم پشت شهرداری یا ولیعصر بازی میخریدم
اون دمو در نسخه ها متفاوت بود که هر کدوم یه سری دمو داشت همیشه دیسک ها دیمو میخریدم و اینطوری بازی ها متفاوت تجربه میکردم بین اونا به چیزایی که با علاقه ام جور بود میخریدم

یه متا یه عدده و هیچی نیست اما دمو وقتی بزاری و بازی کنی قشنگ محیط بازی و جو و نوع گیم پلی درک میکنی و میتونی ببینی با علاقه و سلیقه ات جوره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or