واکنش فیل اسپنسر به نقد ها و نمرات پایین عنوان Recore

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
40104.jpg
فیل اسپنسر در بیانیه ای اعلام کرد از دید او برخی از سایت برای جلب نظرات بازدیدکنندگان، نمرات پایین‌ را به برخی بازی‌ها اهدا میکنند.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

وی افزود : «من فکر می‌کنم نقد هایی هستند که بیشتر جهت «کلیک شدن» هستند تا بازتاب کیفیت یک بازی، این موضوع من را بسیار آزرده می‌کند.»

فیل اسپنسر همچنین در مورد عملکرد عنوان ReCore گفت بسیار از فروش و محبوبیت این بازی میان طرفداران راضی بوده است و امیدوار است کاربران از این بازی زیبا، نهایت لذت را ببرند.

فیل اسپنسر در مورد نمرات سخت‌گیرانه‌ی وبسایت‌هایی همانند گیم‌اسپات که نمره ۶ از ۱۰ را به این بازی اهدا کرده‌اند، افزود:

«من سعی نکردم بگویم این یک عنوان، یک بازی کامل با نمره‌ی ۱۰/۱۰ است، همانند تمام بازی ها مواردی وجود دارد که اگر از ابتدا به مشکلات آگاه بودیم، در جهت بهبود آن‌ها از راه و روش دیگری اقدام میکردیم».

با وجود اینکه اسپنسر اعتراف میکند عنوان ReCore دارای مشکلاتی بود، اما این نقد های کوبنده او را ناراحت و آزرده خاطر کرده‌اند زیرا کیفیت کلی محصول را بازتاب نداده اند.

اسپنسر اضافه میکند : «ما بسیار از نتیجه پایانی بازی راضی هستیم. من فکر میکنم ۷، ۸ و ۹ و نمراتی میان آن‌ها خوب هستند اما ۳ و ۴ ؟ حتی در میان نمرات بازی فورزا هورایزن ۳ هم نمره‌ی ۴ دیده میشود.!

لینک منبع

وقتی بازی رو تست نشده بیرون میدین و هزار تا مشکل تکنیکی رو کنسولتون داره همین میشه دیگه . عوض غر زدن بشینید بازیتونو پولیش کنید ، نه اینکه بعد 2 ماه از عرضه بازی بگذره و هزار تا وصله و پینه بارش کنید و چه کنم چه کنم بکنید و نیم ساعت اولش رو مجانی کنید! . این یعنی سوء مدیریت اسپنسر و دار و دستش که طی 3 سال اخیر چنان گندی زدن که اون وان رو نشوندن ور دل وی یو .
معلومه خیلی دل پری از اسپنسر داریا
چه کار باهات نکرده:))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ali Venom
حرفش کاملا درسته. الان خیلی از سایتها و منتقدها برای اینکه بگم ما چقدر کولیم به بازیها نمرات نا منصفانه میدن. خیلی از موارد متن نقد با امتیاز نهایی تقارن داره. یا برای اینکه نشون بدن ما چقدر سختگیریم. خیلی هاشونم که چارچوب اصلی نقد که دوری از علایق شخصی و سلیقه منتقد هست رو رعایت نمیکنن.
من خودم زمانی به نقد یه بازی اهمیت میدم که متاش زیر 50 باشه. در غیر اینصورت تره هم برا منتقدین محترم و سایتاشون خورد نمیکنم.
البته یه استثنا هم وجود داره. نقد های مجله بازیرایانه خدابیامرز از بهترین نقدها بود و میشد به منصفانه بودنشون اعتماد کرد. هیچ وقت من از تحریریه بازیرایانه نقد های عجیب غریب و جوگیرانه یا سلیقه ای ندیدم. واقعا مجله خوبی بود...

اتفاقا متا بهترین متر برای سنجش کیفیته یه بازیه!:D چون میانگین نظرات تخصصی هست.
من قبل از اینکه با پدیده ای به اسم متاکریتیک آشنا بشم خیلی بازی انجام داده بودم که بسیار ازشون لذت بردم. نمرات همین ها رو چند سال بعد رفتم نگاه کردم دیدم خیلیاشون 5 یا 6 گرفتن. گیم یه سری مسائل داره که فارغ از سلیقه هست.مثلا بهینه بودن بازی، گرافیک چشم نواز و متناسب با نسل، ولی داستان تا حدی سلیقه ای هست، گیم پلی و خیلی از مسائل دیگه.
در هر صورت میشه از روی متای یه بازی به کیفیت کلی پی برد، یک بازی بالا متای بالا به احتمال خیلی زیاد بازی خوبیه و اکثرا میپسندن. اما یه بازی با متای متوسط میتونه برای بعضیا لذت بخش باشه، بیشتر از یه بازی با متای بالا. مثلا Gears of war برای من هیچ وقت یه بازی درجه یک نبوده، اما Stalker به مراتب لذت بخش تر بوده برام.
پی نوشت: یه سوال، شما میخاین موسیقی دانلود کنین نظرات سایت های متخصص رو میخونین و بعدش هر آلبوم یا خواننده ای که امتیازش بالاتر بود رو دانلود می کنین؟

من قبل از اینکه با پدیده ای به اسم متاکریتیک آشنا بشم خیلی بازی انجام داده بودم که بسیار ازشون لذت بردم. نمرات همین ها رو چند سال بعد رفتم نگاه کردم دیدم خیلیاشون 5 یا 6 گرفتن. گیم یه سری مسائل داره که فارغ از سلیقه هست.مثلا بهینه بودن بازی، گرافیک چشم نواز و متناسب با نسل، ولی داستان تا حدی سلیقه ای هست، گیم پلی و خیلی از مسائل دیگه.
در هر صورت میشه از روی متای یه بازی به کیفیت کلی پی برد، یک بازی بالا متای بالا به احتمال خیلی زیاد بازی خوبیه و اکثرا میپسندن. اما یه بازی با متای متوسط میتونه برای بعضیا لذت بخش باشه، بیشتر از یه بازی با متای بالا. مثلا Gears of war برای من هیچ وقت یه بازی درجه یک نبوده، اما Stalker به مراتب لذت بخش تر بوده برام.
پی نوشت: یه سوال، شما میخاین موسیقی دانلود کنین نظرات سایت های متخصص رو میخونین و بعدش هر آلبوم یا خواننده ای که امتیازش بالاتر بود رو دانلود می کنین؟

بازی باید به دل بشینه , همه که یه سلیقه ندارن
تو یه سبک بازی مثلا fps کلی بازی وجود داره اما کسی که به سبک fps علاقمنده نمیاد همه بازیا این سبک بازی کنه , میاد بسته به سلیقه اش یکی رو انتخاب میکنه

بازی مثل Plants vs. Zombies نسخه اولش اومد با اینکه واقعا ساده بود ام نظر منتقدا و گیمر ها رو جلب کرد و نمره هایی مثل 9 از 10 و 10 از 10 گرفت
یا بازی Limbo واقعا ساده بود زمان بازیشم بنظرم کم بود اما همین بازیم نظر منتقدا و گیمر ها رو جلب کرد و نمره 9 از 10 گرفت

باید یه گیمر فرق بازی میکنم که بازی کرده باشم , و بازی که بهش لذت و هیجان و حال میده رو اول درک کنن ( ببینن چه بازی بهشون میچسبه )
خود من عاشق بازیا خاص نینتدو ام , اما ip بازی zeld رو الان دیگه بازی نمیکنم با اینکه یکی از بازی ها مطرح صنعت گیمه و کلی خاطر خواه داره اما من دیگه باهاش حال نمیکنم , حالا بخواد از 10 امتیاز 10 رو بگیره برای من فرقی نمیکنه

تا حدی حرف اسپنسر رو قبول دارم

نمره ی 4 برای Forza Horizon 3 کاملا برای جلب توجه بوده
البته Gamespot هم از خود نمایی بدش نمیاد و به بازی هایی مثل Geow 4 و Batman AK نمره ی 7 میده...

• Like
Reactions: ehsanservat
یه سوال، شما میخاین موسیقی دانلود کنین نظرات سایت های متخصص رو میخونین و بعدش هر آلبوم یا خواننده ای که امتیازش بالاتر بود رو دانلود می کنین؟

پس چی فکر کردی. من هر وقت میخوام آهنگ جدیدی از pitbull رو دانلود کنم, حداقل 10-12 تا نقد ازش میخونم ,بعدش اگه امتیازش بالاتر از 3 بود دانلودش میکنم.
:razz: :))

• Like
Reactions: aliatlas
مشکل قبل از نقد اصلا چیزای دیگه هست که گفتم. الان بیشترین ضرر رو ملت سر این می دن که این جو هایپ مسخره رو راه می اندازن این سایت ها. یارو خودش اینقدر تو حس میره که یه کارای خفن می کنه مثل دادن نمره 10 به MSG V، بدون اینکه مشکلاتش رو بگه. اصلا جو ضد گیمر بودن تو این سایت ها بیداد میکنه. مشکل اش هم اینه که اینا میرن دانشگاه یه سری رشته بی سر و ته می خونن، میان بیرون کاری واسشون نیست(الان تو غرب اینا شدن معضل). تو صنعت بازی ها هم استاندارد پایینه، می پرن توش با اینکه علاقه ندارن. اون ودیو Doom مال Polygon دیگه الان شده جک عالم و آدم، دادن به یه نفر که معلومه تا حالا کنتر لر دستش نگرفته باید بینی. بعد هم خودشون و دوستاشون شروع کردن مقاله تولید کردن که خیر نیازی نیست آدم تو بازی که cover میکنه سررشته داشته باشه و هزار تا جفنگیات دیگه. یا مشتری میاد از چیزی انتقاد می کنه سریع می پرن از سازنده ها دفاع کردن هی زرت زرت می گن Entitled gamers و یا Nerd و یا اینکه همه گیمر ها ضد زنن و آدم نیستن و نژاد پرستن و این چیزا. میری مقاله هاشون رو می خونی فکر میکنی سر کلاس اجتماع شناسی نشستی!
من بازم اینجا اعلام می کنم که این سایت ها باید بن بشن:
Polygon، Kotaku، Neogaf حداقل. مشکل ما اینه که یه عده از همه جا مونده اومدن شدن خبرنگار بازی. کلا این رو بگم، این سایت های بزرگ اکثرا شدن جیره بگیر و تبلیغات چی، وسطش هم ایده ای خودشون رو هل بدن تو حلق مشتری. نیازی هم به امتیاز دادن ندارن، خیلی راه های دیگه هم هست که تبلیغات الکی کنن واسه بازی ها. این وسط هم مشتری سرش کلاه میره.
gaf ديگه چرا اونجا كه فرومه?

gaf ديگه چرا اونجا كه فرومه?
رییسش ادم داغونیه، یه کم ضد چیزایی که قبول دارن حرف بزنی بن میشی. همینا هم هستن با پریدن به بازی های به قول خودشون مشکل دار سوژه مقاله میدن دست اون سایت های مسخره. سر تکن، سر msg v، سر witcher 3 و اینا اینقدر پریدن به کارگردان و شرکت بازی سازی. خیلی هم راحت توهین میکنن و تهمت نژاد پرستی و اینا چیزا میزنن، تا کسی اومد از طرف دفاع کنه بن میشه. کلا بگم یکی از کثیف ترین جو رو داره.

• Like
Reactions: esm nadaram
موسیقی واسه من حداقل ثابت شده زیادی سلیقه ای هست، تو سبکی که دوست دارم نقد خوبا رو تست کردم حال نکردم. ولی تو بازی و فیلم معمولا امتیاز متوسط ایده دستم میده بازی ارزش داره یا نه.

تا حدی حرف اسپنسر رو قبول دارم

نمره ی 4 برای Forza Horizon 3 کاملا برای جلب توجه بوده
البته Gamespot هم از خود نمایی بدش نمیاد و به بازی هایی مثل Geow 4 و Batman AK نمره ی 7 میده...
گیم اسپات سایت معروفیه نیاز به خودنمایی نداره:دی
ولی این سایتایی که یهو از نا کجا اباد میان به یه بازی مثلFH3 نمره 4 میدن چیزی جز خودنمایی نیست

میانگین کلی خوبه. فراموش نکنید کلا از 75 به بالا سبزه. یعنی خیالتون راحت. حالا اینکه یه سری نقدا کلا تو آفسایده(چه اونایی که بهونه های مسخره میارن تو متن چه اونایی که بازی نکرده ده میدن با هم خنثی میشن). خیلی هم نباید به تفاوتمثلا 84 با 87 گیر داد. اینا دیگه زیادی وسواسی شدنه و نگاه ماشینی به یه محصول.
اگه نقد براتون مهم باشه به خاطر هزینه و زمانی که پاش میزارید بهتره که رنگ متا رو در نظر بگیرید بعلاوه متن نقد چند تا سایت معتبر رو. دیگه سایتای دری وری واقعا ارزش خوندن و حرص خوردن نداره.
فکر کنم اینجا هم اسپنسر مشکلش با ادبیات بعضی سایتاست

بابا چرا خودمونو گول ميزنيم متا از زماني واسه ما مهم شد كه مجبور شديم واسه هر بازي ٢٠٠ تومن پول بديم خب طبيعيه ديگه كم پولي نيست طرف ميخواد بدونه بازي كه ميخره ارزش داره يا نه وگرنه نسل قبل ميرفتيم تو مغازه يه وانت بازي بار ميزديم همش رو هم بازي ميكرديم تا اخر ميرفتيم مگه اينكه بازي واقعا داغون بود

بابا چرا خودمونو گول ميزنيم متا از زماني واسه ما مهم شد كه مجبور شديم واسه هر بازي ٢٠٠ تومن پول بديم خب طبيعيه ديگه كم پولي نيست طرف ميخواد بدونه بازي كه ميخره ارزش داره يا نه وگرنه نسل قبل ميرفتيم تو مغازه يه وانت بازي بار ميزديم همش رو هم بازي ميكرديم تا اخر ميرفتيم مگه اينكه بازي واقعا داغون بود
دوست عزیز نسخه دمو برای همین منظوره
شما رایگان بازی میکنی و میبینی آیا مورد پسندت هست یا خیر.
نیازی به متا نیس اگه بحث پول و خرید بازیه

• Like
Reactions: ehsanservat
حرف شما کاملا درسته ولی اینجا اکثرا متا رو در نظر میگیرن به شخصه کمتر دیدم تاثیر دمو بیشتر از متا باشه

دمو
دمو حداقل برای بازی هایی که کمپین دارن ... یه تیکه خیلی کوتاه از بازیه و اکثرا هم بیلد نهایی نیست و کیفیتش کمتر از نسخه نهاییه ... والا برای من عجیبه که کسی دمو رو به متا ترجیح بده ... اگه اینطور باشه از تریلر ها هم میشه نتیجه یکسان گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or