هیچ موتوری قابل مقایسه با cry engine 3 نیست.

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
کرایتک اعلام کرد:در حال حاضر موتور هیچ بازی این قدرت رو نداره که بازی مثل کرایسس 2 بسازه،و شرکتهای رقیب میتونن با استفاده از cry engine 3 بازیهای بسیار زیباتری رو بسازن،با این وجود شرکت ما هیچ وقت اهمیت نداده که سایر شرکتها چی کار میکنن.

Cevat Yerli در این باره به cvg میگوید:تمام بازیهایی که سایر شرکتها در حال حاضر منتشر میکنن-با cry engine نیز قابل اجرا هست.

20110125crysis2.jpg

او در پاسخ به این سوال که آیا cry engine 3 میتونه بهتر از بازیهای آینده epic که با unreal 4 ساخته میشن،باشه یا نه میگوید:هیچ کدام از رقبای cry engine توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن.

من فکر میکنم که موتور هیچ کدام از رقبای ما توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن،او اضافه میکند:crysis 2 از لحاظ گیم پلی و چشم انداز به عنوان یک سرگرمی مطالبات زیادی دارد.

او در پایان میگوید:اینکه موتور ما بهترین هست یا نه،چیزی هست که مردم باید قضاوت کنن،اما من میتونم این رو بگم که هیچ موتور دیگری نمیتونه کرایسس 2 رو بسازه.

منبع
==========
به نظر بنده این حرفها فقط و فقط برای کیلزون 3 زده شده-و در لفافه داره میگه گرافیک کرایسس 2 از کیلزون 3 بهتر هست.

همه ی کامنت ها رو دونه دونه خوندم و به این نتیجه رسیدم تمامه کامنت هاتون ماورا لول هست.:d
کلا اینجا شده لول خانه.;)

فقط همین رو بگم که هیچ کدومتون fps باز واقعی نیستید .واقعا مرده شور اون fps بازی رو ببرن که چشش فقط دنباله گرافیکه .اخه از کی تا حالا گیم های fps بر پایه ی گرافیک بنا شدن که شما اینجا الکی الکی 8 صفحه کامنت میدید.
واقعا زمانی که هیلو 3 اومد فهمیدم عاشق fps بودن یعنی چی یعنی 15 میلیون نفر فقط برای اینکه خود هیلو رو بازی کنن خریدنش نه اینکه بشین پای tv و تک تک پیکسل های بازی رو بشمرن و فردا پاشن تو فروم دادو بیدا کنن ای اقا این بازی یه دونه پیکسل کمتر از کیلزون داره .حالا اصلا چند نفر رفتن این کیلزون 2 و کرایسیس 1 رو خریدن تا مثلا با گرافیکش حال کنن .کیلزون 2 روی هم رفته 3 میلیون تا هم نفروخت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟چون گرافیک نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لول خونه رو شما الان درست کردی
انجا بحث اصلا سر بهتر بودن گیم پلی و... چیزا نیس - چون اگه بحث اون باشه پایه بازیهای زیادی وسط کشیده میشه
این بحث فقط بر سر بهتر بودن گرافیک موتور cry3 بر روی کنسول هاست

• Like
Reactions: u.s.a
لول خونه رو شما الان درست کردی
انجا بحث اصلا سر بهتر بودن گیم پلی و... چیزا نیس - چون اگه بحث اون باشه پایه بازیهای زیادی وسط کشیده میشه
این بحث فقط بر سر بهتر بودن گرافیک موتور cry3 بر روی کنسول هاست
دقيقا وحيد اينجا تاپيك گرافيك موتور cry3 رو كنسول هست نه مقايسه بازى ها

دیگه به یک چیزایی دارم شک میکنم واقعاً!
باز هم میگم انگار متوجه نشدی تصاویر VG247 از لحاظ کیفیت و رزولوشن هیچ تفاوتی با عکس های GS ندارند فقط فرقشون توی لوکیشین هست از اون نظر گفتم که شما عکس های این سایت رو فاقد اعتبار دونستی.
حالا گیریم تصاویری هم که من از KZ3 گذاشتم کیفیتش با اونایی که Gamersyde گذاشته فرقی نداره (lol) باز هم شما تفاوت فاحش بخش گرافیک و نور پردازی رو به این دو بازی نمیبینی ؟!
مثلاً یک مقایسه برابر
960489_20110121_screen004.jpg

968go09njamg7d3lgey9.jpg

دیگه کسی که بیاد بگه گرافیک Crysis 2 تو این دمو و عکس ها از KZ3 بیشتر هست باید... lol

پ.ن: پست مارو دیگه خواهشاً با سخنان گرانبهات Quote نکن.

جناب تو این عکسا که شما گذاشتی من هرچی نگاه میکنم یکی از درختای Crysis2 به اندازه کل مپ kz3 تو عکس پائینیش جزئیات داره.
نمیگم kz3 خوبه یا بده ولی کلا اتمسفر این دوتا مپ با هم خیلی فرق میکنه.

اینم یه عکس دیگه:
noo4wjj0nqt1a8kfvl2q.jpg

ماشالاه قربونش برم اسم کرایسیس تو این سایت شده یه آلرژی . تا اسم این بازی میاد یا حرفی از موتور بازی زده میشه یه جنگ داخلی شکل میگیره! این وسط یه چند تایی اخطار میگیرن و تعدادی هم بن میشن!...
خداییش باید انصاف داشت ، این موتور خیلی قویه و تا الان هر چی ازش دیدم فکم افتاده . باید واقعا کار این برادران یرلی رو مورد ستایش قرار داد که تونستن با این قدرت محدود کنسول ها چنین چیز شاهکاری رو بیرون بدن .... خداییش کی میگه گرافیک Kill Zone 2 پایین بود ؟؟؟؟؟؟!!!! والا نورپردازی ،فیزیک و بافت های بازی بسیار بالا بود و منو کاملا Jaw Drop کرد.
تا الان هم چیز خاصی ما از نسخه پی سی کرایسیس 2 ندیدیم که آخرش بنویسه : Demo is running on a PC ... احتمالا کلیه نسخه ها یه شکل میشه و این وسط تنها ما هستیم که داریم تو سر و کله خودمون میکوبیم و بد و بیراه حواله همدیگه میکنیم !.
باید 2 ماه دیگه صبر کنیم تا ببینیم چی پیش میاد .
والسلام!
چیزی ننویسیم که ارزشمون رو کم کنه !!!

من توی دموی Crysis 2 دو تا مشکل عمده میبینم ، 1 - AA که اصلا نداره و 2 - Texture های ضعیف و سطحی . از اونور نورپردازی خیلی خوبی داره ، افکت های زیبایی هم دیده میشه ...

دو چیز از نظر من مسلمه ... یکی اینکه خانواده موتورهای گرافیکی کرای اینجین از شماره اولشون تا این سومی همیشه جز بهترین موتور ها بودن (شاید بهترین استفاده رو از پرفومنس دستگاه نمی کردن ولی همیشه حداکثر کیفیت رو روی PC به نمایش می ذاشتن ، این حرف رو به پشتوانه بازی کردن کرایسیس و فار کرای میگم) ... اما حرف دیگه اینه که این بازی اولین بازی کرایتک روی کنسول ها هستش و اونم هر دو کنسول و این حتما باعت میشه نسبت به سازندگان کیل زون خطا و اشکالات بیشتری داشته باشن ( کما اینکه پیشرفت سازندگان کیل زون از 1 به 2 و حالا از 2 به 3 مشهود هستش) ... من به شخصه به عنوان یه PS فن اگه شاهد ضعیف ترین نسخه میون این سه دستگاه روی PS3 باشم ، تعجب نمی کنم چون با توجه به تخصص و سابقه کرایتک روی PC و نزدیکی معماری برنامه نویسی رو 360 به PC و اختلاف PS3 نسبت به این دو امکانش وجود داره با درصد بالا ... در کل فکر می کنم کرایسیس 2 و این موتور روی PC نمایش خیلی خوبی داشته باشن ولی راجع به اولین کار کرایتک روی کنسول ها به خصوص نسخه PS3 تردید دارم ...

tessellation
این قابلیت تا جایی که من اطلاع دارم فقط در DX 11 ممکنه که کنسول 360 DX 9 بیشتر ساپورت نیست و PS3 هم Open GL هست فک کنم ...
من به شخصه به عنوان یه PS فن اگه شاهد ضعیف ترین نسخه میون این سه دستگاه روی PS3 باشم ، تعجب نمی کنم چون با توجه به تخصص و سابقه کرایتک روی PC و نزدیکی معماری برنامه نویسی رو 360 به PC و اختلاف PS3 نسبت به این دو امکانش وجود داره با درصد بالا ...
منم همین نظر رو دارم ولی یادمه که قبلا سازنده ها روی نسخه PS3 خیلی مانورد میدادن و حتی میگفتن نسخه PS3 عالیه و ...

باید صبر کرد دید چی میشه ...

عکس ها خیلی ضد و نقیض بنظر میاد یکی خوبه یکی جالب نیست! نمیشه روی اینا نظر قطعی داد در ضمن این نسخه دمو بازی هست هنوز امکان بهبود و رفع نقص ها برای کرایتک وجود داره توصیه می کنم دوستانی که مشغول تخریب کرایسیس هستند زیاد شلوغ نکنند چون ممکنه کرایسیس از بازی محبوب اونها امتیاز به مراتب بهتری بگیره و باعث بشه تصویر ذهنی بدی نسبت به خودشون پیدا کنن!
-----------------------------------
اگر نصف این گرافیک روی کنسول بیاد کدوم بازی کنسولی توان برابری داره ؟
66724.jpg

از کسانی که گیم پلی کرایسیس مسخره می کنن و میگن فقط گرافیک بود! یک سوال دارم چرا اکثر سایت های معتبر نقد گیم که امتیاز بالایی به کرایسیس دادن گیم پلی بازی زیبا و نواورانه ذکر کردند؟

دیگه به یک چیزایی دارم شک میکنم واقعاً!
باز هم میگم انگار متوجه نشدی تصاویر VG247 از لحاظ کیفیت و رزولوشن هیچ تفاوتی با عکس های GS ندارند فقط فرقشون توی لوکیشین هست از اون نظر گفتم که شما عکس های این سایت رو فاقد اعتبار دونستی.
حالا گیریم تصاویری هم که من از KZ3 گذاشتم کیفیتش با اونایی که Gamersyde گذاشته فرقی نداره (lol) باز هم شما تفاوت فاحش بخش گرافیک و نور پردازی رو به این دو بازی نمیبینی ؟!
مثلاً یک مقایسه برابر
960489_20110121_screen004.jpg

968go09njamg7d3lgey9.jpg

دیگه کسی که بیاد بگه گرافیک Crysis 2 تو این دمو و عکس ها از KZ3 بیشتر هست باید... lol

پ.ن: پست مارو دیگه خواهشاً با سخنان گرانبهات Quote نکن.
چشم !دیگه کامنتهای پرمعنای شما رو نقل قول نمیکنم تا با ارزش باقی بمونن تا شاید در اینده نزدیک(دو ماه دیگه) سندی باشن برای تحویل دکترای افتخاری!

b8a614226a95.jpg
اینم نهایت منطقی که شما میتونی به کار ببری در برابر حرفای کسانی که مخالفتونن.از نظر منم اون عکس بسیار زیباست.
واقعا فیض بردیم:)

چشم !دیگه کامنتهای پرمعنای شما رو نقل قول نمیکنم تا با ارزش باقی بمونن تا شاید در اینده نزدیک(دو ماه دیگه) سندی باشن برای تحویل دکترای افتخاری!

اینم نهایت منطقی که شما میتونی به کار ببری در برابر حرفای کسانی که مخالفتونن.از نظر منم اون عکس بسیار زیباست.
واقعا فیض بردیم:)
ببین عزیزم بحث سر مخالف یا موافق نیست.بحث اینه که وقتی عده ای چشمشمون رو بروی چیزی که واضحه میبندن و دائم رو حرفشون پافشاری میکنن بحث کردن فایده ای نداره.شاید تا دوماه دیگه گرافیک کرایسس بزنه از وسط کیلزونو له کنه ولی این چیزی که ما تو این عکسا میبینیم فعلا بر این مطلب مهر تاییدی میزاره که کیلزون خیلی بهتره.کسیم بخیل نیست که گرافیک کرایسس بهتر باشه ولی با این عکسا و سندها وقتی میان پارازیت میندازن و دائم میگن فلان جای این گرافیک بهتره باید همینطوری برخورد کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or