هیچ موتوری قابل مقایسه با cry engine 3 نیست.

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
کرایتک اعلام کرد:در حال حاضر موتور هیچ بازی این قدرت رو نداره که بازی مثل کرایسس 2 بسازه،و شرکتهای رقیب میتونن با استفاده از cry engine 3 بازیهای بسیار زیباتری رو بسازن،با این وجود شرکت ما هیچ وقت اهمیت نداده که سایر شرکتها چی کار میکنن.

Cevat Yerli در این باره به cvg میگوید:تمام بازیهایی که سایر شرکتها در حال حاضر منتشر میکنن-با cry engine نیز قابل اجرا هست.

20110125crysis2.jpg

او در پاسخ به این سوال که آیا cry engine 3 میتونه بهتر از بازیهای آینده epic که با unreal 4 ساخته میشن،باشه یا نه میگوید:هیچ کدام از رقبای cry engine توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن.

من فکر میکنم که موتور هیچ کدام از رقبای ما توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن،او اضافه میکند:crysis 2 از لحاظ گیم پلی و چشم انداز به عنوان یک سرگرمی مطالبات زیادی دارد.

او در پایان میگوید:اینکه موتور ما بهترین هست یا نه،چیزی هست که مردم باید قضاوت کنن،اما من میتونم این رو بگم که هیچ موتور دیگری نمیتونه کرایسس 2 رو بسازه.

منبع
==========
به نظر بنده این حرفها فقط و فقط برای کیلزون 3 زده شده-و در لفافه داره میگه گرافیک کرایسس 2 از کیلزون 3 بهتر هست.

باید این رو پذیرفت که کریتک در زمینه ی گرافیک و هوش مصنوعی از بقیه ی استودیوها یه سروگردن جلوتره
اونوقت دوست عزیز-شما کیلزون 2 رو بازی کردی؟به نظرم هیچ بازی ایی تا الان از لحاظ هوش مصنوعی با کیلزون 2 قابل قیاس نیست.

• Like
Reactions: mehdihoo
من موندم تا كي اين بحث گرافيك و مقايسه ش تو اين نسل ادامه پيدا ميكنه.:d

باور كنيد ديگه اين نسل كنسولها تو زمينه گرافيك ديگه نميتونن چيز بيشتري ارائه بدن.

ول كنيد گرافيك.بچسبيد به گيم پلي:d

يا اگه خيلي به گرافيك علاقه دارن برين بشينين Shogun 2 بزنين (البته موقع عرضه)

اونوقت دوست عزیز-شما کیلزون 2 رو بازی کردی؟به نظرم هیچ بازی ایی تا الان از لحاظ هوش مصنوعی با کیلزون 2 قابل قیاس نیست.
این یکی رو دیگه نیستم!!:d
انصافا هیچ بازی از نظر هوش مصنوعی به پای HALO نمیرسه!اینو دیگه همه میدونن!

crysis 2 بدون شک بازیه عالییه ولی اینطور هایپ کردن از طرف شرکت سازنده به نظرم توقعاتو خیلی بالا میبره و به بازی لطمه میزنه. cry engine موتوره پر قدرتیه ولی بهینه نیست. به نظرم این شرکت به جای اینکه بازی رو مولتی پلتفرم بکنه اول باید سعی میکرد موتورش رو واسه ی همون pc بهینه بکنه بعد قدم بعدی رو واسه کنسولا بر میداشت. به هر حال امیدوارم crysis 2 لیاقت یدک کشیدن نام crysis رو داشته باشه.

این یکی رو دیگه نیستم!!:d
انصافا هیچ بازی از نظر هوش مصنوعی به پای HALO نمیرسه!اینو دیگه همه میدونن!
:dخوب منم برای همین گفتم به نظرم-چون هیلو ریچ رو بازی نکردم(در حد 2-3 ساعت) ولی تعریفش رو زیاد شنیده بودم.
FPS دیگه ، درسته
تو باز گیر دادی؟:dهیلو رو کم بازی کردم.اما بین تمام بازیهایی که بازی کردم کیلزون 2 شاهکار بود.من از کیلزون 2 اصلا خوشم نمیاد-ولی حقیقت رو که نمیشه کتمان کرد.کیلزون 2 بازی ایی بود که درجه سختی رو بالا میبردی دشمنات واقعا هوششون بیشتر میشد-نه مثل cod که فقط زودتر بمیری یا مثل ng2 دشمنا کیلویی بهت شوریکن بزنن.یعنی تمام کارها و سنگر گرفتن و جنگیدنشون با بالا بردن درجه سختی بهتر و هوشمندانه تر میشد.
حالا تو بازی بهتری سراغ داری؟:d
خب کم کم وارد فاز جدید تاپیک میشیم ! مقایسه هوش مصنوعی Halo و Killzone !
دوستان لطفآ در مورد موضوع تاپیک (انجین Crysis) بحث کنین تا پستی پاک نشه.

آخرین ویرایش:
خب کم کم وارد فاز جدید تاپیک میشیم ! مقایسه هوش مصنوعی Halo و Killzone !
دوستان لطفآ در مورد موضوع تاپیک (انجین Crysis) بحث کنین تا پستی پاک نشه.
یکی این یارو رو از برق بکشه حرف مفت زیاد میزنه!:دی
بفرما دوباره شروع شد.
بنده خدا کجا داره الکی میزنه؟
هر کس دیگه ای هم بود همین حرفو میزد. چون 100 در صد هیچ کس پیدا نمیشه که ازبازی ساخته خودش تمجید نکنه (کسی نمی گه ماست من ترشه، هر چند ماست Crytek کاملا شیرینه شیرینه).

راستی الان یه چیزی یادم اومد.اینا میگن-داستان ما خداست-گیم پلی خداست-الان هم که میگن گرافیک ما اینجوری هست.پس حتما باید میانگینش نزدیک 95-96 بشه دیگه.نه؟:d

الان مخسره:d کردی یا جدی گفتی؟حقیقتش من فکر نکنم نمره بازی بالا 95 بشه ولی بین 90 تا 95 حتما میشه.

راستی الان یه چیزی یادم اومد.اینا میگن-داستان ما خداست-گیم پلی خداست-الان هم که میگن گرافیک ما اینجوری هست.پس حتما باید میانگینش نزدیک 95-96 بشه دیگه.نه؟:d
الان مخسره:d کردی یا جدی گفتی؟حقیقتش من فکر نکنم نمره بازی بالا 95 بشه ولی بین 90 تا 95 حتما میشه.
نه وحید جان،کاملا جدی گفتم-یعنی با این همه تعریفی که اینا از بازیشون از سال گذشته تا الان کردن باید انتظار همچین نمراتی رو داشت و اگر غیر این بشه یعنی هایپ کاذب کردن.

آخرین ویرایش:
من کاری به بحث های vs ندارم، حتی به Crysis 2 هم کاری ندارم ولی تو قدرت CE3 شک نکنید!
مثلا سه عکس زیر طرحهای کمپانی Enodo که CE3 رو برای مدلینگ 3D طرحهای معماریش لایسنس کرده، هستند. تو بلاگ شرکت هم برین با یکم جستجو چیزای بیشتری پیدا میکنین!

فقط خواستم توان CE3 نشون داده بشه وگرنه کاری به محدودیت کنسولها و اینا ندارم!

وقتی که شات از قسمت مولتی u2 گذاشتیم همه یهو پریدن به ما و گفتن که بخش انلاین و single بازی 180 درجه تفاوت داره
و توی همه بازیها گرافیک بخش انلاین اشغال هست

حالا چی شده یهو همه گرافیک بازیو دارین توی بخش انلاین با بقیه بازیها مقایسه میکنین؟

واقعا فعلا نمیشه به عکس ها اعتماد کرد
چون مثلا اون عکسهایی که اریا از GS گذاشته بود کیفیتشون به مراتب بهتر از اون سایت درپیتی بود که جناب فیشر گذاشته بودن

اینقدر عکسهای متفاوت میزارین که ادم رو به شک میندازین!:)
در ضمن این بندا خدا اومده از cry3 تعریف کرده و گفته رو دستش موتور نیس که واقعا هم همینطوره
توی همین صفحه و صفحات قبل فضاهایی که باهاش ساخته بودن رو عمرا بتونن با هیچ موتور گرافیکیه دیگه ای بسازن

اگه میانگینش بالای 90 شد اونوقت بازم میای بگی کرایسیس اشغالی بیش نیس؟

اگه میانگینش بالای 90 شد اونوقت بازم میای بگی کرایسیس اشغالی بیش نیس؟
وحیدجان منظورم رو بد رسوندم.من به شخصه با امتیاز هیچ کاری ندارم-و ملاکم برای انتخاب بازی اصلا امتیاز نیست.چون با بازیهایی مثل alan wake-gran turismo 5 که میانگین مورد انتظار رو نگرفتن-هردو جزء بهترین بازیهای این نسل من بودن.
بحث من این هست که پس با این همه تعاریف سازنده ها باید انتظار میانگین بالایی رو داشته باشیم.همین.

نه وحید جان،کاملا جدی گفتم-یعنی با این همه تعریفی که اینا از بازیشون از سال گذشته تا الان کردن باید انتظار همچین نمراتی رو داشت و اگر غیر این بشه یعنی هایپ کاذب کردن.
هایپ و مایپ کجا بود.:d
مهم اصل جنس هست که درجه یکه. بخصوص رو PC حسابی جون میده واسه هدشات.:d

چب بودن با گرافيك crysis و اين كه فلان بازي گرافكيش از اين بازي بيشتره =يا با بازي مشكل داره يا اين كه فن يك بازيه ديگست نميخواد بازيش جلوي غول گرافيكي بازيها كم بياره يا اين كه(نميشه گفت)!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or