هیچ موتوری قابل مقایسه با cry engine 3 نیست.

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

u.s.a

کاربر سایت
کرایتک اعلام کرد:در حال حاضر موتور هیچ بازی این قدرت رو نداره که بازی مثل کرایسس 2 بسازه،و شرکتهای رقیب میتونن با استفاده از cry engine 3 بازیهای بسیار زیباتری رو بسازن،با این وجود شرکت ما هیچ وقت اهمیت نداده که سایر شرکتها چی کار میکنن.

Cevat Yerli در این باره به cvg میگوید:تمام بازیهایی که سایر شرکتها در حال حاضر منتشر میکنن-با cry engine نیز قابل اجرا هست.

20110125crysis2.jpg

او در پاسخ به این سوال که آیا cry engine 3 میتونه بهتر از بازیهای آینده epic که با unreal 4 ساخته میشن،باشه یا نه میگوید:هیچ کدام از رقبای cry engine توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن.

من فکر میکنم که موتور هیچ کدام از رقبای ما توانایی ساخت crysis 2 رو ندارن،او اضافه میکند:crysis 2 از لحاظ گیم پلی و چشم انداز به عنوان یک سرگرمی مطالبات زیادی دارد.

او در پایان میگوید:اینکه موتور ما بهترین هست یا نه،چیزی هست که مردم باید قضاوت کنن،اما من میتونم این رو بگم که هیچ موتور دیگری نمیتونه کرایسس 2 رو بسازه.

منبع
==========
به نظر بنده این حرفها فقط و فقط برای کیلزون 3 زده شده-و در لفافه داره میگه گرافیک کرایسس 2 از کیلزون 3 بهتر هست.

درود عکس هاکهDinosaur(اریا) گفته بود اپلود کردم تا همه بچه های سایت بتونند ببیند قضاوت با خودتان
منم هیچ نظری نمی دم که بعضی از دوستان ناراحت بشوند
فقط موندم زمین تااسمان بااون تریلر فرق میکنه...........الان این کرایسس هست یا فقط اسم کرایسیس

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S0HEIL
یه تناقض بزرگی اینجا هست ....یکی لطفا توضیح بده:d:

من تریلر رو HD و اون footage رو هم 720 دیدم واقعا گرافیک فوق العاده ای داشتن........ولی عکسا چه در حال حرکت و اکشن و چه در حال ایستاده خیلی خیلی خیلی با اون ویدیو فرق دارن علت چیه؟؟؟

یه تناقض بزرگی اینجا هست ....یکی لطفا توضیح بده:d:

من تریلر رو HD و اون footage رو هم 720 دیدم واقعا گرافیک فوق العاده ای داشتن........ولی عکسا چه در حال حرکت و اکشن و چه در حال ایستاده خیلی خیلی خیلی با اون ویدیو فرق دارن علت چیه؟؟؟

موافقم
منم از روی ترایلر میگم بازی عالیه و بهترین عنوان از نظر گرافیک روی کنسول ها میشه
اما با توجه به عکسها نظرم تغییر کرد

معلوم نیس کدوم درسته واقعا!
بهتره صبر کنیم:|

می شه خواهشا یکی لینک سالم عکس های 1080p HD این تریلر رو لطف کنه بذاره؟
آخه دو تا لینکی که دو صفحه قبل گذاشته شده بود پاک شده...
بعدش کسی از بچه ها تو سایت (که هم 360 داشته باشه و هم گلد ممبر باشه) این دمو رو دانلود کرده؟
این عکس هایی که Tommy Fisher صفحه قبل گذاشته بود در حد فاجعه بود...

موافقم
منم از روی ترایلر میگم بازی عالیه و بهترین عنوان از نظر گرافیک روی کنسول ها میشه

واقعا برا خودم هم عجیب بود این اولین چیزی بود که دیدیم عکس ها با تریلر فرق میکنه چون جفتشونم از گیم پلی بودند :-/:-/

می شه خواهشا یکی لینک سالم عکس های 1080p HD این تریلر رو لطف کنه بذاره؟
آخه دو تا لینکی که دو صفحه قبل گذاشته شده بود پاک شده...
بعدش کسی از بچه ها تو سایت (که هم 360 داشته باشه و هم گلد ممبر باشه) این دمو رو دانلود کرده؟
این عکس هایی که Tommy Fisher صفحه قبل گذاشته بود در حد فاجعه بود...

بیا عزیز
HD Video

Last edited by a moderator:
موافقم

راستش من بازم رفتم چند بار هر دو این تریلرا رو نیگا کردم....بعضی مشکلا مثه دیر شدن تکسچر و اینا توش دیده میشه...... .
یا مثلا ساکن بودن گیاها و اینا.......(AA و اینا رو هم که نمیشه از ویدیو تشخیص داد)

ولی از بقیه جهات خیلی خیلی متفاوت با عکساس......... .

من طرف هیچ بازی یا هیچ کسی نیستم .....فقط این فرق بسیار بزرگی که هست واسم جای سوال بزرگیه....... .:confused::confused:

گرافیک بازی دیگه در حد اون عکسها هم پایین نیست ! کلآ بعضی بازیها هستن که توی عکس ثابت خیلی بد به نظر میان :دی
یه کم بیشتر نظرات ملت رو میخوندم در مورد گیم پلی دو دسته هستن. یه عده میگن خیلی fun و باحال هست و یه عده میگن اصلآ جالب نیست. در مورد لگ دار بودن کنترل هم اکثرآ انتقاد دارن.
تا زمان عرضه هم 2 ماه باقی مونده و میشه انتظار پیشرفت رو داشت و البته همه این عکسها و حرفها هم برای بخش Multiplayer هست و بخش Singleplayer شاید جور دیگه ای باشه.
اینم چند تا عکس از GameSpot
http://uk.gamespot.com/xbox360/action/crysis2/images/6286821/1/?full_size=1
http://uk.gamespot.com/xbox360/action/crysis2/images/6286821/2/?full_size=1
http://uk.gamespot.com/xbox360/action/crysis2/images/6286821/3/?full_size=1
http://uk.gamespot.com/xbox360/action/crysis2/images/6286821/4/?full_size=1

راستش من بازم رفتم چند بار هر دو این تریلرا رو نیگا کردم....بعضی مشکلا مثه دیر شدن تکسچر و اینا توش دیده میشه...... .
یا مثلا ساکن بودن گیاها و اینا.......(AA و اینا رو هم که نمیشه از ویدیو تشخیص داد)

ولی از بقیه جهات خیلی خیلی متفاوت با عکساس......... .

من طرف هیچ بازی یا هیچ کسی نیستم .....فقط این فرق بسیار بزرگی که هست واسم جای سوال بزرگیه....... .:confused::confused:
می دونی 2 حالت داره
تریلر که هیچ مشکلی نمیتونه داشته باشه
ولی شاید عکس ها را دستکاری کرده باشند
اون یکی حالتشو هنوز خودم نفهمیدم شاید توی مولتی پلیر با خود بازی یکم فرق داشته باشه البته شاید

در مورد لگ دار بودن کنترل هم اکثرآ انتقاد دارن.
شاید Crytek هم خواسته با این کار، از اون حالت های معروف "سنگینی" به بازیش تزریق کنه:دی چون ظاهرا این سنگین بودن خیلی طرفدار جمع کرده...:دی

اینم از تصاویر بخش مولتی پلیر kz3 که یکی از دوستان بهم داده. تصاویر مربوط به سایتwww.gamersyde.com هست. خودتون قضاوت کنید که کدوم بهتره....
http://www.gamersyde.com/gallery_14512_en.html
76384317224986958887.jpg

93654923655280096637.jpg

64968299313877126092.jpg

06396643832808405087.jpg

57628740731846047247.jpg
البته دقت داشته باشین که چه crysis2 چه kz3 یا چه هر بازی دیگه ای در بخش مولتی پلیر به خاطر اهمیت فریم پایدار، گرافیک خیلی پایینتر از بخش سینگل میارن.

از شما بعیده آقا. به نظرت اون تصاویرِ مشبکِ مربوط به KZ3 با تصاویرِ شارپی که از CR2 گزاشتین باید مقایسه بشه. مطمئنم خودتون کاملا واقفید که تریلری که تصاویرِ KZ3 ازش کپچر شده خیلی بیکیفیت بوده.
باشه اگه اینطور فکر میکنید باشه. هر چند تصاویر kz3 خودش گویای همه چیز هست...

من بازم میگم برخلاف یه سری فنا، به هیچ وجه قصد ندارم هیچ کدوم رو بکوبونم ولی تا عرضه هر دو اومدن امتیازاتشون صبر میکنم بعد........

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. به نظر من crytek اشتباه کرد بازیه انحصاری رو مولتی پلتفرم کرد. من کاری به کنسولا ندارم ولی امیدوارم رو pc خیلی بهتر از این حرفا باشه. هر چند که من به بازیش رو pc خیلی امید دارم. به هر حال باید تا انتشارش صبر کرد.

شاید Crytek هم خواسته با این کار، از اون حالت های معروف "سنگینی" به بازیش تزریق کنه:دی چون ظاهرا این سنگین بودن خیلی طرفدار جمع کرده...:دی
امیدوارم این پست شما تاپیک رو به بیراهه نبره :-/ به هر حال انتظار از اعضای قدیمی و تحریریه بیشتر از اینه :(
فکر کنم تعریف کاملِ پستِ تحریک کنندست.
اینم از تصاویر بخش مولتی پلیر kz3 که یکی از دوستان بهم داده. تصاویر مربوط به سایتwww.gamersyde.com هست. خودتون قضاوت کنید که کدوم بهتره....
از شما بعیده آقا. به نظرت اون تصاویرِ مشبکِ مربوط به KZ3 با تصاویرِ شارپی که از CR2 گزاشتین باید مقایسه بشه. مطمئنم خودتون کاملا واقفید که تریلری که تصاویرِ KZ3 ازش کپچر شده خیلی بیکیفیت بوده.
شما نگران نباش، تاپیک خیلی وقته به بیراهه رفته:biggrin1: عنوان تاپیک رو بخون، بعد بحث شده KZ3 vs Crysis 2 و Unreal Engine 3.0 و ...:biggrin1:

پ.ن: بهتون برخورد؟:(
نه باور کن برنخورد. شاید خودتم ندونی ولی غیر مستقیم با خوندنِ پستهای مفیدت نظرم در موردِ HALO عوض شد و برام با ارزش شد طوریکه همه شماره های این نسلش رو بازی کردم.
برای همین همیشه منتظرِ پستهای بهتری از شما هستم.
به هر حال شاید انتظارِ من زیادیه.

آخرین ویرایش:
امیدوارم این پست شما تاپیک رو به بیراهه نبره :-/ به هر حال انتظار از اعضای قدیمی و تحریریه بیشتر از اینه :(
شما نگران نباش، تاپیک خیلی وقته به بیراهه رفته:دی عنوان تاپیک رو بخون، بعد بحث شده KZ3 vs Crysis 2 و ...:دی

پ.ن: بهتون برخورد؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or