هیدکی کامیا: چندین ناشر مختلف Bayonetta 2 را رد کردند.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
2l1c33xbngvigc90uf3o.jpg

از زمان معرفی Bayonetta 2 و مشخص شدن انحصاری بودن این عنوان برای Wii U هواداران زیادی از Platinum Games و شخص هیدکی کامیا -خالق سری Bayonetta- در خواست در آوردن این عنوان از انحصار و عرضه آن بر روی کنسول های سونی و مایکروسافت رو داشته اند.

هفته گذشته کامیا بار دیگر از طریق اکانت توییتر خود وضعیت Bayonetta 2 و دلایل انحصاری بودن آن را توضیح داد که خواندن آنها خالی از لطف نیست.
فکر کنم تا الان خیلی در این مورد حرف زدم ولی خب بزار یه بار دیگه بگم... اولا، ما(پلاتینیوم گیمز) سازنده ایم و با ساخت بازی هایی که ناشر ها ازمون میخوان یا پیشنهاد میکنند ازشون حمایت مالی دریافت میکنیم.

در مورد بایونتا، ما بعد از نوشتن قرار داد با سگا اون رو ساختیم. بعدا تصمیم گرفته شد که دنباله اش رو هم بسازیم، برای همین کار ساخت Bayonetta 2 رو شروع کردیم.

زمانی که پروسه ساخت بازی به یه حد خاصی رسیده بود، سگا به این نتیجه رسید که ساخت بازی برای اون ها "ایده خوبی نیست"، برای همین توسعه Bayonetta 2 موقتا متوقف شد.

بدون سرمایه ما نمیتونستیم بازی رو توسعه بدیم، ولی ما دوست داشتیم بایونتا 2 رو که بخشیش هم ساخته شده به هر صورتی که امکان داره برای گیمرها منتشر کنیم. برای همین اون رو به ناشر های مختلفی پیشنهاد دادیم، ولی از اونجایی که بازی بزرگیه، نتونستم یه ناشر برای همکاری پیدا کنیم. نهایتا قرار بر این شد که Bayonetta 2 برای همیشه کنسل بشه، که...

Nintendo اومد و بهمون کمک کرد و ما تونستیم توسعه بازی (که خیلی هم دوستش داشتیم) رو دوباره از سر بگیریم. نهایتا بازی هفته قبل منتشر شد(در ژاپن)، و بعد از 5 سال، ما موفق شدیم Bayonetta 2 رو به دست مردم برسونیم.

با توجه به این شرایط، اگه هنوز کسی بابت رفتن ما سمت نینتندو عصبانیه، موندم دلیلشون چی میتونه باشه، میشه لطفا دلیل خشمتون رو جوری که بشه به راحتی درکش کرد بهم بگید؟

همونطوری که پیش تر هم گفتم، اگه میخوایید Bayonetta 2 روی X1 و PS4 عرضه بشه چرا از نینتندو درخواست نمیکنید... اگه نینتندو جواب مثبت نده، همچین اتفاقی نمیوفته... و حالا که دارید درخواست میکنید بگید Zelda و Mario رو هم (روی اون دوتا کنسول) عرضه کنند...

Bayonetta 2 هفته قبل به صورت انحصاری برای کنسول Wii U در ژاپن عرضه شد. نسخه انگلیسی بازی نیز تا چند روز دیگر در آمریکای شمالی و اروپا منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
سگا به این نتیجه رسید که ساخت بازی برای اون ها "ایده خوبی نیست"
فکر کنم بخاطر فروش خیلی خوبش بوده :| :دی
و حالا که دارید درخواست میکنید بگید Zelda و Mario رو هم (روی اون دوتا کنسول) عرضه کنند...
اوه اوه ، این به معنی نشون دادن یکی از انگشتان دست به درخواست عرضه ی بایونتا 2 رو سایر کنسول هاست :دی

اوه اوه بنده خدا چه دله پری داشته مخصوصا جمله آخر :d
اگه هنوز یه چیز مونده باشه که ژاپنی هارو دوست داشته باشم ریسک پذیریشون روی خلق IP های جدید و دنباله های موفق اون هاست

u295jp9fh83qy8ap1m1y.jpg

Bayonetta هم به این تیم اضافه شد من دیگه نمیتونم ادامه بدم :((
برای همین اون رو به ناشر های مختلفی پیشنهاد دادیم، ولی از اونجایی که بازی بزرگیه، نتونستم یه ناشر برای همکاری پیدا کنیم
:| فکر کنم هیتر زیاد داره :دی بین ناشر ها .

احساس میکنم PG خودشو خیلی راحت آلت دست این و اون قرار میده. اعضاش به خصوص کامیا همیشه ناراضین، بعد میگن ما به این چیزا نگاه نمیکنیم. خیلی بی تفاوتن. اینجور پیش بره نابود میشن.
یه بار بهش گفتم نمیخوایین خودتون ناشر بازیاتون بشین؟ گفت اتفاقا خیلی دوست داریم این اتفاق بیوفته و امیدوارم که بیوفته. ولی چیز بیشتری نگفت. اینابا هم قبلا گفته بود دوست داره یه بازی با نشر خودشون روی استیم عرضه کنن.
در کل اصن یه وضی:|

پ.ن: موردو بیا موشکافی کن قضایا رو/:):d

خاک تو سر ناشرای بزرگی که می تونستن بازی رو مولتی منتشر کنن :(( دستمون از شاهکار نسل کوتاه می مونه :( استاد دلمون W101 و B2 می خواد :(

همونطوری که پیش تر هم گفتم، اگه میخوایید Bayonetta 2 روی X1 و PS4 عرضه بشه چرا از نینتندو درخواست نمیکنید... اگه نینتندو جواب مثبت نده، همچین اتفاقی نمیوفته... و حالا که دارید درخواست میکنید بگید Zelda و Mario رو هم (روی اون دوتا کنسول) عرضه کنند...

:d:d:d:d

نینتندو عاااااااااشقتم....:x

من که اصلا این چیزا رو قبول ندارم [-(
اولا که این IP مال نینتندو نیست بعدشم اونا فقط بخشی از هزینه ی ساخت بازی رو دادن نه همشو پس میتونه انحصاریه زمانی هم باشه:thinking:

اول اینکه بانو و استایلش تو عکس خبر در حلقم درسته:bighug::x:d
پ ن : آخه چرا باید یه چنین شاهکار و پدیده ای تو صنعت گیم فروش خوبی نکنه تا انحصاری نینتندو بشه:(( اصلا چرا باید بازیای PG فروششون اینجوری بشه اون زمانم که از کپکام جدا شدن دلیلش همین بود.
پ ن: قطعا بازی ارزش خرید یه wii u رو داره:|

احساس میکنم PG خودشو خیلی راحت آلت دست این و اون قرار میده. اعضاش به خصوص کامیا همیشه ناراضین، بعد میگن ما به این چیزا نگاه نمیکنیم. خیلی بی تفاوتن. اینجور پیش بره نابود میشن.
یه بار بهش گفتم نمیخوایین خودتون ناشر بازیاتون بشین؟ گفت اتفاقا خیلی دوست داریم این اتفاق بیوفته و امیدوارم که بیوفته. ولی چیز بیشتری نگفت. اینابا هم قبلا گفته بود دوست داره یه بازی با نشر خودشون روی استیم عرضه کنن.
در کل اصن یه وضی:|

پ.ن: موردو بیا موشکافی کن قضایا رو/:):d

چی بگم والا :(

ببین علی، دیگه کمتر ناشری پیدا میشه که اینطوری ریسک کنه با قبول کردن تامین بودجه یه بازی مثل Bayonetta که به نظر میاد بودجه زیادی هم میخواد (وقتی کامیا میگه بازی "بزرگ" بوده، یعنی حداقل به یه بودجه قابل توجهی احتیاج داشته دیگه) ولی در عوض خیلی کم میفروشه. الان اگه یه بازی هایی که پلاتینیوم داره در دست ساخت داره دقت کنی، دو تاش توسط کمپانی های صاحب کنسول fund شدن! یعنی کمپانی هایی که اینقدر پول دارن تا همچین ریسک هایی بکنن! پلاتینیوم هم نمی دونم تا کی میتونه اینطوری ادامه بده...چقدر طول میکشه تا همین کمپانی های صاحب کنسول هم دیگه همچین بازی هایی رو fund نکنن... .

اینکه خودشون بازی ها رو پابلیش کنن هم ریسک زیادی داره. من خودم خیلی دوست دارم اینا به سبک CD Project Red خودشون بسازن و خودشون هم پابلیش کنن. اما ریسکش خیلی بالاست. اولا که اگه اینکار رو بکنن، مثل Ninja Theory به نظرم مجبور میشن بازی رو دیجیتالی عرضه کنن. یعنی فکر نمی کنم پول عرضه فیزیکی رو داشته باشن. دوم اینکه اگه خودشون پابلیشر باشن و بازیشون بد بفروشه، مستقیما به خودشون ضرر میرسه.

کلا اگه همینطوری وضعیت پیش بره آینده شون کم کم رو به سیاهی میره متاسفانه :( در بدترین حالت اگه درشون تخته هم نشه، یا میشن اون استودیویی که فرت و فرت MGR میسازه، یا رو به عامه پسند تر کردن بازی هاشون میارن. (کاری که با Scalebound کم کم دارن شروعش می کنن.)

آخرین ویرایش:
و حالا که دارید درخواست میکنید بگید Zelda و Mario رو هم (روی اون دوتا کنسول) عرضه کنند...

این جمله میره در دسته فحش های ابدار و بی تربیتی :دی یعنی عملا شستمون :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or