هیدکی کامیا: چندین ناشر مختلف Bayonetta 2 را رد کردند.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
2l1c33xbngvigc90uf3o.jpg

از زمان معرفی Bayonetta 2 و مشخص شدن انحصاری بودن این عنوان برای Wii U هواداران زیادی از Platinum Games و شخص هیدکی کامیا -خالق سری Bayonetta- در خواست در آوردن این عنوان از انحصار و عرضه آن بر روی کنسول های سونی و مایکروسافت رو داشته اند.

هفته گذشته کامیا بار دیگر از طریق اکانت توییتر خود وضعیت Bayonetta 2 و دلایل انحصاری بودن آن را توضیح داد که خواندن آنها خالی از لطف نیست.
فکر کنم تا الان خیلی در این مورد حرف زدم ولی خب بزار یه بار دیگه بگم... اولا، ما(پلاتینیوم گیمز) سازنده ایم و با ساخت بازی هایی که ناشر ها ازمون میخوان یا پیشنهاد میکنند ازشون حمایت مالی دریافت میکنیم.

در مورد بایونتا، ما بعد از نوشتن قرار داد با سگا اون رو ساختیم. بعدا تصمیم گرفته شد که دنباله اش رو هم بسازیم، برای همین کار ساخت Bayonetta 2 رو شروع کردیم.

زمانی که پروسه ساخت بازی به یه حد خاصی رسیده بود، سگا به این نتیجه رسید که ساخت بازی برای اون ها "ایده خوبی نیست"، برای همین توسعه Bayonetta 2 موقتا متوقف شد.

بدون سرمایه ما نمیتونستیم بازی رو توسعه بدیم، ولی ما دوست داشتیم بایونتا 2 رو که بخشیش هم ساخته شده به هر صورتی که امکان داره برای گیمرها منتشر کنیم. برای همین اون رو به ناشر های مختلفی پیشنهاد دادیم، ولی از اونجایی که بازی بزرگیه، نتونستم یه ناشر برای همکاری پیدا کنیم. نهایتا قرار بر این شد که Bayonetta 2 برای همیشه کنسل بشه، که...

Nintendo اومد و بهمون کمک کرد و ما تونستیم توسعه بازی (که خیلی هم دوستش داشتیم) رو دوباره از سر بگیریم. نهایتا بازی هفته قبل منتشر شد(در ژاپن)، و بعد از 5 سال، ما موفق شدیم Bayonetta 2 رو به دست مردم برسونیم.

با توجه به این شرایط، اگه هنوز کسی بابت رفتن ما سمت نینتندو عصبانیه، موندم دلیلشون چی میتونه باشه، میشه لطفا دلیل خشمتون رو جوری که بشه به راحتی درکش کرد بهم بگید؟

همونطوری که پیش تر هم گفتم، اگه میخوایید Bayonetta 2 روی X1 و PS4 عرضه بشه چرا از نینتندو درخواست نمیکنید... اگه نینتندو جواب مثبت نده، همچین اتفاقی نمیوفته... و حالا که دارید درخواست میکنید بگید Zelda و Mario رو هم (روی اون دوتا کنسول) عرضه کنند...

Bayonetta 2 هفته قبل به صورت انحصاری برای کنسول Wii U در ژاپن عرضه شد. نسخه انگلیسی بازی نیز تا چند روز دیگر در آمریکای شمالی و اروپا منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
اشتباه محضه اینده واسه این دوتا کنسول هست ،فعلا زوده واسه قضاوت همه چیز روشنه

همون PC کافیه، مخصوصا با وجود این همه بازی که دارن واسه PC هم میان. اگر روزی روزگاری انحصاری به اندازه کافی اومد باز می خرم، تا اون موقع ترجیح می دم Wii U داشته باشم.

احساس میکنم PG خودشو خیلی راحت آلت دست این و اون قرار میده. اعضاش به خصوص کامیا همیشه ناراضین، بعد میگن ما به این چیزا نگاه نمیکنیم. خیلی بی تفاوتن. اینجور پیش بره نابود میشن.
یه بار بهش گفتم نمیخوایین خودتون ناشر بازیاتون بشین؟ گفت اتفاقا خیلی دوست داریم این اتفاق بیوفته و امیدوارم که بیوفته. ولی چیز بیشتری نگفت. اینابا هم قبلا گفته بود دوست داره یه بازی با نشر خودشون روی استیم عرضه کنن.
در کل اصن یه وضی:|

پ.ن: موردو بیا موشکافی کن قضایا رو/:):d

اتفاقا بنظر من جوابی که بشما داده کافی و کامل بوده منتها تو لفافه گفته. خیلی ساده سرمایه کافی برای اینکار رو ندارن.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فکر کنم تا الان خیلی در این مورد حرف زدم ولی خب بزار یه بار دیگه بگم... اولا، ما(پلاتینیوم گیمز) سازنده ایم و با ساخت بازی هایی که ناشر ها ازمون میخوان یا پیشنهاد میکنند ازشون حمایت مالی دریافت میکنیم.

بارها توضیح داده شده ولی فکر کنم اولین باره که من بصورت 100% قانع شدم چون اولین باره توضیح مثل بچه آدم بوده. تا حالا فقط جواب میدادن که که از نینتندو بخواید. نینتندو هم که مسلما پول نمیده که بازی ساخته بشه بعد هم رو کنسول رقیب رلیز بشه.

شاید بهترین گزینه برای PG این باشه که فرست پارتی یکی از این شرکتهای کنسول ساز بشه یا زیر مجموعه یکی از پابلیشرهای بزرگ مثل همون سگا یا کپکام. فرست پارتی شدن برای گیمر جماعت خوب نیست چون خیلیا از بازیاشون محروم میشن گرچه الان هم عملا داره همین اتفاق می افته و همش انحصاری میسازن ولی برای استودیو میتونه خوب باشه که حداقل یه آب باریکه همیشگی داشته باشن و با خیال راحت و بدون دقدقه ی مالی بازیشون رو بسازن. گرچه استقلالشون رو از دست میدن ولی با شرایطی که دارن بنظرم براشون مفیده البته این منوط به اینه که کسی مایل به خریدشون باشه

شاید بهترین گزینه برای PG این باشه که فرست پارتی یکی از این شرکتهای کنسول ساز بشه یا زیر مجموعه یکی از پابلیشرهای بزرگ مثل همون سگا یا کپکام. فرست پارتی شدن برای گیمر جماعت خوب نیست چون خیلیا از بازیاشون محروم میشن گرچه الان هم عملا داره همین اتفاق می افته و همش انحصاری میسازن ولی برای استودیو میتونه خوب باشه که حداقل یه آب باریکه همیشگی داشته باشن و با خیال راحت و بدون دقدقه ی مالی بازیشون رو بسازن. گرچه استقلالشون رو از دست میدن ولی با شرایطی که دارن بنظرم براشون مفیده البته این منوط به اینه که کسی مایل به خریدشون باشه

که شروع کنن هی پشت سر هم یه series بسازن تا آخرش منحلشون کنن؟ همین الانش شرایط بدی ندارن، سالی 2 تا بازی دارن می دن و با ناشر های مختلف کار می کنن.

خب مگه نبودن؟ Clover دست همینا بود دیگه. کپکام بست در استودیو رو. اگه میبینین مستقلن به همین خاطره که میدونن بعد یه سال یا در استودیو رو تخته میکنن یا خودشون رو اخراج :d

نظر شما برای خودتان محترم اما فکر کنم بهتر باشه که تمسخر نکنید
خیلی ممنون
ببخشید اگر مقاله ای که در امضای بنده هست رو اگر نخواندید , توصیه میکنم بخوانید که بهتر آشنا بشوید با این کنسول
باتشکر
o

شما هم خدا نکنه یکی له ویوو بگهبالاچشش ابروه با یه نقل قول به خومندن مقالتون دعوتش میکنید :d

o

شما هم خدا نکنه یکی له ویوو بگهبالاچشش ابروه با یه نقل قول به خومندن مقالتون دعوتش میکنید :d
اولا من فقط به خاطر خواندن مقاله اون پست رو ننوشتم , بلکه اول پستم هم گفتم که توهین نکنند و به سلایق دیگران هم احترام بگذراند
دوما گفتم که مقاله رو اگر نخوندند بخونند تا با این کنسول و بازیهاش بیشتر آشنا بشوند
ممنون

آخرین ویرایش:
فکر کنم آخرین راهی که براشون مونده بود عرضه روی نینتیدو بود وگرنه واقعا Wii U محدودیت های زیادی داره مخصوصا کنترلش که اصلا با این سبک جور در نمیاد

واقعا خاک بر سر سونی و مایکروسافت ناشر همچین بازی فوق العاده ای نشدن :|

بیشتر از این ناراحتم که بازی از لحاظ فروش شکست میخوره احتمالا:(

فکر کنم آخرین راهی که براشون مونده بود عرضه روی نینتیدو بود وگرنه واقعا Wii U محدودیت های زیادی داره مخصوصا کنترلش که اصلا با این سبک جور در نمیاد
اتفاقا هیچ کنسولی تنوع کنترل U رو نداره. جدا دست آدم بازه برای انتخاب. فکر هم نکنم از کنترل بازی ایراد گرفته باشن

بده میخواد با منطق طرفداری کنه ؟ ...

اولا من فقط به خاطر خواندن مقاله اون پست رو ننوشتم , بلکه اول پستم هم گفتم که توهین نکنند و به سلایق دیگران هم احترام بگذراند
دوما گفتم که مقاله رو اگر نخوندند بخونند تا با این کنسول و بازیهاش بیشتر آشنا بشوند
ممنون
قربونت برم من خوندم مقالتو کامل هم خوندم شوخحی کردم .. نیس چن بار دیده بودم خواستم میزاح! کنم فدات بشم .. ممنون واسه هر دو تاتون :)

هیدکی کامیکا کسی هست که حتی کوجیما هم بهش اعتماد کرده! :| همین کافیه که از استعداد و خلاقیتش در زمینه بازی سازی آگاه بشیم. :|
منم تا دیروز فکر می کردم همه ناشرا آرزوشونه با استودیویی مثل Platinum Games همکاری کنند که این سعادت نسیب (نصیب، نثیب! :d) هر کسی نمیشه. :|
دلم سوخت. :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or