خب عزیز، خودمم گفتم" کوجیما گفته بود، احمق هستن و بازی رو درک نکردن" خب شما کلمه احمق رو حتی حذف کنی توفیری در ماهیت پست من نخواهد داشت. Peace
واقعا این کلمات رو جدی میزاری کنار هم یا همینطوری یه چیزی مینویسی؟
شما میخوای نتیجه بگیری که ایشون خودشیفتست ، بعد یک جمله ازش نقل قول میکنی + یک فحش که توجیه کنی.
حالا میگی اگه کلمه احمق رو حذف کنم که ماهیت تغییر نمیکنه؟
میگم فقط تیتروار یک چیزهایی در موردش خوندی و همینطوری هیترش شدی همینه.
این شخصیتی که ازش ساختی تا حد زیادیش ساخته ذهن خودته.
مثل اینکه دوباره باید توضیح بدم:
کوجیما با یک رسانه آمریکایی داره مصاحبه میکنه ، ازش میپرسن نظرتون در مورد این نقدهایی که از بازی میشه چیه؟
جواب میده بازی من تو اروپا ، ژاپن نقدهای بهتری دریافت کرده تا اینجا و به این علت که پلیرهای آمریکایی بیشتر شوتر اول شخص باز هستن و بازی من اینطور نیست کمتر طرفدار داره.
شاید این نوع منتقدها/پلیرها نتونستن این بازی رو به خوبی درک کنن.
یعنی میگی کوجیما به عنوان سازنده اثر حق نداره از ساخته خودش دفاع کنه؟
بعد تو به این جمله اینها نتونستن با بازی من ارتباط بگیرن یا درک کنن یک جمله اینها احمق هستن اضافه میکنی که طرز فکر خودت که میگه ایشون خودشیفتست رو توجیه کنی.
از طرفی الان برای خود من سوال پیش اومده که من اگه به یه بابایی یک جمله رو به این دو شکل بیان کنم درش تفاوتی نیست؟ :
"بفرمایید اینجا بشینین"
"احمق ها بفرمایید اینجا بشینین"
مغزم سوت کشید وقتی همچین چیزی ازت خوندم.
====================================
نه!
این کوت خود مستقیم از خود John Carpenter:
Yes! Oh, yes. He has another company. But I think they’re actually doing some business with him, too.
[CanalPlus] wanted to also go after the video game Metal Gear Solid, which is kind of a rip-off of Escape From New York, too, but I told them not to do that. I know the director of those games, and he’s a nice guy, or at least he’s nice to me.
خود کارپنتر MGS رو ریپ-اف فیلمش میدونه! اتفاقا مثل اینکه خود شما خبر شکایت رو نصفه و نیمه خوندی و با اون تصورات اشتباه که بالاتر اشاره کردی قبولش کردی !
من اصلا میام سمت تو میگم کارپنتر هم اعتقاد داره که MGS واقعا Rip-off فیلمه.
شما مصاحبه های قبلی کوجیما رو نخوندی که میگه من به کارپنتر نامه نوشتم و ازش اجازه گرفتم؟
اصلا کارپنتر کوجیما رو از کجا میشناخته؟
کوجیما بارها تو بازی به فیلم رفرنس میده ، ایستراگ میزاره تو بازیهاش.
خودش رسما بارها تو مصاحبه ها اذعان میکنه که به شدت تحت تاثیر این شخصیت و فیلم بودم که متال گیر رو ساختم.
این کجاش میتونه دزدی باشه؟
میگم قبول کردن اینکه این بازی یک کپی/دزدی و... هست مثل این میمونه که فقط تیتر خبر رو خونده باشی و اصلا دلت هم نخواد جزییات خبر رو بدونی که ممکنه تیتر خبر رو نقض کنه.
و هی اسرار کنی نتیجه ای که گرفتم درسته.
خب، دقیقا تصورات یا برداشت هرکسی هم متفاوته، تصوراتی که شما فکر میکنی نادرست هستش ولی تصورات خودتون درست، از کجا معلوم چیزی که شما فکر میکنی اشتباه نیست!؟
موضوعی مثل narcissistic بودن کوجیما اشتباه نیست و فکته فکته! شما لازم در همین باره سرچ کنی، حتی خود فن های خارجی کوجیما که نسبتا منطقی تر هستن هم اعتراف کردن.
الان طرفدارهای ایرانی کوجیما منطق ندارن یا آوانس دادی که میگی منطق کمی دارن؟
البته که این نوع بحث کردن و یک طرفه نگاه کردنت کلی منطق درش موج میزنه.
من خودم رو طرفدار کوجیما نمیدونم ولی با بازیهاش زندگی کردم و بازیهاش رو خیلی دوست دارم.
این دلیل نمیشه این آدم رو بپرستم یا اینکه هرچی میگه رو قبول کنم که تعریف کامل یک فن دو آتیشست و من از این لحاظ با فن بودن کلا میونه ای ندارم.
مخصوصا در مورد ویدئو گیم ، پلتفرم ها ، سازنده ها و...
اما خواستم در مورد اینکه میگی ایشون خودشیفتست و برای توجیه طرز فکرت این مثالها رو زدی دلیل بیارم که اون مجموعه نکاتی که بر اساسش این نتیجه رو گرفتی میتونه اشتباه باشه.
و اگه این همه دلایلی هست که برای اثبات خودشیفته بودن کوجیما پیش خودت داری پس شاید باید در این نوع نگاهت بازنگری کنی.