با احترام فراوان این کار کاملا اختصاصی و رایگان هدیه میشه به تمام دوستان گیمر انجمن بازی سنتر
هک کنسول 5.0.5 فــول فارسی آخرین پیلودها (آپدیت به GoldenHen1.1 جهت اجرای تمام بازی ها) فول آفلاین[اختصاصی انجمن]
مزایای این روش هک : هک کنسول 5.0.5 فــول فارسی آخرین پیلودها (آپدیت به GoldenHen1.1 جهت اجرای تمام بازی ها) فول آفلاین[اختصاصی انجمن]
کاملا آفلاین به همراه تمامی پیلود های مورد نیاز
فول فارسی و کاملا واضح
آخرین پی لود های موجود
کاملا پایدار : تست شده توسط خودم(نکته :»کمی بستگی به شانستون داره پایداری ولی برای من عالی بوده)
پیش نیاز ها :
1-کنسول با فریمور 5.0.5 یا 5.0.7
2-یک عدد رایانه شخصی (لپ تاب یا PC )
3-مودم 4 پورت یا سوییچ 4پورت
یا
2-گوشی اندرویدی
3-کمی حوصله و دانش اندک
دانلود آخرین ورژن : به همراه GoldenHen1.1 جهت اجرای تمام بازی ها
روش اول : با استفاده از رایانه
فایل های مورد نیاز :
USBWebserver.v8.6.rar
آموزش استفاده :
نرم افزار مورد نظر رو نصب و طبق آموزش عکس ها اجرا و تنظیم کنید
نکته: مشکلی که برای خیلی ها پیش میاد آنتی ویروس و فایروال شون هست،چون این نرم افزار به دسترسی احتیاج داره،یا هردو رو غیرفعال کنید یا به این نرم افزار دسترسی بدین تا سرور رو تشکیل بدهUSBWebserver.v8.6.rar
آموزش استفاده :
نرم افزار مورد نظر رو نصب و طبق آموزش عکس ها اجرا و تنظیم کنید
سپس فایل دومی که قرار داده شده Xproject 1.5.2-Fa-ByKingCyres-Latest-Version رو از حالت فشرده خارج و به یک پوشه به نام document برسید
سربرگ General نرم افزار رو دوباره باز کنید و روی Root Dir کلیک کنید تا یه صفحه باز بشه
پوشه document رو در اینجا کپی کنید،به پوشه بندی دقت کنید خیلی خیل خیلی مهمه! مطابق عکس
تنظیمات نرم افزار رو به این صورت انجام بدین
قبلش نیاز دارید IP کامپیوتر تون مشخص باشه!اگر نمیدونید طبق عکس ها IP رو دربیارید و به یاد داشته باشید
اگر نمیخاید کنسول به اینترنت متصل بشه حتما سوکت تلفن رو از مودم در بیارید کنسول و رایانه با هم به یک مودم یا سوییچ متصل بشن
حالا وارد کنسول بشید و از قسمت Setting تنظیمات اینترنت رو اینطوری قرار بدید!مهمه خیلی هم مهمه!
next رو بزنید و وقتی ازتون test internet connection خواست با کلید دایره برگردید عقب!
در صورتی که تمام موارد صحیح انجام شده باشه با ورود به Setting >Users Guide>Users Guide با صفحه ای که ابتدای پست قرار دادم مواجه میشید ! اگر شدید
مطابق عکس ابتدا روی اجرای هک در منوی سریع کلیک کنید،صبر کنید هک .8 اجرا و سپس
با کلید PS از صفحه خارج و دوباره وارد همین صفحه بشید
سپس از بخش ذخیره هک روی ذخیره در کنسول کلیک کنید،حدود چند دقیقه طول میکشه وقتی پیغام Xproject installed داد میتونید با خیال راحت کابل رو قطع و به طور کاملا آفلاین از این هک لذت ببرید
نکات :
با هر بار اجرای هر پی لود نیاز هست برای اجرای پی لود دیگه از صفحه خارج بشید و دوباره وارد بشید...
در صورتی که به مشکل لود نشدن این صفحه برخوردید یا در تنظیمات مشکل دارید یا در فایروال و انتی ویروس...
سعی کنید از کلید های جوی استیک دسته برای جابجایی بین پی لود ها استفاده کنید! با شوک کمی سخته...
این آموزش و این صفحه کاملا توسط خودم ترجمه و بهینه سازی شده و ساعات زیادی زمان رو از من گرفته...
کپی برداری به هر نحوی و بدون درج نام و لینک کاربری من در این انجمن رضایت من رو در برنداره!اما...امان از ایرانی های کپی بردار
کپی برداری به هر نحوی و بدون درج نام و لینک کاربری من در این انجمن رضایت من رو در برنداره!اما...امان از ایرانی های کپی بردار
Attachments
آخرین ویرایش: